Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim canım hemen yarın başlıyorum bugün yazdığın listeye opuyorumnanaktan

Bu arada istemeden beğenmedim butonuna basabildim çok özür dilerim :kedi:

tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum

ben bu haftada aynı kilodayım

ama bildirim yapmak için geç kaldım sanırım

Kızzzlaaaar ben yine saçlarımı boyamayı düşünüyorumda kış geldiya koyu renk istiyorum aslında siyahtan geri dönülebilse siyah yapacağım gözler mavi ten beyaz olunca siyah saçta acayip güzel duruyor fakat siyahın dönüşü çok zor ondan boyayamam. Siyaha yakın bir renk biliyormusunuz acaba :uhm:

Çok teşekkür ederim canım hemen yarın başlıyorum bugün yazdığın listeye opuyorumnanaktan

Bu arada istemeden beğenmedim butonuna basabildim çok özür dilerim :kedi:
Yok önemli değil .Hemen başla zaten pazartesi başlanan diyetler çoğu zaman gümlüyor
Ben hep pazartesi başlıycam aman kaçtı bu haftada yiyim falan filan derken birgün artık annemin canına tak etmiş kadın artık korkuyo bişey olcak diye onun tepkisiyle tartıya çıktım birde ne göriyim 150 kilo olmuşum ama ben kendimi 110 sanıyorum o gün karar verdim diete başladım.Yani anlıycan her yarın başlarım dönülmesi daha zora sokuyor.Hadi hemen hatta bugün başla.hihoyyyt

dereceye giren arkadaşları kutluyorum a.s. abovvvvvvvv

canim benim insallah basarili olur.Allah sana da nasip etsin.:Saruboceq:

Benimde saçlarım röfleli bende çikolata kahvesini boyatıcam inşallah yakışır.Siyaha yakın kahve tonlar var bak istersen

Hepinizi kutlıyorum

Son düzenleme:

NE guzel yaaaaaa! bende varim.nasil motive oldum anlataman.hic bu derece motive olmamistim.bu sefer tamam herhalde.cumayi iple cekiyorum.dereceye girmis arkadaslari tebrik ediyorum.sizden feyz aliyorum.iyiki varsiniz.kaydirigubbakcemile3

Neee 150 kilomuydun sen :1shok: pekala kaç kilodayken evlendin :uhm: Boyun kaç onu da unuttum Yanlış anlama ya ben etrafımdaki erkeklerin kilomdan dolayı bana bakmayacağını düşünen biriyim de hani ondan sorma gereği duydum :çok üzgünüm:

Evlendiğimde 85 kiloydum sonradan rahatsızlandım kilolarda cokcok geldi ama eşim beni birgün kilomdan dolayı ters birşey söylemedi benim enbüyük destekçim o benim listemde ne varsa onu yer canı başka şeyler istedimi gider dışarda yer söylemez canım çekmesin diye zaten boşver sanin kalbine bakmayandan hayır gelmez .Boyum 166 top gibi olmuştum valla ama çok şükür yani o güne göre

ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ

BANU 145145..........270 DAKİKA..1 .CİMİZ :hooray:hihoyyythihoyyyt

BLACKANDWHİTE....260 DAKİKA..2.CİMİZhihoyyythihoyyyt

DERİN......................250 DAKİKA..3.MÜZ
hihoyyythihoyyyt

ZEYNEP957.............240 DAKİKA
YAĞMURGÖZLÜ.....225 DAKİKA
BEYZUS.................215 DAKİKA
YENA.....................165 DAKİAKA
MEYRA VE TOMBULKELEBEK..........60 DAKİKA.

zeynepler ıyı gıdıyor tbrık ederım zeynepcım dıslerın nasıl oldu ıyılestımı bak dıssızlıgın ıyı tarafını gordun kılo vermıssın ha gayret devam edelım beraberce haftada lısteye tekrar gırelımkaydirigubbakcemile5

Sen her halinle güzelsin canım.
Sıcak çikolata rengini beğenirsin belki....

Eşini çok takdir ettim.Maaşallah ...
Ne mutlu sana ve eşine.....:1hug:

Son düzenleme:
NE guzel yaaaaaa! bende varim.nasil motive oldum anlataman.hic bu derece motive olmamistim.bu sefer tamam herhalde.cumayi iple cekiyorum.dereceye girmis arkadaslari tebrik ediyorum.sizden feyz aliyorum.iyiki varsiniz.kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım canım haftaya kadar kaç kilo vericen.

bravo eşine alkisalkisalkis gerçek sevgi bu işte

sorma açlıktan tabii kilo veriyorum.dikişler alındı.üstte dört diş kaldı.onlardan herhalde ikisini çekecek.ama enfeksiyon kapmış.pazartesi alınacak.benim dişlerin yapılmasına kasımın son haftası başlanacak.şilerin inmesi ve iyileşmesi için busüre şartmış.canım kutlarım.hadi gel haftaya birinciliği tüm topikle paylaşalım.herkes 2 kilo versin.ne mutlu oluruz.hep birlikte..yasafat sadece çorba içiyorum.birde meyve püresi..ama halimden memnunum.hafiflemeye başladım.seni kendimi ve tüm kilo verenleri kutluyorum.şimdi yatacağım.hastaneden geleli 1 saat oldu.3 araba gidiş 3 araba geliş..eşimin de ölçüsü alındı.
haydi gece görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…