Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Offf kafayı yiycem yaa sabah 11 de başladılar kafamda çakmaya hala devam ediyor yeter yaaaaaaaaaaaaa !!! yukardaki dairenin pencerelerini pimapen yapıyorlar sabahtan beri kafamda taktak ömrümü yediler yeter ya !!

Canım yeğenin için çok sevindim Allah korusun tüm bebeleri :Saruboceq:
Diyetinin işe yaramasına daha çok sevindim zemuszemus bende yapcaaaammmmm :lepi: peki acıkmıyomusun tatlım ya geceleri :uhm:

Sağol canım İnanki en zor saatlerdi.Ama çok şükür iyi sonuçlandı Tüm bebekler melek Allah hepsini korusun.
Valla inanki hiç acıkmadım ki ben stersli olduğumda çok yerim ama acıkmadım Hindinin göğüs kısmından yaptım sote şeklinde (tavukda olabilir) o heralde tok tutuyor.Birde istersen 1 mandalina yerine 2 tanede yiyebilirsin 2 mandalina 1 porsion meyva sayılıyormuş.

Offf kafayı yiycem yaa sabah 11 de başladılar kafamda çakmaya hala devam ediyor yeter yaaaaaaaaaaaaa !!! yukardaki dairenin pencerelerini pimapen yapıyorlar sabahtan beri kafamda taktak ömrümü yediler yeter ya !!

Ayrı illerdedeyiz ama aynen bizim üst kattaki tadilata doyamadım doycağanada benzemiyor.DanDanDan delikafadulden

Kaçıncı günün şimdi senin kaç günde kaç kilo vermiş oldun :uhm: 3 lt su mu içiyorsun bilmiyorumkismile

arladaslar.araniza katilabilir miyim.tek basima kilo vermekte cok zorlaniyorum.amaaannn bugun ye yarin baslarsin demekten yoruldum artik.surekli erteliyorum.benim gibi bu yola bas koymus arkadaslarin destegiyle sadik kalabilirim ancak diyetime.desteginizi bekliyorum.hedefim haziran sonuna kadar en az60 omabilmek.ve bugun basladim.demek istiyorum ama icime sinmiyor.cunku az once irmik helvasi yedim.hemde baya bi yedim.yine de bu saatten sonra birakmiycam.yarin basliyorum.....ve ben hala ayni seyi yapiyorum.bugun olmadi yarin.mafoldumben

Kaçıncı günün şimdi senin kaç günde kaç kilo vermiş oldun :uhm: 3 lt su mu içiyorsun bilmiyorumkismile

Pazartesi başladım 113 ile 111.9 yani daha 3.günün sabahında tartıldım 1.100 gr ama zaten 4 kilo veriliyor valla 3 olmasada 2 veya 2.5 içmeye çalışıyorum.Su sevmiyorsan dr um bana bir tarif vermişti 1.5 litre suya istediğin kadar limon 1 yemek kaşığı şeker ben ozaman öyle içiyordum ama içine şeker yerine sakarin koyuyodum.
Bu arada ben acıkınca diet kola içiyorum o beni kesiyor istersen dene

Hoşgeldin canım inan doüru yerdesin bende senin gibiydim buraya girdikten sonra tam motive oldum.Hergün yediklerimizi yazıyoruz oda insana şevk veriyor bugün yediğini ye yarın sabah sende bizlerle başla bu topikteki herkes bibirine tam destek

banucum gözünaydın canım çok sevindim..
bu arad tebrik ederim güzel kilo vermişsin bende verdim büyük bir ihtimalle çünki göbeğim bile çekilmeye başladı baskülüde tamire yolladım çok merak ediyorum cuma günü aynı eczanede gidip tartılacağım.

bugün gezmeğe gittim tiramusular börekler paskalya kurabiye mercimek köftesim tam beş çeşit ikram çıkardılar vallahi bravo bana bu yaşa kadar yapmadığımı yaptım sadece 3 tane mercimek köftesi aldım çayımın yanına inşallah bu isteğim hiç bitmez

bu arad bugün de 2 mille lesliemi yaptım 3.günümdü alışmaya başladım 2 senedir spor yapmıyordum zorlanıyorum biraz tabiii

cok tesekkur ederim canim.sende yeni basladin sanirim.gec kalmis sayilmam o zaman bende basladim..hadi bize kolay gelsin.

cok tesekkur ederim canim.sende yeni basladin sanirim.gec kalmis sayilmam o zaman bende basladim..hadi bize kolay gelsin.

Hoşgelmişsin çizmelikedi a.s.
burası senin gibilerin topici kesinlikle doğru yerdesin başladınmı bırakmak istemeyeceksin zaten hazirana daha 8 ay var rahat verirsin kilolarını. 58 kg olmak istiyorsun gördüğüm kadarıyla boyunu öğrenebilirmiyim 58 kg bana az geldi de bilmiyorumkismile

Sağol derincim inşallah hep böyle gider kilolar sende bu sefer çok azimlisin hadi bakalım hepberaber zayıflayalım olsun tartı gelene kadar bayağı vericen oda sana daha iyi motive olucak
Bu arada brova onca güzel yiyeceğin arasında durdun pazar günüde bana misafir gelcek inşallah bende tutarım kendimi Leslie gerçekten işe yarıyor benim 2.5 hafta oldu kollarım sanki biraz toplandı.hihoyyyt Leslie sakın bırakmayalım inşallah

tesekkur ederim canim.boyum.1.73.ben daha once 60 kiloydum.dogumdan sonra bu hale geldim.yuvarlak hesap olsun diye 58 yazdim.yoksa 65e de raziyim.

canim bu bahsettigin diyet nasil bisi.bende denesem.

Canım benim 3.haftam diyete başlıyalı 115.5 başladım.Bu hafta eski dietisyenimin verdiği özel bir listeyi uyguluyorum.
SAabah 1/2 muz 1/2yumurta 1 dilekm
Ara 1 meyva
Öğlen 100 gr hindi veya tavuk 1 diliekm salata
Ara 1meyva
Akşam Öğlenin aynısı
Ara 1 bardak lıght süt
O verdiği dönemde ona giden herkes 4 5 kilo vermişlerdi ben tekrar yapıyorum bugün 3.günüm 1.1oo gr gitti inşallah gene veririm.dört kiloyu tamamlarım
Okuyunca biraz zor gelebilir ama inan acıkmıyorsun

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim.boyum.1.73.ben daha once 60 kiloydum.dogumdan sonra bu hale geldim.yuvarlak hesap olsun diye 58 yazdim.yoksa 65e de raziyim.

Maşallaah boyunda gayet iyimiş kilonu fazla göstermiyorsundur zaten 70 bile yeter sana fazla kasma kendini hedefini ilk önce az belirleki amaaannnn 40 kg kim verecek demek önce 80i hedef yap sonra 60ı düşünürsün benceeee a.s.

herkese iyi akşamlar=))

lesliemi yaptım şükür akşam üstü.
birde teşekkür butonu eklenmiş sitemize, yeni gözüme çarptı aklinialirimsmile
hoşuma gitti bu buton=)

Sinirlerim bozuldu hala gülüyorum,:roflol: :roflol:çocuklar uyanıcak şimdi..
Çok komik cevap gerçekten ....Bende repledim.... Biz de seni kazandığımız için mutluyuz canım.Yolumuz Erzurum'a düşerse seni görmeden gitmek olmaz tabii.Sağol canım davetin için.
Annene bayıldım zaten laz kadınları bana hep sempatik gelir ve severim.Öğrenciyken laz komşularım vardı.Kızları da yaşıtım.Arkadaşlık ediyoruz.Üniversiteyi bitirir bitirmez teyze kızıyla bana ''kaluklar'' demeye başladı.Bunu ciddi söylüyor birde.Ben 23 kızı 22 yaşında o zaman .Teyzem bize evde kalmış muamelesi yapıyordu o yaşlarımızda.Çok tatlıydı aynı annen gibi...
Torun yola çıksın ben ona neler neler örerim.Sen düşünme.....:ecrin_bebek: ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kırıtmanı yerim senin çıtırıııımmmmm.Bu arada Doktoruna katılıyorum.Muhteşem bir kadınsın....
günaydın herkeseee=)) opuyorumnanaktan

(yena; bugün senden önce günaydın dedim topiğimize baaakaklinialirimsmile opuyorumnanaktan )

İyi akşamlarrrrr.Ben akşamcıyım..Sabah günaydınlara yetişemiyorum. Çok haklısın canım.Pazarda bile öyle pahalı ki sebzeler.Bu hafta pazarda 6-7-8 TL arasındaydı domatesin fiatı.Çürük çarıklarıda 5 e satıyorlar.... İstanbul çok pahalı canım.Bizi burada haramiler soymuyor;pazara gitmek yeter.
Aslında bu sözün gerçeği ''Bizi haramiler soymadı;hovardalıkta yedik'' tir ben duruma göre uydurdum....:roflol:
yaa kızlar evde kadayıf var yesemmi acaba bir porsiyonu 520 kalori diyor katmer de var onun porsiyonu hemen hemen aynı acaba hangisini yesem akşama
Umarım geç kalmamışımdır.Cevap veriyorum :HİÇBİRİ...İkisinide yeme canım.Yazık ya bir sürü gayretten sonra bozma diyetini. Çabuk toparla kendini ve diyetine geri dön bakayım.kaydirigubbakcemileO karnındaki gaz diyeti bozunca vicdan azabından oluyor.Bende çok oldu geçmişte.:roflol:
İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...

Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum
Çok şükür elhamdülillah.....Gözünüz aydın.Çok sevindim....
fotolarını bende göremedim canım, açılmıyo link.

Ben de göremedim.Açılmıyor... Hoşgeldin canım... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…