Çok faydası var ben ona giderken içiyordum.Ama şimdi yapmak zor geliyor
şimdi büyük oğlum barış geldi ne zaman işinbiter diyor şimdiden
yok tatlım benzeri ama bu başka acaip ödem attırıyor...
tarifini verem kıs...
1,5 lt suyu kaynat...
içine:
3 poşet yeşilçay koy,1 limonu kabuklarıyla doğra,1 çubuk tarçın ,seviyosan 2,3 karanfil koy olmasada olur ...3,5 dk demle hemen süz acı olmasın..soğuk olarak gün içinde susadıkça iç...:içelim:
banucum bu verdiğim tarif daha basit...akşam işten gelince yapıyorum...yatana kadar içiyorum kalanınıda küçük su şişesine doldurup işe getiriyorum...tek sorun yollarda wc oluyor...:roflol::roflol:benim iş ev arası baya uzakta...bazen eve zor atıyorum kendimi merdivenleri çıkışımı görmeniz lazım..:roflol::roflol::roflol:
Geçen sene endokrin doktorum Şu yağ atan ilaç varya onun raporunu verdi bana ben eczaneden ilaçları aldım ama hiç cesaret edemedim içmeye korktum şimdi diyorum acaba ama gene tedirgin oluyorum birde onca kilo verdim ilaçsız valla kararsız kaldım acelem var diye panik yapıyorum en iyisi ilaçları atmak galiba.
banucum bu verdiğim tarif daha basit...akşam işten gelince yapıyorum...yatana kadar içiyorum kalanınıda küçük su şişesine doldurup işe getiriyorum...tek sorun yollarda wc oluyor...:roflol::roflol:benim iş ev arası baya uzakta...bazen eve zor atıyorum kendimi merdivenleri çıkışımı görmeniz lazım..:roflol::roflol::roflol:
Banucum sen bebek düşünüyorsun,kimyasal ilaç alma derim...
Hatta bir yerde okumuştum çok katı diyet yapmak bile iyi değilmiş,gebelik öncesi..
Bak Allah söyletti,hemen tutar inşallah ve hamile olduğunun müjdesini verirsin bize...
Demek faydasını görüyorsun,bunuda deniyelim bakalım..:)))
Aslında yeşilçay tek başına zaten ödem atıyor ama en azından ekstradan limon yemiş oluruz..:))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Dışarıda olunca çok zor oluyor hakikaten..Bugün oğlumu parka götürdüm akşam üzeri,nasıl sıkıştım tutamıyorum artık..:)))
Bir türlü eve dönmek için iknada edemiyorum..Neyse zar zor ikna ettikte koştum tuvalete..:))
evet haklısın ama bu bana daha pratik geliyor işte evde sürekli elimin altında her içişimde yeniden demlemek zorunda değilim..hemde soğuk içecek olarak düşünüyorum..keşke yazın o sıcaklarda olsaydı bu tarif dolaptan soğuk soğuk içerdim...montide meyve dışında şekerli hiçbir şeye izin yok...o yüzden içeceklerden mahrum kaldım...
ekstra limon yiyorum..:) tarçın kan şekerini dengeliyor...:)karanfil hoş koku veriyor..ve hafızaya çok iyi geliyormuş..:):içelim:
Zeynepcim çok güzel gidiyorsun geçmişi okudum her ay süper vermişsin rapordan bahsediyorsun zayıflama ilacimı bir ara doktor banada çıkardı ama korktum içmedim evde öyle duruyolar.Bu arada nasıl bir diet yapıyorsun yazarsan sevinirim a.s.
bugun yediklerim
Sabah:
* Bir Bardak Şekersiz Süt,
* Bir Yumurta,
* Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği
Arada Bir Elma.
Öğle:
* Bir Ufak Tabak Makarna (Yagsiz)
* Bir Kase Yoğurt,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği.
arada 1 elma
Akşam:
* Bir Kase Domates Çorbası,
* bir porsiyon izgara tavuk
* Bol Salata,
* Serbest Meyve.
Afiyet olsun,bol bol süt olsun..kaydirigubbakcemile3
İngilterede iş gereğimi ikamet ediyorsunuz.?? Benimde yeğenim Londrada çalışıyor..Biilgisayar mühendisi,çalıştığı şirket 2 yıllığına gönderdi..Ama hiç sevmemiş orayı,sürekli kapalı ve nemli bir şehir,birde çok pahallıymış özellikle ev kiraları..
Her akşam konuşuyoruz ve hep şikayetçi..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?