Maşallaah boyunda gayet iyimiş kilonu fazla göstermiyorsundur zaten 70 bile yeter sana fazla kasma kendini hedefini ilk önce az belirleki amaaannnn 40 kg kim verecek demek önce 80i hedef yap sonra 60ı düşünürsün benceeee a.s.
Selam hanımlar.
ne güzel teşekkür butonu yeniden gelmiş..Ben yeni geldiğimde vardı diye hatırlıyorum...
Birbirimize bol bol teşekkür edelim..:))))
arladaslar.araniza katilabilir miyim.tek basima kilo vermekte cok zorlaniyorum.amaaannn bugun ye yarin baslarsin demekten yoruldum artik.surekli erteliyorum.benim gibi bu yola bas koymus arkadaslarin destegiyle sadik kalabilirim ancak diyetime.desteginizi bekliyorum.hedefim haziran sonuna kadar en az60 omabilmek.ve bugun basladim.demek istiyorum ama icime sinmiyor.cunku az once irmik helvasi yedim.hemde baya bi yedim.yine de bu saatten sonra birakmiycam.yarin basliyorum.....ve ben hala ayni seyi yapiyorum.bugun olmadi yarin.mafoldumben
bugün gezmeğe gittim tiramusular börekler paskalya kurabiye mercimek köftesim tam beş çeşit ikram çıkardılar vallahi bravo bana bu yaşa kadar yapmadığımı yaptım sadece 3 tane mercimek köftesi aldım çayımın yanına inşallah bu isteğim hiç bitmez
bu arad bugün de 2 mille lesliemi yaptım 3.günümdü alışmaya başladım 2 senedir spor yapmıyordum zorlanıyorum biraz tabiii
Ben sana ettim bile.İhi ihiii ihhiiii.Bereketli olsun...
Hoşgeldin aramıza...a.s.güzel paylaşımlar dilerim..
cok tesekkur ederim canim.opuyorumnanaktan
şuan bizde misafir var, misafirler gidene kadar eğer vakit bulursam; tam olarak olmasada, ara ara kkya bakıcam canlar opuyorumnanaktan
Tamam canım sen dön misafirlerinin yanına...Ben yaklaşık bir saat burda olucam...
Benimkiler çarşamba günü kursta oluyorlar,çok rahatım...zemuszemus
Offf kafayı yiycem yaa sabah 11 de başladılar kafamda çakmaya hala devam ediyor yeter yaaaaaaaaaaaaa !!! yukardaki dairenin pencerelerini pimapen yapıyorlar sabahtan beri kafamda taktak ömrümü yediler yeter ya !!
arladaslar.araniza katilabilir miyim.tek basima kilo vermekte cok zorlaniyorum.amaaannn bugun ye yarin baslarsin demekten yoruldum artik.surekli erteliyorum.benim gibi bu yola bas koymus arkadaslarin destegiyle sadik kalabilirim ancak diyetime.desteginizi bekliyorum.hedefim haziran sonuna kadar en az60 omabilmek.ve bugun basladim.demek istiyorum ama icime sinmiyor.cunku az once irmik helvasi yedim.hemde baya bi yedim.yine de bu saatten sonra birakmiycam.yarin basliyorum.....ve ben hala ayni seyi yapiyorum.bugun olmadi yarin.mafoldumben
bugün gezmeğe gittim tiramusular börekler paskalya kurabiye mercimek köftesim tam beş çeşit ikram çıkardılar vallahi bravo bana bu yaşa kadar yapmadığımı yaptım sadece 3 tane mercimek köftesi aldım çayımın yanına inşallah bu isteğim hiç bitmez
bu arad bugün de 2 mille lesliemi yaptım 3.günümdü alışmaya başladım 2 senedir spor yapmıyordum zorlanıyorum biraz tabiii
KIZLAAAAAARRR SELAAAAAAAAAAAAMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayadır sizlere yazamıyorum sonunda fırsat buldum :)) yeni bi işe girdim canlarım çok mutluyuuuum :)))) gerçi hocam canıma okuyo ama olsun :) bi ingilizce öğretmenin yanındayım asistanlığını yapıyorum... benim için bu iş resmen ilaç oldu boradan ayrıldım ve 2 gün snr bu işi buldum istesem bu kadar denk gelemezdi neden diceksiniz :) ben ünv de ing. çevirmenliği okuyodum ama 2.5 yıl önce ailevi problemler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştımçok üzülmüştüm tahmin edersiziniz.... ve okulu bıraktığım günden beri elime ne kitap ne defter almamıştım tabi öle oluncada bu 2.5 yıl içinde bildiğim her şeyi unutmuşum işe girdikten snr farkettim çok üzüldüm ama olsun hocamla konuştum çünkü bi hedefim vardı çok istiyodum ünv yi bitirmeyi benim için çoook büyük bi hayadi bu çok içimde kalmıştı çok üzülmüştüm bıraktığımda şimdi bile yazarken kendimi tatamıyorun eğer bu hayalimi gerçeğe çeviremezsem ölürken bile rahat ölemicem çok önemli bu benim için açık öğretim falan bu hayalimi gerçekleştiremez alamaz yerini bu bambaşka bişey neyse bunları anlattım hocama üzülme ben seni derslere sokucam billur herşeye yeniden başlıycaksın burda ve ben başarman için her şeyi yapıcam söz veriyorum yaptırıcam sana bunu dedi öyle mutlu oldum ki orda o anda gözlerim doldu o da farketi zaten zor tuttum kendimi elini öpücektim nerdeyse :) bir yıl burda çalış benimle paranı biriktir o konuda da sana yardım edicem ingilizceni ilerletmenede elimden geleni yapıcam ve sen bu işi başarıcaksın dedi :))) o kadar çok mutluyum ki size anlatamam... günlerdir çok iş yükledi nefes almaya zamanım kalmadı ama olsun razıyım hayalimi gerçekleştircem ya ne yapsa razıyım :)
iyi akşamlar byzus ablam..çok geçmiş olsun inş.çabuk iyileşir..Ağlamamak için dizi hüzünlenmeye başlayınca seyretmeyi bırakıyorum.Dayanamıyorum...
Benim Ezelle,Güllüm (hanımın çiftliği) var...
Yena yı dinle Baharcığım.Maalesef bu salgın fena.Ablamın torunu şimdi acilden eve geldi.İshalde kan görünce annesi kapıp hastaneye götürmüşler.Tedavisi sürdüğü halde kan görülmeye başlamış.Serum takmışlar içine ilaçlar katıp.Yavrum elinde de ödevi...
Talat,telle,lale,el ,elle diye okuyup duruyormuş.Kuzum benimmmm.İçim yandı gece gece..
Sende bir an önce tedbir al.....
İyi geceler canım.Nasıl gidiyor diyetin.Ben bu saatlerde çok açım.....
Genel durumu iyiymiş zaten...Sadece çok sinirliyiz......
Bende sinirliyim şu anda.Neden mi?
Körolasıca bir tv kanalında pastanın kralları diye bir belgesel var.Sanatsal pastalar yapıyorlar.Üzerindeki süslemeler gerçek gibi.Ağzını burnunu kırdığım ustası muhteşem bir düğün pastası yaptı.Açım ya açım...İnsan halinden anlayan yok.Tövbe tövbe.Şeytana uymayacağım.Uysam ne olacak;menümde belirttiğim besinlerden başkasını eve sokmuyorum ki....Zavallı eşim zayıfladı biliyormusunuz.Bu ne ironidir kardeşim.Hedefi bulamıyor.Zayıflayacak olan BENİMMMMMM.Sesimi duyan yokmuuuuuu.
Ohhhh rahatladım .Sağolun.Sizde olmasanız.......:1hug:ŞenizŞeniz
ben ce hiiiç üzülme hiçbirşey senden daha kıymetli değil...Ay Allahım koptummm gece gece yaaa içeri gittim herkesler uyumuş annem saba tümeri izliyor erdi yaşaroğluyla begüm kütük var konuk olarak malum yeni evliler erdi bir ropörtajında koşu bandında yürüdükten bir süre sonra memelerimin ucu acımaya başlıyor demiş ve arkadan beklenmedik ses yüklesiyor annemden eee yürümesinnnn :roflol:
Resmen patlattım kahkahayı gece gece benim annem alem kadın ya anlatınca pek bir gülümseteceğini sanmıyorum duymanız lazımdı :roflol:
Birde bugün şunu farkettim ben uzun zamandır kahkaha atmıyormuşum ve aslında çok mutsuzmuşum. İçime gömmeye unutmaya çalışmışım başka şeylerle ilgilenmişim unutmak için ama sevgilimin suskunluğu bugün koydu bana beni umursamayışı tamam ben bitirdim içimde de bitirdim ama bu bitişe hiçbir yanıt almamış oluşum ve karşımdaki insanın beni kaybetmemek için hiçbirşey yapmayışı bugün çok yaktı canımı... haketmedim :çok üzgünüm:
selam zeynep ablam bu gün erkencisin.. diyete devam ne yapayım kar. hid. diyeti yapıyorum spora gidiyorum 2 günde 138den136.5 a düşmüşüm inş.devam eder..asıl sen yoktun ne zamandır.ben ancak gece girebiiyorum..artık sık sık görüşürüz..anlat bakalım.neler yaptın.
şeytana uymadığını umalım...ikisinide yemeeee...yaa kızlar evde kadayıf var yesemmi acaba bir porsiyonu 520 kalori diyor katmer de var onun porsiyonu hemen hemen aynı acaba hangisini yesem akşama
geçmiş olsunn... allah böyle hastalıkları herkesten uzak etsin...İnşallah iyi sonuç alırsınız.Bizimle paylaşmayı unutma lütfen...
Çok Şükür 1 saat önce sonuçları çıktı temizmiş o korkulan hastalık yokmuş.çok mutluyum
bence önce tam kararını ver ..herşey beyinde başlıyor...hoşgeldin...arladaslar.araniza katilabilir miyim.tek basima kilo vermekte cok zorlaniyorum.amaaannn bugun ye yarin baslarsin demekten yoruldum artik.surekli erteliyorum.benim gibi bu yola bas koymus arkadaslarin destegiyle sadik kalabilirim ancak diyetime.desteginizi bekliyorum.hedefim haziran sonuna kadar en az60 omabilmek.ve bugun basladim.demek istiyorum ama icime sinmiyor.cunku az once irmik helvasi yedim.hemde baya bi yedim.yine de bu saatten sonra birakmiycam.yarin basliyorum.....ve ben hala ayni seyi yapiyorum.bugun olmadi yarin.mafoldumben
..a.s..allah daim etsin...bugün gezmeğe gittim tiramusular börekler paskalya kurabiye mercimek köftesim tam beş çeşit ikram çıkardılar vallahi bravo bana bu yaşa kadar yapmadığımı yaptım sadece 3 tane mercimek köftesi aldım çayımın yanına inşallah bu isteğim hiç bitmez
şimdilik burdayız...Şimdi koşu bandına gidiyorum güzeller......Geleceğim....Tükanı kapamayın sakın....
Eeeeee teşekkür butonuna ne oldu..CADIARZU.
çok dengeli olmuş bu menüü..tutmayın çıtır yena geliyooor...Çok şişim, cuma günü artı bildirmem inşallah..Malum dönemim yine gecikti,çok korkuyorum düzensizlik başlayacak diye ne güzel yoluna girmişti...
Sürekli kilo alıp vermekten zavallı hormonları çıldırttım,naapsınlar..
Yediklerimi yazmayı unutuyorum hep...
SABAH:
1 dilim köy ekmeği,peynir,maydanoz,yarım dilim kek..
ÖĞLEN,
1 dilim köy ekmeği,1 tabak zeytinyağlı taze fasulye,5 kaşık yoğurt,salatalık,maydanoz..
ARA,
Üzüm,yeşilçay
AKŞAM,
1 bardak y.y.süt,1 adet ceviz,1 adet kuru incirle hazırladığım nesfit..
( canım yemek yemek istemedi )
ARA,
Yeşilçay
hoşgeldiiin...hayırlı olsun yeni işin...a.s.KIZLAAAAAARRR SELAAAAAAAAAAAAMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bayadır sizlere yazamıyorum sonunda fırsat buldum :)) yeni bi işe girdim canlarım çok mutluyuuuum :)))) gerçi hocam canıma okuyo ama olsun :) bi ingilizce öğretmenin yanındayım asistanlığını yapıyorum... benim için bu iş resmen ilaç oldu boradan ayrıldım ve 2 gün snr bu işi buldum istesem bu kadar denk gelemezdi neden diceksiniz :) ben ünv de ing. çevirmenliği okuyodum ama 2.5 yıl önce ailevi problemler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştımçok üzülmüştüm tahmin edersiziniz.... ve okulu bıraktığım günden beri elime ne kitap ne defter almamıştım tabi öle oluncada bu 2.5 yıl içinde bildiğim her şeyi unutmuşum işe girdikten snr farkettim çok üzüldüm ama olsun hocamla konuştum çünkü bi hedefim vardı çok istiyodum ünv yi bitirmeyi benim için çoook büyük bi hayadi bu çok içimde kalmıştı çok üzülmüştüm bıraktığımda şimdi bile yazarken kendimi tatamıyorun eğer bu hayalimi gerçeğe çeviremezsem ölürken bile rahat ölemicem çok önemli bu benim için açık öğretim falan bu hayalimi gerçekleştiremez alamaz yerini bu bambaşka bişey neyse bunları anlattım hocama üzülme ben seni derslere sokucam billur herşeye yeniden başlıycaksın burda ve ben başarman için her şeyi yapıcam söz veriyorum yaptırıcam sana bunu dedi öyle mutlu oldum ki orda o anda gözlerim doldu o da farketi zaten zor tuttum kendimi elini öpücektim nerdeyse :) bir yıl burda çalış benimle paranı biriktir o konuda da sana yardım edicem ingilizceni ilerletmenede elimden geleni yapıcam ve sen bu işi başarıcaksın dedi :))) o kadar çok mutluyum ki size anlatamam... günlerdir çok iş yükledi nefes almaya zamanım kalmadı ama olsun razıyım hayalimi gerçekleştircem ya ne yapsa razıyım :)
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur...ah bu arada sölemeyi unuttum bi aksilik olmazsa eğer 6 kasımdan itibaren haftasonları avukatlara ders vermeye başlıycakmış sende benmle geliceksin derslere sokucam dedi :) belki allah orda bide karşıma adam gibi birini çıkartır :)) sanırm artk bnmde hayatımda bişeyler güzel gitmeye başlıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?