Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
zeynep ablacım çok geçmiş olsun seni tanımıyorum ama seviyorum takdir ediyorum allah sana emeklerinin karşılığını verecektir inşallah
yenacım allah kabul etsin mevlütünü

Günaydın bugünün tombiş yarının çıtırcık bayanları.Ben bu sabah harvard diyetine başladım umarım başarılı olurum.Şimdi gidiyim lelie ablamla harekertlerimi yapıyım.

.....................

:roflol:

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar
Sabahları erken kalkmaya alıştırmam lazım kendimi 11-12 den önce uyanmıyorum artık bu da rejime mani tabi bugün sözüm var kendime en az 1 saat leslie yapacağım. 30 dakika olarak 2 ye böleyim yoksa pertim çıkar

günaydın kızlar ben bugün saat 7 de kalktım ev işleri derken saat 12 olmuş bakayım dedim bizim çıtırlar neler yapıyorlar diyete hala devam ediyorum beyaz lahana salatasının kalorisini merek ettim öğleyin onu yiyeceğim ve bulamadım bilen varsa yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
günaydın herkezeyenacım sabah hiç üşenmedim kahvaltıdan önce gittim eczaneye tartıldım .kilom 122 listeye eklersin canım ...ogün akşamüzeriydi tartıldığımda birde 8 gündür regl olmuyordum cumartesi oldum.. birde hafta sonu aç gezdim desem yeridir artık hangisi etkili olduysa 122 çıktım
1 mille leslimide yaptım kızım izin vrmedi uyuyunca tamamlayacağım artık
çok kararlıyım inşallah böyle giderim bu sabah çok mutlu uyandım di,yete tam olarak başlaığım için

monti diyetimede başlamış bulunmaktayım inşallah sonucu güzel olur
hsfta sonuda bir sürü diyet kaker bisküvialmıştım ama maalesef hepsi yasak arkadaşa veririm artık

sende zayıflasan kabahat zayıflamasan kabahat nerdeyse canım=))
şakaydı alınma sakın canım benim opuyorumnanaktan

zeynep ablam; eşin ve oğlun seni çok sevdiklerinden öyle gülmüşler bence, çünkü insan nazı karşılıklı sevginin olduğu yerde yapar....
karşılıklı sevginin olduğu yerde ne güzel yerdir bence.....
ondan hiç canını sıkma bence=)) opuyorumnanaktan

hoşgeldin sende aramıza canım=))

merhaba millet......opuyorumnanaktan
hayırlı haftalar herkese...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
geçmişe pek bakamadım bayağı sayfa birikmiş...
hafta sonu yatılı misaifirim vardı nete giremedim...

ohh bitirdim lesliemi 45 dk ne attırıyor ama şimdi beni bekleyen bir sürü iş var onları halledip halim kalırsa akşamüstü bir 30 dk daha yapıcam.

Hepinize merhabalar güzel bayanlar......
Bu günümüzün hem diyet hem tüm yaşam anlamında çok güzel geçmesini diliyorum.
Azıcık ev işim var...Sonra geleceğim....

YENACIĞIM:
Avatarın pek güzel olmuş...Sanırım 2-3 yıl önce çektirdiğin bir resmi.Hani şu hepimizin biraz asi olduğu
yıllarda...Azıcık saçlarını geri atsaydın da güzel gözlerini görseydik...Seni çıtır şey seni.....

merhaba millet......opuyorumnanaktan
hayırlı haftalar herkese...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
geçmişe pek bakamadım bayağı sayfa birikmiş...
hafta sonu yatılı misaifirim vardı nete giremedim...
selam herkese ..bende pc bozuktu yeni yapıldı nasıl gidiyor artık ben de burdayım...
selam ...beyzus ablam nasılsın sen iyiki hep burdasın ..

Ahahahaha evet beyzus'um doğru tahmin ettin, oğlum olmadan önce vesikalık lazımdı böyle poz verdim...Çok utangaç olduğum için fotoğrafçıya bakamamıştım...:roflol: :roflol:

darısı bana başlıyorum şimcik kızım uyudu ohhh yaşasın spor

Allahım o minik ne tatlı öyle yaaa...Çok güzel bir poz..Allah bağışlasın yavrularını..

sen ve çocukların değilmi avatardaki,ben böyle sayıyorum ama..kaydirigubbakcemile3

selam herkese ..bende pc bozuktu yeni yapıldı nasıl gidiyor artık ben de burdayım...

selam ...beyzus ablam nasılsın sen iyiki hep burdasın ..

Saferancım artık gitme lütfen,bir görünüyosun bir yok oluyorsun..
Hoşgeldin..a.s.

Herkese iyi geceler

Buradan ayrılasım gelmiyor ama yarın erken kalkmam lazım

canım senin profil bilgilerinde çalışmıyor yazıyor, sen çalışıyormusun yoksa? çalışıyormuşun gibi algıladım mesajlarını okuduğum kadarıylada.

kızlar merhaba bı kac gundur yoktum cuma gunu kılomu belırtemedım o yuzden

neden yoktun canım? nerelerdeydin?

birde şöyle düşünsene canım; ogün eczanede tartıya çıktığında, hadi 7kilo değilde 15kilo fazlalığın çıkmış olsaydı....... :1shok:

tamam bir tartı sorunu ile karşılaştın, ama bugüne kadarki emeklerin yinede boşuna gitmedi canım, bu emeklerin senin çok daha az hasarla(çok daha az kilo alımıyla) bu tartı sorununu atlatmana neden oldu. Değilmi?

emekler hiç boşa gitmiyo canım hayatta...

tekrar geçmiş olsun sana canım benim opuyorumnanaktan

benim içinde hem destek, hemdeee çok seviyorum ben burayı çooook......... opuyorumnanaktan

bencede herşeyin hayırlısı canım....

maşaallah kızında çok güzel ve çok tatlıymış=))

MAŞAALLAH

bugünki menüm...

yolda
1 şişe su,4 kuru kayısı ( ilacımı içmeyi unuttum )

kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay

öğle
kıymalı karnıbahar,yoğurtlu patlıcan salatası

ara
elma

akşam
ıspanak sote,yoğurt,salata

su,yeşilçay,çay,elma çayı,papatya çayı

spor inş akşama 45 dk

kızlar ben mutfağa bi gidiyim, öğle yemeğimi hazırlayım daha sonrada yiyip geliyim=))

cokacimcoook

öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

gelincede öğle menümü buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…