Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Boş ver bugünlük bu aralar bolbol c vitaminli şeyler ye çok geçmiş olsun

tekrar çok geçmiş olsun canım...

Alıntı:
YENA kullanıcısından alıntı

Monti güzeli..

:dilcikar:sarı kız:jeyyar:Şeniz

mööööööööööalsanaalsanasmile :roflol: :roflol: :roflol:.

:roflol:

Son düzenleme:
canım niya yanlış anlayayım siler benim kardeşlerimsiniz şu gurbet elde
yene kızımdada hamileliğimin sonunda eski kiloma indim ama malesef ben emzirirken 20 kilo alıyorum bundada 92 idim 40 çıktığında bak 5 kilo almışım 4 ayda geri onun için biraz spor yapıyorum günde 3 mil olan çünki sizin gibi benim bakkkala dahi gitme şansım yok lojmanda oturuyoruz şehrin dışında ve bütün gün evden dışarı çıkamıyorum daha fazla kilo almak istemiyorum
kahve konusu haklısın sanırım ama tok tutuyo diye içiyorum sabah kahvaltı niyetine eşim 12 de geliyo onla birliikte yiyorum ama dikkat ederim artık bi düzene soksyım kendimi

kız yena kusura bakmazsan bişey diyeceğimm

1 yıl önce sen bu kadar hayat dolu espirili deildin bende derdim kandi kendime kadının 2 çocuğu var küçük ama sankim yaşlanmış gibi kısa ve net cevaplar verirdin kilo verdikçe yağlarının altındaki espiri kabiliyetin ortaya çıkımış bacım

Hahahahaha çok güldürdün beni..yağlanmanın altındaki espri ha...:roflol: :roflol: :roflol:

Bir buçuk yılı aşkın süredir burdayım, önce bir tanımaya,ortamın ve kişilerin nabzını tutmaya başlıyorum..Gerçekten güven duyduğuma emin olduğumda yakınlaşıyorum..Birden mıç mıç olamıyorum..:))Yapım gereği,reeldeki ilişkilerimdede böyleyim...

Birde işin aslı çokda sıcakkanlı değilim .)),ama şimdi öylemi,artık evim gibi oldu burası çünkü hepimiz aynıyız güvenilir bir site ve aynı sorunu yaşıyan insanlarla birlikteyiz..

Bu arada yaşım pekte küçük değil,senden büyüğüm bir kere..:)))) 39 yaşındayım...:))

Son düzenleme:
gelde anneme sinirlenme yaaaa kötükedihüso kötükedihüso

bir değişik domates sosu yapmışlar komşular, annemde mutfakta onu yapıyordu. "tarifin bi yerini unutmuşum ben bi komşuya soruyum geliyim hemen" dedi, bende "tamam" dedim.
bizim kaloriferlerle uğraşıyorlar işte ustalar kaç gündür. ee telefonunuda yanına almamış annem.
babam arar zır zır.... açtım "ustalar geliyo kalorifere bakıp hemen geri çıkacaklar "diye, "tamam" dedim.
hemen zil çaldı baktım ustalar gelmiş, haydi 2adam girdi baktı, yalnızım evdede.... bi garip oldum, dış kapıda durdum artık bende...
telefonu yanında değilki arayıp gel anne eve desem, deli oldum yaaa deli.
her zaman yaptıkları işte yaaaaa kötükedihüso kötükedihüso
ustalar gitti, bi yandan telefonu hala çalar teyzem arar babam arar ama annem hala evde yokk.... ocakta altı yanan yemeği bırakıp gitmiş
gelde deli olma....
siz olsanız naaparsınız yaa?
haksızmıyım deli olmakla??
bakın ben bunu yazdım bitirdim ama hala annem yok, gelmedi halaaa.
şeytan diyorki gelince açma kapıyı kötükedihüso

Sabah: 1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilim ekmek
Ara:
1 meyve
Öğle
: 100 gr hindi eti (sote haşlanmış )1 dilim ekmek
Ara
: 1 meyve
Akşam
:Öğlenin aynısı
Ara
: 1 bardak light süt

Banucum bir de bu senin diyetinde 1 dilim ekmek yazıyor ya bunun light ekmek olmasımı gerekiyor ? 1 meyve yazıyor ya o istediğimiz meyve olabilir mi ??? muz da bir meyve kaydirigubbakcemile3 muz olur mu sempatiksalakcinni

hıhıhıııı benim annemde öyledir kybolur gider ancak gazeteye ilan versek ancak pazara gideriz pazardan çok yolda vakit geçirir her gördüğünle konuşur

hıhıhıııı benim annemde öyledir kybolur gider ancak gazeteye ilan versek ancak pazara gideriz pazardan çok yolda vakit geçirir her gördüğünle konuşur

annem geldi, ben yemeği "söndürdüüüm" dedi, sonra "ne var kızacak bundada" diyo... sempatiksalakcinni

çok sinirlenmiştim yaa, epey sakinleştim.

hani insan böyle yapar yapmaz değil, 1yapar 2yapar 3yapar ama.
insanız sonuçta hoş görülür o zamanda da.
ama annem hep yapıyor, annem hep yaptığından o vakit deli oluyorum ben ister istemez......

o sinirlendiğimde beni bi görseydin, tabiri caizse "burnundan soluyan kızgın boğa" gibiydim aynı sempatiksalakcinni

Bir bilgeye sormuşlar:

Bir insanın zekâsını nereden anlarsınız?

Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa? O kadar akıllı insan yoktur ki!
Bir bilgeye nasıl bu kadar doğru kararlar alabildiğini sormuşlar: Deneyim demiş. O deneyimi nasıl kazandın diye sormuşlar: Hatalarımla demiş
Bir bilgeye sormuşlar:
Efendim canınız ne istiyor
Bilge cevaplamış: Canım hiçbir şey istememeyi istiyor ve devam etmiş...
Bu ruh halinin adı gönül yorgunluğudur...
Bir bilgeye
Nasıl insan oluruz? Diye sormuşlar

Üç adım atlama gibi bir cevap vermiş bilge kişi:
önce sana kötülük yapanlara kötülük düşünmemen gelir
insanlığa attığın ilk adım budur... Sana kötülük yapanlara iyilik yapabildiğin an ise ikinci büyük adımı atar ve hakiki insan olmaya başlarsın.
Nihayet sana iyilik yapanla kötülük yapan arasında bir fark
hissetmeyecek hale geldiğin zaman insan olursun.
Bilgeye sormuşlar dünya da en güzel şey ne diye? ´Sevmek´ demiş...
Peki sonra? Demişler...
´Sevilmek´ demiş... Peki, neden sevmek sevilmekten önce geliyor? Demişler...
O da demiş ki ´insan sevdiğine sevildiğinden daha çok emindir...
Bilgeye Sormuşlar
insan neden dilek diler? İnsan gerçekleşmesi için diler ama bilmez ki gerçekleştirmek için dilemek gerek.
Bir bilgeye sormuşlar
en mutlu insan kimdir? İşte o dağdaki çobandır demiş.
Neden diye sormuşlar. Çünkü demiş insan bildikleriyle yaşar,onun bildikleri koyunları ve çevresiyle sınırlı,kendisini mutsuz edecek veya kafasını karıştıracak fazla bir bilgiye sahip değil.

Son düzenleme:
Adamın biri bir gün,tanrıya sormuş;
- Kadınları niye bu kadar güzel yarattın?
Tanr...ı hiç vakit kaybetmeden cevaplamış,
- Aşık olasınız diye
Adam yine sormuş,
- Peki niye bazen aptal oluyorlar?
Tanrı gülerek yanıtlamış,
- Onlar da size aşık olabilsinler diye... ((=

Sana hayranım canım kankam.Ne kadar uyumlu,dengeli ve hayata güzel bakan bir kadınsın.... Allah korusun canım.İnşallah umulan olmaz.... Maaşallah canım.Hypotiroidiyi kafana takma.İlacını alıyorsun zaten.TSH normal seviyede ise vereceğiz bu kiloları.Biraz zor oluyor ama ;zor güzeldir değilmi? Derinciğim süper gidiyorsun.Bu sefer olacak inşallah...Hadi bakalım Kızma anneye ;kızma anneye bakayım.......Domatesin altını kapat;çık merdiven boşluğuna;anneeeeee anneeeee diye bağır.Gelir hemen..... Süpermiş.....Sağol....

Sağol.....Çok güzelmiş.

Son düzenleme:

offf aneem benimm keşke yanımda olsanda kavga edebilsek sinirlenme anneye anne olunca anlarsınnnnn derdi annem anedımm vallahiii annelik zor be gülüm bakalım kadın neye sinirlendi başını aldı gitti sana dese gidecem diye göndermiceksindir eminimm sanada hareket olmuş iştee :tomato:

gezmeden geldim çok şükür sade çay ve 2 tane çiğ köfte yedim ve lojmandaki herkeze rejimdeyim dedim inşallah yüzüm kara çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…