Ben artık giderR!!
İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım,midenimi üşüttün acaba..Ilık süt içmek bana ve kızıma iyi geliyor mide bulantısında..İstersen bir dene...
canım üşütme olabilir durumun...
sıcacık bir nane içip, biraz yorganın altında yatmak üşütmeye iyi geliyo.
geçmiş olsun canım :teselli:
cnm hiç anlamam ne yapacagın hakkında birşey söyleyemem ama.geçmiş olsun.dikkat et kendine.:teselli:
Teşekkürler canım.Çok güzel...
Bahar; geçmiş olsun canım...Bir kaç yıldır bu mevsimde başlayan;bulantı kusma,ishal bazende ateş yapabilen bir salgın var.Yine başladı galiba.Ablamın torunda olmuş.Okullarda başladıysa evlerede geliyor maalesef.Arkadaşların tavsiyelerini yapıp rahatlarsın inşallah ama ishal başlarsa ihmal etme canım...
Canım şekerin düşmüş olabilir kardeşiminde öyle oluyor bir eczanede ölçtür istersen bu arada meyve suyu iç bakalım büyük ihtimalle iyi gelir geçmiş olsun
Hakkında hayırlısı olsun kelebekim yyaaw,kanımca o senin sevgini hak etmiyordu bence,naçizane fikrim tabii bilmiyorumkismile
Damara bağladım Bülent Serttaş dinliyorum ne çok severim şu aşığım yanmışım şarkısını ...
Cümleten iyi geceler tatlım rüyalar kışlık hatunlar =)) Erzurumda benim gibilere Kışlık diyorlar
Nursena; bayıldım inci tanelerine...Nasıl güzellikler bunlar.Maaşallah maaşallah..Allah güzel yazılar yazsın....Şeniz
Sağol canım.İyiyim şükür.Seninde geri gelmene çok sevindim.Yena'nın dediği gibi bir daha bir yere ayrılma.Herkesin yeri ayrı.Yokluk hemen belli oluyor....
Maaşallah canım.Çok iyi gidiyorsun.Umarım çok yakında daha iyi sonuçlar alacaksın ve hep birlikte sevineceğiz......
Nursenacığım;annem der ki:şanslı annelerin kızı olur.Erkek anneleri kusura bakmasın bu annemin görüşü.Kız çocuklarına bayılır.Canınızı sıkmazsam bir şey anlatayım.Bundan 25 yıl kadar önce annem beyin kanaması nedeniyle ameliyat oldu.Kötü geçen 1-2 haftadan sonra ziyaretçilere izin verdiler.Biz iki kızkardeş devamlı başındayız.Annemin iki erkek çocuk sahibi çocukluk arkadaşı geldi ve ağlamaya başladı.Annem neden ağlıyorsun üzülme ben iyiyim dedi.Arkadaşı; sana değil Nezoş kendime ağlıyorum.Senin ne güzel kızların başında bana bir şey olsa ben ne yapacağım dedi(1 oğlu bekar;diğeri evli yurtdışında)
Annemin cavabı:Benim kızlar sanada bakar üzülme.(ama bir havayla söyledi ki görülmeye değer)
Neyse ziyaretçiler gidince sorduk neden böyle hava yaptın diye.Bize dediki:Onlar oğlan doğurduklarında lohusa yatağında sultanlar gibi yatıyorlardı;şimdi ben sizin sayenizde sultanlar gibi yatıyorum.Benim derdim yok onlar düşünsün ...Allah kimseyi muhtaç etmesin de kızlar genellikle çok merhametli oluyor.Allah cümlenizin yavrularından hayırlar görmek nasip etsin inşallah....
Geçmiş olsun canım.Umarım kardeşin kısa zamanda sağlığına kavuşur...
tebrikler canım alkisalkisalkis
geçmiş olsun canım...
günaydın kızlar
zeynep ablacım çok geçmiş olsun seni tanımıyorum ama seviyorum takdir ediyorum allah sana emeklerinin karşılığını verecektir inşallah
yenacım allah kabul etsin mevlütünü
sağol birtanem..allah hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın..
kızlar sizsen bieşey rica edeceğim..lütfen günde 5 dakika olsun sahip olduklarımız hakkında şükür edelim..ben romatizmadan yürüyemediğimde bacaklarıma ne kadar şükretmem gerektiğini anladım..iyi zamanlarımda unutuyorum.ve şimdi dişsizken bir dilim ekmeği bile yiyemiyorken sağlıklı zamanlarımda dişlerim için şükretmediğimi farkettim.inşallah başka organlarımı farkedecek rahatsızlıklar yaşamam..onun için tıkır tıkır işleyen tüm organlar için şimdiden teşekkürler..
kızlar dün sabaha kadar her zamanki gibi oturdum.internet başında site site dolaştım..baktım hayatım çok sıradan ve amaçsız geçiyor.kendime acımaktan vazgeçip yeni kararlar hemde çok radikal kararlar aldım.kendime söz verdim..en olumsuz görünen olayları şansa çevireceğim..yani şimdi 2 ay kadar doğru dürüst bir şey yiyemiyeceğim.bu benim için bir şans.bir armağan..istediğim gibi kilo vermeme yardımcı olacak bir nimet.hergün allah izin verirse 1 saat spor yapmaya söz verdim.ve hemen uyguladım.bir taşla iki kuş vurdum.
epeydir günlük dualarım vardı onu sporla birlikte yaptım.denge spor aletinin üstündeyken 100 lük ayetel kürsi'yi okudum.öyle rahatladım ki.hem vucudum hem ruhum öyle rahatladı ki.yorgun olmam gerkirken uçar gibi iş yaptım.
hayat standartımı daha yükseğe taşımak için biraz plan projeye ihtiyacım var.iki düşüncem var.ya belediyenin açtığı kursa yazılacağım.yada ehliyet için başvuracağım.ehliyet belki ikinci planda kalabilir.diş faturası bayağı belimi büktü.ama diğerseçeneği hangi kurs konusunda karara bağlamam lazım.sabah eşim uyurken gidebilirim.
herkese günaydıın..yağ.göz...metobolizma çayı diye birşey var denedinmi...ben bu sabah kaynattım yemeklerden sonra 1 bardak içicem çok etkiliymiş....merhaba kızlar...
teşekkür ederim beyzuş ablam..fazlasıyla çabalıyorum ama nasıl bir metabolizmam varsa anlamıyor işte...:)) benim yerimde başkası olsa çoktannn eriyip gitmişti...:))
kesin yenacığımın nazarı değdi...:))))
uzun zaman sonra koşu bandının tozunu almış bulunmaktayım...45 dk yürüdüm...şimdi duş zamanı...
kızlar dün sabaha kadar her zamanki gibi oturdum.internet başında site site dolaştım..baktım hayatım çok sıradan ve amaçsız geçiyor.kendime acımaktan vazgeçip yeni kararlar hemde çok radikal kararlar aldım.kendime söz verdim..en olumsuz görünen olayları şansa çevireceğim..yani şimdi 2 ay kadar doğru dürüst bir şey yiyemiyeceğim.bu benim için bir şans.bir armağan..istediğim gibi kilo vermeme yardımcı olacak bir nimet.hergün allah izin verirse 1 saat spor yapmaya söz verdim.ve hemen uyguladım.bir taşla iki kuş vurdum.
epeydir günlük dualarım vardı onu sporla birlikte yaptım.denge spor aletinin üstündeyken 100 lük ayetel kürsi'yi okudum.öyle rahatladım ki.hem vucudum hem ruhum öyle rahatladı ki.yorgun olmam gerkirken uçar gibi iş yaptım.
hayat standartımı daha yükseğe taşımak için biraz plan projeye ihtiyacım var.iki düşüncem var.ya belediyenin açtığı kursa yazılacağım.yada ehliyet için başvuracağım.ehliyet belki ikinci planda kalabilir.diş faturası bayağı belimi büktü.ama diğerseçeneği hangi kurs konusunda karara bağlamam lazım.sabah eşim uyurken gidebilirim.
günaydın .......günaydın kızlar herkez burada mı bakayım
günaydıın.. bebeğin ne kadar benim de 3 kızım var ..küçüğü 1.5 yaşında,sütten yeni kestim ...haftada 2 gün fitnese gidiyorum diğer günler bende leslie yapmak istiyorum ben indiremedim ablam cd yapıp vericek seninki nasıl gidiyor faydası oldumu..günaydın kızlar ben hemen bıcırık kızım uyanmadan sporumu yapayım ablamızı okula yolladım çok şükür öğleden sonrada gün var allahım nefsime hakim ol salatalardan yemeği düşünüyorum
yağmurgözlü maşallah sana yaa,her gün menünü yazıyorsun buryaSenin toplamda ne kaa gitti??CADIARZU
günaydın .......
günaydıın.. bebeğin ne kadar benim de 3 kızım var ..küçüğü 1.5 yaşında,sütten yeni kestim ...haftada 2 gün fitnese gidiyorum diğer günler bende leslie yapmak istiyorum ben indiremedim ablam cd yapıp vericek seninki nasıl gidiyor faydası oldumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?