Bir bilgeye sormuşlar:
Bir insanın zekâsını nereden anlarsınız?
Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa? O kadar akıllı insan yoktur ki!
Bir bilgeye nasıl bu kadar doğru kararlar alabildiğini sormuşlar: Deneyim demiş. O deneyimi nasıl kazandın diye sormuşlar: Hatalarımla demiş
Bir bilgeye sormuşlar:
Efendim canınız ne istiyor
Bilge cevaplamış: Canım hiçbir şey istememeyi istiyor ve devam etmiş...
Bu ruh halinin adı gönül yorgunluğudur...
Bir bilgeye
Nasıl insan oluruz? Diye sormuşlar
Üç adım atlama gibi bir cevap vermiş bilge kişi:
önce sana kötülük yapanlara kötülük düşünmemen gelir
insanlığa attığın ilk adım budur... Sana kötülük yapanlara iyilik yapabildiğin an ise ikinci büyük adımı atar ve hakiki insan olmaya başlarsın.
Nihayet sana iyilik yapanla kötülük yapan arasında bir fark
hissetmeyecek hale geldiğin zaman insan olursun.
Bilgeye sormuşlar dünya da en güzel şey ne diye? ´Sevmek´ demiş...
Peki sonra? Demişler...
´Sevilmek´ demiş... Peki, neden sevmek sevilmekten önce geliyor? Demişler...
O da demiş ki ´insan sevdiğine sevildiğinden daha çok emindir...
Bilgeye Sormuşlar
insan neden dilek diler? İnsan gerçekleşmesi için diler ama bilmez ki gerçekleştirmek için dilemek gerek.
Bir bilgeye sormuşlar
en mutlu insan kimdir? İşte o dağdaki çobandır demiş.
Neden diye sormuşlar. Çünkü demiş insan bildikleriyle yaşar,onun bildikleri koyunları ve çevresiyle sınırlı,kendisini mutsuz edecek veya kafasını karıştıracak fazla bir bilgiye sahip değil.
Adamın biri bir gün,tanrıya sormuş;
- Kadınları niye bu kadar güzel yarattın?
Tanr...ı hiç vakit kaybetmeden cevaplamış,
- Aşık olasınız diye
Adam yine sormuş,
- Peki niye bazen aptal oluyorlar?
Tanrı gülerek yanıtlamış,
- Onlar da size aşık olabilsinler diye... ((=
BEYZUS'UM bak yüzümün yarısını açtım..:)))))
Nasılım.??makyajım biraz koyu olmuş değilmi:))
Sana her şey yakışıyor bebeğimmmmm.....
Makyajın fazlası bile yakışmış benim güzel kardeşime......
NURSENAAAAAAA seni de bu yaşta böyle güzel görürüz inşallah....Galiba yaş almaktan korkuyorsun gibi geldi bana....Sakın korkma canım.Birtakım şanslı kadınlar yaş aldıkça dahada güzelleşir.Bkzn:YENA.......Zeynep 957......
Sende böyle olursun umarım.İnşallah......:teselli:Şeniz
Banucum bir de bu senin diyetinde 1 dilim ekmek yazıyor ya bunun light ekmek olmasımı gerekiyor ? 1 meyve yazıyor ya o istediğimiz meyve olabilir mi ??? muz da bir meyve kaydirigubbakcemile3 muz olur mu sempatiksalakcinni
beyzusum ya saçımın tam önünde 3 tel beyaz çıktı bu sene annaam ya moralim bozuldu yaş gidiyo vallahi göstermiyon diyolar 32 amma nufus bellii
Boşverrrrr umursama.O beyazlar bende 17 yaşımdan beri var;ayrıca röfle diye bir şey var canım.....Beyazlasın istediği gibi....
resmimizi ekleyeyim kızlarımla benim
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 Dilim kepek ekmeği,2 tatlı kaşığı lor,1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça.
ARA: 8-10 Üzüm
ÖĞLE: Döner(pidesiz),1.5 bardak ayran,1 domates,2-3 acur turşusu
AKŞAM:1 Tabak taze fasulye,4-5 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ARA: Elma yemeği düşünüyorum.
30 dakika koşu bandında yürüyüş
geçmiş olsun canım..çizme konusuna gelince ömür boyunca içimde yara oldu bi uzun çizme giyememek kiloda versem maaşallah benim bütün kilo belden aşiağı incelmez bunlar incelmez .. çizme değil insan istediği ayakkabıyı bile giyemezmi yaa ..insanın imtihanı bu kadar mı büyük olurmuş.. dertlerim depreşti busefer azimliyim bi incelcem ki çizmede giycem gözlerim açık gitmicem...Günaydın Kızlar
Hala midem bulanıyor anladığım kadarıyla ortalığın hastalığını kaptım kuru kuru mide bulantısı sanki herşey gırtlağımda yutkunmak kar etmiyor Allahım şifa versin tez zamanda.
Annem beni yeni yeni farketmeye başladı galiba dün atletle geziyordum evde bahaaarr senin belin incelmiş dedi sonra akşam oturuyyoruz şort giyiyordum kaloriferler yanınca evde bikiniyle bile gezebilirsinherneyse bacakların küçülmüş farkındamısın dedi yooo aynı duruyo dedim ablamda bileklerin incelmiş dedi çok sevindim belki şu tüylü çizmelerden olur bana diye ayaklarım büyük olmasa kaç çift ayakkabım kaç çift çizmem olurdu bilemiyorum bu haldeyken bile 7-8 çift var Leslie sayesinde kilo vermesemde inceliyorum ve herkese en az 30 dakika öneriyorum kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 Dilim kepek ekmeği,2 tatlı kaşığı lor,1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça.
ARA: 8-10 Üzüm
ÖĞLE: Döner(pidesiz),1.5 bardak ayran,1 domates,2-3 acur turşusu
AKŞAM:1 Tabak taze fasulye,4-5 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ARA: Elma yemeği düşünüyorum.
30 dakika koşu bandında yürüyüş
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilealkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
geçmiş olsun canım..çizme konusuna gelince ömür boyunca içimde yara oldu bi uzun çizme giyememek kiloda versem maaşallah benim bütün kilo belden aşiağı incelmez bunlar incelmez .. çizme değil insan istediği ayakkabıyı bile giyemezmi yaa ..insanın imtihanı bu kadar mı büyük olurmuş.. dertlerim depreşti busefer azimliyim bi incelcem ki çizmede giycem gözlerim açık gitmicem...
iyi akşamlar beyzus ablam menün çok iyi..bende yazim
sabah:1 domates,peynir,roka,2 yumurta,1dil.kep.ekmeği
ara:2 bisküvi peynir
öğlen:ytarım tabak patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1kutu ayran
akşam:az yağlı balık ,roka ,diet kola nasıl sizce doğru yoldamıyım ama çok midem bulanıyor ...
1 bardak metobolizma çayı..
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Menün çok güzel canım....Öğlen biraz az olmuş.1 tabak ye bari sebze yemeğini.
Miden açlıktan bulanıyordur.....Meyva ye biraz istersen.....
tabi kepekli yada buğday olursa daha iyi olur muz ve üzümü daha za tercih etmen lazım başladınmı
Öyle bir geçer zamanki izliyorsunuz diimi..Osssmannnnn..:asigim:
Mete'yle müzik öğretmeni sanırım aşk olaylarına dalıcaklar..:):asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?