Saferancım artık gitme lütfen,bir görünüyosun bir yok oluyorsun..
Hoşgeldin..a.s.
kızlar sadece konrrol gunlerımde gırıyorum nete. umarım hepınz ıyısınızdır. bugun yıne dıyetısyenıme gıttım. tam bır ay doldu .
vee süper haberr 95. 3 ile basladığım dıyetıme 90.4 ile devam edıyorum. bir ayda 4.9 kilo vermişim...
menum gunluk 1400 cal. umarım sızlerınde dıyetlerı yolunda gıdıyordur. 80-89 kilo arası zayıflayanlara katılmama sadece bır hafta kaldı inş:)))
cnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık
teşekkür ederim tatlım..Şeniz allaah pc me zeval vermesin gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak.:lepi::lepi:.. k.h diyetine takılıyorum sonucu hep birlikte görelim siz de beni bırakmayın hepinizin desteğini bekliyorum..hihoyyythihoyyyt
kızlar 2-3gün öncesine kadar bu parçayı şebnem ferahtan hiç dinlememiştim, süper söylemiş. sizde dinleyin istedim, benim gibi bilmeyenlerde öğrenmiş olurlar hem=)
şebnem ferah___yemen türküsü
ebnem Ferah arklar dinle , ebnem Ferah mp3 leri dinle , ebnem Ferah mp3 dinle , ebnem Ferah dinle , sebnem Ferah son kan mp3 dinle , mp3 dinleme , m3 dinle , full mp3 dinle
kızlar 2-3gün öncesine kadar bu parçayı şebnem ferahtan hiç dinlememiştim, süper söylemiş. sizde dinleyin istedim, benim gibi bilmeyenlerde öğrenmiş olurlar hem=)
ebnem Ferah arklar dinle , ebnem Ferah mp3 leri dinle , ebnem Ferah mp3 dinle , ebnem Ferah dinle , sebnem Ferah son kan mp3 dinle , mp3 dinleme , m3 dinle , full mp3 dinle
Slm kızlar
Derdime derman arıyorum uyandığımdan beri midem bulanıyor temiz hava alırım diye tam 1 saat yürüdüm nane limon içtim maden suyu içtim akşamüstü geçer diye 2 saat uyudum ama yok mide bulantım geçmiyor ve halsizlik var üstümde hatta dışardayken soğuk soğuk terliyordum heran biryere çıkaracakmışım gibi hissediyorum hiç böyle olmadı bana ondan ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Slm kızlar
Derdime derman arıyorum uyandığımdan beri midem bulanıyor temiz hava alırım diye tam 1 saat yürüdüm nane limon içtim maden suyu içtim akşamüstü geçer diye 2 saat uyudum ama yok mide bulantım geçmiyor ve halsizlik var üstümde hatta dışardayken soğuk soğuk terliyordum heran biryere çıkaracakmışım gibi hissediyorum hiç böyle olmadı bana ondan ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Slm kızlar
Teşekkürler canım.Çok güzel...kızlar 2-3gün öncesine kadar bu parçayı şebnem ferahtan hiç dinlememiştim, süper söylemiş. sizde dinleyin istedim, benim gibi bilmeyenlerde öğrenmiş olurlar hem=)
Slm kızlar
cnm süpermiş cidden tüylerim diken diken oldu.sağol.:1hug:
YENACIĞIM;
Aklıma geldi; DİLENCİ diye bir arkadaşımız vardı topikte.Üniversite öğrencisiydi.Çok başarılı kilo vermişti.Bir gitti pir gitti bir daha uğramadı.Merak ediyorum ne yaptı kilo vermeye devam ettimi diye.Yoksa kullanıcı adınımı değiştirdi de ben tanıyamıyorum.Belki yeni kullanıcı ismiyle geliyordur da ben tanıyamıyorumdur.Bir selam vermek isterim......
kızlar aranızda sibirya halk türküsü dinleyeniniz varmı hiç?=))
Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?