Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım,midenimi üşüttün acaba..Ilık süt içmek bana ve kızıma iyi geliyor mide bulantısında..İstersen bir dene...

canım üşütme olabilir durumun...
sıcacık bir nane içip, biraz yorganın altında yatmak üşütmeye iyi geliyo.

geçmiş olsun canım :teselli:

cnm hiç anlamam ne yapacagın hakkında birşey söyleyemem ama.geçmiş olsun.dikkat et kendine.:teselli:

Canım şekerin düşmüş olabilir kardeşiminde öyle oluyor bir eczanede ölçtür istersen bu arada meyve suyu iç bakalım büyük ihtimalle iyi gelir geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için ılık sütte içtim kar etmedi malesef Yenacım :sinifsinif: kabızlık mide bulantısı yapıyor bende motoru bozmam lazım ki mide bulantım geçsin :kedi: hala bulanıyor midem uyumaya çalışacağım artık napalım :sinifsinif:

Hakkında hayırlısı olsun kelebekim yyaaw,kanımca o senin sevgini hak etmiyordu bence,naçizane fikrim tabii bilmiyorumkismile

Kısmet bu işler :sinifsinif: nasip değilmiş deyip geçiyorum ve geçmişe bakıyorum da bu adama nasıl deli divane olmuşum :uhm: hayırlısı :Saruboceq: -tatlicadiarzu-

Damara bağladım Bülent Serttaş dinliyorum ne çok severim şu aşığım yanmışım şarkısını ...
Cümleten iyi geceler tatlım rüyalar kışlık hatunlar =)) Erzurumda benim gibilere Kışlık diyorlar

Pıssst bahar,geçmedimi bulantın...

Son düzenleme:

Neden kışlık..??

sagol cnm inşallah

günaydın kızlar
zeynep ablacım çok geçmiş olsun seni tanımıyorum ama seviyorum takdir ediyorum allah sana emeklerinin karşılığını verecektir inşallah
yenacım allah kabul etsin mevlütünü

sağol birtanem..allah hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın..
kızlar sizsen bieşey rica edeceğim..lütfen günde 5 dakika olsun sahip olduklarımız hakkında şükür edelim..ben romatizmadan yürüyemediğimde bacaklarıma ne kadar şükretmem gerektiğini anladım..iyi zamanlarımda unutuyorum.ve şimdi dişsizken bir dilim ekmeği bile yiyemiyorken sağlıklı zamanlarımda dişlerim için şükretmediğimi farkettim.inşallah başka organlarımı farkedecek rahatsızlıklar yaşamam..onun için tıkır tıkır işleyen tüm organlar için şimdiden teşekkürler..

kızlar dün sabaha kadar her zamanki gibi oturdum.internet başında site site dolaştım..baktım hayatım çok sıradan ve amaçsız geçiyor.kendime acımaktan vazgeçip yeni kararlar hemde çok radikal kararlar aldım.kendime söz verdim..en olumsuz görünen olayları şansa çevireceğim..yani şimdi 2 ay kadar doğru dürüst bir şey yiyemiyeceğim.bu benim için bir şans.bir armağan..istediğim gibi kilo vermeme yardımcı olacak bir nimet.hergün allah izin verirse 1 saat spor yapmaya söz verdim.ve hemen uyguladım.bir taşla iki kuş vurdum.
epeydir günlük dualarım vardı onu sporla birlikte yaptım.denge spor aletinin üstündeyken 100 lük ayetel kürsi'yi okudum.öyle rahatladım ki.hem vucudum hem ruhum öyle rahatladı ki.yorgun olmam gerkirken uçar gibi iş yaptım.
hayat standartımı daha yükseğe taşımak için biraz plan projeye ihtiyacım var.iki düşüncem var.ya belediyenin açtığı kursa yazılacağım.yada ehliyet için başvuracağım.ehliyet belki ikinci planda kalabilir.diş faturası bayağı belimi büktü.ama diğerseçeneği hangi kurs konusunda karara bağlamam lazım.sabah eşim uyurken gidebilirim.

Günaydınn,güzel bir gün diliyorum hepimize...

İzmir'de iki gündür yağmur dinmedi,duracağada benzemiyor,sel uyarısı yapılmış,allah korusun..Hava iç karartıcı şekilde kapalı,gece gibi...

Kuzey ülkelerini düşündüm bir an,güneş görmeyen sürekli kapalı bir havada yaşamak ne zor...Depresif bir durum..

Son düzenleme:

Allah kabul etsin zeynepçim dularını..
Çok doğru söylüyorsun çoğu zaman şükretmiyoruz,kendi adıma söylüyorum..

Çok iyi düşünmüşsün,kurs olayını,kendini iyi hissetmen ve sosyal paylaşımın açısından çok iyi bir olay...

Benim eğer gidersem seçeceğim kurs,takı tasarımı veya ahşap boyama olurdu..el sanatları olarakk..
Sizin halk eğitiminde neler var.?

günaydın kızlar ben hemen bıcırık kızım uyanmadan sporumu yapayım ablamızı okula yolladım çok şükür öğleden sonrada gün var allahım nefsime hakim ol salatalardan yemeği düşünüyorum

herkese günaydıın..yağ.göz...metobolizma çayı diye birşey var denedinmi...ben bu sabah kaynattım yemeklerden sonra 1 bardak içicem çok etkiliymiş....
tarifi şöylekiii:
2 elma 1limon 4e kesilecek 6 karanfil 1 tatlı kaş.tane karabiber 1 çubuk tarçın 3 lt suyla 15dk. kaynatılacak yemeklerden sonra 1 bardak soğuk veya sıcak........

nasılsın zeynep abla gözükmüyorsun...motivasyonun tam gözüküyor..bu azimle kilolar korksun senden..

günaydın kızlar herkez burada mı bakayım
günaydın .......
günaydıın.. bebeğin ne kadar benim de 3 kızım var ..küçüğü 1.5 yaşında,sütten yeni kestim ...haftada 2 gün fitnese gidiyorum diğer günler bende leslie yapmak istiyorum ben indiremedim ablam cd yapıp vericek seninki nasıl gidiyor faydası oldumu..

yağmurgözlü maşallah sana yaa,her gün menünü yazıyorsun burya Senin toplamda ne kaa gitti??CADIARZU

canım benim toplamda 16,17 kg gitti ...ama al ver başla bırak hepsini sayarsam 20 yi geçti...en son montignac ( monti ) diyetinde 7 kg verdim..benim hipotiroit rahatsızlığım var zor kg veriyorum..buna şükür...opuyorumnanaktan

bebeğim 4 aylık oldu sütüm olmuyo ama elimden geldiğince emzirmeye çalışıyyorum mama takviyeli büyüyo vallahi dışarı çıkamıyorum mahrum biyerde yaşıyorum yürüyüş alanım 0 ondan dolayı baya terletiyo evde yürüyorum resmen zevkli gidiyo şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…