Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sinirlerim bozuldu hala gülüyorum,:roflol: :roflol:çocuklar uyanıcak şimdi..

Sağol Yenacım bende sizi çok seviyorum emin ol herşeyimi paylaşıyorum her derdimi buraya yazıyorum çünkü biliyorum burdaki hatunların yaşanmışlıkları çok fazla ve mutlaka bana faydası olacak şeyleri benimle severek paylaşırlar :asigim: iyi ki varsınız iyi ki GOOGLE de aradığım herşeyin sonucu KKdan çıkmış ve ben buraya üye olma gereği duymuşum nerdeyse iyiki +90 kilodayım dedirteceksiniz sempatiksalakcinni 90 üzeri olmamın bana tek faydası bu topic olsa gerek hepiniz çok sıcaksınız ve hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum :asigim: olumunekankayizsmile

Annem tam laz kadınıdır konuşmasıda öyle çok sevimlidir opuyorumnanaktan internet kullanmayı bilse benden önce o girerdi herhalde buraya kaydirigubbakcemile3

Yolu Erzuruma düşen olursa seve seve misafir ederiz ailecek herkesleri beklerim a.s.

Herkesler uymuş sanırsamsa aşk ve cezanın bu akşamki bölümünü izliyim bende uyucam.
İyi geceler...

ben adanada olduğüm zaman mefruşata gitmiştim..sormayın çok komikti..2 sene evvel dikiş
makinası almıştım ama kullanmayı bilmiyordum.bir kez oturmuştum kılavuza bakarak.kurstada dikiş bilmek şart.bana sorduklarında düz dikiş biliyorum dedim.neyse kurs günü yine en büyük olduğumdan beni oturttular ilk olarak..tabii bir bastım ..iğne kırıldı..bahane hazır.başka makinada yapamıyorum..sonra aralarda kimse yokken dneye deneye öğrendim..
bizim burda da aynı şeyler var.takı tasarımı,kurdele nakışı,mefruşat daha bir kaç çeşit var.aslında örgü olsa..ilerde torunum olunca ona çeşit çeşit şeyler örerdim..

asıl sen yoktun ne zamandır.ben ancak gece girebiiyorum..artık sık sık görüşürüz..anlat bakalım.neler yaptın.

Zeynep ablaaa iyi geceler. İyisindir inşallahhhh yazmışsın ya harbiden zayıflamana yarayacak bu diş muhabbeti. Sizi çok seviyorum ya sen gibi beyzuş gibi yaşı benden çok küçük olan hatunların heryaşta güzel olunabilir ve zayıflanabilir teorisi çok hoşuma gidiyor. Çok güzelsiniz ve emin olun ömrünün baharında olan sizlersiniz bizim hayatla çoooooook mücadelemiz var ve biz daha yeni başlıyoruz sizlere imreniyorum Allah sağlık ve huzur versin inşallah.

baharcığım bir ara selam verdim.herhalde görmedin.geçmiş olsun.sen daha evvelde böyle olmuştun.şöyle iyi bir çek up tan geçsen çok iyi olacak..annene çok güldüm.çok yaşasın..
yaşadığın hiç bir şey için pişmanlık duyma.yaşanması gerkenler yaşanır.zaten tecrübe denilen şeyde böyle oluşur.benim çok sevdiğim bir hayat görüşü vardır.paylaşayım!
iki mahkum aynı pencereden dışarı bakıyormuş.biri yerdeki çamuru görüp ''öffff demiş.diğeri gökyüzüne mavi bulutlara bakıp 'ohh diye içi geçirmiş.
şartlar aynı olsada algılama farklı..inşallah hep gökyüzüne bakmayı biliriz..

sağol birtanem..artık biz siz büyüklerimizi izliyoruz.ayy bu yaşı küçük hatunlar çok hoşuma gitti..bahar sen çok yaşa emi..gidip kahve alayım dedim..yürürken bile yeminle kırıttım..
bu gün dişçim iltifat etti..iltifat etti derken adama dişimi nasıl yapması gerektiğini anlatıyorum..doktor benim ya..zeynep hanım birkaç zamandır sizi izliyorum..ne kadar öngörüsü isabetli birisiniz dedi..zaten benim tavsiye ettiğim teknikleri japonlar benden evvel bulmuşlar..ama benim dişlere uymuyor..
neyse bende şöyle edalı bir havayla'doktor bey dedim..tecrübe denilen şey yenilen kazıkların bileşkesidir..herşeyde olduğu gibi diş konusunda da çok kazık yedim..şimdi biraz daha hazırlıklı davranıyorum..ne alakaysa..

günaydın herkeseee=)) opuyorumnanaktan

(yena; bugün senden önce günaydın dedim topiğimize baaakaklinialirimsmile opuyorumnanaktan )

teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan a.s.

Kızma anneye ;kızma anneye bakayım.......Domatesin altını kapat;çık merdiven boşluğuna;anneeeeee anneeeee diye bağır.Gelir hemen.....
Süpermiş.....Sağol....

tamam:kedi: bilmiyorumkismile a.s

opuyorumnanaktan

(( 89 oldum ama sevineıyorum bilee

neden canım???

:teselli:

benim annemde ille her dizide yorum yapacak, yapmazsa olmaz

hatta annemle aramda artık şöyle bir espiri geçiyo uzun süredir; annemle birlikte tv izlerken annem yorum yaptımı ben hemen yanımdaki duvara dönüp şöyle sölüyorum: "yaz kızım, bak dediklerinin hepsini yaz..) diyorum=)))
annemde ben öyle diyince hemen güler, "tabi yazsın" der=))

bendede şöyle bişey var :roflol: birden aklıma geldi şimdi, anlatıyım. çok heycanlandığım filmlerde farkında olmadan bağırarak yönlendirme yaparım bende, mesela; "haaayır oraya değiiiiiil sağaa dön sağaaaa" yada "hayır gitme orayaaa" falan diye=)))

çok geçmiş olsun canım.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.
ve inşaallah sonuç temiz çıkar canım...

sizede çok geçmiş olsun beyzuş ablacım...
inşaallah hemencecik iyileşir.......

hayırlısı olsun canım... :teselli:

sıkma canını boşver.......... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…