- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
aşkolsun baharrrrrrrrr.niye gülüyorsun.anneler leslie apamazmı?ben bir çin sitesinden buldum.ama çok kötü kopya.ordan yapıyorum..
sorun evden çıkmamak değil.sorun hayırrrrrrrrr diyememek.
Yok zeynep abla tabiki yapabilir hem ben çok isterim yapmasını ama bacaklarını yana açmasını bacaklarını kaldırmasını görr sende gülmekten çatlarsın kaydirigubbakcemile3 zaten 1.55 boyu var 107 kg yaptığı hareket belli olmuyor ondan güldüm yani yoksaaa herkes yapsın valla hatta leslie gibi hepimiz bir arada olsak bütün +90 hatunları cemaat halinde yapsak süper olurdu birlikten kuvvet doğar olumunekankayizsmile
ben bugün yediklerimi yazayım.
sabah 1 bardak çay 2 bisküvi
ara bir mandalina
2 bardk neskafe
öğlen:
2 dilim yumurtalı ekmek
1 bardak neskafe
ara:1 mandalina
kahve
akşam:
1 tabak kuzu etli türlü.5 kaşık plav
karışık bitki çayı,hala içiyorum.mate,funda,sinameki,rezene,biberiye.zeytin yaprağı)
kızlar dün cnn de bir bayanı izledimkanserin en büyük nedeni yiyeceklerimizdeki asitmiş.bunu alkali hale çevirmek için sabah birbardak suya yarım limon sıkıp içmekmiş.sanılanın aksine limon asitli değilmiş.portakal asitliymiş.limon dile değdiği anda alkali hale dönüyormuş.ptotein ve kırmızı et ağırlıklı beslenmek,yemekten sonra meyve yemek ya da tatlı asit üretimi arttırıyormuş.meyveyi yemekten 1 saat evvel yemek gerekiyor.ve muhakkak bu durumu önlemek için sabah limonlu su içilmeli..
ben allahtan kimse yokken yapıyorum..anneni bana gönder beraber yaparız..bu arada eşim dişsiz ağzıma bakıp sürekli gülüyor.bende şikayt için oğlumu aradım.baban bana gülüyor,moralimi bozuyor diye.eşim gülmekten konuşamıyor.oğlum da başladı gülmeye.güya ben ondan destek beklerkennn..birde baba niye anneme gülüyorsun diyor ,katıla katıla gülerek..allahtan gelinim aldı telofonu.anneciğim sen bakma bunlara.ilerde çok güzel dişlerin olacak.dedi de biraz rahtladım..
yok canım bki yanlış büyük ihtimalle boyum 1.66 sen nasıl bir diyetle bir ayda bu kadar zayıfladın süper valla maşallah sana demek azmetsen bir iki ay sonra hedefine ulaşırsın
iyi geceler herkese öncelikle kilom 95.15.-2 yıl gibi süreye yayıp bunun en az bi 30 kilosunu vermeyi düşünüyorum.ama neresinden başlanıcak ne yapılır pek bilmiyorum.madem burdaki herkesin durumu aşağı yukarı aynı somut olarak şunu şunu yap diyebilceğiniz neler var acaba.hangi diyeti seçiyim ya da bi yeşil çay vs okudum.denemiş başarılı olmuş veya şu anda denediklerini yazanlar olursa sevinirim iyi diyetler
erkekler ne zaman bir kadını önce insan olarak görmeye başlar,onun giyinişinden yürümesinden kendini azat eder özgürleştirir bu sorun çözülür.önce eğitim...
biz anneler de bazan yanlış eğitim veriyoruz.erkek çocukları beyinlerini bel altından yönetiyor.bugün mecliste pantolon giyen bir kadını,yada topuğu açık bir kadını tahrik edici bulup yasaklayan zihniyet var..keza başını örteni yobazlık sayan olduğu gibi.
oysa karşısındakini ''önce insan''olarak görmeye başlasalar..biraz zor gibii..
ben allahtan kimse yokken yapıyorum..anneni bana gönder beraber yaparız..bu arada eşim dişsiz ağzıma bakıp sürekli gülüyor.bende şikayt için oğlumu aradım.baban bana gülüyor,moralimi bozuyor diye.eşim gülmekten konuşamıyor.oğlum da başladı gülmeye.güya ben ondan destek beklerkennn..birde baba niye anneme gülüyorsun diyor ,katıla katıla gülerek..allahtan gelinim aldı telofonu.anneciğim sen bakma bunlara.ilerde çok güzel dişlerin olacak.dedi de biraz rahtladım..
kızlar merhaba bı kac gundur yoktum cuma gunu kılomu belırtemedım o yuzden
iyi geceler herkese öncelikle kilom 95.15.-2 yıl gibi süreye yayıp bunun en az bi 30 kilosunu vermeyi düşünüyorum.ama neresinden başlanıcak ne yapılır pek bilmiyorum.madem burdaki herkesin durumu aşağı yukarı aynı somut olarak şunu şunu yap diyebilceğiniz neler var acaba.hangi diyeti seçiyim ya da bi yeşil çay vs okudum.denemiş başarılı olmuş veya şu anda denediklerini yazanlar olursa sevinirim iyi diyetler
Merhaba canım İlk önce zaten önekli olan karar vermek ondan sonrası zaten geliyor.Beslenme yöntemi basit aslında sabahları 1 dilim ekmek peynir domates Öğlen sebze yada et veya çorba 1 dilim ekmek akşam gene öğlen gibi Ara öğünler muhakkak yenmeli meyva veya süt veya 5 6 büsküvi yani ortalama 100 120 kalori arası su ve yeşil çay bunları yaparsan zaten kilo vericeksin birde tabii yürüyüş yada leslie yap .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?