Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım bende artık pilav ve patates yemiyorum montignac diyetine başlıyorum artık. inşallah dayanabilirim

yenacım bende artık pilav ve patates yemiyorum montignac diyetine başlıyorum artık. inşallah dayanabilirim

Derincim istersen izinli yazarım,ama sen yine cuma günü hatırlatırsan sevinirim...
Montignac diyetin mantığı nedir...?

Hadi hayırlısı,seni bayağı gaza gelmiş görüyorum..

Afiyet olsun canım benim..yediğin anda yağların yansın ,erisin gitsin,kas olsun...:Saruboceq:
AMİİİNNNN...Hepimizin öyle olsun inşallah.Benim için 1 iyilik isteyene Rabbim 10 katını versin...YENA bu duadan sonra 10 kilon garanti canım.Hadi gösterelim marifetlerimizi... Yanlış anlarmıyız canııımmm.Biz başka manada top olamayız ki;anca diyetle uğraşıp duruyoruz.Her şeyden elimizi ayağımızı çektik.(yani hemen hemen her şeyden)delikafadulden Aynen katılıyorum....Her metayı kadın obje seçilerek satmaya çalışıyorlar.....kötükedihüsoalsanaalsanasmile

Hayırlı olsun canım.Hadi göreyim seni.Bu hafta birşeyler yapalım artık.Sana güveniyorum...Şeniz

eveett kızlar geceyi kazasız belasız atlattım
sabaha karşı 2 de bir elma
sonra 4 gibi 7 eti form bisküvi 3 dlm kaşar peyniri yedim1 süt içtim
ve sabah 5 gibi 1 salatalık
eve gelip uyudum.akşam kalkınca da tavuk ve yogurt yedim.
gitmeden önce bilemiyorum ne yerim.ama gece aynı menü bu kez peynir olmayabilir.

selam. bayağı iyi gidiyorsun.acaba diyorum şu saklama kaplarına biraz marul,dom.sal.maydonoz koysan.birde küçük kutu ton balığı.farklı bir seçenek olmazmı?

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 Adet peynirli tost(yağsız)
ARA: 1 Muz
ÖĞLEN: 1 Tabak yağsız ıspanak,4-5 kaşık yoğurt
ARA: 1 Adet peynirli tost(yağsız)
AKŞAM: Haşlanmış tavuk (2 baget)
ARA: Bilmiyorum.Muz yedim diye kendimi suçlu hissediyorum.İnşallah bir şey yemek ihtiyacı duymam.
30 dak yürüyüş.

Banucum araştırdığım kadarıyla bu listeyi veren diyetisyen Selahattin Dönmez. Yanılıyor muyum?

Evet canım selahattin dönmez iki yıl ona gittim onunla çok güzel verdim fakat daha sonra bıraktım.O hafta bu diyeti bütün danışanlarına vermişti herkes 4 5 kilo vermişti.Ben yarın başlıyorum bugün hindimi aldım bu arada bu hindiyi marketlerde bulmak ne zormuş 4 market gezdim sonunda migrosta buldum.

selam. bayağı iyi gidiyorsun.acaba diyorum şu saklama kaplarına biraz marul,dom.sal.maydonoz koysan.birde küçük kutu ton balığı.farklı bir seçenek olmazmı?

öyle de ablacıgım 10 kişi falan bir arada oturuyoruz onlara ayak uydurmaya çalışıyorum.hepsi abur cubur yedişği için bisküvi tarzı bişiler aldım.aslında haklısın gece kendime öyle sebzelerle bi tabak hazırlasam yanına da yine dişyet bisküvilerden 3-4 tane bir de süt daha iyi bir kahvaltı olabilir.
nasılsın bu arada ablacıgım.

Çok iyi,bravo..alkisalkisalkis

Geçende saç rengiyle ilgili fikir sormuştun,ben karamel rengi çok severim..bence sana yakışır..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis BEYZUSÇUM,muz,patates türevlerini yedikten sonra 1-2 kaşık yoğurt yemek, kan şekerinin hızla düşmesini engelliyormuş..
Biliyorsun ama hatırlatayım dediydim..:)

akşam gitmeden bi ton balıklı peynirli salata yapıyım.ımmhhh.akşam yemeğimi buldum.zeynep abla ton balığı diyince aklıma geldi.:) tşk ederimmm.

Bugünkü menüm
Sabah:1 dilekm sucuklu yumurta 2 dil sal 1 dil kaş 1 zeytin 1tk reçel
Ara :1 tane mavi yeşil light çikolata
Akşam:1 tabak mantı (yoğurtlu)
Galiba bugün biraz abarttım.Harvard diyetine çok güveniyorum inşallah bu seferde veririm.

saç rengi olaral başka bir renge karar verdim.:)

bu bana daha mı iyi olur ki.fisfisfis

Ne güzel besleniyorsun,herşeyden kararınca yiyip..Tam yapmak istediğim tarz...

Bence de yeni renk daha güzel yakışır sana aklinialirimsmile

Eski renk benim hoşuma gitmemişti :kedi:

Banucum, senin verdiğin liste Selahattin Dönmez'in mi? Benim kilomdaki biri de bir haftada 4-5 kilo verebilir mi acaba?

Benim kilomdaki biri de bir haftada bu kadar verebilir mi acaba? Ben 88'im şu an. Spor yapmamız gerekiyor mu bu kadar vermemiz için?

beyluscuğum bu günkü listeni beğendim kalorisi az ve sağlıklı vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak :lepi:

Banucum, senin verdiğin liste Selahattin Dönmez'in mi? Benim kilomdaki biri de bir haftada 4-5 kilo verebilir mi acaba?

Evet canım selahattinin listeleri Valla o hafta ona gelen herkes vermişti en kötüsü 2 3 kilo verirsin.Tabi sporda yaparsan süper olur.Deneme değer bence ben başlıyorum hatta az evvel aldığım hindileri taze kuru soğan biberle pişirdim porsiyonlara ayırıp buzluğa koyucam bir hafta diyet yemeğiylede uğraşmıycam.:lepi:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…