bravo eşine alkisalkisalkis gerçek sevgi bu işte
Bu hafta süper kilolar verilmiş,ne güzel..tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..a.s..
HAFTANIN 1. Yasafat.....-3.2.....:hooray: :lepi: :teytey: a.s.alkisalkisalkis
HAFTANIN 2.Zeynep957....2.7.....:hooray: :lepi: a.s.
HAFTANIN 3.ZzZzeynep...2.6....:hooray: a.s. alkisalkisalkis
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
BANU 145145..........270 DAKİKA..1 .CİMİZ :hooray:hihoyyythihoyyyt
BLACKANDWHİTE....260 DAKİKA..2.CİMİZhihoyyythihoyyyt
DERİN......................250 DAKİKA..3.MÜZhihoyyythihoyyyt
ZEYNEP957.............240 DAKİKA
YAĞMURGÖZLÜ.....225 DAKİKA
BEYZUS.................215 DAKİKA
YENA.....................165 DAKİAKA
MEYRA VE TOMBULKELEBEK..........60 DAKİKA.
Bu hafta süper kilolar verilmiş,ne güzel..tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..a.s..
ZEKİ VE ÇEVİK SPORCULARIMIZ
ölürüm herhalde ben yesem okadar yedim ve karnım acıkmaya başladı iyi sabırlısın
tebrik ederim zaynepcim yine çok güzel kilo vermişsin
kilo verenleri tebrik ediyorum sporda ben neden yokumbeyzusss
ilk 3e giren canlarım; üçünüzüde tebrik ediyorum ve öpüyorum.... opuyorumnanaktan Şeniz
:hooray: alkisalkisalkis :lepi: a.s.
diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum....
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Canım çok geçmiş olsun,
Geçmiş olsun canım neyin var
saol bitanem.
saol canım.
2sene önce panik atak hastası olmuştum ben canım, 2senedirde özel doktorla birlikte düzenli olarak panik atak tedavisi görüyorum.
çok şükür çok çok iyiyim şuan, rahatsızlığımın ilk 1senesinde baya kötü günler geçirmiştim ama.
doktorum bir müddet daha bu ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi bana. çok yüksek dozda olmasada orta derece ilaçlar kullanıyorum.
birde eğer yanlış bilmiyorsam; şuan benim kullandığım bu ilaçlar, birden bırakılmaması gereken ilaçlar(ben bırakmak için değilde, unuttum içmeyi).
dün hepsini almayı unutmuşum, bugün çok kötü oldum o yüzden.
normalde yine böyle unutupta ilaçlarımın hepsini almadığım vakitler olmuştu, ama böyle kötü olmamıştım hiç..... galiba bu sefer zayıf anıma denk geldi...
neyse Rabbimin izniyle inşaallah 2-3günden toparlarım kendimi canım.
bu kilolarıda ilaçla aldım zaten hep :çok üzgünüm:
çocukluğumdan beri ben, hiç kilo sorunu olmayan biriydim.
taaaki ilaca başladım vede kilo aldım.
ilaç kullanmaya başlamadan önce 55kiloydum ben.
birde şuan içimden buraya, çok sevdiğim bir sözü yazmak geldi, o sözüde yazıyorum şimdi buraya:
=))
"Güllerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan; güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan."
Evlendiğimde 85 kiloydum sonradan rahatsızlandım kilolarda cokcok geldi ama eşim beni birgün kilomdan dolayı ters birşey söylemedi benim enbüyük destekçim o benim listemde ne varsa onu yer canı başka şeyler istedimi gider dışarda yer söylemez canım çekmesin diye zaten boşver sanin kalbine bakmayandan hayır gelmez .Boyum 166 top gibi olmuştum valla ama çok şükür yani o güne göre
saol bitanem.
saol canım.
2sene önce panik atak hastası olmuştum ben canım, 2senedirde özel doktorla birlikte düzenli olarak panik atak tedavisi görüyorum.
çok şükür çok çok iyiyim şuan, rahatsızlığımın ilk 1senesinde baya kötü günler geçirmiştim ama.
doktorum bir müddet daha bu ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi bana. çok yüksek dozda olmasada orta derece ilaçlar kullanıyorum.
birde eğer yanlış bilmiyorsam; şuan benim kullandığım bu ilaçlar, birden bırakılmaması gereken ilaçlar(ben bırakmak için değilde, unuttum içmeyi).
dün hepsini almayı unutmuşum, bugün çok kötü oldum o yüzden.
normalde yine böyle unutupta ilaçlarımın hepsini almadığım vakitler olmuştu, ama böyle kötü olmamıştım hiç..... galiba bu sefer zayıf anıma denk geldi...
neyse Rabbimin izniyle inşaallah 2-3günden toparlarım kendimi canım.
bu kilolarıda ilaçla aldım zaten hep :çok üzgünüm:
çocukluğumdan beri ben, hiç kilo sorunu olmayan biriydim.
taaaki ilaca başladım vede kilo aldım.
ilaç kullanmaya başlamadan önce 55kiloydum ben.
birde şuan içimden buraya, çok sevdiğim bir sözü yazmak geldi, o sözüde yazıyorum şimdi buraya:
=))
"Güllerin dikenler arasında yetiştiğine üzülmemeli insan; güllerin dikenler arasında yetiştiğine şükretmeli insan."
sorma açlıktan tabii kilo veriyorum.dikişler alındı.üstte dört diş kaldı.onlardan herhalde ikisini çekecek.ama enfeksiyon kapmış.pazartesi alınacak.benim dişlerin yapılmasına kasımın son haftası başlanacak.şilerin inmesi ve iyileşmesi için busüre şartmış.canım kutlarım.hadi gel haftaya birinciliği tüm topikle paylaşalım.herkes 2 kilo versin.ne mutlu oluruz.hep birlikte..yasafat sadece çorba içiyorum.birde meyve püresi..ama halimden memnunum.hafiflemeye başladım.seni kendimi ve tüm kilo verenleri kutluyorum.şimdi yatacağım.hastaneden geleli 1 saat oldu.3 araba gidiş 3 araba geliş..eşimin de ölçüsü alındı.
haydi gece görüşürüz...
iyi akşamlar güzeller........
Nasılsınız hepiniz.....
MEYRACIĞIM;geçmiş olsun canım.Her şey insan için.Rabbim katlanamayacağımız dert vermez.
Millette ne dertler var.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ve ilaçları çöpe atarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?