- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
yaşım 33 boyumda 160
Valla ben seni genç kız sanıyordum ilk defa bu kadar şaşırdım bu topicte :1shok:
yena aynen bende isyanlardayım yaa şimdi eşim koska helva almış gelmiş göz ucuyla ona bakıyordum .adam kahvaltıda bir ekmek yer reçeli pekmezi helvası ile çorba makarna mantı ile ekmek yer hiçbirşey olmaz ben onları yemediğim halde iki katıyım onun adam 70 kilo...hepsi öyle onların sülalece dünyayı yerler kilo almazlar bizde ailece iri yapılıyız
selam kızlar gecen sene 93 kıloydum kılo verdım 5-6 ayda 78 kıloya ındım 1 sene bu kıloda kaldım mayısta evlendım ve mayıstan sonra hooopppp 98 kılo oldum sızınle bırlıkte dıyete baslarsam eger ıse yarayacagını dusunuyorumm hadı bakalım yarın bende baslıyorum
162 boyunda 98 kılo 23 yasındayım
selam kızlar gecen sene 93 kıloydum kılo verdım 5-6 ayda 78 kıloya ındım 1 sene bu kıloda kaldım mayısta evlendım ve mayıstan sonra hooopppp 98 kılo oldum sızınle bırlıkte dıyete baslarsam eger ıse yarayacagını dusunuyorumm hadı bakalım yarın bende baslıyorum
162 boyunda 98 kılo 23 yasındayım
yasafat sağol canım önerin için senin diyetinde çok güzelmiş sen galiba selintepenin diyetini yapıyorsun okumuştum daha önce..canım buna yeni başladım sıkılıp bırakmak istersem seninkinide denerim sende çok güzel vermişsin bakalım benim bugün dördüncü günümdü sabah sonuç ne olacak çok merak ediyorum eğer 1 kilo bile vermediysem kötü olucam çünki çok dikkat ediyorum
Ahhh Derincim aynen öyle,bak nasıl anlıyorsun beni..
Hoşgeldin aramıza...Listeye ekliyorum seni..
hoş geldin canım ben kk sayesinde 2 aydır pes etmeden devam ediyorum ve edeceğim sende hoş geldin aramıza biz birbirimizin diyet koçu sayılırız menülerimizi yazar uyarılara uymaya çalışırız sende bu günkü yediklerini yazarak başlaya bilirsin:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Derincim kötü olma,sabırlı olup devam et lütfen..Montiden sıkılrsan yine bu şekil dengeli beslenirsin ama çok iyi gidiyorsun sakın bozma....
Yenacığım merhaba yarın ben giremeyebilirim erken bildiri yapayım dedim :)
şimdi tartıldım 74.7 kilo olmuşum :)
giden 2,600 gram :)
cok ıı ya tebrıkler nekdr zamnda verdınız bukdr kıloyu
sağol sanada :)kolay gelsın cnm hepimize
sağol sanada :)
sen kaç kilosun canım
ya eşim baklava almış ama inat ettim yemeyeceğim bugünlük kalorim dolmadı ama ye-me-yece-ğim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
neyse bugünkü menüm ve kalorileri
YEDİKLERİMİN LİSTESİ
21/10/2010 Perşembe
Kahvaltı 514 cal.
gözleme 1 ad. 490 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
marul 50 gr. 7 cal.
tere 50 gr. 10 cal.
İlk Ara Ogun 120 cal.
elma 2 ad. 120 cal.
Öğle Yemeği 656 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
köfte 0.5 por. 125 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 176 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
TOPLAM KALORİ 1466 cal.
ben buraya yenı yzmya bsladım suan 98im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?