Valla hep böyle dikkat ediyorum sonra biranda bi uçuyorum.Kendimi nerdeyse tatlı kazanında buluyorum ama bu sefer inşallah yapmam.
tşk ederim fikirleriniz için canlarım.opuyorumnanaktan
79u görünce yapıcam.ilk hedefe ulaşınca yani.
ay kızlar bir de bu ara annem durmuş yeter daha fazla verme artık deyip duruyor.anne git karışma işime diyorum.iyi o zaman 75 ol yeter.çirkin olursun sen valla çirkin çirkin diyip duruyor.ay ağlıcam yaa.neden çirkin oluyum.zaten çok zayıflamıycam 68 i görüp bırakırım diyorum.68 çok sen 75 te kal deyip duruyor.Allah vere de diyetten vazgeçiyim diye 70 li kilolarda bana komplo kurup güzel güzel şeyler yapıp işimi zorlaştırmasa kaydirigubbakcemile3
ben allahtan kimse yokken yapıyorum..anneni bana gönder beraber yaparız..bu arada eşim dişsiz ağzıma bakıp sürekli gülüyor.bende şikayt için oğlumu aradım.baban bana gülüyor,moralimi bozuyor diye.eşim gülmekten konuşamıyor.oğlum da başladı gülmeye.güya ben ondan destek beklerkennn..birde baba niye anneme gülüyorsun diyor ,katıla katıla gülerek..allahtan gelinim aldı telofonu.anneciğim sen bakma bunlara.ilerde çok güzel dişlerin olacak.dedi de biraz rahtladım..
iyi geceler herkese öncelikle kilom 95.15.-2 yıl gibi süreye yayıp bunun en az bi 30 kilosunu vermeyi düşünüyorum.ama neresinden başlanıcak ne yapılır pek bilmiyorum.madem burdaki herkesin durumu aşağı yukarı aynı somut olarak şunu şunu yap diyebilceğiniz neler var acaba.hangi diyeti seçiyim ya da bi yeşil çay vs okudum.denemiş başarılı olmuş veya şu anda denediklerini yazanlar olursa sevinirim iyi diyetler
ohh bitirdim lesliemi 45 dk ne attırıyor ama şimdi beni bekleyen bir sürü iş var onları halledip halim kalırsa akşamüstü bir 30 dk daha yapıcam.
selam herkese ..bende pc bozuktu yeni yapıldı nasıl gidiyor artık ben de burdayım...merhaba millet......opuyorumnanaktan
hayırlı haftalar herkese...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
geçmişe pek bakamadım bayağı sayfa birikmiş...
hafta sonu yatılı misaifirim vardı nete giremedim...
selam ...beyzus ablam nasılsın sen iyiki hep burdasın ..Hepinize merhabalar güzel bayanlar......
Bu günümüzün hem diyet hem tüm yaşam anlamında çok güzel geçmesini diliyorum.
Azıcık ev işim var...Sonra geleceğim....
YENACIĞIM:
Avatarın pek güzel olmuş...Sanırım 2-3 yıl önce çektirdiğin bir resmi.Hani şu hepimizin biraz asi olduğu
yıllarda...Azıcık saçlarını geri atsaydın da güzel gözlerini görseydik...Seni çıtır şey seni.....
Hepinize merhabalar güzel bayanlar......
Bu günümüzün hem diyet hem tüm yaşam anlamında çok güzel geçmesini diliyorum.
Azıcık ev işim var...Sonra geleceğim....
YENACIĞIM:
Avatarın pek güzel olmuş...Sanırım 2-3 yıl önce çektirdiğin bir resmi.Hani şu hepimizin biraz asi olduğu
yıllarda...Azıcık saçlarını geri atsaydın da güzel gözlerini görseydik...Seni çıtır şey seni.....
darısı bana başlıyorum şimcik kızım uyudu ohhh yaşasın spor
selam herkese ..bende pc bozuktu yeni yapıldı nasıl gidiyor artık ben de burdayım...
selam ...beyzus ablam nasılsın sen iyiki hep burdasın ..
Herkese iyi geceler
Buradan ayrılasım gelmiyor ama yarın erken kalkmam lazım
kızlar merhaba bı kac gundur yoktum cuma gunu kılomu belırtemedım o yuzden
çok gaza geldim yenacım çok çünki cumadan beri hayata küstüm okadar üzüldümki 7 kilo fazlalığı görünce ....montignac diyetinde şeker ve un tamamen yasak pilav makarna pates havuç .sabah normal kahvaltını yapıyorsun öğle et yemeği yoğurt salata akşamda sebze yemeği yoğurt salata ....yani bende yeni öğreneceğim bakalım inşallah devamını getirebilirim .canım sabah eczaneye gidip tartılmayı düşünüyorum sana haber veririm ona göre yazarsın sende...
Evet bitti gibi birşey berkanla 10 gündür görüşmüyoruz aramıyor ben arada arayıp hatrını soruyorum ama yok yani ona karşı birşey hissetmiyorum artık bende bitti
Billur ve miyoyla sürekli görüşüyoruz msnde
Billur işe başladı ondan vakti olmuyor genelde miyonunda sevgilisiyle alakalı sorunları var sigarayı günde 2 pakete çıkarmış 89 kiloyum dedi bugün
Ben rejim yapmasamda burdan kopamıyorum ya zeynep ablanın dediği gibi sanki eksiklik hissediyorum en büyük destek burası zayıflamak için
Alıntı:
tombulkelebekim kullanıcısından alıntı
Evet bitti gibi birşey berkanla 10 gündür görüşmüyoruz aramıyor ben arada arayıp hatrını soruyorum ama yok yani ona karşı birşey hissetmiyorum artık bende bitti
..................
Herşeyin hayırlısı canım..
günaydın bayanlar çoookk konuşmuşunuz okuyamadım benim cadı kızım ağlıyo açlıktan batteniye kemiriyo az doyurayım onu gelirim gene
sabah sade çay ve patates salatası yedim emzikliyim acıyın bana sütüm çekti(bahanemde hazır demi!!!!!)
neyse öpüldünüz ablamız okuldan gelmeden sporda yapmam lazım yoksa cadı kızım da benle yapıyo zaten uçacak zayıflıktan durduramıyom heç anasına çekmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?