Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim, içim şişti yaaaa.. Öfffff her yıl ağlayacak bir dizi buluyorum kendime..:))

carolıne denen.........Hanım aaaaaaaalliii demiyormu saçını başını yolasım geliyor içimden...

Bahar annene çok güldüm naapsın,yazık kendince uyarıyor heralde ..:))
Demek senin midende geçmedi,yarın sağlık ocağına bir görün istersen..İlaçlarını annen alabilir kendi sağlık karnesiyle..

Son düzenleme:
İyi akşamlar bugünkü menüm
Sab 1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekme
öğl 2 galete 1/2 kk peynir
Ara 1 elma
akşam hindi 1 dil ekm
esasında içimden şuan hiçbirşey yapmak gelmiyo az evvel hastahaneden geldim yarın 2.5 aylık yiğenimden kemik iliği alınacak hepiniz dua edin yarın sonucu temiz çıksın...

Ağlamamak için dizi hüzünlenmeye başlayınca seyretmeyi bırakıyorum.Dayanamıyorum...
Benim Ezelle,Güllüm (hanımın çiftliği) var...

Yena yı dinle Baharcığım.Maalesef bu salgın fena.Ablamın torunu şimdi acilden eve geldi.İshalde kan görünce annesi kapıp hastaneye götürmüşler.Tedavisi sürdüğü halde kan görülmeye başlamış.Serum takmışlar içine ilaçlar katıp.Yavrum elinde de ödevi...
Talat,telle,lale,el ,elle diye okuyup duruyormuş.Kuzum benimmmm.İçim yandı gece gece..
Sende bir an önce tedbir al.....

İnşallah umduğunuz gibi iyi sonuçlar alırsınız.Rabbim hayra çevirip iyilikler nasip etsin inşallah.Melek yavrulara bir şey olmasın....Ay bu gece biraz olumsuz haberler alıyorum.Ağlayasım var valla;ama ağlamayacağım.Yarın herkez iyi haberler alacak Allahın izniyle......

canım yaaaaa,çok üzüldüm..neden diye sorsam..?? 2.5 aylıkmı..??offf kıyamam yaaa..senağlama
Allah hayırlı şifalar versin,çok geçmiş olsun..:Saruboceq:.

Canım çok geçmiş olsun..Çocuklar daha çabuk atlatır tatlım...

Serum iyi gelicektir...

Ben gelicem birazdan...

Sağolun kızlar akşamüstü diziyi izlerken annem kardeşimle epeyce güldük tabi reklamlarda kaydirigubbakcemile3 psikolojikti galiba gülünce kendimi iyi hissettim sonra Wcye çıktım rahatladım geçti gibi sanki mide bulantım :Saruboceq: psikolojikte olabilir benim bulantım görüştüğüm iş görüşmesinin 1. sinden olumsuz yanıt aldım :gitme: neyse hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız artık :çok üzgünüm:

ayyy kıamamm canım yaa neden canım alınacak inaşallah temiz çıkar allah yardımcınız olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

benimde ablacım birtek ezelim varkaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar
İyi geceler canım.Nasıl gidiyor diyetin.Ben bu saatlerde çok açım.....
Canım çok geçmiş olsun..Çocuklar daha çabuk atlatır tatlım...

Serum iyi gelicektir...
Genel durumu iyiymiş zaten...Sadece çok sinirliyiz......
Bende sinirliyim şu anda.Neden mi?
Körolasıca bir tv kanalında pastanın kralları diye bir belgesel var.Sanatsal pastalar yapıyorlar.Üzerindeki süslemeler gerçek gibi.Ağzını burnunu kırdığım ustası muhteşem bir düğün pastası yaptı.Açım ya açım...İnsan halinden anlayan yok.Tövbe tövbe.Şeytana uymayacağım.Uysam ne olacak;menümde belirttiğim besinlerden başkasını eve sokmuyorum ki....Zavallı eşim zayıfladı biliyormusunuz.Bu ne ironidir kardeşim.Hedefi bulamıyor.Zayıflayacak olan BENİMMMMMM.Sesimi duyan yokmuuuuuu.
Ohhhh rahatladım .Sağolun.Sizde olmasanız.......:1hug:ŞenizŞeniz

İyi olmana sevindim.....Olumsuz yanıtıda boşver.Onlar senin gibi biriyle çalışma şansını kaybetmiş.Önemli olan sensin...

Gripten 10 gündür hastanedeydi iyileşmeyince yapılan tahlillerde bir tuhaflık çıktı en sonunda kemik ilği bakılacak inşallah tahmin edilen kötü hastalık çıkmaz sabah alınacak öğleden sonra öğrenicez.Hepinize çok teşekkürler dualarınız bizlerle olsun....

ayyy kıamamm canım yaa neden canım alınacak inaşallah temiz çıkar allah yardımcınız olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

benimde ablacım birtek ezelim varkaydirigubbakcemile5

Ezel dizisini sanatsal anlamda beğeniyorum;yoksa Kenan İmirzalıoğlu çok yakışıklıymış;çok güzel bakıyormuş umurumda bile değil...bayanssulusmileopuyorumnanaktanYalandan kim ölmüş....:roflol:

Ezel dizisini sanatsal anlamda beğeniyorum;yoksa Kenan İmirzalıoğlu çok yakışıklıymış;çok güzel bakıyormuş umurumda bile değil...bayanssulusmileopuyorumnanaktanYalandan kim ölmüş....:roflol:

aynen ablacım olumunekankayizsmile kesinlikle kenanla ilgisi yok değilmiaklinialirimsmile
geçen seneden beri tek baktığım dizi ezel kızımla uğraşmakatan pek anlayamıyorum bazı sahnelerini ama illaki açık olacak eşim anlatıyor artık kaçırdığım yerleri

Sevindim iyileşmene..İş durumunda normal canım yaşadığın ülkeyi unutma..:)

Sadece inan,bence yakındır iş bulman..

Hedefi bulamıyormu..:roflol: :roflol:Bayılazam şimdi..Boşver izleme öyle belgesel neyin sanatsal içerikli programları,anarşist olacan başımıza hahahaha..sempatiksalakcinniİzdivaç programlarını izle daha iyi..delikafadulden

İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...

Tabii tabii,muhaka öyledir..aklinialirimsmile

Sizi gidi,ezeldaşlar..:)

Ay Allahım koptummm gece gece yaaa içeri gittim herkesler uyumuş annem saba tümeri izliyor erdi yaşaroğluyla begüm kütük var konuk olarak malum yeni evliler erdi bir ropörtajında koşu bandında yürüdükten bir süre sonra memelerimin ucu acımaya başlıyor demiş ve arkadan beklenmedik ses yüklesiyor annemden eee yürümesinnnn :roflol:
Resmen patlattım kahkahayı gece gece benim annem alem kadın ya anlatınca pek bir gülümseteceğini sanmıyorum duymanız lazımdı :roflol:

Birde bugün şunu farkettim ben uzun zamandır kahkaha atmıyormuşum ve aslında çok mutsuzmuşum. İçime gömmeye unutmaya çalışmışım başka şeylerle ilgilenmişim unutmak için ama sevgilimin suskunluğu bugün koydu bana beni umursamayışı tamam ben bitirdim içimde de bitirdim ama bu bitişe hiçbir yanıt almamış oluşum ve karşımdaki insanın beni kaybetmemek için hiçbirşey yapmayışı bugün çok yaktı canımı... haketmedim :çok üzgünüm:

olumunekankayizsmile:1hug::sm_cool:bayanssulusmile

Erdil Yaşaroğlu ve Begüm Kütük evlimiymiş..bilmiyordum bak..

Üzülmekte illaki haklısın,bence üzüntünü doya doya yaşa..İçine atıp bastırmaya çalışma,çünkü attığın gibi durmuyor büyüyerek daha farklı ve daha acı bir şekilde patlıyor...
Ne kadar klişe laflar edip amaaaan boşver desekte,sonuçta senin duygusal anlamda birlikteliğin bitiyor ve üzülmende çok normal,çünkü sen duyarlı bir insansın...

Birde şu var, şanslı gör kendini,sana değer vermeyen birine daha fazla zaman,sevgi ve duygu harcamayacaksın...
Biz seni çok seviyoruz bunu unutma..:asigim:.

Annen haklı:yürümesin.Hem meme uçları acıyor hemde yürüyor.......Annen gerçekten alem kadın.Tam benlik........

Bahar; kıyamam sana canım.Umarım Rabbim bir an önce içindeki sıkıntıyı ve acıyı alır.
Bence sen bitirdiğin için biraz egosu zedelendi ve bu nedenle suskun kaldı.Erkekler böyledir.Çocuk gibi...Küserler sebebini anlamazsın.Ayrıca suskun kalmasının bilemeyeceğimiz bir başka nedeni de olabilir canım.Bu durumu seni hiç sevmedi veya değersiz bulduğu için savaşmadı bile diye değerlendirme istersen.Birtakım şeyler göründüğü gibi olmayabiliyor.Yakında çok mutlu olacaksın inşallah.....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…