Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftada 4-5 kilo mu sempatiksalakcinni Bu liste:sinifsinif: protein diyeti gibi gerçi;ama yine de haftada 4 kilo CADIARZU Yapsam mı acaba yaa,benm yeniden motive olmam gerek CADIARZUk :1no2:

Yapmanı tavsiye edrim bu listeyi benim eski dietisyenim vermişti.Herkes 4 5 kilo vermişti.İstersen bekle pazartesi sabah sonucunu yazıcam bu arada hergün 45 dk leslie yapıyorum 2.5 litre su 2 3 fincan yeşil çay

hoşgeldin nursenacım=)) Şeniz
hoş buldukkk kaydirigubbakcemile5
Yapmanı tavsiye edrim bu listeyi benim eski dietisyenim vermişti.Herkes 4 5 kilo vermişti.İstersen bekle pazartesi sabah sonucunu yazıcam bu arada hergün 45 dk leslie yapıyorum 2.5 litre su 2 3 fincan yeşil çay

emzirirkene yeşil çay i,çilirmikiii

Ahaa annemin mantığı da anneninki gibi,yeter daha verme bu kiloda kal diyor..Hele dedeme sorsamm hastalıklı olmuşum kaydirigubbakcemile3 "ben zayıfladım tamam da hâlâ kiloluyum bakın,70in altını görmem gerek" diomm yyaa ooooooo

yağmurgözlü maşallah sana yaa,her gün menünü yazıyorsun burya Senin toplamda ne kaa gitti??CADIARZU

Her gün 45 dk Leslie Senin sonuca göre yapayım ben zira böyle liste işi diyetler hele ki 7 gün aynı menünün olduğu listeler canımı sıkıyor benm :sinifsinif: Yapıp yapmama konusunda tereddüt ediyorum CADIARZU

Son düzenleme:
ben kaçıyom kızlar iyi geceler adam meyve istiyooo narin vücudumu kaldırayım bariii pc başından:)))

Uzuun zaman oldu yine +90a uğramayalı;ama bilgisayarımla anlaşamadık gitti,yine bozuldu kablosu :sinifsinif: Girmişken yediklerimi yazayım bari

cokacimcoook
SABAH bir poğaça,bir kk kaa peynir,4 zeytin,çeyrek simit
ÖĞLEN üç poğaça
ÜÇ SAAT sonra üç kuru kayısı
AKŞAM mor lahana-yoğurt,bir poğaça
kaydirigubbakcemile2 Bir saat tempolu yürüyüş

3 litraye tamamladım suyumu ama wcden çıkamıyorum yahuuu gecede böyle olursa uyuyamıyacağım
45 dakika lesliemide yaptım bugün sporumu yapınca çok huzurlu oluyorum
benim mesai bitti bugünlük kızımı şimdi uyuttum birazcık keyif yapabilirim artık ama bu yorgunlukla oturamayacağım çok fazla

Ben çok fazla su içtiğim yaz günlerinde 10dan sonra falan su içmiyordum ki ona rağmen gece 4-5 kez tuvalete gidiyordum

Şu dez diyet ürünü sinirimi bozdu yyaaw,çok kısa sürede fazla kilolardan kurtulup,yeni görünüme kavuşmak falan mümkün değil,fasa füsoo ppeehh!!:umursamaz:

Ben çok fazla su içtiğim yaz günlerinde 10dan sonra falan su içmiyordum ki ona rağmen gece 4-5 kez tuvalete gidiyordum

sorma canım yaaa bende hem yeşil çay hem ıhlamur 3litrede su toplamda 5 litreyi bulmuştur içtiklerim yarım saatte bir wcdeyim şimdiden sonra içmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…