Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Paylaşımın için sağol canım...

:roflol: :roflol: :roflol:

BEYZUS'UM bak yüzümün yarısını açtım..:)))))
Nasılım.??makyajım biraz koyu olmuş değilmi:))

Son düzenleme:
BEYZUS'UM bak yüzümün yarısını açtım..:)))))
Nasılım.??makyajım biraz koyu olmuş değilmi:))

Sana her şey yakışıyor bebeğimmmmm.....
Makyajın fazlası bile yakışmış benim güzel kardeşime......
NURSENAAAAAAA seni de bu yaşta böyle güzel görürüz inşallah....Galiba yaş almaktan korkuyorsun gibi geldi bana....Sakın korkma canım.Birtakım şanslı kadınlar yaş aldıkça dahada güzelleşir.Bkzn:YENA.......Zeynep 957......
Sende böyle olursun umarım.İnşallah......:teselli:Şeniz

Son düzenleme:

anammm ağzını yirim gadasını aldığım ne güzel konuşuyon öle zati bu topiğin kadınları şarap gibim yıllandıkça güzelleşiyolar

beyzusum ya saçımın tam önünde 3 tel beyaz çıktı bu sene annaam ya moralim bozuldu yaş gidiyo vallahi göstermiyon diyolar 32 amma nufus bellii

Banucum bir de bu senin diyetinde 1 dilim ekmek yazıyor ya bunun light ekmek olmasımı gerekiyor ? 1 meyve yazıyor ya o istediğimiz meyve olabilir mi ??? muz da bir meyve kaydirigubbakcemile3 muz olur mu sempatiksalakcinni

tabi kepekli yada buğday olursa daha iyi olur muz ve üzümü daha za tercih etmen lazım başladınmı

beyzusum ya saçımın tam önünde 3 tel beyaz çıktı bu sene annaam ya moralim bozuldu yaş gidiyo vallahi göstermiyon diyolar 32 amma nufus bellii

Boşverrrrr umursama.O beyazlar bende 17 yaşımdan beri var;ayrıca röfle diye bir şey var canım.....Beyazlasın istediği gibi....

ben gidiyom benim sıpalar sızdı yoğurt yedirdim sofrada ikiside sızdı bu saatte ev toplayayım kışlıkları tamamn çıkaram bari

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 Dilim kepek ekmeği,2 tatlı kaşığı lor,1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça.
ARA: 8-10 Üzüm
ÖĞLE: Döner(pidesiz),1.5 bardak ayran,1 domates,2-3 acur turşusu
AKŞAM:1 Tabak taze fasulye,4-5 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ARA: Elma yemeği düşünüyorum.

30 dakika koşu bandında yürüyüş

Son düzenleme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım..çizme konusuna gelince ömür boyunca içimde yara oldu bi uzun çizme giyememek kiloda versem maaşallah benim bütün kilo belden aşiağı incelmez bunlar incelmez .. çizme değil insan istediği ayakkabıyı bile giyemezmi yaa ..insanın imtihanı bu kadar mı büyük olurmuş.. dertlerim depreşti busefer azimliyim bi incelcem ki çizmede giycem gözlerim açık gitmicem...

iyi akşamlar beyzus ablam menün çok iyi..bende yazim
sabah:1 domates,peynir,roka,2 yumurta,1dil.kep.ekmeği
ara:2 bisküvi peynir
öğlen:ytarım tabak patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1kutu ayran
akşam:az yağlı balık ,roka ,diet kola nasıl sizce doğru yoldamıyım ama çok midem bulanıyor ...
1 bardak metobolizma çayı..

Öyle bir geçer zamanki izliyorsunuz diimi..Osssmannnnn..:asigim:

Mete'yle müzik öğretmeni sanırım aşk olaylarına dalıcaklar..:):asigim: :asigim:

bu arad bu gün spordaydım.. 30 dk.yürüme 15 dk.bisiklet 15dk alet.......

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

Menün çok güzel canım....Öğlen biraz az olmuş.1 tabak ye bari sebze yemeğini.
Miden açlıktan bulanıyordur.....Meyva ye biraz istersen.....

aç değilimde balığı ekmeksiz yiyince bulantı yaptı heralde

tabi kepekli yada buğday olursa daha iyi olur muz ve üzümü daha za tercih etmen lazım başladınmı

Henüz normal rejime adapte olamadım ki canım ama bugün hiçbirşey yemedim midemin bulantısından 2-3 tane bisküviyle duruyorum yemeğe dair hiçbirşey düşünmek istemiyorum direk midem bulanıyor :1no2: ama başlayacağım senin rejimine en kısa zamanda hihoyyyt

Öyle bir geçer zamanki izliyorsunuz diimi..Osssmannnnn..:asigim:

Mete'yle müzik öğretmeni sanırım aşk olaylarına dalıcaklar..:):asigim: :asigim:

Osmanımmm osmanımmmmm opuyorumnanaktan izledik ailecek ali metenin mandolinini sırtında kırınca çok üzüldüm yaaa :gitme: müzik hocasına aşık olsun belki biraz akıllanır diyor annem delibaşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…