yenacım bende artık pilav ve patates yemiyorum montignac diyetine başlıyorum artık. inşallah dayanabilirim
AMİİİNNNN...Hepimizin öyle olsun inşallah.Benim için 1 iyilik isteyene Rabbim 10 katını versin...YENA bu duadan sonra 10 kilon garanti canım.Hadi gösterelim marifetlerimizi...Afiyet olsun canım benim..yediğin anda yağların yansın ,erisin gitsin,kas olsun...:Saruboceq:
Yanlış anlarmıyız canııımmm.Biz başka manada top olamayız ki;anca diyetle uğraşıp duruyoruz.Her şeyden elimizi ayağımızı çektik.(yani hemen hemen her şeyden)delikafaduldenBende mercimek çorbası yaptım..Dünden pilav var yanına....:roflol: :roflol:
Pilav konusun kapıyorum artık,1 hafta içinde yiyen top olsun,yanlış anlamayın şişmanlık babında söyledim...kaydirigubbakcemile3
Aynen katılıyorum....Her metayı kadın obje seçilerek satmaya çalışıyorlar.....kötükedihüsoalsanaalsanasmileBugün tv'de dönen bir reklam beni çok üzdü,kızdırdı açıkçası acaip sinir oldum...
sözüm ona ayakkabı reklamı,sırf popo var ekranda ne alakaysa,reklamın sonunda kamera ayakkabıya iniyor...
Bu kadarmı dejenere olunur,21.yüzyılda hala kadınlar cinsel obje olarak kullanılıyor...Kadın bedeni üzerinden ticarete hayır diyorum....yasakkelime
yenacım bende artık pilav ve patates yemiyorum montignac diyetine başlıyorum artık. inşallah dayanabilirim
eveett kızlar geceyi kazasız belasız atlattım
sabaha karşı 2 de bir elma
sonra 4 gibi 7 eti form bisküvi 3 dlm kaşar peyniri yedim1 süt içtim
ve sabah 5 gibi 1 salatalık
eve gelip uyudum.akşam kalkınca da tavuk ve yogurt yedim.
gitmeden önce bilemiyorum ne yerim.ama gece aynı menü bu kez peynir olmayabilir.
Banucum araştırdığım kadarıyla bu listeyi veren diyetisyen Selahattin Dönmez. Yanılıyor muyum?
selam. bayağı iyi gidiyorsun.acaba diyorum şu saklama kaplarına biraz marul,dom.sal.maydonoz koysan.birde küçük kutu ton balığı.farklı bir seçenek olmazmı?
eveett kızlar geceyi kazasız belasız atlattım
sabaha karşı 2 de bir elma
sonra 4 gibi 7 eti form bisküvi 3 dlm kaşar peyniri yedim1 süt içtim
ve sabah 5 gibi 1 salatalık
eve gelip uyudum.akşam kalkınca da tavuk ve yogurt yedim.
gitmeden önce bilemiyorum ne yerim.ama gece aynı menü bu kez peynir olmayabilir.
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 Adet peynirli tost(yağsız)
ARA: 1 Muz
ÖĞLEN: 1 Tabak yağsız ıspanak,4-5 kaşık yoğurt
ARA: 1 Adet peynirli tost(yağsız)
AKŞAM: Haşlanmış tavuk (2 baget)
ARA: Bilmiyorum.Muz yedim diye kendimi suçlu hissediyorum.İnşallah bir şey yemek ihtiyacı duymam.
30 dak yürüyüş.
Çok iyi,bravo..alkisalkisalkis
Geçende saç rengiyle ilgili fikir sormuştun,ben karamel rengi çok severim..bence sana yakışır..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis BEYZUSÇUM,muz,patates türevlerini yedikten sonra 1-2 kaşık yoğurt yemek, kan şekerinin hızla düşmesini engelliyormuş..
Biliyorsun ama hatırlatayım dediydim..:)
saç rengi olaral başka bir renge karar verdim.:)
Eki Görüntüle 57025
bu bana daha mı iyi olur ki.fisfisfis
Bugünkü menüm
Sabah:1 dilekm sucuklu yumurta 2 dil sal 1 dil kaş 1 zeytin 1tk reçel
Ara :1 tane mavi yeşil light çikolata
Akşam:1 tabak mantı (yoğurtlu)
Galiba bugün biraz abarttım.Harvard diyetine çok güveniyorum inşallah bu seferde veririm.
Ne güzel besleniyorsun,herşeyden kararınca yiyip..Tam yapmak istediğim tarz...
Evet canım selahattin dönmez iki yıl ona gittim onunla çok güzel verdim fakat daha sonra bıraktım.O hafta bu diyeti bütün danışanlarına vermişti herkes 4 5 kilo vermişti.Ben yarın başlıyorum bugün hindimi aldım bu arada bu hindiyi marketlerde bulmak ne zormuş 4 market gezdim sonunda migrosta buldum.
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 Adet peynirli tost(yağsız)
ARA: 1 Muz
ÖĞLEN: 1 Tabak yağsız ıspanak,4-5 kaşık yoğurt
ARA: 1 Adet peynirli tost(yağsız)
AKŞAM: Haşlanmış tavuk (2 baget)
ARA: Bilmiyorum.Muz yedim diye kendimi suçlu hissediyorum.İnşallah bir şey yemek ihtiyacı duymam.
30 dak yürüyüş.
Banucum, senin verdiğin liste Selahattin Dönmez'in mi? Benim kilomdaki biri de bir haftada 4-5 kilo verebilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?