Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Köy ekmeği almıştım fırından,2 hafta oluyor heralde...
ye ye bitmiyor ne büyükmüş böyle,çok sıkıldım ondan..:roflol:

Ben her seferinde değişik alıyorum ekmeği,en çok çavdarı seviyorum ama dikkat ettimde uzun süre çavdar yiyince kabızlık sorunum oluyor..

Valla ben seni genç kız sanıyordum ilk defa bu kadar şaşırdım bu topicte :1shok:

aşkolsun bende gencim yaşım kaç ki 33 ben 21 yaşında evlendiğim içinbiri 11 (oğlan) diğeri 7 (kız) yaşlarnda çocuklarm var maşşallah çokta akıllılar hem iki yıllık üniversite mezunuyum 4 yıllık yapmak için çalışıyorum onun için dışardan lisans tamalama okuyorum ve ben kullanıcı adımdanda bellidir mesleğim ebelik

yena aynen bende isyanlardayım yaa şimdi eşim koska helva almış gelmiş göz ucuyla ona bakıyordum .adam kahvaltıda bir ekmek yer reçeli pekmezi helvası ile çorba makarna mantı ile ekmek yer hiçbirşey olmaz ben onları yemediğim halde iki katıyım onun adam 70 kilo...hepsi öyle onların sülalece dünyayı yerler kilo almazlar bizde ailece iri yapılıyız

selam kızlar gecen sene 93 kıloydum kılo verdım 5-6 ayda 78 kıloya ındım 1 sene bu kıloda kaldım mayısta evlendım ve mayıstan sonra hooopppp 98 kılo oldum sızınle bırlıkte dıyete baslarsam eger ıse yarayacagını dusunuyorumm hadı bakalım yarın bende baslıyorum

162 boyunda 98 kılo 23 yasındayım

yasafat sağol canım önerin için senin diyetinde çok güzelmiş sen galiba selintepenin diyetini yapıyorsun okumuştum daha önce..canım buna yeni başladım sıkılıp bırakmak istersem seninkinide denerim sende çok güzel vermişsin bakalım benim bugün dördüncü günümdü sabah sonuç ne olacak çok merak ediyorum eğer 1 kilo bile vermediysem kötü olucam çünki çok dikkat ediyorum

bu arada kocamın acayıp bır metabolızması var 185 boyunda 58 kılo bense((

gecen gun seda sayanda 10 ayda 50 kılo veren bı kadın cıkmıstı buyuk ıhtımalle ılac tedavısı olmustur ama kadın öğunlerını şöyle anlattı

sabah bılındık kahvaltı
ara öğun
öğle 1 elma salata su çorba
ara öğun
ara öğun
aksam yıne 1 elma salata su sebze veya et olarak anlattı paylaşayım dedım

bırde ben tahlıl yaptırdım tsh hormonumda bı yukseklık cıktı doktr buna baglı kılo aldıgımı söylesede benım boğazımlada cok alakalı oldugunu bıldıgımden hem verdıgı ılacı kullanmaya hemde dıyete baslamaya karar verdım

Ahhh Derincim aynen öyle,bak nasıl anlıyorsun beni..

Hoşgeldin aramıza...Listeye ekliyorum seni..

hoş geldin canım ben kk sayesinde 2 aydır pes etmeden devam ediyorum ve edeceğim sende hoş geldin aramıza biz birbirimizin diyet koçu sayılırız menülerimizi yazar uyarılara uymaya çalışırız sende bu günkü yediklerini yazarak başlaya bilirsin:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Derincim kötü olma,sabırlı olup devam et lütfen..Montiden sıkılrsan yine bu şekil dengeli beslenirsin ama çok iyi gidiyorsun sakın bozma....

Ahhh Derincim aynen öyle,bak nasıl anlıyorsun beni..

Hoşgeldin aramıza...Listeye ekliyorum seni..

tesekkur ederım eklersen sevınırım

tamam öleyse hergun yazıyoruz yedıklerımızı eksıgını fazlasını uyarrırsınız artık eksıgı olacagını zannetmıyorumda:))

Derincim kötü olma,sabırlı olup devam et lütfen..Montiden sıkılrsan yine bu şekil dengeli beslenirsin ama çok iyi gidiyorsun sakın bozma....

bencede moralını bozma bence vermıssındr

Yenacığım merhaba yarın ben giremeyebilirim erken bildiri yapayım dedim :)
şimdi tartıldım 74.7 kilo olmuşum :)
giden 2,600 gram :)

cok ıı ya tebrıkler nekdr zamnda verdınız bukdr kıloyu

Ben ne zamandır foruma giremiyordum düğünümüz vardı düğünden sonra 77.3 kiloidim 2-3 hafta oluyordur tartılalı.ama düzenim bozulmuştu 1 haftadır eski diyetime döndüm :)
62 olana kadar da bırakmaya niyetim yok bayanssulusmile

ya çok güzel listen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…