ben gidiyorum kızlar...
Öpüyorum seni canım.Bende seni çooook seviyorum.Olmazsa olmazlarımdansın.....Şenizsaat sabahın altısı tabii ki benden başka kimse yok.ama size mi kızayım kendimemi bilmiyorum.yani şuraya girmeden yatamıyorum.bir ara uzandım...sağa döndüm sola döndüm uyuyamadım.dürttüler sanki,,
aman YENA'nın mevlütü vardı.aman şunun şuyu,bunun buyu derken kalktım geçmişi okudum..ağzım kulaklarımda (gerçi biraz zor açılıyor)hiçbirinizi tanımıyorum.ama benim hayatımda o kadar önemlisiniz ki.hepinizi çok seviyorum.
ha, bu arada citol'le hoşgeldin demeyi unuttum.
biraz sonra ezan okunacak..hemen kapatayım.n
Allah iyiliğini versin NURSENACIĞIM.Kayık tabak ha....tabak inşallah kayık tabağı deildir afiyet olsun şekerim pazartesi başlarsın yeniden sıkmaya haftasonlarından nefret ediyorum kaçıyo ucu resmen diyetin
a.s.
Ayırmaz canım ayırmaz.Pipi pilavınında hepsini kendi yemişti.Mevlüt pilavını da yemiş baksana .Bize kalmamıştır....:roflol::roflol:Neyse zayıflayalımda kendimiz yapıp yiyelim artık.....Öyle mi!! Allah kabul etsin Yenacım :1hug: Allah damatlığını da göstersin de kaynana olasın :))Bana da azıcık ayırsaydın, pilavın tadını unuttum nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Aynı diyeti yapmaktan kısa zamanda sıkldığım için, aynı diyeti yapmanın vücudu rutine soktuğunu düşündüğüm için kısa aralıklarla değişiklik yapıyorum. Birkaç değişiklikten sonra yine karbonidrat diyetine döneceğim. Bence aynı diyeti 4-5 günden en fazla 1 haftadan fazla yapmanın anlamı yok. Yeni diyetim Harvard diyeti. Banu arkadaşımızın önerisiyle araştırdım, internette de iyi şeyler okudum hakkında. Uzmanların elinden çıkmış güzel bir liste:
Sabah: 1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilim ekmek
Ara: 1 meyve
Öğle : 100 gr hindi eti (sote haşlanmış )1 dilim ekmek
Ara : 1 meyve
Akşam :Öğlenin aynısı
Ara : 1 bardak light süt
bende bu günkü menümü yazayım bari
KAHVALTI
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
maydanoz 100 gr. 44 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 1 por. 265 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
tere 100 gr. 20 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
toplam1171 kalori
bugünlük başka yemeyeceğim inşallah
slm kizlar kac gundur giremiyorum malesef internet yok ve gelecek 2 hafta olmicak.
yenacim bu hafta kilom ayniydi.haftaya yazamassam izinli yazarsan sevinirim suan kiz kardesimin pcden yaziyorum hepinizi cok ozledim opuyorum
[FONT="Comic Sans MS"
[B][I][COLOR="Blue"]Allah iyiliğini versin NURSENACIĞIM.Kayık tabak ha....
Şimdi hayal ettimde:Bir düğün pilavı yapılsa ;şöyyyle koca bir tepsiye dökülüp önümüze konsa.Yanında sınırsız ayran verilse.Hepimizde bu sofrada olsak.Allah Allahhhhh....Kaşık şakırtılarından yaptığımız dedikodular duyulmaz ayol...Neyse sadece hayalda kalsın....[/COLOR][/I][/B]
Ayırmaz canım ayırmaz.Pipi pilavınında hepsini kendi yemişti.Mevlüt pilavını da yemiş baksana .Bize kalmamıştır....:roflol::roflol:Neyse zayıflayalımda kendimiz yapıp yiyelim artık.....
:roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan
Pilav güzeli YENACIĞIM;
Hoş geldin,iyi akşamlar....
Tam yemek yapmak için çıkıyordum seni görünce bir selam vereyim dedim.....
Ne pişircen,pilavmı..? :roflol: :roflol:
bende bu günkü menümü yazayım bari
KAHVALTI
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
maydanoz 100 gr. 44 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
biber dolma - zeytinyağlı 1 por. 265 cal.
ekmek 3 dilim 270 cal.
tere 100 gr. 20 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
toplam1171 kalori
bugünlük başka yemeyeceğim inşallah
Sabrımı zorlama....Günahı vebali senin olur vallahi.....
Tavuk pişireceğim ama yanında PİLAV yok.
Pilavı illa senden yemek istiyorum.Gurur meselesi yaptım....delikafaduldendelikafaduldenŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?