Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay kızlar korkuttunuz beni valla bende baktım ama bişey göremedimeyvahedigeldismile

Korkma yavrum ya :1no2: korkulacak birşey yok. Heryerde görünen bir görünüm Allah korusun aklına deprem falan gelmesin sakın :sinifsinif: ben erzurumdan görüyorum. Güzel bir görüntü ama neden böyle bende bilemiyorum valla ilk kez görüyorum fisfisfis

Afiyet olsun canım yağ olmasın aksın gitsin :::)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yazık olacak enişteye kaydirigubbakcemile3

kzlar benim gözler kapanıyo yavaş yavaş hadi hepinize iyi geceler ben yatar...
öpyorum hepinizi..sağlıklı kilo vermeler canlaaarrr

Marmaradaki depremi çok şidetle yaşadık canım insan unutamıyor o zamanlarda gökyüzünde tuhaf birşey olsa hop sallanırdık rabbim birdaha göstermesin.:Saruboceq:

Haklısın zaten hiç kullanmadım zaten korkarım bilmediğim ilacı içmekten Senin diyetler benimkilere çok benziyor ben 34 yaşındayım sen kaç yaşındasın Allaha çok şükür bu topikcik sayesinde motivem tam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar seçil'in selamı var hepinize, söyleyeyimde üzerimde kalmasın....:))
Neti düzelince paylaşıma gelicek inşallah...

aleyküm selam=))

ben tanımıyorumdur belki seçili, çıkaramadım pek seçil ismini...

seçil, "greendreams"mi yoksa? eğer oysa bende diyordum nerelerde bu kız diye, merak ediyordum onu...

Listen çok güzel bolbol su iç yeşillik ye onlar daha bol süt yapar

slm kızlar nasılsınız geçmişi hızlıca okudum ayağımda minik kızım hasta hala orta kulak iltahabı olmuş yvrucak ağlıyo ayağımda sallaya sallaya uyuttuyorum sanırım kulağına iyi geliyo inşallah uyanmaz dünden beri helak oldu kocada tepemde kk nüde atlamıyon diyo çocuğun hasta elinde laptop kk okuyon diyoo napayım ölüüyom meraktan emziren bi anne daha gelmiş inşallah veririz

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir Çocuk hastalıkları çok zor kıyamam minişe

Erken uyuyıp erken uyanmam lazım yarın ilk iş limonlu ılık su içip 30 dakika lesliemi yapıp rejimime başlıyorum Allahın izniyle. Kızlar dualarınızda beni de unutmayınnn... Allah sağlıkla zayıflamayı nasip etsin her birimize. Allaha emanet olun.
İyi geceler...

Hadi bakalımcanım inşallah yarın senin için yeni birgün Allah'ın izniyle bu sefer başarıcan Sanada iyi geceler.

öncelikle çok geçmiş olsun

o durumlar çok zordur bilirim

bebekler diş çıkarırken kullanılan bir jel var o çok rahatlatıyor birde ağrı kesici şurup verirsen rahatlar

iyi geceler kızlar...duş alıp yatacağım...günün yorgunluğunu başka türlü atamıyorum..önceki hayatımda balıkmıydım neydim acaba...:))

ıyısallah hepimız ıstedıgı kıloya ıner Allahım hrkesı zayıf(fıt) ama saglıklı yapsın ınsallah yalnız bu kadar az yemekle haftaya bırıncı olacaksın gıbı gozukuyor burdankaydirigubbakcemile3 hadı sen dınlen yarın gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…