iyi cumalar kızlar...çok şükür dişsizliğin nimetlerini gördüm.altta 2 diş,üstte 4 diş..ne yiyebileceğim ki..bu yüzden ilk olumlu sonuç;
KİLOMMMMM:92.300
spor;240 dakika
tüm verenleri kutluyorum..veremiyenler haftaya
bir sat sonra eşimi doktora götüreceğim.ancak hazırlarım.
Derincim çok geçmiş olsun..dikkat et naz'a geçmesin,oda hastalanınca işin dahada zorlaşır...
ayırca kabız olduğun için aynı göstermiştir baskül..Hiiç üzülme ve hemen yılma tamammı...
yok canım yılmak yok devam bakalım esas pazartesiyi bekliyorum bir hafta olunca gidecekmi gitmezsede 1 hafta daha dayanacağım bu şekilde baktım olmuyor bırakırım .orada çok sevdiğim bir arkadaşım var ziligurti isminde o beni davet etti kendisi bu yöntemle 3o kilo vermiş birde çok güzel yemk tarifleride veryor topikte bilgiler veriyor onun desteği ile oradayım .o yüzden hemen pes etmeyeceğim baktım olmadı banun listelerinden yaparım
Günaydın canım...
sağol canım. evt bir sıcak bir soğuk mahvolduk. desteğin için teşekkürler pes etmek yok ikili rakamlara kadar ineceğizderincim geçmiş olsun ya. havalar altüst etti herkesi. bu arada 5 gün olmuş montiye başlayalı motivasyonunu düşürme sakın. demorilize olma. sen diyetine ve kendine inan ve devam et güveniyoruz sana .a.s.
tamam canım 15 gün deniyeyim veremezsem eğer senin listelerinden yaparım bir haftada 4 kilo çok güzelCanım çok geçmiş olsun bu havalar insanı mahvediyor.Kilon için hiç takma pazartesiye bu diyete devam etmeye çalış olmazsa senin kilondayken olan listelerimden sana yazarım istersen Bazen kilolar inat yapıyor ama sen ondan inatçı çık
1 haftada 4 kilomu :1shok: bu listeylemi :1shok: eee ben ne çabalıyorum daha ya :uhm: başlıyorum yarın 1 hafta bunu yapacağım alışayım rejim olayına regl olacam o bitsin sonrada bu hafta uyguladığın rejimi yapayım ben CADIARZU
sağol canım. evt bir sıcak bir soğuk mahvolduk. desteğin için teşekkürler pes etmek yok ikili rakamlara kadar ineceğiz
tamam canım 15 gün deniyeyim veremezsem eğer senin listelerinden yaparım bir haftada 4 kilo çok güzel
baharcım hadi yarın sende başla beraber ikili rakamları görelim
selam kızlar gecen sene 93 kıloydum kılo verdım 5-6 ayda 78 kıloya ındım 1 sene bu kıloda kaldım mayısta evlendım ve mayıstan sonra hooopppp 98 kılo oldum sızınle bırlıkte dıyete baslarsam eger ıse yarayacagını dusunuyorumm hadı bakalım yarın bende baslıyorum
162 boyunda 98 kılo 23 yasındayım
ufff kafam şuan çok kötü=(((( :çok üzgünüm:
dün ilaçlarımın hepsini içmeyi unutmuşum, o yüzden kafam şuan ultra sersem=(((( :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hiç kendimde değilim, ben gidiyorum :çok üzgünüm:
sonra görüşürüz kızlar
bu arada arkadaslar bir aylik bi ogum var.emziriyorum.cok sukur sutum de yetiyo.ben 60 kiloydum 1 sene once.hamile kalmadan once 10 kilo aldim.70 kiloyla hanile kaldim.ve belki inanmiycaksiniz ama ben 115 kiloyla doguma girdim.cok ama coook kilo aldim.gece esimin gec gelisinden ve gec yemek yemis olmamdan ve hamileligin de etkisiyle toplamda 55 kilo aldim.gorulmus sey degildir.dogumdan hemen sonra tertildim.103 kilo geldim ve o gunden bu gune kendiliginden 98 kilo oldum.ve ben o kadr kilo aldim ama bebegim bekledigimden daha az kilolu dogdu.kilolari hep ben almisim.dedigim gibi emziriyorum.bol su iciyorum.bu kilolardan bir an once kurtulmam gerekiyo.kalici olmasindan korkuyorum.
bebegim henuz kucuk oldugu icin gunduzleri hic uyumuyor.benimde yeme duzenim yok malesef.cogu zaman tuvalete bile zor gidiyorum.firsat buldukca yemeye calisiyorum.zaten dolayli olarak rejim yapiyorum aslinda.tek sorunum gece yemek.bunu da atlatirsam kilolar gidecek insallah.citir bi anne olmak istiyorum.
1 haftada 4 kilomu :1shok: bu listeylemi :1shok: eee ben ne çabalıyorum daha ya :uhm: başlıyorum yarın 1 hafta bunu yapacağım alışayım rejim olayına regl olacam o bitsin sonrada bu hafta uyguladığın rejimi yapayım ben CADIARZU
Allah bağışlasın bebeğini daha minicikmiş...Mİs gibi kokuyordur o şimdi..Öpücüklerimi yolluyorum ona...
Bol bol emzir,Doğanın mucize besini anne sütü,gündüz sık sık yersen gece acıkmazsın sanırım..
Sen bizden çok şanslısın hem sonradan kilo alman,hem emziriyor olman..
ufff kafam şuan çok kötü=(((( :çok üzgünüm:
dün ilaçlarımın hepsini içmeyi unutmuşum, o yüzden kafam şuan ultra sersem=(((( :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hiç kendimde değilim, ben gidiyorum :çok üzgünüm:
sonra görüşürüz kızlar
Evet canım Bizde kilolar çok olduğundan fazla gidiyor ilk haftalarda birde gerçekten zor değil Öğle akşam öğünlerini yer değiştirebilirsin ama muhakkak su iç yeşil çay iç onlarında diete tam desteği var bende daha bir klasör liste var valla selahattin bilse heralde içine iner.BUnu bu hafta yap ondan sonra verdiği listeyi yazarım.
bu arada arkadaslar bir aylik bi ogum var.emziriyorum.cok sukur sutum de yetiyo.ben 60 kiloydum 1 sene once.hamile kalmadan once 10 kilo aldim.70 kiloyla hanile kaldim.ve belki inanmiycaksiniz ama ben 115 kiloyla doguma girdim.cok ama coook kilo aldim.gece esimin gec gelisinden ve gec yemek yemis olmamdan ve hamileligin de etkisiyle toplamda 55 kilo aldim.gorulmus sey degildir.dogumdan hemen sonra tertildim.103 kilo geldim ve o gunden bu gune kendiliginden 98 kilo oldum.ve ben o kadr kilo aldim ama bebegim bekledigimden daha az kilolu dogdu.kilolari hep ben almisim.dedigim gibi emziriyorum.bol su iciyorum.bu kilolardan bir an once kurtulmam gerekiyo.kalici olmasindan korkuyorum.
bebegim henuz kucuk oldugu icin gunduzleri hic uyumuyor.benimde yeme duzenim yok malesef.cogu zaman tuvalete bile zor gidiyorum.firsat buldukca yemeye calisiyorum.zaten dolayli olarak rejim yapiyorum aslinda.tek sorunum gece yemek.bunu da atlatirsam kilolar gidecek insallah.citir bi anne olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?