İyi geceler güzeller...
Erdil Yaşaroğlu ve Begüm Kütük evlimiymiş..bilmiyordum bak..
Üzülmekte illaki haklısın,bence üzüntünü doya doya yaşa..İçine atıp bastırmaya çalışma,çünkü attığın gibi durmuyor büyüyerek daha farklı ve daha acı bir şekilde patlıyor...
Ne kadar klişe laflar edip amaaaan boşver desekte,sonuçta senin duygusal anlamda birlikteliğin bitiyor ve üzülmende çok normal,çünkü sen duyarlı bir insansın...
Birde şu var, şanslı gör kendini,sana değer vermeyen birine daha fazla zaman,sevgi ve duygu harcamayacaksın...
Biz seni çok seviyoruz bunu unutma..:asigim:.
Annen haklı:yürümesin.Hem meme uçları acıyor hemde yürüyor.......Annen gerçekten alem kadın.Tam benlik........
Bahar; kıyamam sana canım.Umarım Rabbim bir an önce içindeki sıkıntıyı ve acıyı alır.
Bence sen bitirdiğin için biraz egosu zedelendi ve bu nedenle suskun kaldı.Erkekler böyledir.Çocuk gibi...Küserler sebebini anlamazsın.Ayrıca suskun kalmasının bilemeyeceğimiz bir başka nedeni de olabilir canım.Bu durumu seni hiç sevmedi veya değersiz bulduğu için savaşmadı bile diye değerlendirme istersen.Birtakım şeyler göründüğü gibi olmayabiliyor.Yakında çok mutlu olacaksın inşallah.....Şeniz
Öyle bir geçer zamankii filminin sayfasındaki yorumları okuyordum..alttaki mesaj beni yerlere yatırdı gülmekten hatta rep verdim üyeye...
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=15773444&postcount=1218
Allah kabul etsin zeynepçim dularını..
Çok doğru söylüyorsun çoğu zaman şükretmiyoruz,kendi adıma söylüyorum..
bazan bende unutuyorum.bir iki gün olunca çok utanıyorum.rabbime karşı çok mahçup oluyorum.işe gittiğim zamanlarda servise binmem için bir parkın içinden geçmem gerekirdi.o parktan geçerken sabah duası icat etmiştim.müziğide selda'nın uğurlar olsun parçasının müziği:
şükürler olsun yürüyen ayaklarıma
şükürler olsun gören gözlerime şükürler olsun yüzümde esen rüzgara,şükürler olsun düşünen beynime....hergün farklı bir ilaveyle söylerdim..şimdi ne zaman bir parkın içinden geçsem başlarım..
Çok iyi düşünmüşsün,kurs olayını,kendini iyi hissetmen ve sosyal paylaşımın açısından çok iyi bir olay...
Benim eğer gidersem seçeceğim kurs,takı tasarımı veya ahşap boyama olurdu..el sanatları olarakk..
Sizin halk eğitiminde neler var.?
herkese günaydıın..yağ.göz...metobolizma çayı diye birşey var denedinmi...ben bu sabah kaynattım yemeklerden sonra 1 bardak içicem çok etkiliymiş....
tarifi şöylekiii:
2 elma 1limon 4e kesilecek 6 karanfil 1 tatlı kaş.tane karabiber 1 çubuk tarçın 3 lt suyla 15dk. kaynatılacak yemeklerden sonra 1 bardak soğuk veya sıcak........ben denemiştim.metobolizma hızlandırıcı çay diye derya baykalda görmüş ve denemiştim.içimi güzel ve faydalı
nasılsın zeynep abla gözükmüyorsun...motivasyonun tam gözüküyor..bu azimle kilolar korksun senden..
Zeynep ablaaa iyi geceler. İyisindir inşallahhhh yazmışsın ya harbiden zayıflamana yarayacak bu diş muhabbeti. Sizi çok seviyorum ya sen gibi beyzuş gibi yaşı benden çok küçük olan hatunlarınheryaşta güzel olunabilir ve zayıflanabilir teorisi çok hoşuma gidiyor. Çok güzelsiniz ve emin olun ömrünün baharında olan sizlersiniz bizim hayatla çoooooook mücadelemiz var ve biz daha yeni başlıyoruz sizlere imreniyorum Allah sağlık ve huzur versin inşallah.
Bir bilgeye sormuşlar:
Bir insanın zekâsını nereden anlarsınız?
Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa? O kadar akıllı insan yoktur ki!
Bir bilgeye nasıl bu kadar doğru kararlar alabildiğini sormuşlar: Deneyim demiş. O deneyimi nasıl kazandın diye sormuşlar: Hatalarımla demiş
Bir bilgeye sormuşlar:
Efendim canınız ne istiyor
Bilge cevaplamış: Canım hiçbir şey istememeyi istiyor ve devam etmiş...
Bu ruh halinin adı gönül yorgunluğudur...
Bir bilgeye
Nasıl insan oluruz? Diye sormuşlar
Üç adım atlama gibi bir cevap vermiş bilge kişi:
önce sana kötülük yapanlara kötülük düşünmemen gelir
insanlığa attığın ilk adım budur... Sana kötülük yapanlara iyilik yapabildiğin an ise ikinci büyük adımı atar ve hakiki insan olmaya başlarsın.
Nihayet sana iyilik yapanla kötülük yapan arasında bir fark
hissetmeyecek hale geldiğin zaman insan olursun.
Bilgeye sormuşlar dünya da en güzel şey ne diye? ´Sevmek´ demiş...
Peki sonra? Demişler...
´Sevilmek´ demiş... Peki, neden sevmek sevilmekten önce geliyor? Demişler...
O da demiş ki ´insan sevdiğine sevildiğinden daha çok emindir...
Bilgeye Sormuşlar
insan neden dilek diler? İnsan gerçekleşmesi için diler ama bilmez ki gerçekleştirmek için dilemek gerek.
Bir bilgeye sormuşlar
en mutlu insan kimdir? İşte o dağdaki çobandır demiş.
Neden diye sormuşlar. Çünkü demiş insan bildikleriyle yaşar,onun bildikleri koyunları ve çevresiyle sınırlı,kendisini mutsuz edecek veya kafasını karıştıracak fazla bir bilgiye sahip değil.
Kızma anneye ;kızma anneye bakayım.......Domatesin altını kapat;çık merdiven boşluğuna;anneeeeee anneeeee diye bağır.Gelir hemen.....
Süpermiş.....Sağol....
(( 89 oldum ama sevineıyorum bilee
offf aneem benimm keşke yanımda olsanda kavga edebilsek sinirlenme anneye anne olunca anlarsınnnnn derdi annem anedımm vallahiii annelik zor be gülüm bakalım kadın neye sinirlendi başını aldı gitti sana dese gidecem diye göndermiceksindir eminimm sanada hareket olmuş iştee :tomato:
gezmeden geldim çok şükür sade çay ve 2 tane çiğ köfte yedim ve lojmandaki herkeze rejimdeyim dedim inşallah yüzüm kara çıkmaz
:hulya:.......................
bu arad bu gün spordaydım.. 30 dk.yürüme 15 dk.bisiklet 15dk alet.......
Osmanımmm osmanımmmmm opuyorumnanaktan izledik ailecek ali metenin mandolinini sırtında kırınca çok üzüldüm yaaa :gitme: müzik hocasına aşık olsun belki biraz akıllanır diyor annem delibaşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar bugünkü menüm
Sab 1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekme
öğl 2 galete 1/2 kk peynir
Ara 1 elma
akşam hindi 1 dil ekm
esasında içimden şuan hiçbirşey yapmak gelmiyo az evvel hastahaneden geldim yarın 2.5 aylık yiğenimden kemik iliği alınacak hepiniz dua edin yarın sonucu temiz çıksın...
Yena yı dinle Baharcığım.Maalesef bu salgın fena.Ablamın torunu şimdi acilden eve geldi.İshalde kan görünce annesi kapıp hastaneye götürmüşler.Tedavisi sürdüğü halde kan görülmeye başlamış.Serum takmışlar içine ilaçlar katıp.Yavrum elinde de ödevi...
Talat,telle,lale,el ,elle diye okuyup duruyormuş.Kuzum benimmmm.İçim yandı gece gece..
Sende bir an önce tedbir al.....
Sağolun kızlar akşamüstü diziyi izlerken annem kardeşimle epeyce güldük tabi reklamlarda kaydirigubbakcemile3 psikolojikti galiba gülünce kendimi iyi hissettim sonra Wcye çıktım rahatladım geçti gibi sanki mide bulantım :Saruboceq: psikolojikte olabilir benim bulantım görüştüğüm iş görüşmesinin 1. sinden olumsuz yanıt aldım :gitme: neyse hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız artık :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?