...........
baharcığım bir ara selam verdim.herhalde görmedin.geçmiş olsun.sen daha evvelde böyle olmuştun.şöyle iyi bir çek up tan geçsen çok iyi olacak..annene çok güldüm.çok yaşasın..
yaşadığın hiç bir şey için pişmanlık duyma.yaşanması gerkenler yaşanır.zaten tecrübe denilen şeyde böyle oluşur.benim çok sevdiğim bir hayat görüşü vardır.paylaşayım!
iki mahkum aynı pencereden dışarı bakıyormuş.biri yerdeki çamuru görüp ''öffff demiş.diğeri gökyüzüne mavi bulutlara bakıp 'ohh diye içi geçirmiş.
şartlar aynı olsada algılama farklı..inşallah hep gökyüzüne bakmayı biliriz..
sağol birtanem..artık biz siz büyüklerimizi izliyoruz.ayy bu yaşı küçük hatunlar çok hoşuma gitti..bahar sen çok yaşa emi..gidip kahve alayım dedim..yürürken bile yeminle kırıttım..
bu gün dişçim iltifat etti..iltifat etti derken adama dişimi nasıl yapması gerektiğini anlatıyorum..doktor benim ya..zeynep hanım birkaç zamandır sizi izliyorum..ne kadar öngörüsü isabetli birisiniz dedi..zaten benim tavsiye ettiğim teknikleri japonlar benden evvel bulmuşlar..ama benim dişlere uymuyor..
neyse bende şöyle edalı bir havayla'doktor bey dedim..tecrübe denilen şey yenilen kazıkların bileşkesidir..herşeyde olduğu gibi diş konusunda da çok kazık yedim..şimdi biraz daha hazırlıklı davranıyorum..ne alakaysa..
günaydın herkeseee=)) opuyorumnanaktan
(yena; bugün senden önce günaydın dedim topiğimize baaakaklinialirimsmileopuyorumnanaktan )
sağol birtanem..artık biz siz büyüklerimizi izliyoruz.ayy bu yaşı küçük hatunlar çok hoşuma gitti..bahar sen çok yaşa emi..gidip kahve alayım dedim..yürürken bile yeminle kırıttım..
bu gün dişçim iltifat etti..iltifat etti derken adama dişimi nasıl yapması gerektiğini anlatıyorum..doktor benim ya..zeynep hanım birkaç zamandır sizi izliyorum..ne kadar öngörüsü isabetli birisiniz dedi..zaten benim tavsiye ettiğim teknikleri japonlar benden evvel bulmuşlar..ama benim dişlere uymuyor..
neyse bende şöyle edalı bir havayla'doktor bey dedim..tecrübe denilen şey yenilen kazıkların bileşkesidir..herşeyde olduğu gibi diş konusunda da çok kazık yedim..şimdi biraz daha hazırlıklı davranıyorum..ne alakaysa..
BU MESAJIM HERKESLEREEE=)) opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
off yaa offf
sizden özür diliyorum yaptığım şey için
hiç insan kendini iyi hissetmek için . 90 katogorisine girip kendini iyi hissetmeye çalışırmı((((((((((((888888
aynen öleyim işte.halbuki az daha yersem 5 kilocuk sonra 90 olacagım
ama işte püfffff ... günah çıkartayım dedim .
güzel güzel zayıflayın
baharcım 2-3 gündür mide bulantısı baş ağrısı var bendede hatta dün çok kötüydüm ancak öğlen geldim işyerine hasta çorbası dediğim bir çorba var kaydirigubbakcemile3 suyla pirinç üstüne yağ nane :))) dün den beri öğlen akşam onu yedim mide bulantısına iyi geliyor hatta bu günde yiycem sanada tavsiye ederim canım
çok güzel, çok teşekkür ederim zeynep ablam...
bende mevlana şehrinden biri olarak, birde ben hz.mevlanadan bir söz eklemek istiyorum konumuza;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?