kızlar aranızda sibirya halk türküsü dinleyeniniz varmı hiç?=))
Canım Leslie evde yapabileceğin yürüyüş videolarından oluşuyor süper kondisyon tutuyorsun googleye SENDE ZAYIFLA LESLİE yaz çıkan siteden indir alkisalkisalkis süppppeeer işe yarıyor Badem leslie sayesinde bu kadar kısa sürede bu kadar güzel verdi kilolarını maşalllaaahhhhh yerimseniben
Sağol canım benim bildiğim kadarıyla bizim topicimizi LESLİEyle Bademcim tanıştırdı bende ondan haz alarak başlamıştım teşekkürler bana değil bademe alkisalkisalkis ben yarın sabah tekrar başlıyorum leslieme Allahın izniyle :Saruboceq:
Dinlemedim ben..dinlemek isterim ama,varsa paylaşırmısın lütfen..
Hayır....Senden bekliyoruz canım...
İyi akşamlar Bugün yediklerim
Sabah:1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekm dom sal
Ara : 1 mandalina
Öğlen :150 gr hindi sote 1 dilekm
Ara :1 mandalina
Akşam :150 gr hindi sote 1 dilekm salata
Ara : Daha yapmadım ama 1 bardak süt
2 bardak yeşil çay 2.5 litre su 45 dk leslie
Valla doymıyacağımı sandım ama güzel doydum.İnşallah ilerliyen saatlerdede acıkmam.
aaa tabiki=))
biraz ilginç bir müzik=)))
Dailymotion - Sibirya Halk Türküsü - Komedi Kanalı
hihoyyyt afiyet bal şeker olsun=) hihoyyythihoyyyt
ewet badem bencede mısafır sevmeyen bırı degılım ama bugun evde 7 tane mısafır var yatıya ,annem sabah pogca ve borek yaptı , kokudan ınsanın canı ıstıyor yaaa ohaoldumsmile ama yıyemem cok moral bozucu bıde anneme kızdım ne dıye yapıyosun benım canım ıstıyo dıye.:2: neyse su 2 haftalık et dıyetımı atlatayım 1 tane pogca yıyem o zamana kadar ısgenceye devam.hayır mısafırler var ben arkadasta kalayım desem oda devamlı ısrar edıyor bırseyler ye dıye.velhasıl mılletce ikramı sevıyoruz ama rejımde cekılmıyor
bu arada ıyı kılo vermıssın dıyetını yazar mısın banada
guclubacismileMerhabalar ben her daim burdayım.Bu diyeti 2 yıl önce gittiğim diyetisyenim vermişti o hafta ona gelip listeyi tam yapanlar 4 ila 5 kilo vermişlerdi.Liste şöyle
Sabah:1//2 muz 1/2 yumurta 1 dilim ekmek
Ara: 1 meyva
Öğle :100 gr hindi eti (sote haşlanmış )1 dilekm
Ara :1 meyva
Akşam :Öğlenin aynısı
Ara :1 bardak light süt
Hindi bulamayanlar tavuk etide olabilir.Ben Tavuğun içine bol taze soğan kuru soğan ve biber koyucam 100 grlık yemeği çoğaltıcam yanında bol salata bence süper doyurur.Birde yemeğinizden önce salatanızı yeyin Tabi az yağlı
Bu pazartesi bu listeye yuycam inşallah gene veririm.Birde leslie var tabi ozaman sporda yapmıyordum.
merhabalar 5 ay önce yazmıştım buraya zayıflamak istiyorum diye :)
sizlere moral ve motive olsun diye yazma ihtiyacı hissettim
95 kiloydum ve boyumda 172
hazirandan beri çabaladım ve başardım guclubacismile
şu an 78 kiloyum..yaz tatilinde spora ağırlık verdim en az 2,5 ltre su içtim öğünlerime dikkat ettim
tatlıyı ekmeği hayatımdan çıkardım her gün 1 saatten fazla yürüdüm aerobik yaptım spor salonuna gittim
o kadar mutluydumki bunları yaparken aynaya baktığımda her geçen gün kendimi bambaşka biri görmeye başlamıştım bunu kendi sağlığım için yapmam gerekiyo dedim her sbaah güne başlarken
üzerimden 17 kilocuk bin ton ağırlık gibi :) gitti
ve hedefim 10 kilo daha vermek :)
öğrencilerim okul başladığında tanımadılar beni hocam harika olmuşsunuz diye hayranlıkla baktılar her kelimeleri ben,m için övgü oldu tabi..
artık giydiklerim yakışıyo hayata daha pembe gözle bakabiliyorum
en azından kendimi daha çok seviyorum artık :))
hepinize sevgilerimi sunuyorum
yılmayın azmedin :lepi:
Slm kızlar
Derdime derman arıyorum uyandığımdan beri midem bulanıyor temiz hava alırım diye tam 1 saat yürüdüm nane limon içtim maden suyu içtim akşamüstü geçer diye 2 saat uyudum ama yok mide bulantım geçmiyor ve halsizlik var üstümde hatta dışardayken soğuk soğuk terliyordum heran biryere çıkaracakmışım gibi hissediyorum hiç böyle olmadı bana ondan ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Canım şekerin düşmüş olabilir kardeşiminde öyle oluyor bir eczanede ölçtür istersen bu arada meyve suyu iç bakalım büyük ihtimalle iyi gelir geçmiş olsun
merhaba kızlar...
teşekkür ederim beyzuş ablam..fazlasıyla çabalıyorum ama nasıl bir metabolizmam varsa anlamıyor işte...:)) benim yerimde başkası olsa çoktannn eriyip gitmişti...:))
kesin yenacığımın nazarı değdi...:))))
uzun zaman sonra koşu bandının tozunu almış bulunmaktayım...45 dk yürüdüm...şimdi duş zamanı...
merhaba kızlar...
teşekkür ederim beyzuş ablam..fazlasıyla çabalıyorum ama nasıl bir metabolizmam varsa anlamıyor işte...:)) benim yerimde başkası olsa çoktannn eriyip gitmişti...:))
kesin yenacığımın nazarı değdi...:))))
uzun zaman sonra koşu bandının tozunu almış bulunmaktayım...45 dk yürüdüm...şimdi duş zamanı...
saç rengi olaral başka bir renge karar verdim.:)
Eki Görüntüle 57025
bu bana daha mı iyi olur ki.fisfisfis
Şahsen ramazandan bu yana hep "sadece dikkat ediyorum" dedim ve cuuk 2 kilo geldi hoş ben hiç dikkat etmedim amaBugün bir erkek arkadaşımı gördüm son gördüğümde 108 kiloydu boyu 190.
Zayıflamış şuan 91 kg. Şubattan beri dikkat ediyorum beslenmeme dedi '' rejimdeyim'' demedi ''sadece dikkat ediyorum'' dedi 8 ayda 17 kg vermiş maşallahhh ya hem gençleşmiş hem güzelleşmiş. Sakın kendini rejimdeyim havasına sokma dedi sadece dikkat ediyorum de ve geç kendini sıkma dedi. Akşam 6dan sonra birşey yeme dedi ve akşamları çorbayla geçiştirmeye çalış dedi. Karşımda canlı örnek görünce daha bir sevindim. Ama o da bana dedi sende kilo vermişsin gayet belli oluyor dedi sevindim
haahh şimdi oldu köfte falan diyince gözüm doydu vallahiibilmiyorumkismileeğer yanılmıyorsam, bence düzgün bir menü canım bu menüm, bak ben kendimce bu menünün açılımını yapıyım sana;
=))
öğle menümü yazıyım şimdi:
2kk beyaz peynir-----------2köfteye denk.
3/4su bardağı havuç suyu-------------6yk ıspanak yemeğine denk.
1sb süt--------1su bardağı yoğurda denk.
2dilim ekmek
2tane dolma biberi(evde normal biber kalmamışta, bende ondan dolma biberi yedim)
1çb light kola---------bu da extradan, benden
ahhh ahhh bende bekar olsamda 1-2 bulaşığım olsa keşke:)))ufff hem uykum geldi hemde başıma bi ağrı girdi yaaa=((
içerde mutfaktada yıkamam gereken bir iki bulaşığım var.....
şimdi şurdan oturduğum yerden "estaaa piti piti" falan diyorum bulaşıklar kendiliğinden yıkansın diye, ama hiç işe yaramıyo bu da=)))
geçmiş olsuncnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık
Nursena; bayıldım inci tanelerine...Nasıl güzellikler bunlar.Maaşallah maaşallah..Allah güzel yazılar yazsın....Şenizamin analarına çekmişler:)))
Sağol canım.İyiyim şükür.Seninde geri gelmene çok sevindim.Yena'nın dediği gibi bir daha bir yere ayrılma.Herkesin yeri ayrı.Yokluk hemen belli oluyor....
Maaşallah canım.Çok iyi gidiyorsun.Umarım çok yakında daha iyi sonuçlar alacaksın ve hep birlikte sevineceğiz......
Nursenacığım;annem der ki:şanslı annelerin kızı olur.Erkek anneleri kusura bakmasın bu annemin görüşü.Kız çocuklarına bayılır.Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)
Annemin cavabı:Benim kızlar sanada bakar üzülme.(ama bir havayla söyledi ki görülmeye değer)
Neyse ziyaretçiler gidince sorduk neden böyle hava yaptın diye.Bize dediki:Onlar oğlan doğurduklarında lohusa yatağında sultanlar gibi yatıyorlardı;şimdi ben sizin sayenizde sultanlar gibi yatıyorum.Benim derdim yok onlar düşünsün ...Allah kimseyi muhtaç etmesin de kızlar genellikle çok merhametli oluyor.Allah cümlenizin yavrularından hayırlar görmek nasip etsin inşallah....aayy iyi hava atmış hee inşallah kız kardeşim yok benim hep böyle yalnızlık hissederim iyiki 2 kızım oldu çok sevindim hep istiyodum 2 kızım olsun diye allah nasip etti
sorma bendede var 1 gün iyim 1 gün kötü karın ağrım geçmek bilmiyo üşütüyorum sanırımSlm kızlar
Derdime derman arıyorum uyandığımdan beri midem bulanıyor temiz hava alırım diye tam 1 saat yürüdüm nane limon içtim maden suyu içtim akşamüstü geçer diye 2 saat uyudum ama yok mide bulantım geçmiyor ve halsizlik var üstümde hatta dışardayken soğuk soğuk terliyordum heran biryere çıkaracakmışım gibi hissediyorum hiç böyle olmadı bana ondan ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen
Leslie opuyorumnanaktan evet diyetimin manası o kadın kaydirigubbakcemile2 Ben de Leslie'yle KKde tanıştım,KK sağolsun :enbuyukkk:
bende ilk dün tanıştım bayıldım inşallah işe yarar ilk defa spor yaptırıyo biri bana hayatta 15 dk dan fazla yapamazdım
iyi geceler herkese öncelikle kilom 95.15.-2 yıl gibi süreye yayıp bunun en az bi 30 kilosunu vermeyi düşünüyorum.ama neresinden başlanıcak ne yapılır pek bilmiyorum.madem burdaki herkesin durumu aşağı yukarı aynı somut olarak şunu şunu yap diyebilceğiniz neler var acaba.hangi diyeti seçiyim ya da bi yeşil çay vs okudum.denemiş başarılı olmuş veya şu anda denediklerini yazanlar olursa sevinirim iyi diyetler
Evet bitti gibi birşey berkanla 10 gündür görüşmüyoruz aramıyor ben arada arayıp hatrını soruyorum ama yok yani ona karşı birşey hissetmiyorum artık bende bitti :çok üzgünüm:
Billur ve miyoyla sürekli görüşüyoruz msnde opuyorumnanaktan
Billur işe başladı ondan vakti olmuyor genelde bilmiyorumkismile miyonunda sevgilisiyle alakalı sorunları var sigarayı günde 2 pakete çıkarmış 89 kiloyum dedi bugün bilmiyorumkismile
Ben rejim yapmasamda burdan kopamıyorum ya zeynep ablanın dediği gibi sanki eksiklik hissediyorum olumunekankayizsmile en büyük destek burası zayıflamak için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?