Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 mil yaptım ohhh insan rahatlıyo yapmayınca huzursuz oluyoruum şimcik bi nescafe ile biraz yemek llazım süt olecek bebeğime :))kahvaltımı yapayım

Monti güzeli..

3 mil yaptım ohhh insan rahatlıyo yapmayınca huzursuz oluyoruum şimcik bi nescafe ile biraz yemek llazım süt olecek bebeğime :))kahvaltımı yapayım

nursena bebeğin daha çok minikmiş yaaa..Bence sen çok sıkı diyet yapma..Zaten hamurişi ve tatlı yemedikten sonra çok rahat verirsin..Hiç birşey yapmasanda 300 kalori yakıyorsun o cepte...Birde her gün spor yapmamanı tavsiye ederim...Çünkü enerjini spora harcarsan süt üretimin için olan enerjini alırsın..Dolayısıyla sütün azalır...

Ben 2 çocuğumuda çok emzirdim..Özellikle oğlumda çok araştırmıştım süt artışıyla ilgili,19-20 ay emzirdim..Eşim bana sarı kız diyordu...:roflol:
rezene çayı içersen hem sütün artar hemde bebişin gazı olmaz pek..Yeşillik çok faydalı ben 3 öğün yeşillik yerdim ne bulursam..:))

Muhakak biliyorsundur süt ürünleri ve bakliyatlar..Birde lütfen mamayı asgariye indir mama saatinin aralıklarını aç mesela..Sürekli emzirki süt üretimin artsın canım...

Emzirmek hem maddi hemde anneye kolaylık açısından büyük rahatlık..Allah bize öyle rahatlıklar sunmuşki..
Dikkat ediyorum kahve çok içiyorsun olmaz..:))

Beni yanlış anlamazsın umarım...:)

Çok doğru söylüyorsun İnsan kendini kötü hissediyor.Bari bende kalkıyım yapıyım.sanada afiyet olsun

Neden kışlık..??

Canım şişman olduğumuz için sıcak tutuyoruz ya :kedi: ondan kışlık deniyor galiba yani öyle tahmin ediyorum sokakta yüürürken bir kaç kere krolardan duymuştum bu sözü :sinifsinif:

Günaydın herkese benim diet süper gidiyor

Çok sevindim senin adına banucum inşallah verirsin istediğin kiloyu olumunekankayizsmile

Günaydın Kızlar
Hala midem bulanıyor anladığım kadarıyla ortalığın hastalığını kaptım kuru kuru mide bulantısı sanki herşey gırtlağımda yutkunmak kar etmiyor Allahım şifa versin tez zamanda.
Annem beni yeni yeni farketmeye başladı galiba dün atletle geziyordum evde bahaaarr senin belin incelmiş dedi sonra akşam oturuyyoruz şort giyiyordum kaloriferler yanınca evde bikiniyle bile gezebilirsin herneyse bacakların küçülmüş farkındamısın dedi yooo aynı duruyo dedim ablamda bileklerin incelmiş dedi çok sevindim belki şu tüylü çizmelerden olur bana diye ayaklarım büyük olmasa kaç çift ayakkabım kaç çift çizmem olurdu bilemiyorum bu haldeyken bile 7-8 çift var Leslie sayesinde kilo vermesemde inceliyorum ve herkese en az 30 dakika öneriyorum kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.

nursena sen bingöldeydin değil mi :uhm: keşke erzurumda olsaydın beraber lesliemizide yapardık yürüyüşümüze sonra ben senin bebeğini severdim sen uyur dinlenirdin. Benim babamda polisti onun için bizim gibi poliss asker ailelerinin can yoldaşına ihtiyacı oluyor yarenlik yapması için. Umarım komşuların iyidir kaç sene daha bingöldesin ???

günaydın arkadaşlar mutluyum rejimdeyim diyebilirim artık göbeğimin içeriye çekildiğini hissediyorum cumaden beri...sıfır kçamakla monti diyetim çok güzel gidiyor .sürekli hayaller kuruyorum.bayramda milleti şok etmek istiyorum onları söylediklerine pişman edeceğim bu sefer inşallahhhh allahım sen yardım et bana
öğleden sonra komşuya gideceğim ama hiç birşey yemeyeceğim çayımı alıp oturacağım
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
roka maydonoz 3 yeşil zeytin ıhlamur
öğle balık salata(birde süt ürünü yemem lazım ama bizler yemeyiz balıkla peynir yoğurt)
akşamada büyük bir ihtimalle barbunya yemeği salata yoğurt olacak
ikindide bir meyva akşam yemeğinden sonra bir meyva ve süt

Son düzenleme:

derinciğim beslenme şeklin çok güzel hem araları atlamıyorsun onun için diyetten sıkılmazsın bende ara öğünlerimi atlamamak için elimden geleni yapıyorum acıkınca gözüm dönüyor çünkü o zaman taşı bile yiyebilirim

şimdi birde ben dinliyim bakıyım bu şarkıyı=))

hayırlısı olsun zeynep ablam.... opuyorumnanaktan

birtek sabah ve öğle arası meyva ara yok onuda canı istemiyor bile insanın çünkisbah 2 yada 3 dört dilim buğday ekmeği yiyebiliyorsun bende öyle canım ikindinin gelmesini bekliyorum dört gözle öğleyle akşam yemeği arası çok uzun çünki
günaydın herkese...

günaydın canım

ilahi eşine yaa, sarı kızmış.... :roflol:

ohh ohhhhh hihoyyyt hihoyyyt

dinledim canım bende=))
çok duygusal bir parçaymış, ilk defa dinledim bu parçayı senin sayende.

bebek yüzlü, duygusal ve tatlı arkadaşım benimmmm opuyorumnanaktan

alla derincim aynen bende bayrama kadar tam gazdayım.Bıktım sülalenin laflarından geçen bayram inanki kimseyle görüşmedim hastayım dedim evde kaldım.Gene atnı lafları işitmektense evde yalnız olurum daha iyi ama bu bayram inşallah şaşıtıcam umarım tabiki
Bu arada diyetin ne güzel gidiyor lesliede yapıyormusun çok faydası var 2 mille başla acayip ter attırıyor leslie yaptığımdan beri ilk defa diyetlerimde böyle kilo veriyorum

İnşallah canım sen nasıl oldun bir şekerine baktırsan bence çok iyi olur.Bakarsın düşüktür oda insanın hayatını çok etkiler.

çok duygusal bir parçaymış, ilk defa dinledim bu parçayı senin sayende.

bebek yüzlü, duygusal ve tatlı arkadaşım benimmmm opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için canım çocukken dinlerdik arabesk sonradan pop müzik çıktı eskiyi unutturdu bize :teselli:

İnşallah canım sen nasıl oldun bir şekerine baktırsan bence çok iyi olur.Bakarsın düşüktür oda insanın hayatını çok etkiler.

Yok canım ya ben ortalığın hastalığını kapmışım ( giderek erzurumlulara benziyorum kaydirigubbakcemile3 ) ortalığın hastalığı demek mide bulantısı,cırcır,terleme,baş dönmesi yani şu salgın hastalıklardan biri işte :sinifsinif: bugün biraz daha iyiyim sanırım :uhm:

Leslie yapmak için kalktım 3 dakika sürmedi oturdum yerime vucudum direncini kaybetti galiba ishal mide bulantısı epey güçsüz düşürmüş beni neyse leslie yok bugünlük :sinifsinif: hava çok güzel belki dışarı çıkar yürürüm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…