Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:

SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,peynir,domates,salatalık,biber
ARA: 8-10 Adet üzüm
ÖĞLEN:1 Tabak Tas kebabı(yağsız pişirilmiş),1 bardak ayran
AKŞAM:1 Tabak ıspanak(yağsız),4-5 kaşık yoğurt
ARA: Meyva yerim diye düşünüyorum.
30 dak yürüyüş yaptım.Biraz daha yaparım belki....

Saferancım artık gitme lütfen,bir görünüyosun bir yok oluyorsun..
Hoşgeldin..a.s.

teşekkür ederim tatlım..Şeniz allaah pc me zeval vermesin gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak.:lepi::lepi:.. k.h diyetine takılıyorum sonucu hep birlikte görelim siz de beni bırakmayın hepinizin desteğini bekliyorum..hihoyyythihoyyyt

BEYZUS
Nursenacığım;annem der ki:şanslı annelerin kızı olur.Erkek anneleri kusura bakmasın bu annemin görüşü.Kız çocuklarına bayılır.Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)
Annemin cavabı:Benim kızlar sanada bakar üzülme.(ama bir havayla söyledi ki görülmeye değer)
Neyse ziyaretçiler gidince sorduk neden böyle hava yaptın diye.Bize dediki:Onlar oğlan doğurduklarında lohusa yatağında sultanlar gibi yatıyorlardı;şimdi ben sizin sayenizde sultanlar gibi yatıyorum.Benim derdim yok onlar düşünsün ...Allah kimseyi muhtaç etmesin de kızlar genellikle çok merhametli oluyor.Allah cümlenizin yavrularından hayırlar görmek nasip etsin inşallah....

beni unutmadığın için sağol beyzus ablam siz benim en büyük desteğimsiniz..
ay bende 3 kız annesi olarak üstüme alınayım barii...maalesef hala oğlan doğurdum diye böbürlenenler var etrafımızda allah bizi sonu gelen kullardan eder inş....

Son düzenleme:
BEnİM YİDİKLERİM:
sabah
1domates
3zeytin
1dilim peynir
1dilim kaşar
1dilim kepek ek.
1fincan yeşil çyy

öğleye doğru:
1kase yoğurt 2 bisküvi 1dilim peyniröğle: haşlama yarım but
akşam:1 tabak patlıcan yemeği kıymalı, roka marul 1 tabak peynirli ,diet kola

tebrikler canım alkisalkisalkis

cnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık

geçmiş olsun canım...

Hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırsın...

Sağol canım paylaştığın için..Şebo ne söylerse güzel söyler...Sadece rock yanı fazla ağır basmış geçişlerde...

Slm kızlar
Derdime derman arıyorum uyandığımdan beri midem bulanıyor temiz hava alırım diye tam 1 saat yürüdüm nane limon içtim maden suyu içtim akşamüstü geçer diye 2 saat uyudum ama yok mide bulantım geçmiyor ve halsizlik var üstümde hatta dışardayken soğuk soğuk terliyordum heran biryere çıkaracakmışım gibi hissediyorum hiç böyle olmadı bana ondan ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen

Geçmiş olsun canım,midenimi üşüttün acaba..Ilık süt içmek bana ve kızıma iyi geliyor mide bulantısında..İstersen bir dene...

canım üşütme olabilir durumun...
sıcacık bir nane içip, biraz yorganın altında yatmak üşütmeye iyi geliyo.

geçmiş olsun canım :teselli:

cnm hiç anlamam ne yapacagın hakkında birşey söyleyemem ama.geçmiş olsun.dikkat et kendine.:teselli:

Teşekkürler canım.Çok güzel...
Bahar; geçmiş olsun canım...Bir kaç yıldır bu mevsimde başlayan;bulantı kusma,ishal bazende ateş yapabilen bir salgın var.Yine başladı galiba.Ablamın torunda olmuş.Okullarda başladıysa evlerede geliyor maalesef.Arkadaşların tavsiyelerini yapıp rahatlarsın inşallah ama ishal başlarsa ihmal etme canım...

YENACIĞIM;

Aklıma geldi; DİLENCİ diye bir arkadaşımız vardı topikte.Üniversite öğrencisiydi.Çok başarılı kilo vermişti.Bir gitti pir gitti bir daha uğramadı.Merak ediyorum ne yaptı kilo vermeye devam ettimi diye.Yoksa kullanıcı adınımı değiştirdi de ben tanıyamıyorum.Belki yeni kullanıcı ismiyle geliyordur da ben tanıyamıyorumdur.Bir selam vermek isterim......

kızlar aranızda sibirya halk türküsü dinleyeniniz varmı hiç?=))

Son düzenleme:

:))))))) BEYZUSÇUM ben çok özledim onu,yazılarını..seninde özlediğini tahmin ediyorum..

Yeni isimle gelse bile,yazılar kişiyi ele veriyor,ne kadar saklamaya çalışsa bile..yerimseniben

Canım şekerin düşmüş olabilir kardeşiminde öyle oluyor bir eczanede ölçtür istersen bu arada meyve suyu iç bakalım büyük ihtimalle iyi gelir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…