Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba....opuyorumnanaktan
bugün işlerim yoğundu ancak gelebildim...geçmişe sonra bakarım...

kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba? akannehirakannehirakannehirgöbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 lira ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...akannehirakannehirakannehir Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım ...cokacimcoook

hastaydın zaten ancak düzeliyorsun vücudu buna ihtiyacı vardı demek olabilir moralini bozma canım ama bi daha olmasın hııı klava:

hangi semp bu baya pahalıymış et pahalı sebzede pahalı olursa artık taş yeriz onada bakarlar yiyolar onada para isterler
ben senin yerine olsam pazara çıkarım halk gününe falan inanmam size lahana salatası tarifi vereyim 2-3 gündür lahana salatası yiyorum ben öğleleri ve haşlanmış kuru taze karışık fasulye beyazlahanayı ince doğra sonra havuç rendele ben pırasa doğruyorum (evde şu araçok var) ama kuru soğan yarım limon tuz çok az yağ (yağ olamyınca tadını alamıyorum) iyice karıştır ben elimle yoğuruyorum bence daha iyi oluyor

Son düzenleme:
Ayyy bütün gücüm kuvvetim bitmiş benim ya leslie yapayım diye kalktım 1 mil bitti bende bittim acayip ter attırdı ama gerisini getiremedim yaaa neyse akşama devam ederim tabi sonu gelirse

Owww ohaoldumsmile 4 TL mi fisfisfis valla arifeebe doğru söylüyor taş yesek taş yiyoruz diye ona da zam yaparlar lmaz: domates salatalık yenmiyor artık yaa hepsi hormonla şişirilmiş eskiden domates bi kokardı ev kokardı salatalık kokusundan mest ederdi şimdi saman yesen daha lezzetlidir havuç turp salatası kış için daha ideal ama havuçtaki şeker oranıda yüksek galiba valla kışın ne yiycez biz ya bilmiyorumkismile
Carrefour migros gibi marketlerde daha ucuz oluyor yeşillik oralara bak istersen yağmurgözlü :uhm:

Üstteki dairenin kapılarını pencerelerini pimapen yapıyorlar ayyy kafama kafama vuruyorlar sanki çakucu, matkapı söyleme gereği bile duymuyorum. Hastayım huzur verin arkadaş yaaa !!! takıldım ben bu gürültüye kafam ses kaldırmıyor kaç gündür yaaa. Dışarı çıksam iyi olacakta nereye giderim onu düşünüyorum :uhm:

yaa kızlar evde kadayıf var yesemmi acaba bir porsiyonu 520 kalori diyor katmer de var onun porsiyonu hemen hemen aynı acaba hangisini yesem akşama

selam fıstıklar=)

naparsınız?

off benim kaç gündür rejim falan yok :çok üzgünüm: 1öğün süper oluyo, geri kalanı berbat....
gecede yedim hemde 2gün kadar....alsanaalsanasmile
ben zaten gece yemelerimle alıyorum %50kilomu akannehir

dün gece tereyağlı yarım ekmek yedim vede yattım=(((
offff naapacam ben yaaa :çok üzgünüm:

karnım gaz yapıyo birde, soğuktanmıdır ki?
10gündür malum kaloriferler hallolmayınca soğukta kaldık ister istemez....
gazdan yana şikayetim yokta, karnım şişti, bugünle 3.gün şiş olalı=(
karnımın şişmesinden rahatsız oldum, 3gündür hala inmedi, arada hafifce iniyo galiba, ama tamamen inmiyo...
birde korktum kendi kendime Allah korusun kötü bişey olmasın yoksa falan diye=(((( Allah korusun... anneme söyledim bu düşüncemi yok canım dedi, gazdır dedi. benim hiç böyle olmazdı karnım, ilk defa oldu böyle uzun süreli...
siz ne dersiniz bu durumuma?? :uhm:

İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...

Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum

Gece oturup film izlersen sabahta kalkamazsın tabiii..:))))

İstanbul çok pahallı ya,hep duyuyorum burda marullar 1 veya 1.5 lira bir ara 2 liraydı..
Domates pahallı bu yıl,c.tesi pazarda 5 liraydı...

Meyracım yediklerin şişkinlik yapmış olabilirmi.??mesela tereyağlı yarım ekmek..:)))

Birde regl dönemin yakınsa şişmesi normal...

Benim 1 hafta geçti parmaklarım dahil her tarafım şiş...Çok rahatsız edici bir durum...

[[/COLOR]

Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum

Çok şükür,nasıl sevindim anlatamam...

canım ya çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimize sağlıklı ve uzun ömürler dilerim

çok geçmiş olsun canım... :teselli:

tamam, bekliyorum yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar evde kadayıf var yesemmi acaba bir porsiyonu 520 kalori diyor katmer de var onun porsiyonu hemen hemen aynı acaba hangisini yesem akşama

ben senin yerinde olsam kadayıfı değilde katmeri yerdim...
çünkü; bence katmer kadayıfa nazaran daha az iştah açar.....
birde kadayıf tatlı, canım tatlı istediğinde meyveyle falan geçiştirebilirim tatlı isteğimi, ama katmer her zaman elime geçmez dermişim sempatiksalakcinni

canım inan gerçekten çok sevindim.........
hadi gözünüzaydın, tekrar çok geçmiş olsun canım...

hiç bilemedim canım neden olduğunu :sm_confused:

sanada çok geçmiş olsun canım benim... :teselli:

1saat önce kadarda rezene çayı içtim, gaz gidericidir diye. henüz bi değişme yok, ama bakalım daha belli olmaz, biraz daha vakit geçsin=))

opuyorumnanaktan

Bu arada harvard diyeti sanırım işe yarıyor Şu an 111.9 kiloyum

Canım yeğenin için çok sevindim Allah korusun tüm bebeleri :Saruboceq:
Diyetinin işe yaramasına daha çok sevindim zemuszemus bende yapcaaaammmmm :lepi: peki acıkmıyomusun tatlım ya geceleri :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…