Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

off yaa offf
sizden özür diliyorum yaptığım şey için

hiç insan kendini iyi hissetmek için . 90 katogorisine girip kendini iyi hissetmeye çalışırmı((((((((((((888888

aynen öleyim işte. halbuki az daha yersem 5 kilocuk sonra 90 olacagım

ama işte püfffff ... günah çıkartayım dedim .
güzel güzel zayıflayın

çok güzel, çok teşekkür ederim zeynep ablam...

bende mevlana şehrinden biri olarak, birde ben hz.mevlanadan bir söz eklemek istiyorum konumuza;

haa haaaay :roflol:

"NOT:bu arada zeynep abla sen terazi burcuna benziyorsun... doğru tahminmi???"

kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
kendine çok iyi baaak zeynep ablammmŞeniz

Son düzenleme:
benim çok uykum geldi mirmirmirmir mirmirmirmir

ben gidiyimde yatıyım biraz...

günayyydınnn çıtır hatunlarrr sabak kızımla kalktım 1 yumurta va çok az tost yedim şimdikte spor yapıcam amma benim cadı müsade etmiyo söylene söylene parmanı emiyo

baharcım 2-3 gündür mide bulantısı baş ağrısı var bendede hatta dün çok kötüydüm ancak öğlen geldim işyerine hasta çorbası dediğim bir çorba var kaydirigubbakcemile3 suyla pirinç üstüne yağ nane :))) dün den beri öğlen akşam onu yedim mide bulantısına iyi geliyor hatta bu günde yiycem sanada tavsiye ederim canım

günaydın herkeseee=)) opuyorumnanaktan

(yena; bugün senden önce günaydın dedim topiğimize baaakaklinialirimsmile opuyorumnanaktan )

Günaydın canım,dünkü sinirin geçmiş,seni rahatlamış gördüm...kaydirigubbakcemile3

Zeynepçim ne baba cümleler kuruyorusn yaaa,çok beğeniyorum tarzını haberin olsun..aklinialirimsmileKİtap okuduğun çok belli...yerimseniben

BU MESAJIM HERKESLEREEE=)) opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Çok güzelmiş canım...Muckssssss..

Rahatladınmı,iyimisin şimdi...

Geçmiş olsun canım,

Nursena ben göremiyorum fotoları açılmıyor,sildinmi.CADIARZU

Son düzenleme:
YENA
Geçmiş olsun canım,
[/QUOTE]

sağol canım daha iyiyim şimdi

Son düzenleme:
Yo ben görebiliyorum tekrar denedim yine açıldı ?

Son düzenleme:
meyracım evet o bıcırık benim kızım yeni resimlerini eklerim bir ara foto makinesi bozuldu 4 ay öneceki hali
sabah
3 dilim kızarmış buğday ekmeği
kk peynir
dom salt ıhlamur
öğle
3 tane baget
salata cacık
akşam
mandalinli zaytinyağlı kereviz
salata yoğurt
kızım uyuyorken lesliemide yapayım 2 mille ancak yapıyorum çok youluyorum zamanla 3.yüde yaparım heralde

çok güzel, çok teşekkür ederim zeynep ablam...

bende mevlana şehrinden biri olarak, birde ben hz.mevlanadan bir söz eklemek istiyorum konumuza;

kaydirigubbakcemile3 ne çok güldüm kendime yaa eklediğin resimli Hz. Mevlana sözünün okuduktan sonra sayfayı biraz aşağı çektim beğen ve paylaş tuşuna basacaktım kaydirigubbakcemile3 baktım tuş yok ve burası KK sempatiksalakcinni ay çok güldüm kendime ya kaydirigubbakcemile3

Zeynep abla demek kahveyi almaya kırıtarak gittin :roflol: Allah iyilik versin sana yaa ne güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3 utanmasam küçük kız kardeşim diycem size aklinialirimsmile Allahtan evlisin zeynep abla yoksa doktor dişini yapıcam diye 2 ayda ayarlardı seni bulmuş senin gibi zeki bir çıtırı bırakmazdı bak yerimseniben

Günaydın Kızlar
Bugün kendi rekorumu egale ettim ve 12:10 da uyandım tebrik ediyorum kendimi bu şekilde rejim yapılmaz Baharrrrrr !!!! daha ne bekliyorsun zayıflamak için anlamıyorum ki :uhm: kendime çok kızıyorum vallahi. Ama beynim şöyle diyor ''sen kendini yorma şekerim ben bir başlıycam pir başlıycam rejime'' valla ben onun yalancısıyım sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…