Ben geldim, içim şişti yaaaa..Öfffff her yıl ağlayacak bir dizi buluyorum kendime..:))
carolıne denen.........Hanım aaaaaaaalliii demiyormu saçını başını yolasım geliyor içimden...
Bahar annene çok güldüm naapsın,yazık kendince uyarıyor heralde ..:))
Demek senin midende geçmedi,yarın sağlık ocağına bir görün istersen..İlaçlarını annen alabilir kendi sağlık karnesiyle..
İyi akşamlar bugünkü menüm
Sab 1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekme
öğl 2 galete 1/2 kk peynir
Ara 1 elma
akşam hindi 1 dil ekm
esasında içimden şuan hiçbirşey yapmak gelmiyo az evvel hastahaneden geldim yarın 2.5 aylık yiğenimden kemik iliği alınacak hepiniz dua edin yarın sonucu temiz çıksın...
İyi akşamlar bugünkü menüm
Ara 1 elma
akşam hindi 1 dil ekm
esasında içimden şuan hiçbirşey yapmak gelmiyo az evvel hastahaneden geldim yarın 2.5 aylık yiğenimden kemik iliği alınacak hepiniz dua edin yarın sonucu temiz çıksın...
Ağlamamak için dizi hüzünlenmeye başlayınca seyretmeyi bırakıyorum.Dayanamıyorum...
Benim Ezelle,Güllüm (hanımın çiftliği) var...
Yena yı dinle Baharcığım.Maalesef bu salgın fena.Ablamın torunu şimdi acilden eve geldi.İshalde kan görünce annesi kapıp hastaneye götürmüşler.Tedavisi sürdüğü halde kan görülmeye başlamış.Serum takmışlar içine ilaçlar katıp.Yavrum elinde de ödevi...
Talat,telle,lale,el ,elle diye okuyup duruyormuş.Kuzum benimmmm.İçim yandı gece gece..
Sende bir an önce tedbir al.....
Ben geldim, içim şişti yaaaa..Öfffff her yıl ağlayacak bir dizi buluyorum kendime..:))
carolıne denen.........Hanım aaaaaaaalliii demiyormu saçını başını yolasım geliyor içimden...
Bahar annene çok güldüm naapsın,yazık kendince uyarıyor heralde ..:))
Demek senin midende geçmedi,yarın sağlık ocağına bir görün istersen..İlaçlarını annen alabilir kendi sağlık karnesiyle..
Ağlamamak için dizi hüzünlenmeye başlayınca seyretmeyi bırakıyorum.Dayanamıyorum...
Yena yı dinle Baharcığım.Maalesef bu salgın fena.Ablamın torunu şimdi acilden eve geldi.İshalde kan görünce annesi kapıp hastaneye götürmüşler.Tedavisi sürdüğü halde kan görülmeye başlamış.Serum takmışlar içine ilaçlar katıp.Yavrum elinde de ödevi...
Talat,telle,lale,el ,elle diye okuyup duruyormuş.Kuzum benimmmm.İçim yandı gece gece..
ayyy kıamamm canım yaa neden canım alınacak inaşallah temiz çıkar allah yardımcınız olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:İyi akşamlar bugünkü menüm
Ara 1 elma
akşam hindi 1 dil ekm
İyi geceler canım.Nasıl gidiyor diyetin.Ben bu saatlerde çok açım.....iyi geceler kızlar
Genel durumu iyiymiş zaten...Sadece çok sinirliyiz......Canım çok geçmiş olsun..Çocuklar daha çabuk atlatır tatlım...
Serum iyi gelicektir...
Sağolun kızlar akşamüstü diziyi izlerken annem kardeşimle epeyce güldük tabi reklamlarda kaydirigubbakcemile3 psikolojikti galiba gülünce kendimi iyi hissettim sonra Wcye çıktım rahatladım geçti gibi sanki mide bulantım :Saruboceq: psikolojikte olabilir benim bulantım görüştüğüm iş görüşmesinin 1. sinden olumsuz yanıt aldım :gitme: neyse hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız artık :çok üzgünüm:
ayyy kıamamm canım yaa neden canım alınacak inaşallah temiz çıkar allah yardımcınız olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
benimde ablacım birtek ezelim varkaydirigubbakcemile5
Ezel dizisini sanatsal anlamda beğeniyorum;yoksa Kenan İmirzalıoğlu çok yakışıklıymış;çok güzel bakıyormuş umurumda bile değil...bayanssulusmileopuyorumnanaktanYalandan kim ölmüş....:roflol:
Sağolun kızlar akşamüstü diziyi izlerken annem kardeşimle epeyce güldük tabi reklamlarda kaydirigubbakcemile3 psikolojikti galiba gülünce kendimi iyi hissettim sonra Wcye çıktım rahatladım geçti gibi sanki mide bulantım :Saruboceq: psikolojikte olabilir benim bulantım görüştüğüm iş görüşmesinin 1. sinden olumsuz yanıt aldım :gitme: neyse hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız artık :çok üzgünüm:
İyi geceler canım.Nasıl gidiyor diyetin.Ben bu saatlerde çok açım.....
Genel durumu iyiymiş zaten...Sadece çok sinirliyiz......
Bende sinirliyim şu anda.Neden mi?
Körolasıca bir tv kanalında pastanın kralları diye bir belgesel var.Sanatsal pastalar yapıyorlar.Üzerindeki süslemeler gerçek gibi.Ağzını burnunu kırdığım ustası muhteşem bir düğün pastası yaptı.Açım ya açım...İnsan halinden anlayan yok.Tövbe tövbe.Şeytana uymayacağım.Uysam ne olacak;menümde belirttiğim besinlerden başkasını eve sokmuyorum ki....Zavallı eşim zayıfladı biliyormusunuz.Bu ne ironidir kardeşim.Hedefi bulamıyor.Zayıflayacak olan BENİMMMMMM.Sesimi duyan yokmuuuuuu.
Ohhhh rahatladım .Sağolun.Sizde olmasanız.......:1hug:ŞenizŞeniz
Gripten 10 gündür hastanedeydi iyileşmeyince yapılan tahlillerde bir tuhaflık çıktı en sonunda kemik ilği bakılacak inşallah tahmin edilen kötü hastalık çıkmaz sabah alınacak öğleden sonra öğrenicez.Hepinize çok teşekkürler dualarınız bizlerle olsun....
Ezel dizisini sanatsal anlamda beğeniyorum;yoksa Kenan İmirzalıoğlu çok yakışıklıymış;çok güzel bakıyormuş umurumda bile değil...bayanssulusmileopuyorumnanaktanYalandan kim ölmüş....:roflol:
aynen ablacım olumunekankayizsmile kesinlikle kenanla ilgisi yok değilmiaklinialirimsmile
geçen seneden beri tek baktığım dizi ezel kızımla uğraşmakatan pek anlayamıyorum bazı sahnelerini ama illaki açık olacak eşim anlatıyor artık kaçırdığım yerleri
Hedefi bulamıyormu..:roflol: :roflol:Bayılazam şimdi..Boşver izleme öyle belgesel neyin sanatsal içerikli programları,anarşist olacan başımıza hahahaha..sempatiksalakcinniİzdivaç programlarını izle daha iyi..delikafadulden
Anarşik bir ruhum vardır zaten....Olursunu geççç....Geçmiş Bor'un pazarı.....
Ayrıca izdivaç programlarınıda seyrediyorum.Dedikodu yapma fırsatım oluyor.Henüz konu komşu gezmeleri yapmıyorum çünkü çalışmaktan komşu edinemedim.Onları izleyip yorum yapıyorum eşime.Adamı da yoldan çıkardım.Bu akşam ''ne oldu epilepsili bir kıza aynı hastalığı olan talip çıkmıştı anlaştılarmı'' diye soruyor.Artık olduk biz canım.İkimiz birden yoldan çıktık.....kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
Tabii tabii,muhaka öyledir..aklinialirimsmile
Tabii öyle...Tostomacan ablayım.Yalanmı söyleyeceğim....:roflol:Sizi gidi,ezeldaşlar..:)
Ay Allahım koptummm gece gece yaaa içeri gittim herkesler uyumuş annem saba tümeri izliyor erdi yaşaroğluyla begüm kütük var konuk olarak malum yeni evliler erdi bir ropörtajında koşu bandında yürüdükten bir süre sonra memelerimin ucu acımaya başlıyor demiş ve arkadan beklenmedik ses yüklesiyor annemden eee yürümesinnnn :roflol:
Resmen patlattım kahkahayı gece gece benim annem alem kadın ya anlatınca pek bir gülümseteceğini sanmıyorum duymanız lazımdı :roflol:
Birde bugün şunu farkettim ben uzun zamandır kahkaha atmıyormuşum ve aslında çok mutsuzmuşum. İçime gömmeye unutmaya çalışmışım başka şeylerle ilgilenmişim unutmak için ama sevgilimin suskunluğu bugün koydu bana beni umursamayışı tamam ben bitirdim içimde de bitirdim ama bu bitişe hiçbir yanıt almamış oluşum ve karşımdaki insanın beni kaybetmemek için hiçbirşey yapmayışı bugün çok yaktı canımı... haketmedim :çok üzgünüm:
Ay Allahım koptummm gece gece yaaa içeri gittim herkesler uyumuş annem saba tümeri izliyor erdi yaşaroğluyla begüm kütük var konuk olarak malum yeni evliler erdi bir ropörtajında koşu bandında yürüdükten bir süre sonra memelerimin ucu acımaya başlıyor demiş ve arkadan beklenmedik ses yüklesiyor annemden eee yürümesinnnn :roflol:
Resmen patlattım kahkahayı gece gece benim annem alem kadın ya anlatınca pek bir gülümseteceğini sanmıyorum duymanız lazımdı :roflol:
Birde bugün şunu farkettim ben uzun zamandır kahkaha atmıyormuşum ve aslında çok mutsuzmuşum. İçime gömmeye unutmaya çalışmışım başka şeylerle ilgilenmişim unutmak için ama sevgilimin suskunluğu bugün koydu bana beni umursamayışı tamam ben bitirdim içimde de bitirdim ama bu bitişe hiçbir yanıt almamış oluşum ve karşımdaki insanın beni kaybetmemek için hiçbirşey yapmayışı bugün çok yaktı canımı... haketmedim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?