yok vallahi kim olacak anem bile 1 geliyo 2 geliyo kadınıda her giitiiim yere sürükleyemiyorum vallahii annem annesinin yanında ananem kızım özledim gel diyo ora gidiyo ee anne ben de özledim kzım sen doğudasın batıya tainin çıksın gelirim diyo:)) doğuda zaten kimse tanımaz bizi batıya helede deniz kenarına tain çıktımı allahh sanki millipiyango yılbaşı ikramiyesi çıkmış gibi tanımadığın akrabanla dolar evimiz:)))inşallah diş çıkarıyo zaten oda huzursuzlanıyo ablası diş döküyo bebeğim diş çıkarıyo napacaksam bu cadı kızlarla[/QUOTE
Allah yardımcın olsun yalnızsın dimi ailenden kimse varmı bari
sormayı unuttum dr a büyük kızımda kullanmıştım aşıya gidince sorarım artıkınöncelikle çok geçmiş olsun
o durumlar çok zordur bilirim
bebekler diş çıkarırken kullanılan bir jel var o çok rahatlatıyor birde ağrı kesici şurup verirsen rahatlar
iyi geceler kızlar sabah erken kalkın benim gibi ben en geç 8 de ayaktayım
iyi geceler bende yatacam kocam yarın elazığa gidiyo malesef nedense bingölde bim yok ben liste yapıyom her yerde alışmışız ordan alışverişe peynirine yiyemiyoruz buralarda bişey
iyi geceler kızlar...duş alıp yatacağım...günün yorgunluğunu başka türlü atamıyorum..önceki hayatımda balıkmıydım neydim acaba...:))
günayydınnn kızlar nasılsınız büyük kızı okula yolladım kavga döğüş off kıyafet beğenmiyo hanım 6 yaşında bide anne serhat diye bi oğlanın elini tuttum bişey olurmu diyo offf offf dedim niye öle dedin anne dedi keşke aşklar hep öle masum olsa dedim çok hoşuma gitti sonrada demez olaydım babaya koştu baba ben aşık olmuşum annem öle diyo demezmi benim adam anan zaten başka şey öğretmezki diye homurdandı opuyorumnanaktan allah herkeze mutlu bi yuva nasip etsin seviyom kocamıda kızlarımıda
bide ya bu beslenmeler bu kadar güzel olmak zorundamı sabah sabah çıtır çıtır sigara böreği kızarttık 2 dene yedim vallahii gece emziriryom gözüm dönüyo sabaha açlıktan neyse ben sporumu yapacağım amma 3 mil devam lesli ablacımla
Günaydın arifeebe
Banucum baktım kilotakibi.com dan 123ten 119a düşüren rejim 700-800 Kalorilik bir diyetmiş ama herşeyide yiyerek vermişsin ben bugün başladım cumaya kadar kaç kg vereceğim bakalım. Sen bu diyeti uygularken artı spor yapıyormuydun ?
kilo takibi sitesine üye oldum güzel bişeymiş teşekkürler arkadaşlar
Ayh erken uyandım ya nasıl uykum var anlatamam
Banu bu senin listede sabah 1 bardak süt diyor ya süt içmesem yerine bitki çayı falan içsem olmaz mı ? Ben sütü boş boş içmeyi sevmiyorum da :uhm: ama içmem gerekiyorsa içerim hertürlübirde light süt mü olacak ?
günaydın kızlar
ooo maşallah kelebekim maşallah sana çok güzel başlamışsın hadi hayırlı olsun bak aramızda iki kilo var o yüzden pes etmeyelim beraber hızlıca kilolarımızı verelim .ben her ne kadar hala karar veremesemde 2. çocuk düşünüorum (nazın bütün yaramazlıklarına rağmen kardeş ister )diyorum sende neden kuğu gibi güzel bir gelin olmayasın. yalnış anlama zaten çok güzelsin ama gelinlik başka duracak üzerinde..
allahım bugün bana dayanma gücü var kvye misafir geliyor mantı ve şamişi var
bende öğleye nohut pişirdim gına geldi etden de tavuktande sebzedende bugünkü menümde nohut var öğleyi bekliyorum içim kıyılıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?