Hoşgeldin canım çok doğru yerdesin hergün yediklerini yazarsan çok faydası var.selam kızlar gecen sene 93 kıloydum kılo verdım 5-6 ayda 78 kıloya ındım 1 sene bu kıloda kaldım mayısta evlendım ve mayıstan sonra hooopppp 98 kılo oldum sızınle bırlıkte dıyete baslarsam eger ıse yarayacagını dusunuyorumm hadı bakalım yarın bende baslıyorum
162 boyunda 98 kılo 23 yasındayım
yena aynen bende isyanlardayım yaa şimdi eşim koska helva almış gelmiş göz ucuyla ona bakıyordum .adam kahvaltıda bir ekmek yer reçeli pekmezi helvası ile çorba makarna mantı ile ekmek yer hiçbirşey olmaz ben onları yemediğim halde iki katıyım onun adam 70 kilo...hepsi öyle onların sülalece dünyayı yerler kilo almazlar bizde ailece iri yapılıyız
aşkolsun bende gencim yaşım kaç ki 33 ben 21 yaşında evlendiğim içinbiri 11 (oğlan) diğeri 7 (kız) yaşlarnda çocuklarm var maşşallah çokta akıllılar hem iki yıllık üniversite mezunuyum 4 yıllık yapmak için çalışıyorum onun için dışardan lisans tamalama okuyorum ve ben kullanıcı adımdanda bellidir mesleğim ebelik
Yenacığım merhaba yarın ben giremeyebilirim erken bildiri yapayım dedim :)
şimdi tartıldım 74.7 kilo olmuşum :)
giden 2,600 gram :)
bugün yediklerim:
SABAH150
1 bardak yeşilçay(şekersiz)
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
1 ince dilim ekmek
ÖĞLE145
1 kepçe çorba
5 çatal yemek
AKŞAM216
1 kepçe çorba
1 tabak az yağlı salata
7 çatal yemek
1 madensuyu
---511---
tebrik ederim zaynepcim yine çok güzel kilo vermişsin
gunaydınlar ben gecen hafta 112.4 dum(galıba 112 bıldırmısım) bu hafta 108.9 umkaydirigubbakcemile2
gunaydınlar ben gecen hafta 112.4 dum(galıba 112 bıldırmısım) bu hafta 108.9 umkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?