Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim istersen izinli yazarım,ama sen yine cuma günü hatırlatırsan sevinirim...
Montignac diyetin mantığı nedir...?

Hadi hayırlısı,seni bayağı gaza gelmiş görüyorum..
çok gaza geldim yenacım çok çünki cumadan beri hayata küstüm okadar üzüldümki 7 kilo fazlalığı görünce ....montignac diyetinde şeker ve un tamamen yasak pilav makarna pates havuç .sabah normal kahvaltını yapıyorsun öğle et yemeği yoğurt salata akşamda sebze yemeği yoğurt salata ....yani bende yeni öğreneceğim bakalım inşallah devamını getirebilirim .canım sabah eczaneye gidip tartılmayı düşünüyorum sana haber veririm ona göre yazarsın sende...
ablacım çok sağol inşallah bu hafta bişiler olması lazım yoksa kendime gelemeyeceğim..

bravo sana tebrikler cnım 11 kilo bir ayda ....

iki gündür hiç yapmadığım şeylei yapıyorum bana neler oluyorsa ..inşallah bu motivasyonum hiç bozulmazda bir an önce ikili rakamlara inerim .evde kola var ağzıma koymadım gezmeğe gittik ilk defa hayatım boyunca önüme konulan ikram tabağını yemedim demekki oluyormuş hayatın sonu değil yaaa

Valla çok doru söylüyorsun o azim inşallah gitmez.Çok güzel bir diyet yapmışsın bende sadece haftada bir tartılıyorum bana öyle dediklerinde bende hiç inanmadım 50 klio verdim sanki hep aynı gibi düşünüyor insan kendini ne zaman inandım kilo verdiğime o zaman rejimi asmaya başladım aman biraz yiyebilirim o kadr verdim hak ettim dedim çok kısa zamanda 15 kiloyu geri aldım.O yüzden şu an kimsenin bana zayıflamışsın demesini istemiyorum gene asarım diye korkuyorum.eyvahedigeldismile

Aman maşallah diyelimde nazar değmesin derincim,banada el verde bulaşsın azıcık azmin...

Bravo derin demekki bu sefer başarıcan Bir kere yaptıysan herzaman yaparsınalkisalkisalkis

Bahaaaaar,aşk bitti-mi neden.??

Seni çok iyi görüyorum,maşallah...
Bu arada senin kankaların billur ve miyo yok,haberin varmı.?

Evet bitti gibi birşey berkanla 10 gündür görüşmüyoruz aramıyor ben arada arayıp hatrını soruyorum ama yok yani ona karşı birşey hissetmiyorum artık bende bitti :çok üzgünüm:
Billur ve miyoyla sürekli görüşüyoruz msnde opuyorumnanaktan
Billur işe başladı ondan vakti olmuyor genelde bilmiyorumkismile miyonunda sevgilisiyle alakalı sorunları var sigarayı günde 2 pakete çıkarmış 89 kiloyum dedi bugün bilmiyorumkismile
Ben rejim yapmasamda burdan kopamıyorum ya zeynep ablanın dediği gibi sanki eksiklik hissediyorum olumunekankayizsmile en büyük destek burası zayıflamak için opuyorumnanaktan

Aman maşallah diyelimde nazar değmesin derincim,banada el verde bulaşsın azıcık azmin...
maşallah maşallah hadi canım gel sende montici ol bak orada ziligurti diye arkadaş var ben onun sayesinde montiye başladım ..yoksa ben dengeli beslenmeyle kilo vermeyi seviyorum ve o kadar kilo verdim hayatım boyunca hiç bu tür diyetlere girmeden herşeyden az az yyerek spor yaparak vermiştim..montide kısıtlama çok inşallah sıkılıp bırakmam..
Bravo derin demekki bu sefer başarıcan Bir kere yaptıysan herzaman yaparsınalkisalkisalkis

evet canım yaa inşallah olacak bu sefer yaa hergün kilolarım yüzünden üzgünüm mutsuzum o yüzden birde yedikten sonraki pişmanlıkta dahada kötü

Herşeyin hayırlısı canım..

Dün izleyememiştim şimdi Küçük Sırları izledim ordaki arzuyla alinin ilişkisine hastayım psikopatmıyım neyim
Şimdi de Sevgililer Günü diye yabancı bir film izleyeceğim filmlerin içinde kendimi kaybetmeyi çok seviyorum en büyük yoldaşım filmler bu ara. Yalnızlığımı unutturuyor sizler gibi ...

teşekkürler.leslie nedir bilmiyodum internetten arattım da birsürü çeşidi var galiba onları nerden bulucam bi de hangisi bana uygun olur acaba

Yağmurgözlüde monti.yapıyordu değilmi.?gayet iyi gidiyor diyorduk,nazar değdi hatuna..kaydirigubbakcemile3

Çok seviniyorum senin adına iyi bir başlangıç yaptın,bir süre yaparsın,sıkılırsan yine eskisi gibi dengeli beslenmeye başlarsın canım..
.

evt yağmurgözlüde monti yapıyor . bu sıra durakladı ama yinede 7 kilo verdi oarada .bozulmasından çok korkuyorum inşallah bozmam yarın leslieyede başlıyorum uzun zamandır yapmadım bakalım kızım izin verecekmiii yoksa o uyurken yaparım artık walk walk walk

iyi gecelr canım ytayım artık bu saate hiç kalmazdım ben oturunca ayrılamıyorum başından

Sevgililer gününden vazgeçip Artık Beni Sevme diye bir film izledim süper değildi ama idare ederdi. Uyusam iyi olacak yarın 1 saat leslie yapacağım inşallah...
Herkese iyi geceler...

Olsun boşver gülsünler gelinin doğru söylemiş Sonradan sende onlara inci gibi dişlerinle gülersin.Buarada resmine bakıyorum hiç gelinin varmış gibi gözükmüyorsuna.s.

sağol canım..bak bir tek o konuda rahatım..biz sülalece yaşımızı zor gösteririz.koskoca ailede en kilolu benim.annem 68 oldum diye hop oturup kalkıyor.bende biraz kortizon kurbanım.. opuyorumnanaktan

hoşgeldin..burada bibirimize destek oluyoruz.enönemlisi bu.yalnız değiliz.başarı öykülerini okursan bir fikir edinebilirsin..ama önce bir diyetisyene gitmek şart.devlet hastanelerinde bunu halledebilirsin..

haydi bahar lmaz: eve kapanma..herşein sonu değil.belki daha iyilerin başlangıcı..o kapının kapanması lazım ki esas hak ettiğin mutlulukları getirecek hayırlı kapının açıması için..
bak ne güzel kurslar var.ben çok özeniyorum.mesela takı tasarımı..hem ilerde kazanç kapısı da olabilir.yada mefruşat...şimdiden çeyizlerini kendin hazırlarsın..o arada iş de bakarsın..hadii dinle ablanı at kendini dışarı..temiz havada yürü.ama iyice giyin..

impossible is nothing----imkansız hiçbirşey yoktur...buna inanalım...ve ne bu dünyada ne başka dünyada ne de başka yaşamlarda çirkin bayan yoktur...bu konuyla alakalı sürü ile ürün var...ben kullandım..iyi bir araştırma ile güzel bir diyetle düzenli ve dengeli beslenme ile insan kiloda verir hayatını düzenede sokar...her kadın seksidir..her kadın çekicidir..çünkü dişidir..diş göstere göstere diş sökelim..dişiliğimizi gösterelim...

Günaydın,

az kalorili,bol hareketli bir hafta diliyorum....

günaydın bayanlar çoookk konuşmuşunuz okuyamadım benim cadı kızım ağlıyo açlıktan batteniye kemiriyo az doyurayım onu gelirim gene
sabah sade çay ve patates salatası yedim emzikliyim acıyın bana sütüm çekti(bahanemde hazır demi!!!!!)
neyse öpüldünüz ablamız okuldan gelmeden sporda yapmam lazım yoksa cadı kızım da benle yapıyo zaten uçacak zayıflıktan durduramıyom heç anasına çekmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…