haftada 4-5 kilo mu sempatiksalakcinni Bu liste:sinifsinif: protein diyeti gibi gerçi;ama yine de haftada 4 kilo CADIARZU Yapsam mı acaba yaa,benm yeniden motive olmam gerek CADIARZUk :1no2:
merhaba, hoşgeldin canımcım=)
hoş buldukkk kaydirigubbakcemile5hoşgeldin nursenacım=)) Şeniz
Yapmanı tavsiye edrim bu listeyi benim eski dietisyenim vermişti.Herkes 4 5 kilo vermişti.İstersen bekle pazartesi sabah sonucunu yazıcam bu arada hergün 45 dk leslie yapıyorum 2.5 litre su 2 3 fincan yeşil çay
tşk ederim fikirleriniz için canlarım.opuyorumnanaktan
79u görünce yapıcam.ilk hedefe ulaşınca yani.
ay kızlar bir de bu ara annem durmuş yeter daha fazla verme artık deyip duruyor.anne git karışma işime diyorum.iyi o zaman 75 ol yeter.çirkin olursun sen valla çirkin çirkin diyip duruyor.ay ağlıcam yaa.neden çirkin oluyum.zaten çok zayıflamıycam 68 i görüp bırakırım diyorum.68 çok sen 75 te kal deyip duruyor.Allah vere de diyetten vazgeçiyim diye 70 li kilolarda bana komplo kurup güzel güzel şeyler yapıp işimi zorlaştırmasa kaydirigubbakcemile3
bugünki menüm...
yolda
1 şişe su,4 kuru kayısı ( ilacımı içmeyi unuttum )
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
kıymalı karnıbahar,yoğurtlu patlıcan salatası
ara
elma
akşam
ıspanak sote,yoğurt,salata
su,yeşilçay,çay,elma çayı,papatya çayı
spor inş akşama 45 dk
Yapmanı tavsiye edrim bu listeyi benim eski dietisyenim vermişti.Herkes 4 5 kilo vermişti.İstersen bekle pazartesi sabah sonucunu yazıcam bu arada hergün 45 dk leslie yapıyorum 2.5 litre su 2 3 fincan yeşil çay
kızlar aranızda sibirya halk türküsü dinleyeniniz varmı hiç?=))
hoş buldukkk kaydirigubbakcemile5
emzirirkene yeşil çay i,çilirmikiii
İyi akşamlar :))
Soğuk havanın türkü-şarkı vb vs etkisi apaçık belli..Bizde bu sesler üşüyünce falan çıkarılıo hhee sempatiksalakcinni
3 litraye tamamladım suyumu ama wcden çıkamıyorum yahuuu gecede böyle olursa uyuyamıyacağım
45 dakika lesliemide yaptım bugün sporumu yapınca çok huzurlu oluyorum
benim mesai bitti bugünlük kızımı şimdi uyuttum birazcık keyif yapabilirim artık ama bu yorgunlukla oturamayacağım çok fazla
Ben çok fazla su içtiğim yaz günlerinde 10dan sonra falan su içmiyordum ki ona rağmen gece 4-5 kez tuvalete gidiyordum
sorma canım yaaa bende hem yeşil çay hem ıhlamur 3litrede su toplamda 5 litreyi bulmuştur içtiklerim yarım saatte bir wcdeyim şimdiden sonra içmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?