Allahım o minik ne tatlı öyle yaaa...Çok güzel bir poz..Allah bağışlasın yavrularını..
sen ve çocukların değilmi avatardaki,ben böyle sayıyorum ama..kaydirigubbakcemile3
[
maşaallah kızında çok güzel ve çok tatlıymış=))
MAŞAALLAH
[/
kızlar ben mutfağa bi gidiyim, öğle yemeğimi hazırlayım daha sonrada yiyip geliyim=))
cokacimcoook
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
gelincede öğle menümü buraya yazarım.
annam one ya lesi ablamıdır nedir abla dedik bağrımıza bastık öldürdü beni yaw 45 dk 3 mil ilk günden hızlı başladım amma öldüm karşımda küçük cadı ağlar büyük anne her yanın zıplıyo diye güler ayy kızım olmasa boğacam hee neyse çok şükür bitirdim aslında sabah 6 da kalksam diyorum 7 ye kadar yapsam dahamı iyi olur tabe uyana bilirsem yarın bi deneyeim
Valla ilk gün için hızlı başlamışşaın ben 2 mille başladım.Şimdi 3 mil yapıyorum ama gerçekten yorucu şimdi evde temizlik yapıyorum ama eğilip kalkarken canım acıyor ama durmak yok yola devam bu arada sabah 6 çok erken ızdırap haline getirirsin Daha normal bir saate eğlkenceli hale getirerek yapmanı tavsiye ederim.Bu arada kızların çok tatlı Allah bağışlasın.
Valla ilk gün için hızlı başlamışşaın ben 2 mille başladım.Şimdi 3 mil yapıyorum ama gerçekten yorucu şimdi evde temizlik yapıyorum ama eğilip kalkarken canım acıyor ama durmak yok yola devam bu arada sabah 6 çok erken ızdırap haline getirirsin Daha normal bir saate eğlkenceli hale getirerek yapmanı tavsiye ederim.Bu arada kızların çok tatlı Allah bağışlasın.
eveeeet ben geldiiiim=)) opuyorumnanaktan
öğle menümü yazıyım şimdi:
2kk beyaz peynir
3/4su bardağı havuç suyu
1sb süt
2dilim ekmek
2tane dolma biberi(evde normal biber kalmamışta, bende ondan dolma biberi yedim)
1çb light kola
iyde bacım hep içecek içmişsin yemek yokkiii anamadım
nursenacım nasılsın, bebğin olmuş allah analı babalı büyütsün ne zamandır bende girmiyorum siteye şimdi seni görünce halini hatırını sorayım dedim.
Seni çok öpüyorum minik kuzunuda.
annam one ya lesi ablamıdır nedir abla dedik bağrımıza bastık öldürdü beni yaw 45 dk 3 mil ilk günden hızlı başladım amma öldüm karşımda küçük cadı ağlar büyük anne her yanın zıplıyo diye güler ayy kızım olmasa boğacam hee neyse çok şükür bitirdim aslında sabah 6 da kalksam diyorum 7 ye kadar yapsam dahamı iyi olur tabe uyana bilirsem yarın bi deneyeim
bence canım leslieye 1mil ile başlaman doğru.
mesela; 1hafta hep 1mil yapıp, 2.haftada da kendini 2mile hazır hissedersen, 2mile geçebilirsin.
"az ama sürekli olmak", bir çok konuda önemli bence diye düşünüyorum.
sürekli akan küçük su damlası, bi zaman sonra aktığı taşı deliyor...
bende leslie ile tanışalı 2hafta oluyo ama ben hala 1mildeyim:) ancak bunu yapabiliyorum açıkçası ben şuan için, kendimi zorlasam biliyorumki ben kötü olacağım, o yüzden kendimi zorlamıyorum bende.
iyde bacım hep içecek içmişsin yemek yokkiii anamadım
ben doğrumu indirdim sanırım 1 mil 15 dakika sürmüyo az ıma geldi benim yarım saati yapıp yarım saat dinlendim gerisini yaptım çok yormadı aslında zeevkli gidiyo
Çok doğru söylüyorsun mini etekle rahatça dolaşabiliyorsak, başörtüyüde bu kadar büyütmememiz lazım...
Tabiii sözüm sadece inancı gereği başörtüyü kullananlara.. politik amaçlı kullanılmasına bende karşıyım..En hassas yanımız olan dini alet edip üzerinden rant sağlamamak lazım..
Evet zeynepçim gelinin haklı,,İnci gibi olucak dişlerin..
Merhaba canım..Neden yoktun..
Nursena; bayıldım inci tanelerine...Nasıl güzellikler bunlar.Maaşallah maaşallah..Allah güzel yazılar yazsın....Şenizgünaydın bayanlar çoookk konuşmuşunuz okuyamadım benim cadı kızım ağlıyo açlıktan batteniye kemiriyo az doyurayım onu gelirim gene
sabah sade çay ve patates salatası yedim emzikliyim acıyın bana sütüm çekti(bahanemde hazır demi!!!!!)
neyse öpüldünüz ablamız okuldan gelmeden sporda yapmam lazım yoksa cadı kızım da benle yapıyo zaten uçacak zayıflıktan durduramıyom heç anasına çekmemiş
Sağol canım.İyiyim şükür.Seninde geri gelmene çok sevindim.Yena'nın dediği gibi bir daha bir yere ayrılma.Herkesin yeri ayrı.Yokluk hemen belli oluyor....selam herkese ..bende pc bozuktu yeni yapıldı nasıl gidiyor artık ben de burdayım...
selam ...beyzus ablam nasılsın sen iyiki hep burdasın ..
Maaşallah canım.Çok iyi gidiyorsun.Umarım çok yakında daha iyi sonuçlar alacaksın ve hep birlikte sevineceğiz......bugünki menüm...
yolda
1 şişe su,4 kuru kayısı ( ilacımı içmeyi unuttum )
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
kıymalı karnıbahar,yoğurtlu patlıcan salatası
ara
elma
akşam
ıspanak sote,yoğurt,salata
su,yeşilçay,çay,elma çayı,papatya çayı
spor inş akşama 45 dk
Nursenacığım;annem der ki:şanslı annelerin kızı olur.Erkek anneleri kusura bakmasın bu annemin görüşü.Kız çocuklarına bayılır.Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)teşekkür ederim teyzesi onlar benim kumalarım 2 tane cadı
kızlarım 2 tane oldular allah her anneye kız evlat versin inşallah
afiyet olsun az yersin inşallah
cnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık
cnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık
Nursena; bayıldım inci Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)
Annemin cavabı:Benim kızlar sanada bakar üzülme.(ama bir havayla söyledi ki görülmeye değer)
Neyse ziyaretçiler gidince sorduk neden böyle hava yaptın diye.Bize dediki:Onlar oğlan doğurduklarında lohusa yatağında sultanlar gibi yatıyorlardı;şimdi ben sizin sayenizde sultanlar gibi yatıyorum.Benim derdim yok onlar düşünsün ...Allah kimseyi muhtaç etmesin de kızlar genellikle çok merhametli oluyor.Allah cümlenizin yavrularından hayırlar görmek nasip etsin inşallah....
Kıyama annenene,ne güzel söylemiş..
Geçmiş olsun canım..
Nursena; bayıldım inci Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)
Annemin cavabı:Benim kızlar sanada bakar üzülme.(ama bir havayla söyledi ki görülmeye değer)
Neyse ziyaretçiler gidince sorduk neden böyle hava yaptın diye.Bize dediki:Onlar oğlan doğurduklarında lohusa yatağında sultanlar gibi yatıyorlardı;şimdi ben sizin sayenizde sultanlar gibi yatıyorum.Benim derdim yok onlar düşünsün ...Allah kimseyi muhtaç etmesin de kızlar genellikle çok merhametli oluyor.Allah cümlenizin yavrularından hayırlar görmek nasip etsin inşallah....
Kıyama annenene,ne güzel söylemiş..
Çok doğru valla ki o zamanlar erkek doğuranlar el üstünde olurdu ama kızların yeri bambaşka annem hep dua ediyor kızımız olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?