BEYZUS bebeem nerdesin.??
Ben çok acıktım yine,allahtan nar'ımı yemedim daha...yiyeyim bir an önce yoksa yoldan çıkıcam...
İyi geceler hanımlar....
Bu gece maaşallahımız var...9 kişi topikte....Süper....
Bu günkü menümü yazmadım.Yazamadım.....
Yazmadığım zaman bilinki ufacık bir kaçamak vardır...Siz sakın yapmayın ama....
Sen her halinle güzelsin canım.
Sıcak çikolata rengini beğenirsin belki....
Eşini çok takdir ettim.Maaşallah ...
Ne mutlu sana ve eşine.....:1hug:
off kızlar şu saçımı bi düzleştiremedim yaa :S altını yaptımda üstler kaldı ölüyorum valla
Buradayım beebeeemmm...:ecrin_bebek:
Hadi nar'ını ye...Afiyet olsun;ama yerken pc den ayrılmak yok....
Bende çay götürdüm epeyce..Birazdan acıktırır beni...Umarım bu öngörü gerçekleşmez...
Çok sağol Beyzuşum gittim carrefourdaki bütün renklere baktım siyaha yakın birşey buldum lorealindi kutusu 15 TL ydi paraya kıyıp almadım anneme aldırtıcam kaydirigubbakcemile3
Ütü yap tatlım bilmiyorumkismile ben kendime fön çekemiyorum basıyorum ütüyü sempatiksalakcinni ondan kafada saç kalmadı
Kızlaaarr ayın çevresindeki bulutların oluşturduğu koca haleyi gördünüz mü ??? İlk defa böyle görüyorum gökyüzünü hayırlara vesiledir inşallaahhhh ... Dolunay var çevresinde kocaman bulutların oluşturduğu bir hale var bir baksanıza sizde görebilecekmisiniz ???
ayyyyyy hemen koştum baktım o ne öyle ya :S
Hoş geldin canım.Sefalar getirdin.Hoşgeldin deme fırsatım olmamıştı;ama hep aklımda tutuyordum sen topikte olduğunda söylerim diye.......neeeeeeee diyooosuuunnnn.....nefret ediyorum.evlendim de geldim.yegenin cok hakli.3 gunluk dunya da burada omur tuketmeye degmezmis.ben bunu anladim.ve Allah cok degil yeteri kadar para verir de insallah tez zamnda donmek nasip olur.hayat sartlari cok zor bu ulkede.
Eveeeettt son derece ölçülü kaçamak yaptım..Ne demekse????:roflol::roflol::roflol:
Bence sen yine dikkat etmiş ve ölçülü yemişsindir..
Ayrıca haftada bir kaçamak yapalımmı,ne güzel olur...kaydirigubbakcemile3
Çok sağol Beyzuşum gittim carrefourdaki bütün renklere baktım siyaha yakın birşey buldum lorealindi kutusu 15 TL ydi paraya kıyıp almadım anneme aldırtıcam kaydirigubbakcemile3
Ütü yap tatlım bilmiyorumkismile ben kendime fön çekemiyorum basıyorum ütüyü sempatiksalakcinni ondan kafada saç kalmadı
amin canım yaa :S ilk defa böyle birşey görüyorumAllah sonumuzu hayır etsin bende anlamadım valla bana da yan komşu gösterdi çok şaşırdım ohaoldumsmile
Hayırlı birşeydir inşallah :Saruboceq:
İstanbul bulutlu canım...Bir şey görünmüyor..Kızlaaarr ayın çevresindeki bulutların oluşturduğu koca haleyi gördünüz mü ??? İlk defa böyle görüyorum gökyüzünü hayırlara vesiledir inşallaahhhh ... Dolunay var çevresinde kocaman bulutların oluşturduğu bir hale var bir baksanıza sizde görebilecekmisiniz ???
Çay vazgeçilmezim.Günlük kotayı doldurmazsam başım ağrır.Gerçekleşmez canım,hiiç merak etme...
Kış aylarında çay çok iyi oluyor değilmi,zaten çok severim soğuk havalarda ikiye katlanıyor...
Canım benim kıyamam sana.Allah gönlünün muradını versin inşallah.....Akşamüstü arkadaşlarla görüştük AVMde. Eski çalıştığım şirketteki arkadaşımla görüştük oturduk bir kahve içtik sözlüydü yüzüğü attım dedi sözlüsü istanbulda çalışıyor aynı şirketin istanbul ayağında. Herneyse biz oturuyorduk çocuk çıktı geldi arkadaşıma bir sarılışı vardı içim acıdı resmen yaaa ...
Berkanda çıksa gelse sarılsa diye geçirdim aklımdan ama sonra saçmaladığımın farkına vardım adam msj dahi atmazken çıkıp gelecek değil ya ...
Yalnızlığın getirdiği bir hüzün var içimde. İçim acıyor yeni yeni acıtıyor ayrılık canımı.
Ben çıkmak zorundayım,oğlum uyuyordu uyandı,uykusu iyice açılmadan yanına uzanayım..:)
Giremezsem iyi geceler,iyi tatiller hepinize...
Baharcığım nassın bakem...Moralli gördüm seni maaşallah...Çok sevindim tabii..
Kelebeğim, eşim kış olimpiyatları başlayınca kayak yapmak için Erzurum'a gitmek istiyor.
Yeni kayak alanı yapılmış galiba.Erzurum'da arkadaşım var deyince sormamı istedi.Kayak alanları güzelmi,oteller bölgesi nasıl falan diye.Biliyorsan cevap ver hayatım ne olur yoksa iki de bir sorar bana...Ayrıca erkek grubu gidecekler.Sap sapa.Giderse senin haberin olur;çünkü siyah gözlüklerini takıp peşine takılmanı rica edeceğim.Benim adıma dedektiflik yapacaksın.Bakalım kayakmı yapıyor;göz banyosumu?Slopetli kızların neresine bakıyor.Malum yere bakıyorsa benden sana izin kır ağzını burnunu.......klava:kaydirigubbakcemilekötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok geçmiş olsun meyracığım....olumunekankayizsmile
saol canım.
Meyra çok geçmiş olsun a.s.
yazdığın sözüde çok beğendim...
çok teşekkür ederim bitanem.
Meyracım geçmiş olsun canım...Yakın bir arkadaşımda senin gibi ilaç kullanmaya başladıktan sonra aşırı kilo aldı...
Dediğin çok doğru,ilacı birden değil azaltarak sonlandıracaksın..Birde herşeyden önemlisi senin kendini hep iyi hissetmen önemli...
Seni kısa süredir tanıyorum,yazılarından çok cici çok akıllı ve çok iyi bir insan olduğunu anlıyorum...
Umarım kısa süre içinde ilaçlara hiç gereksinimin kalmaz canım...opuyorumnanaktan
:kedi: :kedi: çok saol canım, inşaallah.
iyi akşamlar güzeller........
Nasılsınız hepiniz.....
MEYRACIĞIM;geçmiş olsun canım.Her şey insan için.Rabbim katlanamayacağımız dert vermez.
Millette ne dertler var.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ve ilaçları çöpe atarsın....
çok teşekkür ederim beyzuş abla, inşaallah.
Canım çok geçmiş olsun bende ilaçlardan kilo aldım kortizon kullanıyordum iki saatte bir ama olsun sağlığımız yerinde olsun kilolar gidiyor
çok haklısın canım.
çokta teşekkür ederim.
sanada çok geçmiş olsun bitanem... :teselli:
merhaba kızlar
meyracım çok geçmiş olsun kendine dikkat et unutma ilaçlarınılmaz:
tamam canım=)
çok teşekkür ederim.
amin canım yaa :S ilk defa böyle birşey görüyorum
ne anlama gelirki bu ?
Ayyyy Beyzuuuuuşşşş Allah iyilik versin sana beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün inşallaahhh kaydirigubbakcemile3
Evet kış olimpiyatları erzurumda olacak yeni yeni kayak pistleri yaptılar ama o sıra erzurumda kalacak yer sorunu olacağı için üniversite öğrencilerine tatil yapacaklar ve gelenler hep üniversite yurtlarında kalacak anlayacağın çok kalabalık olur oteller falan gelmeyi düşünüyorsalar şimdiden yer ayırtsınlar bence otellerde a.s vallaaa ben kışı ve karı sevmediğim için kayak pistinden anlamam ama o kadar rus geldiğine göre güzeldir herhalde kaydirigubbakcemile3 gelsinnler gelsinleerr hattaaa sende gel kar gözlüklerini takar beraber takip ederiz çapkınları kaydirigubbakcemile3
Ben çıkmak zorundayım,oğlum uyuyordu uyandı,uykusu iyice açılmadan yanına uzanayım..:)
Giremezsem iyi geceler,iyi tatiller hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?