çok gaza geldim yenacım çok çünki cumadan beri hayata küstüm okadar üzüldümki 7 kilo fazlalığı görünce ....montignac diyetinde şeker ve un tamamen yasak pilav makarna pates havuç .sabah normal kahvaltını yapıyorsun öğle et yemeği yoğurt salata akşamda sebze yemeği yoğurt salata ....yani bende yeni öğreneceğim bakalım inşallah devamını getirebilirim .canım sabah eczaneye gidip tartılmayı düşünüyorum sana haber veririm ona göre yazarsın sende...
Derincim istersen izinli yazarım,ama sen yine cuma günü hatırlatırsan sevinirim...
Montignac diyetin mantığı nedir...?
Hadi hayırlısı,seni bayağı gaza gelmiş görüyorum..
ablacım çok sağol inşallah bu hafta bişiler olması lazım yoksa kendime gelemeyeceğim..AMİİİNNNN...Hepimizin öyle olsun inşallah.Benim için 1 iyilik isteyene Rabbim 10 katını versin...YENA bu duadan sonra 10 kilon garanti canım.Hadi gösterelim marifetlerimizi...
Yanlış anlarmıyız canııımmm.Biz başka manada top olamayız ki;anca diyetle uğraşıp duruyoruz.Her şeyden elimizi ayağımızı çektik.(yani hemen hemen her şeyden)delikafadulden
Aynen katılıyorum....Her metayı kadın obje seçilerek satmaya çalışıyorlar.....kötükedihüsoalsanaalsanasmile
Hayırlı olsun canım.Hadi göreyim seni.Bu hafta birşeyler yapalım artık.Sana güveniyorum...Şeniz
Evet azmettiğimde oluyor da o azim her zaman gelmiyor işte kaydirigubbakcemile3
Sabahları yulaf ezmesi yedim yoğurtla birlikte, aralarda meyve, öğlenleri haşlanmış tavuk göğsü, akşamları da çorba. Bazı günler sadece çorba içtim ve meyve yedim. Bolca da spor yaptım. Nasıl gittiğini anlamadım. Ama o zamanlar tartıya çıkmıyrdum. Her gün tartıya çıkmadığım için kilo verdiğimi anlamadım ama çıktığımda gözlerime inanamadım. Çevremdekiler kilo vermişsin dedklerin hep iğnelediklerini zannederdim. Aslında o ruh hali hala var, sanki versem de vermiyormuşum, hiç değişmiyormuşum gibi geliyor boshayallersmile
Evet azmettiğimde oluyor da o azim her zaman gelmiyor işte kaydirigubbakcemile3
Sabahları yulaf ezmesi yedim yoğurtla birlikte, aralarda meyve, öğlenleri haşlanmış tavuk göğsü, akşamları da çorba. Bazı günler sadece çorba içtim ve meyve yedim. Bolca da spor yaptım. Nasıl gittiğini anlamadım. Ama o zamanlar tartıya çıkmıyrdum. Her gün tartıya çıkmadığım için kilo verdiğimi anlamadım ama çıktığımda gözlerime inanamadım. Çevremdekiler kilo vermişsin dedklerin hep iğnelediklerini zannederdim. Aslında o ruh hali hala var, sanki versem de vermiyormuşum, hiç değişmiyormuşum gibi geliyor boshayallersmile
iki gündür hiç yapmadığım şeylei yapıyorum bana neler oluyorsa ..inşallah bu motivasyonum hiç bozulmazda bir an önce ikili rakamlara inerim .evde kola var ağzıma koymadım gezmeğe gittik ilk defa hayatım boyunca önüme konulan ikram tabağını yemedim demekki oluyormuş hayatın sonu değil yaaa
iki gündür hiç yapmadığım şeylei yapıyorum bana neler oluyorsa ..inşallah bu motivasyonum hiç bozulmazda bir an önce ikili rakamlara inerim .evde kola var ağzıma koymadım gezmeğe gittik ilk defa hayatım boyunca önüme konulan ikram tabağını yemedim demekki oluyormuş hayatın sonu değil yaaa
Bahaaaaar,aşk bitti-mi neden.??
Seni çok iyi görüyorum,maşallah...
Bu arada senin kankaların billur ve miyo yok,haberin varmı.?
maşallah maşallah hadi canım gel sende montici ol bak orada ziligurti diye arkadaş var ben onun sayesinde montiye başladım ..yoksa ben dengeli beslenmeyle kilo vermeyi seviyorum ve o kadar kilo verdim hayatım boyunca hiç bu tür diyetlere girmeden herşeyden az az yyerek spor yaparak vermiştim..montide kısıtlama çok inşallah sıkılıp bırakmam..Aman maşallah diyelimde nazar değmesin derincim,banada el verde bulaşsın azıcık azmin...
Bravo derin demekki bu sefer başarıcan Bir kere yaptıysan herzaman yaparsınalkisalkisalkis
Evet bitti gibi birşey berkanla 10 gündür görüşmüyoruz aramıyor ben arada arayıp hatrını soruyorum ama yok yani ona karşı birşey hissetmiyorum artık bende bitti :çok üzgünüm:
Billur ve miyoyla sürekli görüşüyoruz msnde opuyorumnanaktan
Billur işe başladı ondan vakti olmuyor genelde bilmiyorumkismile miyonunda sevgilisiyle alakalı sorunları var sigarayı günde 2 pakete çıkarmış 89 kiloyum dedi bugün bilmiyorumkismile
Ben rejim yapmasamda burdan kopamıyorum ya zeynep ablanın dediği gibi sanki eksiklik hissediyorum olumunekankayizsmile en büyük destek burası zayıflamak için opuyorumnanaktan
maşallah maşallah hadi canım gel sende montici ol bak orada ziligurti diye arkadaş var ben onun sayesinde montiye başladım ..yoksa ben dengeli beslenmeyle kilo vermeyi seviyorum ve o kadar kilo verdim hayatım boyunca hiç bu tür diyetlere girmeden herşeyden az az yyerek spor yaparak vermiştim..montide kısıtlama çok inşallah sıkılıp bırakmam..
Yağmurgözlüde monti.yapıyordu değilmi.?gayet iyi gidiyor diyorduk,nazar değdi hatuna..kaydirigubbakcemile3
Çok seviniyorum senin adına iyi bir başlangıç yaptın,bir süre yaparsın,sıkılırsan yine eskisi gibi dengeli beslenmeye başlarsın canım...
teşekkürler.leslie nedir bilmiyodum internetten arattım da birsürü çeşidi var galiba onları nerden bulucam bi de hangisi bana uygun olur acaba
Olsun boşver gülsünler gelinin doğru söylemiş Sonradan sende onlara inci gibi dişlerinle gülersin.Buarada resmine bakıyorum hiç gelinin varmış gibi gözükmüyorsuna.s.
iyi geceler herkese öncelikle kilom 95.15.-2 yıl gibi süreye yayıp bunun en az bi 30 kilosunu vermeyi düşünüyorum.ama neresinden başlanıcak ne yapılır pek bilmiyorum.madem burdaki herkesin durumu aşağı yukarı aynı somut olarak şunu şunu yap diyebilceğiniz neler var acaba.hangi diyeti seçiyim ya da bi yeşil çay vs okudum.denemiş başarılı olmuş veya şu anda denediklerini yazanlar olursa sevinirim iyi diyetler
haydi baharDün izleyememiştim şimdi Küçük Sırları izledim ordaki arzuyla alinin ilişkisine hastayım psikopatmıyım neyim
Şimdi de Sevgililer Günü diye yabancı bir film izleyeceğim filmlerin içinde kendimi kaybetmeyi çok seviyorum en büyük yoldaşım filmler bu ara. Yalnızlığımı unutturuyor sizler gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?