- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Ay kızlar korkuttunuz beni valla bende baktım ama bişey göremedimeyvahedigeldismile
Bu akşam gittim tiramisu yedim kruvasan yedim browni intense yedim. Gelirkende kocaman bir karnıbahar aldım 4 TL kilosu valla sebzeler ateşpahası herşey çok pahalıııı...Bayılırım karnıbahara cokacimcoook Yarın başlıyorum rejime Allahın izniyle...
Kısa cümleler kuruyorum çünkü; uzun yorgunluklarım var ...
Sağol canım.Birlikten kuvvet doğar değilmi...Senin boyun uzun.Benim sırığın keline keline patlatır;sonrada saklanırsın.Ben ortaya çıkıp hangi gözüyle baktıysa o gözü hallederim.
Seni güldürdüğüme çok sevindim.Allah seni gülmekten ayırmasın.....
Korkma yavrum ya :1no2: korkulacak birşey yok. Heryerde görünen bir görünüm Allah korusun aklına deprem falan gelmesin sakın :sinifsinif: ben erzurumdan görüyorum. Güzel bir görüntü ama neden böyle bende bilemiyorum valla ilk kez görüyorum fisfisfis
merhaba canım ben yaz tatilinde kesin bi kararla başladım diyete ilk başlarda çok sıkı yapıyordum aç kalmakla zayıflıycağım düşüncesi fln vardı kafamda ama anladm ki düzenli yersem verebiliyorum :)
genelde az yiyorum sabah standart hiç değiştirmiyorum 1 bardak yeşil çay, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek 1 domates(yağsız tuzsuz) ve 5 zeytin bunları hiç aşmıyorum..
öğlenleride hep 1 kepce çorba ve hangi yemek varsa ondan 5 kaşık-çatal yiyorum..
akşamlarıda öğlen gibi 1 kepce corba 5 kaşık yemek ve ilaveten 1 porsiyon salata yiyorum.aralar eğer çok acıkırsam meyve yiyorum.genelde elma yerim ben yada üzüm-muz.
öyle işte..ama en önemliside motivasyon kendini denetim altına almak ben bu pastayı yemiycem diyceksin ve yemiyceksin ben başlarda çok zorlanıyodum herkes dondurma yiyo mesela ben kendime yemiycemyemiyem diye söyleniyodum
hap ilaçta kullanmıyorum ayrıca bence sende kullanma sağlıklı düzenli kalıcı ver canım :)
Kızlar seçil'in selamı var hepinize, söyleyeyimde üzerimde kalmasın....:))
Neti düzelince paylaşıma gelicek inşallah...
bugun yediklerim
Sabah:
* Bir Bardak Şekersiz Süt,
* Bir Yumurta,
* Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği
Arada Bir Elma.
Öğle:
* Bir Ufak Tabak Makarna (Yagsiz)
* Bir Kase Yoğurt,
* Bir Dilim Kepek Ekmeği.
arada 1 elma
Akşam:
* Bir Kase Domates Çorbası,
* bir porsiyon izgara tavuk
* Bol Salata,
* Serbest Meyve.
slm kızlar nasılsınız geçmişi hızlıca okudum ayağımda minik kızım hasta hala orta kulak iltahabı olmuş yvrucak ağlıyo ayağımda sallaya sallaya uyuttuyorum sanırım kulağına iyi geliyo inşallah uyanmaz dünden beri helak oldu kocada tepemde kk nüde atlamıyon diyo çocuğun hasta elinde laptop kk okuyon diyoo napayım ölüüyom meraktan emziren bi anne daha gelmiş inşallah veririz
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir Çocuk hastalıkları çok zor kıyamam minişe
Erken uyuyıp erken uyanmam lazım yarın ilk iş limonlu ılık su içip 30 dakika lesliemi yapıp rejimime başlıyorum Allahın izniyle. Kızlar dualarınızda beni de unutmayınnn... Allah sağlıkla zayıflamayı nasip etsin her birimize. Allaha emanet olun.
İyi geceler...
inşallah diş çıkarıyo zaten oda huzursuzlanıyo ablası diş döküyo bebeğim diş çıkarıyo napacaksam bu cadı kızlarla[/QUOTE
Allah yardımcın olsun yalnızsın dimi ailenden kimse varmı bari
sorma açlıktan tabii kilo veriyorum.dikişler alındı.üstte dört diş kaldı.onlardan herhalde ikisini çekecek.ama enfeksiyon kapmış.pazartesi alınacak.benim dişlerin yapılmasına kasımın son haftası başlanacak.şilerin inmesi ve iyileşmesi için busüre şartmış.canım kutlarım.hadi gel haftaya birinciliği tüm topikle paylaşalım.herkes 2 kilo versin.ne mutlu oluruz.hep birlikte..yasafat sadece çorba içiyorum.birde meyve püresi..ama halimden memnunum.hafiflemeye başladım.seni kendimi ve tüm kilo verenleri kutluyorum.şimdi yatacağım.hastaneden geleli 1 saat oldu.3 araba gidiş 3 araba geliş..eşimin de ölçüsü alındı.
haydi gece görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?