canım benim toplamda 16,17 kg gitti ...ama al ver başla bırak hepsini sayarsam 20 yi geçti...en son montignac ( monti ) diyetinde 7 kg verdim..benim hipotiroit rahatsızlığım var zor kg veriyorum..buna şükür...opuyorumnanaktan
3 mil yaptım ohhh insan rahatlıyo yapmayınca huzursuz oluyoruum şimcik bi nescafe ile biraz yemek llazım süt olecek bebeğime :))kahvaltımı yapayım
3 mil yaptım ohhh insan rahatlıyo yapmayınca huzursuz oluyoruum şimcik bi nescafe ile biraz yemek llazım süt olecek bebeğime :))kahvaltımı yapayım
Neden kışlık..??
Günaydın herkese benim diet süper gidiyor
günaydın arkadaşlar mutluyum rejimdeyim diyebilirim artık göbeğimin içeriye çekildiğini hissediyorum cumaden beri...sıfır kçamakla monti diyetim çok güzel gidiyor .sürekli hayaller kuruyorum.bayramda milleti şok etmek istiyorum onları söylediklerine pişman edeceğim bu sefer inşallahhhh allahım sen yardım et bana
öğleden sonra komşuya gideceğim ama hiç birşey yemeyeceğim çayımı alıp oturacağım
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
roka maydonoz 3 yeşil zeytin ıhlamur
öğle balık salata(birde süt ürünü yemem lazım ama bizler yemeyiz balıkla peynir yoğurt)
akşamada büyük bir ihtimalle barbunya yemeği salata yoğurt olacak
ikindide bir meyva akşam yemeğinden sonra bir meyva ve süt
Damara bağladım Bülent Serttaş dinliyorum ne çok severim şu aşığım yanmışım şarkısını ...
Cümleten iyi geceler tatlım rüyalar kışlık hatunlar =)) Erzurumda benim gibilere Kışlık diyorlar
kızlar dün sabaha kadar her zamanki gibi oturdum.internet başında site site dolaştım..baktım hayatım çok sıradan ve amaçsız geçiyor.kendime acımaktan vazgeçip yeni kararlar hemde çok radikal kararlar aldım.kendime söz verdim..en olumsuz görünen olayları şansa çevireceğim..yani şimdi 2 ay kadar doğru dürüst bir şey yiyemiyeceğim.bu benim için bir şans.bir armağan..istediğim gibi kilo vermeme yardımcı olacak bir nimet.hergün allah izin verirse 1 saat spor yapmaya söz verdim.ve hemen uyguladım.bir taşla iki kuş vurdum.
epeydir günlük dualarım vardı onu sporla birlikte yaptım.denge spor aletinin üstündeyken 100 lük ayetel kürsi'yi okudum.öyle rahatladım ki.hem vucudum hem ruhum öyle rahatladı ki.yorgun olmam gerkirken uçar gibi iş yaptım.
hayat standartımı daha yükseğe taşımak için biraz plan projeye ihtiyacım var.iki düşüncem var.ya belediyenin açtığı kursa yazılacağım.yada ehliyet için başvuracağım.ehliyet belki ikinci planda kalabilir.diş faturası bayağı belimi büktü.ama diğerseçeneği hangi kurs konusunda karara bağlamam lazım.sabah eşim uyurken gidebilirim.
birtek sabah ve öğle arası meyva ara yok onuda canı istemiyor bile insanın çünkisbah 2 yada 3 dört dilim buğday ekmeği yiyebiliyorsun bende öyle canım ikindinin gelmesini bekliyorum dört gözle öğleyle akşam yemeği arası çok uzun çünkiderinciğim beslenme şeklin çok güzel hem araları atlamıyorsun onun için diyetten sıkılmazsın bende ara öğünlerimi atlamamak için elimden geleni yapıyorum acıkınca gözüm dönüyor çünkü o zaman taşı bile yiyebilirim
günaydın herkese...
Monti güzeli..
nursena bebeğin daha çok minikmiş yaaa..Bence sen çok sıkı diyet yapma..Zaten hamurişi ve tatlı yemedikten sonra çok rahat verirsin..Hiç birşey yapmasanda 300 kalori yakıyorsun o cepte...Birde her gün spor yapmamanı tavsiye ederim...Çünkü enerjini spora harcarsan süt üretimin için olan enerjini alırsın..Dolayısıyla sütün azalır...
Ben 2 çocuğumuda çok emzirdim..Özellikle oğlumda çok araştırmıştım süt artışıyla ilgili,19-20 ay emzirdim..Eşim bana sarı kız diyordu...:roflol:
rezene çayı içersen hem sütün artar hemde bebişin gazı olmaz pek..Yeşillik çok faydalı ben 3 öğün yeşillik yerdim ne bulursam..:))
Muhakak biliyorsundur süt ürünleri ve bakliyatlar..Birde lütfen mamayı asgariye indir mama saatinin aralıklarını aç mesela..Sürekli emzirki süt üretimin artsın canım...
Emzirmek hem maddi hemde anneye kolaylık açısından büyük rahatlık..Allah bize öyle rahatlıklar sunmuşki..
Dikkat ediyorum kahve çok içiyorsun olmaz..:))
Beni yanlış anlamazsın umarım...:)
günaydın arkadaşlar mutluyum rejimdeyim diyebilirim artık göbeğimin içeriye çekildiğini hissediyorum cumaden beri...sıfır kçamakla monti diyetim çok güzel gidiyor .sürekli hayaller kuruyorum.bayramda milleti şok etmek istiyorum onları söylediklerine pişman edeceğim bu sefer inşallahhhh allahım sen yardım et bana
öğleden sonra komşuya gideceğim ama hiç birşey yemeyeceğim çayımı alıp oturacağım
sabah
domates salatalık
öğle balık salata(birde süt ürünü yemem lazım ama bizler yemeyiz balıkla peynir yoğurt)
Damara bağladım Bülent Serttaş dinliyorum ne çok severim şu aşığım yanmışım şarkısını ...
Cümleten iyi geceler tatlım rüyalar kışlık hatunlar =)) Erzurumda benim gibilere Kışlık diyorlar
sabah
domates salatalık
Monti güzeli..
:dilcikar:sarı kız:jeyyar:Şeniz
Canım şişman olduğumuz için sıcak tutuyoruz ya :kedi: ondan kışlık deniyor galiba yani öyle tahmin ediyorum sokakta yüürürken bir kaç kere krolardan duymuştum bu sözü :sinifsinif:
Çok sevindim senin adına banucum inşallah verirsin istediğin kiloyu olumunekankayizsmile
çok duygusal bir parçaymış, ilk defa dinledim bu parçayı senin sayende.
bebek yüzlü, duygusal ve tatlı arkadaşım benimmmm opuyorumnanaktan
İnşallah canım sen nasıl oldun bir şekerine baktırsan bence çok iyi olur.Bakarsın düşüktür oda insanın hayatını çok etkiler.
Monti güzeli..
:dilcikar:sarı kız:jeyyar:Şeniz
mööööööööööalsanaalsanasmile :roflol: :roflol: :roflol:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?