Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok faydası var ben ona giderken içiyordum.Ama şimdi yapmak zor geliyor

banucum bu verdiğim tarif daha basit...akşam işten gelince yapıyorum...yatana kadar içiyorum kalanınıda küçük su şişesine doldurup işe getiriyorum...tek sorun yollarda wc oluyor...:roflol::roflol:benim iş ev arası baya uzakta...bazen eve zor atıyorum kendimi merdivenleri çıkışımı görmeniz lazım..:roflol::roflol::roflol:

Geçen sene endokrin doktorum Şu yağ atan ilaç varya onun raporunu verdi bana ben eczaneden ilaçları aldım ama hiç cesaret edemedim içmeye korktum şimdi diyorum acaba ama gene tedirgin oluyorum birde onca kilo verdim ilaçsız valla kararsız kaldım acelem var diye panik yapıyorum en iyisi ilaçları atmak galiba.

Demek faydasını görüyorsun,bunuda deniyelim bakalım..:)))

Aslında yeşilçay tek başına zaten ödem atıyor ama en azından ekstradan limon yemiş oluruz..:))

Güzel ya hakısın hem kolay bende yapıcam yarın

Banucum sen bebek düşünüyorsun,kimyasal ilaç alma derim...

Hatta bir yerde okumuştum çok katı diyet yapmak bile iyi değilmiş,gebelik öncesi..

Bak Allah söyletti,hemen tutar inşallah ve hamile olduğunun müjdesini verirsin bize...

Dışarıda olunca çok zor oluyor hakikaten..Bugün oğlumu parka götürdüm akşam üzeri,nasıl sıkıştım tutamıyorum artık..:)))

Bir türlü eve dönmek için iknada edemiyorum..Neyse zar zor ikna ettikte koştum tuvalete..:))

Çok haklısın valla bugüne kadar içmedim şimdide içmiyim götürüp eczaneye vereyim zaten ben farklı ilaç içme konusunda korkuyorum.Ben zaten bu haftadan sonraki listelerim tam sağlıklı olucak.İnşallah canım biran önce 10 yıldır istiyoruz artık gelsin Allahın izniyle

Demek faydasını görüyorsun,bunuda deniyelim bakalım..:)))

Aslında yeşilçay tek başına zaten ödem atıyor ama en azından ekstradan limon yemiş oluruz..:))

evet haklısın ama bu bana daha pratik geliyor işte evde sürekli elimin altında her içişimde yeniden demlemek zorunda değilim..hemde soğuk içecek olarak düşünüyorum..keşke yazın o sıcaklarda olsaydı bu tarif dolaptan soğuk soğuk içerdim...montide meyve dışında şekerli hiçbir şeye izin yok...o yüzden içeceklerden mahrum kaldım...
ekstra limon yiyorum..:) tarçın kan şekerini dengeliyor...:)karanfil hoş koku veriyor..ve hafızaya çok iyi geliyormuş..:):içelim:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öldürdün beni

Demek hafızaya iyi geliyor,hemen deniyeyim bu sıralar bir unutkanlık anlatamam bende..kaydirigubbakcemile3

İçelim güzelleşelim..

3 litre su
3 elma
1 limon dörde bölünecek
1 tarçın
1 kaşık tane karabiber
5-6 karanfil düdüklüde 7 dk kaynayacak

kızlar millet bunun faydasını görmüş bende yarın yapmaya karar verdim ama karabiberim yok onsuz yapıcam

merhaba canım ben yaz tatilinde kesin bi kararla başladım diyete ilk başlarda çok sıkı yapıyordum aç kalmakla zayıflıycağım düşüncesi fln vardı kafamda ama anladm ki düzenli yersem verebiliyorum :)
genelde az yiyorum sabah standart hiç değiştirmiyorum 1 bardak yeşil çay, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek 1 domates(yağsız tuzsuz) ve 5 zeytin bunları hiç aşmıyorum..
öğlenleride hep 1 kepce çorba ve hangi yemek varsa ondan 5 kaşık-çatal yiyorum..
akşamlarıda öğlen gibi 1 kepce corba 5 kaşık yemek ve ilaveten 1 porsiyon salata yiyorum.aralar eğer çok acıkırsam meyve yiyorum.genelde elma yerim ben yada üzüm-muz.

öyle işte..ama en önemliside motivasyon kendini denetim altına almak ben bu pastayı yemiycem diyceksin ve yemiyceksin ben başlarda çok zorlanıyodum herkes dondurma yiyo mesela ben kendime yemiycemyemiyem diye söyleniyodum

hap ilaçta kullanmıyorum ayrıca bence sende kullanma sağlıklı düzenli kalıcı ver canım :)

Son düzenleme:
bugun yediklerim

Sabah:

* Bir Bardak Şekersiz Süt,
* Bir Yumurta,
* Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği

Arada Bir Elma.

Öğle:
* Bir Ufak Tabak Makarna (Yagsiz)
* Bir Kase Yoğurt,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği.

arada 1 elma

Akşam:

* Bir Kase Domates Çorbası,
* bir porsiyon izgara tavuk
* Bol Salata,
* Serbest Meyve.

off kızlar şu saçımı bi düzleştiremedim yaa :S altını yaptımda üstler kaldı ölüyorum valla

Afiyet olsun,bol bol süt olsun..kaydirigubbakcemile3
İngilterede iş gereğimi ikamet ediyorsunuz.?? Benimde yeğenim Londrada çalışıyor..Biilgisayar mühendisi,çalıştığı şirket 2 yıllığına gönderdi..Ama hiç sevmemiş orayı,sürekli kapalı ve nemli bir şehir,birde çok pahallıymış özellikle ev kiraları..

Her akşam konuşuyoruz ve hep şikayetçi..:))))

bu listeyi internetten buldum.emziren annelerin diyeti.tam olarak bu sekilde olmasa da ben bebekten firsat buldugum kadariyla uygulamaya calistim.ortaya cikan sonuc bu.insallah guzel neticeler alirim.aliriz yani.Allah herkesin emeginin karsiligini verir insallah.bebegimden dolayi topige fazla zamn ayiramiyorum.elimden geldigince sizlerleyim arkadaslar.iyi geceler hepinize.

BEYZUS bebeem nerdesin.??

Ben çok acıktım yine,allahtan nar'ımı yemedim daha...yiyeyim bir an önce yoksa yoldan çıkıcam...

İyi geceler hanımlar....
Bu gece maaşallahımız var...9 kişi topikte....Süper....
Bu günkü menümü yazmadım.Yazamadım.....
Yazmadığım zaman bilinki ufacık bir kaçamak vardır...Siz sakın yapmayın ama....

neeeeeeee diyooosuuunnnn.....nefret ediyorum.evlendim de geldim.yegenin cok hakli.3 gunluk dunya da burada omur tuketmeye degmezmis.ben bunu anladim.ve Allah cok degil yeteri kadar para verir de insallah tez zamnda donmek nasip olur.hayat sartlari cok zor bu ulkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…