Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım çok doğru yerdesin hergün yediklerini yazarsan çok faydası var.

bugün yediklerim:

SABAH150

1 bardak yeşilçay(şekersiz)
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
1 ince dilim ekmek

ÖĞLE145

1 kepçe çorba
5 çatal yemek

AKŞAM216
1 kepçe çorba
1 tabak az yağlı salata
7 çatal yemek
1 madensuyu

---511---

Son düzenleme:
Bugün yediklerim
Sabah:1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekm
Ara : 1 elma
Öğlen :hindi sote 1 dilekm dom sal
Ara :1 mandalina
Akşam:hindi sote salata 1 dilekm
Ara :1 bardak süt
2.5 litre su 2 fincan yeşil çay 45 dk leslie

Derin sakın yeme inan 2 dakika kalıyo ağzımızda tadı ama pişmanlığı günlerce ben artık bu şekilde düşünüyorum ve yememek için çabalıyorum.Benim eşimde aynı napalım bizim kaderimizde buymuş.:çok üzgünüm:

Gençliğine birşey demedim canım ben bekar genç kız sanıyordum dedim bilmiyorumkismile

ölürüm herhalde ben yesem okadar yedim ve karnım acıkmaya başladı iyi sabırlısın

lunaazul merhabaaaa gelip okuyup çıkıyorsun sanırım göremiyoruz seni artık topicimizde bir sıkıntın yoktur umarım :uhm:

Herkesler uyumuş sabaha kadar güzelce uyuyupp kalori yakmak için sanırsamsa neyse bende yatayım bari bakalım yarın kaç kilo almış olaccağım :uhm:
İyi geceleeeerrr...

günaydın kızlar en erken kalkanınız benim galiba kimse kilosunu daha yazmamış ben bu hafta 1 kg vermişim kaydederseniz sevinirim hepinize güzel bir gün dilerim:enbuyukkk: hihoyyyt:teytey::sm_cool:zemuszemus

tartım bozuktu yenisinide daha almamıştım
kaldım ben tartılmadan
aynı geç beni yenacım
zaten pek işeyde yapmadım kilo verecek

96,5 ama malum günlerde olduğu için heralde yoksa valla 96 olur heralde diyordum kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzel insanlar....a.s.

Hayırlı cumalar,gününüz güzel geçsin,etttiğiniz dualar kabul olsun...:Saruboceq:

Ben aynıyım,seviniyorum aslında, malum geçen cumartesi dillere destan epey pilav tüketilmişliğim oldu...Bugün cetvelimdeki kiloya dönmek beni sevindirdi..:))

Umarım herkeslerde eksi görmüştür,derin'i merak ediyorum bayağı..

citol,sana elbirliğiyle bir baskül alıp göndericez en sonunda..:)))

BEYZUS'um 165 dk. ispor yaptım bilgine..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…