Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aşkolsun baharrrrrrrrr.niye gülüyorsun.anneler leslie apamazmı?ben bir çin sitesinden buldum.ama çok kötü kopya.ordan yapıyorum..
sorun evden çıkmamak değil.sorun hayırrrrrrrrr diyememek.

Yok zeynep abla tabiki yapabilir hem ben çok isterim yapmasını ama bacaklarını yana açmasını bacaklarını kaldırmasını görr sende gülmekten çatlarsın kaydirigubbakcemile3 zaten 1.55 boyu var 107 kg yaptığı hareket belli olmuyor ondan güldüm yani yoksaaa herkes yapsın valla hatta leslie gibi hepimiz bir arada olsak bütün +90 hatunları cemaat halinde yapsak süper olurdu birlikten kuvvet doğar olumunekankayizsmile

ben bugün yediklerimi yazayım.
sabah 1 bardak çay 2 bisküvi
ara bir mandalina
2 bardk neskafe
öğlen:
2 dilim yumurtalı ekmek
1 bardak neskafe
ara:1 mandalina
kahve
akşam:
1 tabak kuzu etli türlü.5 kaşık plav
karışık bitki çayı,hala içiyorum.mate,funda,sinameki,rezene,biberiye.zeytin yaprağı)
kızlar dün cnn de bir bayanı izledimkanserin en büyük nedeni yiyeceklerimizdeki asitmiş.bunu alkali hale çevirmek için sabah birbardak suya yarım limon sıkıp içmekmiş.sanılanın aksine limon asitli değilmiş.portakal asitliymiş.limon dile değdiği anda alkali hale dönüyormuş.ptotein ve kırmızı et ağırlıklı beslenmek,yemekten sonra meyve yemek ya da tatlı asit üretimi arttırıyormuş.meyveyi yemekten 1 saat evvel yemek gerekiyor.ve muhakkak bu durumu önlemek için sabah limonlu su içilmeli..

ben allahtan kimse yokken yapıyorum..anneni bana gönder beraber yaparız..bu arada eşim dişsiz ağzıma bakıp sürekli gülüyor.bende şikayt için oğlumu aradım.baban bana gülüyor,moralimi bozuyor diye.eşim gülmekten konuşamıyor.oğlum da başladı gülmeye.güya ben ondan destek beklerkennn..birde baba niye anneme gülüyorsun diyor ,katıla katıla gülerek..allahtan gelinim aldı telofonu.anneciğim sen bakma bunlara.ilerde çok güzel dişlerin olacak.dedi de biraz rahtladım..

Çok doğru dedem 86 yaşında hala sabahları limonlu şekerli suyunu içer birde annaneme hazırlar

Olsun boşver gülsünler gelinin doğru söylemiş Sonradan sende onlara inci gibi dişlerinle gülersin.Buarada resmine bakıyorum hiç gelinin varmış gibi gözükmüyorsuna.s.

iyi geceler herkese öncelikle kilom 95.15.-2 yıl gibi süreye yayıp bunun en az bi 30 kilosunu vermeyi düşünüyorum.ama neresinden başlanıcak ne yapılır pek bilmiyorum.madem burdaki herkesin durumu aşağı yukarı aynı somut olarak şunu şunu yap diyebilceğiniz neler var acaba.hangi diyeti seçiyim ya da bi yeşil çay vs okudum.denemiş başarılı olmuş veya şu anda denediklerini yazanlar olursa sevinirim iyi diyetler

yok canım bki yanlış büyük ihtimalle boyum 1.66 sen nasıl bir diyetle bir ayda bu kadar zayıfladın süper valla maşallah sana demek azmetsen bir iki ay sonra hedefine ulaşırsın

Evet azmettiğimde oluyor da o azim her zaman gelmiyor işte kaydirigubbakcemile3

Sabahları yulaf ezmesi yedim yoğurtla birlikte, aralarda meyve, öğlenleri haşlanmış tavuk göğsü, akşamları da çorba. Bazı günler sadece çorba içtim ve meyve yedim. Bolca da spor yaptım. Nasıl gittiğini anlamadım. Ama o zamanlar tartıya çıkmıyrdum. Her gün tartıya çıkmadığım için kilo verdiğimi anlamadım ama çıktığımda gözlerime inanamadım. Çevremdekiler kilo vermişsin dedklerin hep iğnelediklerini zannederdim. Aslında o ruh hali hala var, sanki versem de vermiyormuşum, hiç değişmiyormuşum gibi geliyor boshayallersmile

Hoşgeldin a.s.

Burada kilo vermek için çabalayan bir sürü arkadaşımız var. Buraya düzenli olarak gelip bilgi paylaşımında bulunursan hem bilgi edinirsin hem de bizden feyz alıp daha iyi motive olursun :1hug:

Zayıflamanın kesin kurallarını ben de çözemedim henüz kaydirigubbakcemile3 Hep birlikte çare arıyoruz, deneme-yanılma yöntemiyle kilocukları de veriyoruz bayanssulusmile kaydirigubbakcemile2

Herkese iyi geceler a.s.

Buradan ayrılasım gelmiyor ama yarın erken kalkmam lazım aklinialirimsmile

Çok doğru söylüyorsun mini etekle rahatça dolaşabiliyorsak, başörtüyüde bu kadar büyütmememiz lazım...
Tabiii sözüm sadece inancı gereği başörtüyü kullananlara.. politik amaçlı kullanılmasına bende karşıyım..En hassas yanımız olan dini alet edip üzerinden rant sağlamamak lazım..

Evet zeynepçim gelinin haklı,,İnci gibi olucak dişlerin..

kızlar merhaba bı kac gundur yoktum cuma gunu kılomu belırtemedım o yuzden

Merhaba canım..Neden yoktun..

Bahaaaaar,aşk bitti-mi neden.??

Seni çok iyi görüyorum,maşallah...
Bu arada senin kankaların billur ve miyo yok,haberin varmı.?

Hoşgeldin aramıza...a.s.

İzmirlisin,ne güzel..:)

aramıza hoş geldin inşallah sana yardımcı ola biliriz

Son düzenleme:

Merhaba canım İlk önce zaten önekli olan karar vermek ondan sonrası zaten geliyor.Beslenme yöntemi basit aslında sabahları 1 dilim ekmek peynir domates Öğlen sebze yada et veya çorba 1 dilim ekmek akşam gene öğlen gibi Ara öğünler muhakkak yenmeli meyva veya süt veya 5 6 büsküvi yani ortalama 100 120 kalori arası su ve yeşil çay bunları yaparsan zaten kilo vericeksin birde tabii yürüyüş yada leslie yap .

Banucum sizin şu yapıcağınız diyet listesini tekrar eklermisin canım...

hindi eti olan..

arkadaşım dediklerine katılıyorum başta yürekten istemek ve pes etmemek gerekiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…