- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Canım yeğenin için çok sevindim Allah korusun tüm bebeleri :Saruboceq:
Diyetinin işe yaramasına daha çok sevindim zemuszemus bende yapcaaaammmmm :lepi: peki acıkmıyomusun tatlım ya geceleri :uhm:
Offf kafayı yiycem yaa sabah 11 de başladılar kafamda çakmaya hala devam ediyor yeter yaaaaaaaaaaaaa !!! yukardaki dairenin pencerelerini pimapen yapıyorlar sabahtan beri kafamda taktak ömrümü yediler yeter ya !!
Sağol canım İnanki en zor saatlerdi.Ama çok şükür iyi sonuçlandı Tüm bebekler melek Allah hepsini korusun.
Valla inanki hiç acıkmadım ki ben stersli olduğumda çok yerim ama acıkmadım Hindinin göğüs kısmından yaptım sote şeklinde (tavukda olabilir) o heralde tok tutuyor.Birde istersen 1 mandalina yerine 2 tanede yiyebilirsin 2 mandalina 1 porsion meyva sayılıyormuş.
Kaçıncı günün şimdi senin kaç günde kaç kilo vermiş oldun :uhm: 3 lt su mu içiyorsun bilmiyorumkismile
arladaslar.araniza katilabilir miyim.tek basima kilo vermekte cok zorlaniyorum.amaaannn bugun ye yarin baslarsin demekten yoruldum artik.surekli erteliyorum.benim gibi bu yola bas koymus arkadaslarin destegiyle sadik kalabilirim ancak diyetime.desteginizi bekliyorum.hedefim haziran sonuna kadar en az60 omabilmek.ve bugun basladim.demek istiyorum ama icime sinmiyor.cunku az once irmik helvasi yedim.hemde baya bi yedim.yine de bu saatten sonra birakmiycam.yarin basliyorum.....ve ben hala ayni seyi yapiyorum.bugun olmadi yarin.mafoldumben
Hoşgeldin canım inan doüru yerdesin bende senin gibiydim buraya girdikten sonra tam motive oldum.Hergün yediklerimizi yazıyoruz oda insana şevk veriyor bugün yediğini ye yarın sabah sende bizlerle başla bu topikteki herkes bibirine tam destek
Bu arada harvard diyeti sanırım işe yarıyor Şu an 111.9 kiloyum
cok tesekkur ederim canim.sende yeni basladin sanirim.gec kalmis sayilmam o zaman bende basladim..hadi bize kolay gelsin.
banucum gözünaydın canım çok sevindim..
bu arad tebrik ederim güzel kilo vermişsin bende verdim büyük bir ihtimalle çünki göbeğim bile çekilmeye başladı baskülüde tamire yolladım çok merak ediyorum cuma günü aynı eczanede gidip tartılacağım.
Hoşgelmişsin çizmelikedi a.s.
burası senin gibilerin topici kesinlikle doğru yerdesin başladınmı bırakmak istemeyeceksin zaten hazirana daha 8 ay var rahat verirsin kilolarını. 58 kg olmak istiyorsun gördüğüm kadarıyla boyunu öğrenebilirmiyim 58 kg bana az geldi de bilmiyorumkismile
canim bu bahsettigin diyet nasil bisi.bende denesem.
tesekkur ederim canim.boyum.1.73.ben daha once 60 kiloydum.dogumdan sonra bu hale geldim.yuvarlak hesap olsun diye 58 yazdim.yoksa 65e de raziyim.
Çok komik cevap gerçekten ....Bende repledim....Sinirlerim bozuldu hala gülüyorum,:roflol: :roflol:çocuklar uyanıcak şimdi..
Biz de seni kazandığımız için mutluyuz canım.Yolumuz Erzurum'a düşerse seni görmeden gitmek olmaz tabii.Sağol canım davetin için.Sağol Yenacım bende sizi çok seviyorum emin ol herşeyimi paylaşıyorum her derdimi buraya yazıyorum çünkü biliyorum burdaki hatunların yaşanmışlıkları çok fazla ve mutlaka bana faydası olacak şeyleri benimle severek paylaşırlar :asigim: iyi ki varsınız iyi ki GOOGLE de aradığım herşeyin sonucu KKdan çıkmış ve ben buraya üye olma gereği duymuşum nerdeyse iyiki +90 kilodayım dedirteceksiniz sempatiksalakcinni 90 üzeri olmamın bana tek faydası bu topic olsa gerek hepiniz çok sıcaksınız ve hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum :asigim: olumunekankayizsmile
Annem tam laz kadınıdır konuşmasıda öyle çok sevimlidir opuyorumnanaktan internet kullanmayı bilse benden önce o girerdi herhalde buraya kaydirigubbakcemile3
Yolu Erzuruma düşen olursa seve seve misafir ederiz ailecek herkesleri beklerim a.s.
Torun yola çıksın ben ona neler neler örerim.Sen düşünme.....:ecrin_bebek:ben adanada olduğüm zaman mefruşata gitmiştim..sormayın çok komikti..2 sene evvel dikiş
makinası almıştım ama kullanmayı bilmiyordum.bir kez oturmuştum kılavuza bakarak.kurstada dikiş bilmek şart.bana sorduklarında düz dikiş biliyorum dedim.neyse kurs günü yine en büyük olduğumdan beni oturttular ilk olarak..tabii bir bastım ..iğne kırıldı..bahane hazır.başka makinada yapamıyorum..sonra aralarda kimse yokken dneye deneye öğrendim..
bizim burda da aynı şeyler var.takı tasarımı,kurdele nakışı,mefruşat daha bir kaç çeşit var.aslında örgü olsa..ilerde torunum olunca ona çeşit çeşit şeyler örerdim..
ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanZeynep ablaaa iyi geceler. İyisindir inşallahhhh yazmışsın ya harbiden zayıflamana yarayacak bu diş muhabbeti. Sizi çok seviyorum ya sen gibi beyzuş gibi yaşı benden çok küçük olan hatunlarınheryaşta güzel olunabilir ve zayıflanabilir teorisi çok hoşuma gidiyor. Çok güzelsiniz ve emin olun ömrünün baharında olan sizlersiniz bizim hayatla çoooooook mücadelemiz var ve biz daha yeni başlıyoruz sizlere imreniyorum Allah sağlık ve huzur versin inşallah.
Kırıtmanı yerim senin çıtırıııımmmmm.Bu arada Doktoruna katılıyorum.Muhteşem bir kadınsın....sağol birtanem..artık biz siz büyüklerimizi izliyoruz.ayy bu yaşı küçük hatunlar çok hoşuma gitti..bahar sen çok yaşa emi..gidip kahve alayım dedim..yürürken bile yeminle kırıttım..
bu gün dişçim iltifat etti..iltifat etti derken adama dişimi nasıl yapması gerektiğini anlatıyorum..doktor benim ya..zeynep hanım birkaç zamandır sizi izliyorum..ne kadar öngörüsü isabetli birisiniz dedi..zaten benim tavsiye ettiğim teknikleri japonlar benden evvel bulmuşlar..ama benim dişlere uymuyor..
neyse bende şöyle edalı bir havayla'doktor bey dedim..tecrübe denilen şey yenilen kazıkların bileşkesidir..herşeyde olduğu gibi diş konusunda da çok kazık yedim..şimdi biraz daha hazırlıklı davranıyorum..ne alakaysa..
İyi akşamlarrrrr.Ben akşamcıyım..Sabah günaydınlara yetişemiyorum.günaydın herkeseee=)) opuyorumnanaktan
(yena; bugün senden önce günaydın dedim topiğimize baaakaklinialirimsmileopuyorumnanaktan )
Çok haklısın canım.Pazarda bile öyle pahalı ki sebzeler.Bu hafta pazarda 6-7-8 TL arasındaydı domatesin fiatı.Çürük çarıklarıda 5 e satıyorlar....merhaba....opuyorumnanaktan
bugün işlerim yoğundu ancak gelebildim...geçmişe sonra bakarım...
kızlar az önce markete gittim..evden salata malzemesi getirmedim..bugün burdaki marketin manav reyonunda halk günü...Allahtan halk günüymüş yoksa nasıl olurdu acaba? akannehirakannehirakannehirgöbek salatayı kiloyla satıyolar ki taneyle satılan bişeyin kiloyla satıldığını ilk defa gördüm...ve kilosu 7 lira ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyani durumdan bu kadar fırsatçı olunur...göbekten vazgeçtim kıvırcığa yöneldim minicik 1 kıvırcık 4 lira...akannehirakannehirakannehir Allahım kızlar ne yicez biz..bir salatamız vardı artık oda olmayacak sanırım...
domates salatalık aldım ...cokacimcoook
İstanbul çok pahalı canım.Bizi burada haramiler soymuyor;pazara gitmek yeter.hangi semp bu baya pahalıymış et pahalı sebzede pahalı olursa artık taş yeriz onada bakarlar yiyolar onada para isterler
ben senin yerine olsam pazara çıkarım halk gününe falan inanmam size lahana salatası tarifi vereyim 2-3 gündür lahana salatası yiyorum ben öğleleri ve haşlanmış kuru taze karışık fasulye beyazlahanayı ince doğra sonra havuç rendele ben pırasa doğruyorum (evde şu araçok var) ama kuru soğan yarım limon tuz çok az yağ (yağ olamyınca tadını alamıyorum) iyice karıştır ben elimle yoğuruyorum bence daha iyi oluyor
Umarım geç kalmamışımdır.Cevap veriyorum :HİÇBİRİ...İkisinide yeme canım.Yazık ya bir sürü gayretten sonra bozma diyetini.yaa kızlar evde kadayıf var yesemmi acaba bir porsiyonu 520 kalori diyor katmer de var onun porsiyonu hemen hemen aynı acaba hangisini yesem akşama
Çabuk toparla kendini ve diyetine geri dön bakayım.kaydirigubbakcemileO karnındaki gaz diyeti bozunca vicdan azabından oluyor.Bende çok oldu geçmişte.:roflol:selam fıstıklar=)
naparsınız?
off benim kaç gündür rejim falan yok :çok üzgünüm: 1öğün süper oluyo, geri kalanı berbat....
gecede yedim hemde 2gün kadar....alsanaalsanasmile
ben zaten gece yemelerimle alıyorum %50kilomu akannehir
dün gece tereyağlı yarım ekmek yedim vede yattım=(((
offff naapacam ben yaaa :çok üzgünüm:
karnım gaz yapıyo birde, soğuktanmıdır ki?
10gündür malum kaloriferler hallolmayınca soğukta kaldık ister istemez....
gazdan yana şikayetim yokta, karnım şişti, bugünle 3.gün şiş olalı=(
karnımın şişmesinden rahatsız oldum, 3gündür hala inmedi, arada hafifce iniyo galiba, ama tamamen inmiyo...
birde korktum kendi kendime Allah korusun kötü bişey olmasın yoksa falan diye=(((( Allah korusun... anneme söyledim bu düşüncemi yok canım dedi, gazdır dedi. benim hiç böyle olmazdı karnım, ilk defa oldu böyle uzun süreli...
siz ne dersiniz bu durumuma?? :uhm:
Çok şükür elhamdülillah.....Gözünüz aydın.Çok sevindim....İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...
Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum
Ben de göremedim.Açılmıyor...fotolarını bende göremedim canım, açılmıyo link.
Hoşgeldin canım...arladaslar.araniza katilabilir miyim.tek basima kilo vermekte cok zorlaniyorum.amaaannn bugun ye yarin baslarsin demekten yoruldum artik.surekli erteliyorum.benim gibi bu yola bas koymus arkadaslarin destegiyle sadik kalabilirim ancak diyetime.desteginizi bekliyorum.hedefim haziran sonuna kadar en az60 omabilmek.ve bugun basladim.demek istiyorum ama icime sinmiyor.cunku az once irmik helvasi yedim.hemde baya bi yedim.yine de bu saatten sonra birakmiycam.yarin basliyorum.....ve ben hala ayni seyi yapiyorum.bugun olmadi yarin.mafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:bugün gezmeğe gittim tiramusular börekler paskalya kurabiye mercimek köftesim tam beş çeşit ikram çıkardılar vallahi bravo bana bu yaşa kadar yapmadığımı yaptım sadece 3 tane mercimek köftesi aldım çayımın yanına inşallah bu isteğim hiç bitmez
bu arad bugün de 2 mille lesliemi yaptım 3.günümdü alışmaya başladım 2 senedir spor yapmıyordum zorlanıyorum biraz tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?