Günaydın Kızlar
Bugün kendi rekorumu egale ettim ve 12:10 da uyandımtebrik ediyorum kendimi bu şekilde rejim yapılmaz Baharrrrrr !!!! daha ne bekliyorsun zayıflamak için anlamıyorum ki :uhm: kendime çok kızıyorum vallahi. Ama beynim şöyle diyor ''sen kendini yorma şekerim ben bir başlıycam pir başlıycam rejime'' valla ben onun yalancısıyım sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
hangi semp bu baya pahalıymış et pahalı sebzede pahalı olursa artık taş yeriz onada bakarlar yiyolar onada para isterlermerhaba....opuyorumnanaktan
bugün işlerim yoğundu ancak gelebildim...geçmişe sonra bakarım...
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba? akannehirakannehirakannehirgöbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 lira ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...akannehirakannehirakannehir Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım ...cokacimcoook
merhaba....opuyorumnanaktan
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba? akannehirakannehirakannehirgöbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 lira ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...akannehirakannehirakannehir Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...
Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum
Günaydın Kızlar
Bugün kendi rekorumu egale ettim ve 12:10 da uyandımtebrik ediyorum kendimi bu şekilde rejim yapılmaz Baharrrrrr !!!! daha ne bekliyorsun zayıflamak için anlamıyorum ki :uhm: kendime çok kızıyorum vallahi. Ama beynim şöyle diyor ''sen kendini yorma şekerim ben bir başlıycam pir başlıycam rejime'' valla ben onun yalancısıyım sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
merhaba....opuyorumnanaktan
selam fıstıklar=)
naparsınız?
off benim kaç gündür rejim falan yok :çok üzgünüm: 1öğün süper oluyo, geri kalanı berbat....
gecede yedim hemde 2gün kadar....alsanaalsanasmile
ben zaten gece yemelerimle alıyorum %50kilomu akannehir
dün gece tereyağlı yarım ekmek yedim vede yattım=(((
offff naapacam ben yaaa :çok üzgünüm:
karnım gaz yapıyo birde, soğuktanmıdır ki?
10gündür malum kaloriferler hallolmayınca soğukta kaldık ister istemez....
gazdan yana şikayetim yokta, karnım şişti, bugünle 3.gün şiş olalı=(
karnımın şişmesinden rahatsız oldum, 3gündür hala inmedi, arada hafifce iniyo galiba, ama tamamen inmiyo...
birde korktum kendi kendime Allah korusun kötü bişey olmasın yoksa falan diye=(((( Allah korusun... anneme söyledim bu düşüncemi yok canım dedi, gazdır dedi. benim hiç böyle olmazdı karnım, ilk defa oldu böyle uzun süreli...
siz ne dersiniz bu durumuma?? :uhm:
[[/COLOR]
Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum
canım ya çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebişimize sağlıklı ve uzun ömürler dilerimİnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...
baharcım 2-3 gündür mide bulantısı baş ağrısı var bendede hatta dün çok kötüydüm ancak öğlen geldim işyerine hasta çorbası dediğim bir çorba var kaydirigubbakcemile3 suyla pirinç üstüne yağ nane :))) dün den beri öğlen akşam onu yedim mide bulantısına iyi geliyor hatta bu günde yiycem sanada tavsiye ederim canım
meyracım evet o bıcırık benim kızım yeni resimlerini eklerim bir ara foto makinesi bozuldu 4 ay öneceki hali
sabah
3 dilim kızarmış buğday ekmeği
kk peynir
dom salt ıhlamur
öğle
3 tane baget
salata cacık
akşam
mandalinli zaytinyağlı kereviz
salata yoğurt
kızım uyuyorken lesliemide yapayım 2 mille ancak yapıyorum çok youluyorum zamanla 3.yüde yaparım heralde
kaydirigubbakcemile3 ne çok güldüm kendime yaa eklediğin resimli Hz. Mevlana sözünün okuduktan sonra sayfayı biraz aşağı çektim beğen ve paylaş tuşuna basacaktım kaydirigubbakcemile3 baktım tuş yok ve burası KK sempatiksalakcinni ay çok güldüm kendime ya kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar evde kadayıf var yesemmi acaba bir porsiyonu 520 kalori diyor katmer de var onun porsiyonu hemen hemen aynı acaba hangisini yesem akşama
İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...
Meyracım yediklerin şişkinlik yapmış olabilirmi.??mesela tereyağlı yarım ekmek..:)))
Birde regl dönemin yakınsa şişmesi normal...
Benim 1 hafta geçti parmaklarım dahil her tarafım şiş...Çok rahatsız edici bir durum...
Bu arada harvard diyeti sanırım işe yarıyor Şu an 111.9 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?