Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar Bugün yediklerim
Sabah:1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekm dom sal
Ara : 1 mandalina
Öğlen :150 gr hindi sote 1 dilekm
Ara :1 mandalina
Akşam :150 gr hindi sote 1 dilekm salata
Ara : Daha yapmadım ama 1 bardak süt
2 bardak yeşil çay 2.5 litre su 45 dk leslie
Valla doymıyacağımı sandım ama güzel doydum.İnşallah ilerliyen saatlerdede acıkmam.

Leslie opuyorumnanaktan evet diyetimin manası o kadın kaydirigubbakcemile2 Ben de Leslie'yle KKde tanıştım,KK sağolsun :enbuyukkk:

Dinlemedim ben..dinlemek isterim ama,varsa paylaşırmısın lütfen..

Hayır....Senden bekliyoruz canım...

aaa tabiki=))
biraz ilginç bir müzik=)))

Dailymotion - Sibirya Halk Türküsü - Komedi Kanalı

hihoyyyt afiyet bal şeker olsun=) hihoyyythihoyyyt

Çok güzel yerler var..Özellikle sapanca ve Antalyadaki su üzerindeki mekanlara bayıldım....

Ne güzel yenilir,içilir oralarda...

Belli bir diyet listem yok benm yasafat yyaaw,kendimce yıllardır diyetler hakkında okuduklarımı toplayıp uyguladım o kaa..Günlük menülerim şöyleydi mesela;
SABAH bir yumurta,bir dilim kepekli ekmek,bir kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık şekersiz çay(Yaklaşık2 ay boyunca kahvaltım hep böyleydi)
ÖĞLEN genelde sebze yemeği-ama yağsız- yanında yoğurt
AKŞAM salata -yağsız- ve tavuk-balık-et seçeneklerinden birisini yağsız pişirip yiyordum..
İKİ SAAT kuralım vardı benim iki saatte bir yiyordum..Hem şekeri dengelemek adına,hem de açlık saldırısına uğramamak adına genellikle meyve yiyordum..
Onun dışında kırmızı biber metabolizmayı hızlandırıyormuş,bir tatlı kırmızı biberi yoğurduma karıştırıp yiyordum..
veeee LESLİEE günde 30 ilaa 120 dakika arasında bi zaman dilimimi Leslicime ayırıyordum kii hem metabolizma hızlansın,hem de yağ yakımı olsun..Ayrıca spor yapmanın bir diğer getirisi sporu yapıyorsun ter münasip yerinden akıyor harcadığın 300-400 kalori bir çikolata 300 kalori..Yiyesi gelmiyor insanın spordan sonra o da büyük bir artı aklinialirimsmile

haftada 4-5 kilo mu sempatiksalakcinni Bu liste:sinifsinif: protein diyeti gibi gerçi;ama yine de haftada 4 kilo CADIARZU Yapsam mı acaba yaa,benm yeniden motive olmam gerek CADIARZUk :1no2:

:)) Aynı ebn diyesim geldi,demeden duramadım kaydirigubbakcemile3 Ben de yaz başında 97 ile başladım,benm de boyum 172,spora ve yediklerime dikkat ederekten 20 kilo verdim-hoş 2 kilosunu geri aldım amaa eyvahedigeldismile-

aaaa evet canım bu da olabilir bahar....

benim annem şeker hastası, bazen birden kan şekeri çok düşer, o zaman soğuk soğuk terler, halsizleşir vede yüzüde sararır...
hemen tatlı şekerli bişeyler içer, böyleliklede tekrar dengelenir kan şekeri...
kan şekeri dengelendikten sonrada, o şikayetleri geçer.
kan şekerini derece olarak çok fazla düşürmemek gerekli, sağlık için olukça tehlikeli çünkü canım....

banununda dediği gibi meyve suyu yada üzüm pekmezide olabilir; kan şekeri düştüğünde alınırsa, kan şekerinin yükselmesini sağlar.

merhaba kızlar...
teşekkür ederim beyzuş ablam..fazlasıyla çabalıyorum ama nasıl bir metabolizmam varsa anlamıyor işte...:)) benim yerimde başkası olsa çoktannn eriyip gitmişti...:))
kesin yenacığımın nazarı değdi...:))))

uzun zaman sonra koşu bandının tozunu almış bulunmaktayım...45 dk yürüdüm...şimdi duş zamanı...

Ne dedin,ne dedin...:roflol:

merhaba, hoşgeldin canımcım=)

Şahsen ramazandan bu yana hep "sadece dikkat ediyorum" dedim ve cuuk 2 kilo geldi hoş ben hiç dikkat etmedim ama "Ben diyetteyim arkadaşım yyaaw" zemuszemus Öyle demem gerek kanımca yerimseniben

haahh şimdi oldu köfte falan diyince gözüm doydu vallahiibilmiyorumkismile

ahhh ahhh bende bekar olsamda 1-2 bulaşığım olsa keşke:)))
cnm kardesim amelıyat olucak onlarla ugrastık
geçmiş olsun

Hoşgeldinn olumunekankayizsmile İki yıla yayılan 30 kilo için akşam yemeklerinde ekmek yememen ve günlük 30dakikadan başlayıp 1 saate çıkan spor düzeni oluşturman kâfi bence.. yerimseniben

Hakkında hayırlısı olsun kelebekim yyaaw,kanımca o senin sevgini hak etmiyordu bence,naçizane fikrim tabii bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…