Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahım o minik ne tatlı öyle yaaa...Çok güzel bir poz..Allah bağışlasın yavrularını..

sen ve çocukların değilmi avatardaki,ben böyle sayıyorum ama..kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim teyzesi onlar benim kumalarım 2 tane cadı
[
maşaallah kızında çok güzel ve çok tatlıymış=))

MAŞAALLAH

[/

kızlarım 2 tane oldular allah her anneye kız evlat versin inşallah
kızlar ben mutfağa bi gidiyim, öğle yemeğimi hazırlayım daha sonrada yiyip geliyim=))

cokacimcoook

öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

gelincede öğle menümü buraya yazarım.

afiyet olsun az yersin inşallah

annam one ya lesi ablamıdır nedir abla dedik bağrımıza bastık öldürdü beni yaw 45 dk 3 mil ilk günden hızlı başladım amma öldüm karşımda küçük cadı ağlar büyük anne her yanın zıplıyo diye güler ayy kızım olmasa boğacam hee neyse çok şükür bitirdim aslında sabah 6 da kalksam diyorum 7 ye kadar yapsam dahamı iyi olur tabe uyana bilirsem yarın bi deneyeim

Valla ilk gün için hızlı başlamışşaın ben 2 mille başladım.Şimdi 3 mil yapıyorum ama gerçekten yorucu şimdi evde temizlik yapıyorum ama eğilip kalkarken canım acıyor ama durmak yok yola devam bu arada sabah 6 çok erken ızdırap haline getirirsin Daha normal bir saate eğlkenceli hale getirerek yapmanı tavsiye ederim.Bu arada kızların çok tatlı Allah bağışlasın.

meyra evet canım 15 kiloda olabilirdi .şimdi kendime geldim zaten ama iyiki böyle br olay yşamışım kendime getirdi beni tartı olayı

öğle
yumurtalı ıspanak liğt yoğurt bol salata
ikinid
1 elma iki kuru kayısı
akşam
azma haşlama salata yoğurt

eveeeet ben geldiiiim=)) opuyorumnanaktan

öğle menümü yazıyım şimdi:
2kk beyaz peynir
3/4su bardağı havuç suyu
1sb süt
2dilim ekmek
2tane dolma biberi(evde normal biber kalmamışta, bende ondan dolma biberi yedim )
1çb light kola

ayy valla bacaklarım ağrıyo gittikçe zaten bütün gün sızar uyurum sonra saat 1o gibi daha iyi olur sanırım
kızlarım için teşekkür ederim

spor ları nekadar yaptığımızı cumamı bildiriyoruz gene
öğlen 4 kaşık kalan patates salatasını yedim bebekten hiç halim kalmamıştı yemek yapmaya
şimdide nescafemi aldım yanınada 3 tane grisiini götürüyorum ayy ben emzirince acayip acıkıyorum arada 1 de kociş geldi onla elma götürdüm

iyde bacım hep içecek içmişsin yemek yokkiii anamadım

nursenacım nasılsın, bebğin olmuş allah analı babalı büyütsün ne zamandır bende girmiyorum siteye şimdi seni görünce halini hatırını sorayım dedim.
Seni çok öpüyorum minik kuzunuda.

amin darısı senin çocuklarına inşallah doğurmaya doğurdumda kilolar kaldı gene sen gelmiyonmu tığ gibimi oldun yoksam:))))

bence canım leslieye 1mil ile başlaman doğru.
mesela; 1hafta hep 1mil yapıp, 2.haftada da kendini 2mile hazır hissedersen, 2mile geçebilirsin.
"az ama sürekli olmak", bir çok konuda önemli bence diye düşünüyorum.

sürekli akan küçük su damlası, bi zaman sonra aktığı taşı deliyor...

bende leslie ile tanışalı 2hafta oluyo ama ben hala 1mildeyim:) ancak bunu yapabiliyorum açıkçası ben şuan için, kendimi zorlasam biliyorumki ben kötü olacağım, o yüzden kendimi zorlamıyorum bende.

ben doğrumu indirdim sanırım 1 mil 15 dakika sürmüyo az ıma geldi benim yarım saati yapıp yarım saat dinlendim gerisini yaptım çok yormadı aslında zeevkli gidiyo

iyde bacım hep içecek içmişsin yemek yokkiii anamadım

eğer yanılmıyorsam, bence düzgün bir menü canım bu menüm, bak ben kendimce bu menünün açılımını yapıyım sana;
=))

öğle menümü yazıyım şimdi:
2kk beyaz peynir
-----------2köfteye denk.

3/4su bardağı havuç suyu-------------6yk ıspanak yemeğine denk.
1sb süt--------1su bardağı yoğurda denk.
2dilim ekmek
2tane dolma biberi(evde normal biber kalmamışta, bende ondan dolma biberi yedim )
1çb light kola---------bu da extradan, benden

ufff hem uykum geldi hemde başıma bi ağrı girdi yaaa=((

içerde mutfaktada yıkamam gereken bir iki bulaşığım var.....

şimdi şurdan oturduğum yerden "estaaa piti piti" falan diyorum bulaşıklar kendiliğinden yıkansın diye, ama hiç işe yaramıyo bu da=)))

cnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık

bende bugünkü listemiyazayı bakalım beğenecekmisiniz
KAHVALTI
domates 1 tane 14 cal.
maydanoz 50 gr. 22 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
yumurta 0.5 ad. 40 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.

1. ARA ÖĞÜN
elma 2 ad. 120 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
beyaz lahana salatası 210 gr. 105 cal.

2. ARA
mandalina 1 ad. 50 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
haşlanmış kurufasulye 250 gr. 260 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.

toplam 1490 cal.
biraz abartılı şekilde yazdım ölçüleri ama çok da değil:lepi::lepi: inş başka birşey yemem

Nursena; bayıldım inci tanelerine...Nasıl güzellikler bunlar.Maaşallah maaşallah..Allah güzel yazılar yazsın....Şeniz
selam herkese ..bende pc bozuktu yeni yapıldı nasıl gidiyor artık ben de burdayım...

selam ...beyzus ablam nasılsın sen iyiki hep burdasın ..
Sağol canım.İyiyim şükür.Seninde geri gelmene çok sevindim.Yena'nın dediği gibi bir daha bir yere ayrılma.Herkesin yeri ayrı.Yokluk hemen belli oluyor.... Maaşallah canım.Çok iyi gidiyorsun.Umarım çok yakında daha iyi sonuçlar alacaksın ve hep birlikte sevineceğiz......
teşekkür ederim teyzesi onlar benim kumalarım 2 tane cadı

kızlarım 2 tane oldular allah her anneye kız evlat versin inşallah

afiyet olsun az yersin inşallah
Nursenacığım;annem der ki:şanslı annelerin kızı olur.Erkek anneleri kusura bakmasın bu annemin görüşü.Kız çocuklarına bayılır.Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)
Annemin cavabı:Benim kızlar sanada bakar üzülme.(ama bir havayla söyledi ki görülmeye değer)
Neyse ziyaretçiler gidince sorduk neden böyle hava yaptın diye.Bize dediki:Onlar oğlan doğurduklarında lohusa yatağında sultanlar gibi yatıyorlardı;şimdi ben sizin sayenizde sultanlar gibi yatıyorum.Benim derdim yok onlar düşünsün ...Allah kimseyi muhtaç etmesin de kızlar genellikle çok merhametli oluyor.Allah cümlenizin yavrularından hayırlar görmek nasip etsin inşallah....

Geçmiş olsun canım.Umarım kardeşin kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Son düzenleme:
kızlar sadece konrrol gunlerımde gırıyorum nete. umarım hepınz ıyısınızdır. bugun yıne dıyetısyenıme gıttım. tam bır ay doldu .

vee süper haberr 95. 3 ile basladığım dıyetıme 90.4 ile devam edıyorum. bir ayda 4.9 kilo vermişim...

menum gunluk 1400 cal. umarım sızlerınde dıyetlerı yolunda gıdıyordur. 80-89 kilo arası zayıflayanlara katılmama sadece bır hafta kaldı inş:)))

Geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…