Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar seçil'in selamı var hepinize, söyleyeyimde üzerimde kalmasın....:))
Neti düzelince paylaşıma gelicek inşallah...

Canım çok geçmiş olsun bende ilaçlardan kilo aldım kortizon kullanıyordum iki saatte bir ama olsun sağlığımız yerinde olsun kilolar gidiyor

İyi akşamlar canım,
nasılsın bugün...
Çok iyiyyim canım sağol.Daha iyi olacağım....
Kızlar seçil'in selamı var hepinize, söyleyeyimde üzerimde kalmasın....:))
Neti düzelince paylaşıma gelicek inşallah...

Aleyküm selam canım.Umarım çabuk gelir.Eksikliğini hissediyorum....

Zeynepcim çok güzel gidiyorsun geçmişi okudum her ay süper vermişsin rapordan bahsediyorsun zayıflama ilacimı bir ara doktor banada çıkardı ama korktum içmedim evde öyle duruyolar.Bu arada nasıl bir diet yapıyorsun yazarsan sevinirim a.s.

Bugün yediklerim
Sabah:1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekm
Ara :1 tane elma
Öğlen :Hindi sote 1 dilekm
Ara :2 mandalina
Akşam :Hindi sote 1 dilekm salata
Ara aha yapmadım ama süt
45 dk leslie 1 fincan yeşil çay 1.5 litre su
Off yakında hindi gibi başlıycam glugluglu demeye çok şükür yarın son

Bende onu diyecektim inan..:))))

Yarın son,kurtuluyorsun..:)

merhaba kızlar
meyracım çok geçmiş olsun kendine dikkat et unutma ilaçlarınılmaz:

kızlar evde int açtırdım günlerdir bana bi yağ çekmeler int benim adımada :)))))))neyse dedim açtırdım bu gün şimdide ancak bana sıra geldi oğlanlardan

iyi akşamlar kızlar...
menümü yazmayı unutmuşum...
sabah
su,tiroid ilacı
yolda
4 kuru kayısı
kahvaltı
denge ekmek,peynir,çay
ara
2 mandalina
( sabah az yediğim için acıktım )

öğle
salata,yoğurt,tavuk ( dünden kalan )

ara
1 mandalina
akşam
mantar sote,ayran,1 ceviz

su,yeşilçay,ıhlamur,çay,iksir

spor
bu akşam yok çok yorgunum...

haftalık spor..
225 dk yürüyüş:lepi:

Evet valla bıktım canım yemek istemiyor ayranı ve peyniri özledim bu arada pazar günü akşam yemeğinde kısır yemeği düşünüyorum kalorisini biliyormusun birde acaba çokmu olur.

1 porsiyon 6 yemek kaşığı.375 kcal.Bence çok değil yiyebilirsin..hemde çok faydalı,bol yeşillikli oohh...

Canım iksir dediğin,Selahattin Dönmez'in elma,limon,vs.İçeceğimi..?

kızlar evde int açtırdım günlerdir bana bi yağ çekmeler int benim adımada :)))))))neyse dedim açtırdım bu gün şimdide ancak bana sıra geldi oğlanlardan

Çocuklar olunca öyle oluyor değilmi..:))

arkadaşlar yemeklerin porsiyonuu nasıl hesaplayacağımız bir site var mı mesela pilavın 1 porsiyonu....6.kaşık gibi

Canım iksir dediğin,Selahattin Dönmez'in elma,limon,vs.İçeceğimi..?

yok tatlım benzeri ama bu başka acaip ödem attırıyor...
tarifini verem kıs...
1,5 lt suyu kaynat...
içine:
3 poşet yeşilçay koy,1 limonu kabuklarıyla doğra,1 çubuk tarçın ,seviyosan 2,3 karanfil koy olmasada olur ...3,5 dk demle hemen süz acı olmasın..soğuk olarak gün içinde susadıkça iç...:içelim:

tam tarifini soracaktım bu 80-89 dan darkolivenin tarifi değilmi ilk hafta bunu yaptım sonra midem yanmaya başladı bıraktım

Son düzenleme:

Ay süpermiş ben yarın yapayım hem ekstradan yeşil çayada gerek yok dimi.Birde ne iş yarıyor sen faydasını gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…