Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar grip olmuşum az öne drdan geldim ilaçlarımı aldım ve 4 günün sonu da kilom aynı:gitme: çok üzüldüm okadar az yemeye rağmen gerçi ben geçen pazartesi tartılmıştım pazartesi bir hafta olacak bakalım ogün ne olacak durum. ama ben yinede 4 günde 1 kilo olsun vermiş olmak isterdim neyse pes etmeyeceğim hemen hiç olmazsa 15 gün yapacağım montigac diyetini geçen gün okumuştum bir hafta sonra kilo verilmeye başlanıyor yazmıştı arkadaş. birde şu var wc olayı yok 4 gündür buda etkilemiş olabilir hakikatten yarın pazardan ot çöp alıp içeyim içip alışkanlık yapsın istemiyorum aslında.birde okadar spor yapmıştımki belimi bile sakatlamışım eğilip kalkamıyorum.

yenacım yani kilom aynı 122 şu anda

250 ndak spor beyzus abla başımı kaldıramıyorum kızımda mızmız dolaşıyor etrafımda hastalanmakta kötü çocuk olunca

günaydın fıstık hatunlar...
hayırlı cumalar........
yenacım...
başlangıç.......117,1
geçen hafta....100,9
bu hafta..........100,3
giden..............600 gr
hedef..............90

spordan sorumlu bakanımız...beyzuş ablam 225 dk yürüyüş...hihoyyyt

250 ndak spor beyzus abla başımı kaldıramıyorum kızımda mızmız dolaşıyor etrafımda hastalanmakta kötü çocuk olunca

Derincim çok geçmiş olsun..dikkat et naz'a geçmesin,oda hastalanınca işin dahada zorlaşır...
ayırca kabız olduğun için aynı göstermiştir baskül..Hiiç üzülme ve hemen yılma tamammı...

Günaydın canım...

Son düzenleme:
kilom aynı yene gııırrramm oynamamış neyse almamışım ona dua ediyom çocuk hasta uyumadı gece dr a gidiyorum öpt

sporumuda pazartesiden beri hergün 3 mil yaptım

derincim geçmiş olsun ya. havalar altüst etti herkesi. bu arada 5 gün olmuş montiye başlayalı motivasyonunu düşürme sakın. demorilize olma. sen diyetine ve kendine inan ve devam et güveniyoruz sana .a.s.

Günaydın Kızlar Cumanın bereketi üstünüzde olsun...
Sabah uyanınca 1 saat oturdum yatakta tartılıyımı tartılmıyımı dedim kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalıştım çünkü regli günüm geçti vucudum şiş ve midem acayip gaz dolu yüzüm gözüm şişmiş ya davul gibiyim bu halde tartılırsam 130 çıkarım dedim ama sonunda tartıldım ve bütün hafta ne bulursam götürdüğüm halde güzel bir sonuç benim için :kedi:
120.2 hihoyyyt :Saruboceq:
60 Dakika spor :kedi:

Ama yarından itibaren herşey güzel olacak :Saruboceq:

iyi cumalar kızlar...çok şükür dişsizliğin nimetlerini gördüm.altta 2 diş,üstte 4 diş..ne yiyebileceğim ki..bu yüzden ilk olumlu sonuç;
KİLOMMMMM:92.300
spor;240 dakika
tüm verenleri kutluyorum..veremiyenler haftaya
bir sat sonra eşimi doktora götüreceğim.ancak hazırlarım.

Canım çok geçmiş olsun bu havalar insanı mahvediyor.Kilon için hiç takma pazartesiye bu diyete devam etmeye çalış olmazsa senin kilondayken olan listelerimden sana yazarım istersen Bazen kilolar inat yapıyor ama sen ondan inatçı çık

geçen hafta kaçtın abla sen ?

Bana da yazarmısın benim kilolarımdaki diyet listelerinden bilmiyorumkismile

bu listeyi verdiğinde 123.5 kilo
Sabah:1 dil ekm 1 yumurta 1 sb süt 1kk peynir dom sal
Öğle :8 yk etlisebze yemeği 1 dilekm salata
Ara :50 gr kabak çekirdeği veya 1 ayran 2 grisini
Akşam:100 gr et 1 dilekm salata
bu listeyi bir hafta uyguladım 119.5 düşmüştüm
Bu arada et yemeyi sevmiyorsan 8 yk kurbaklagil tercih edebilirsin.

1 haftada 4 kilomu :1shok: bu listeylemi :1shok: eee ben ne çabalıyorum daha ya :uhm: başlıyorum yarın 1 hafta bunu yapacağım alışayım rejim olayına regl olacam o bitsin sonrada bu hafta uyguladığın rejimi yapayım ben CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…