Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adaşım emekli olmadan son 3 yılım pencere kenarında dizili 10 bayanla birlikte geçti.aman bugün şunu anladım.önemli olan sağlık.onlara açıkça durumunu anlatırsın.belki onlarıda yönlendirirsin.böyle giderse onlarda +90 topiği adayı olacak..bence kokmayan şeylerden sebze tarzı şeyler hazırlıyabilirsin.ama önce kendi sağlığın..

Tamam ben de deneyeceğim :)) Benim kahvaltı ile öğle yemeğim arasında çok fazla ara oluyor, yemek yemeye vaktim olmuyor. Bu sürede mandalina yiyeceğim. Hindi eti yiyemediğim için de haşlanmış tavuk göğsü yiyeceğim salata ile birlikte :) Bir hafta sonra ikimiz de iyi sonuçlar alırız inşallah :lepi:

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Zaten herkes poğaça, börek vs gibi zararlı şeyler yiyiyor. Ben de onlardan yememek için aç kalıyorum ama yarından itibaren yanımda meyve götüreceğim. Hem kokmaz hem de hemen bir köşede yenebilir. Sana da tavsiye ederim. Eğer doymam diyorsan tam buğday ekmeğinden peynirli tost yapıp ya da peynirli, sebzeli sandviç yapıp yanında götürebilirsin olumunekankayizsmile

erkekler ne zaman bir kadını önce insan olarak görmeye başlar,onun giyinişinden yürümesinden kendini azat eder özgürleştirir bu sorun çözülür.önce eğitim...
biz anneler de bazan yanlış eğitim veriyoruz.erkek çocukları beyinlerini bel altından yönetiyor.bugün mecliste pantolon giyen bir kadını,yada topuğu açık bir kadını tahrik edici bulup yasaklayan zihniyet var..keza başını örteni yobazlık sayan olduğu gibi.
oysa karşısındakini ''önce insan''olarak görmeye başlasalar..biraz zor gibii..

Bence kabahatin en büyüğü kadınlarda. Sonuçta o erkekleri de bir kadın büyütüyor ama nasıl? Sen erkeksin, aslansın, kaplansın, tüm kızlar sana kurban olsun, erkek ne yaparsa elinin kiridir diyerek büyütülüyor bu erkekler. Sonra da bir mucize bekleniyor. Bence önce kadınlar kadınları küçük görmekten vazgeçmeli. Benim oğlum kaç kızı cebinden çıkarır ya da kaç gönül yakar diyerek kendi egosunu tatmin etmeye çalışmamalı. İşte o zaman iyi bir nesil yetişir, erkekler de önce kadın değil önce insan der.

Son düzenleme:
YENA;COLOR="Magenta" .!.:
BEYZUSÇUM,muz,patates türevlerini yedikten sonra 1-2 kaşık yoğurt yemek, kan şekerinin hızla düşmesini engelliyormuş..
Biliyorsun ama hatırlatayım dediydim..:)
[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Sağol canım.Vallahi bunu bilmiyordum.Üstelik çokta işime gelir.Yoğurt ve peynir delisiyim.Gittiğim yerlerde bile hemen peynirleri güzelmidir diye merak ederim.Geçen yıl eşim Karsa gitmek istedi;sırf hakiki Kars peyniri getirsin diye izin verdim.Çok sertimdir çoookkk.Hööööyyyyt...sempatiksalakcinni
beyluscuğum bu günkü listeni beğendim kalorisi az ve sağlıklı vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak :lepi:
Sağol canım.İnşallah tartıya yansır ;ama aramızda kalsın şu anda açım....
Aslan kankam...alkisalkisalkisŞeniz

Çok haklısın canım.ŞenizBirde bunu büyük bir gururla yapıyor birtakım erkek anneleri....

Evet evet bu renk daha güzelmiş..Diğer rengi yazın yaparsın..:)

Bence de yeni renk daha güzel yakışır sana aklinialirimsmile

Eski renk benim hoşuma gitmemişti :kedi:

tşk ederim fikirleriniz için canlarım.opuyorumnanaktan
79u görünce yapıcam.ilk hedefe ulaşınca yani.
ay kızlar bir de bu ara annem durmuş yeter daha fazla verme artık deyip duruyor.anne git karışma işime diyorum.iyi o zaman 75 ol yeter.çirkin olursun sen valla çirkin çirkin diyip duruyor.ay ağlıcam yaa.neden çirkin oluyum.zaten çok zayıflamıycam 68 i görüp bırakırım diyorum.68 çok sen 75 te kal deyip duruyor.Allah vere de diyetten vazgeçiyim diye 70 li kilolarda bana komplo kurup güzel güzel şeyler yapıp işimi zorlaştırmasa kaydirigubbakcemile3

Canım bende yapmayı düşünüyorum hemen yarın başlayabilirmiyim bilmiyorum ama mutlaka denenebilecek türde bir liste. Hindi ya da tavuk olması farketmiyordur umarım çünkü hindi eti ekşi oluyor hem nerden bulcam ki hindi :sinifsinif: yaparsam tavuk göğsüyle yapacağım 100 gr etle insan doyarmı sempatiksalakcinni bakcaz artık sempatiksalakcinni

Akşam 5e kadar mükemmel giden rejimim gereksiz arkadaşım yüzünden son buldu. Akşam onlara gittik film izlemeye acıktınmı dedi 3 tane karışık pide söyledi. 1 karışık pide yedim üstüne çay yaptı bisküvi,çikolata ve 2 tane eti puf yedim. Artık evden çıkmıycam yaaa rejimimi mahvediyorlar
Akşamüstü leslie yaparken annem geldi odaya o da benimle beraber yapmaya başladı gülmekten katıldım resmen yaaa keşke videoya çekseydim çok komikti gülmekten pek yapamadım 15 dakika yaptım bıraktım.

Süper valla sevindim.Arkadaşlarımda bende kilo sonucu bekliyor ona göre yapıcaklar inşallah 5 kilo veririmde 108.5 düşerim sen bu arada ne kadarda verdin kilolarını benimde hedefim senin şuanki kilom o bana yeter diyorum:1rolleyes:

Aman olsun bugün pazardı bozulmuş sayılmaz.Biz tombiklerinde bir gün tatili olsun oda pazar olsun ne güzel bende kardeşim ve yiğenimle yapıyorum çok eğleniyoruz zaten eğlenceli olmayan hiçbişey yapılmaz.

Banucum 5 gün mü sürüyor senin rejim yokda 1 hafta mı ? ayrıca suyu 2.5 - 3 lt mi içeceğiz yine ?

Tavuklada yapabilirsin 100 gr etle şöyle doyabilirsin İçine bol taze soğan kuru soğan biber nane maydonoz koy yemek çoğalıyor öndende muhakkak salata ye
Muhakkak yap bir haftada iyi bir kilo verirsen motive olursun emin ol kahvaltıda yumurtanın beyazının tamamını ye sarısının yarısını ye

aşkolsun baharrrrrrrrr.niye gülüyorsun.anneler leslie apamazmı?ben bir çin sitesinden buldum.ama çok kötü kopya.ordan yapıyorum..
sorun evden çıkmamak değil.sorun hayırrrrrrrrr diyememek.

Ben 101'den 90'a, 91'e 1 ayda indim. Sonra çok uzun bir süre hep bu kiloda kaldım. 1 haftadır da diyet yapıyorum. O diyet sayesinde 88'i gördüm bu hafta sonu. Ama arada diyetimi değiştirmek istiyorum, farklı alternatifler olsun. Bu verdiğin diyeti deneyeceğim bir de bakalım sonuç ne olacak :)) Eminin sen de hedeflediğin kilolara inersin canım :1hug: Galiba boyun uzun çünkü bki fazla görünmüyor.

Bugün bir erkek arkadaşımı gördüm son gördüğümde 108 kiloydu boyu 190.
Zayıflamış şuan 91 kg. Şubattan beri dikkat ediyorum beslenmeme dedi '' rejimdeyim'' demedi ''sadece dikkat ediyorum'' dedi 8 ayda 17 kg vermiş maşallahhh ya hem gençleşmiş hem güzelleşmiş. Sakın kendini rejimdeyim havasına sokma dedi sadece dikkat ediyorum de ve geç kendini sıkma dedi. Akşam 6dan sonra birşey yeme dedi ve akşamları çorbayla geçiştirmeye çalış dedi. Karşımda canlı örnek görünce daha bir sevindim. Ama o da bana dedi sende kilo vermişsin gayet belli oluyor dedi sevindim

yok canım bki yanlış büyük ihtimalle boyum 1.66 sen nasıl bir diyetle bir ayda bu kadar zayıfladın süper valla maşallah sana demek azmetsen bir iki ay sonra hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…