Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah mutluluğunuzu daim etsin..kızına bayıldım..opuyorumnanaktan

kızlar bana bir fikir verin..mutfağı ve banyoyu yenileyeceğim.bir türlü renk seçemiyorum.en çok şu parlak mebran mutfak dolaplarına takıldım.alt bardo üst krem tezgah siyah granit..sizce çok mu iddialı?geline sordum.hangi renk olsun diye,ama o bana bıraktı.oğlumda öyle.ben her renkle yapılanı beğeniyorum.çngene pembesi hariç.oğlumda o zaman her renkten bir dolap yaptır.aklında kalmasın diyor.huyumu biliyor.tam birini seçiyorum.aklım öbüründe kalıyor..bildiğiniz bir site varmı?

Günaydın Kızlarrr
8de uyandım ılık limonlu suyumu içtim 25 dakika lesliemi yaptım. Ama acayip bir mide bulantısı var yine bende hayırlısı olsun bakalım. Şimdi kahvaltımı hazırlayacağım. Ter bi taraflarımdan süzüm süzüm süzülüyor. İlk günü atlatırsam gerisi gelecek. Hadi bakalım dökülün +90 ahalisi =)

yeşilçayla yapılan dün yağmurgözlünün söylediği çayıda yaptım ama ben 1 lt yaptım onu 1.5 lt içince WC den çıkamıyorum ben 1 lt onu içerim 2 lt su yeter

Domates 6 TL malumunuz...
Kardeşimin arkadaşları menemen yapmaya karar vermişler biri gitmiş markete domates almaya bakmış domates 6 TL yanında muz 2.5 TL.
Gitmiş eve elinde 1 kg muz. Çocuklar domatese noldu menemeni muzlamı yapcaz demişler çocukta domates 6 TL olm yumurtaları haşlayın muzuda yanında yeriz demiş
Ben çok güldüm sizede anlatayım dedim

Selahattin Dönmez kim diyordum bende şimdi baktım da googleden son zamanlarda programlarda çıkan ünlü diyetisyenmiş bu ünlü olunca fiyatıda arttı demekki.
Elmalı,limonlu,karabiber,tarçın,karanfilli çayı bu söylemişti metabolizmayı hızlandırıyor diye.
Ama uyanın artıkkkkk...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın arifeebe

Banucum baktım kilotakibi.com dan 123ten 119a düşüren rejim 700-800 Kalorilik bir diyetmiş ama herşeyide yiyerek vermişsin ben bugün başladım cumaya kadar kaç kg vereceğim bakalım. Sen bu diyeti uygularken artı spor yapıyormuydun ?

günayydınn kızlarrrrrrrrrrrr kahvaltımı yaptım ekmeğimin köşesine kızımdan kalan yumurta 1 tatlı kaşığı gül reçeli yedim o kadar öpt

Son düzenleme:

O rejim listem selahattine ilk gittiğimdeki liste şimdi sende epetdir diyet yapmadığın için bu hafta hızlı vericeksin belki 2 hafta sonra aynılarını yesen o kadar vermiycen 4 vermesende 2.5 kilon garanti ama tam uy liste ben giderken bazaen kaçırıyodum tartıda hop çıkıyordu bir ara olayı abartmıştım adamı katil edicektim seni camdan atarım haftaya vermiş gel dedi adam sonunda ::)))))Bu arada 30 dk haftada 3 veya 4 kere bu kilolarda yeter 2 hafata sonra 5 er dakika artırırsın yani bana öyle demişti gene sen bilirsin.Ben ilk hafata olduğu için spor yapmamıştım ama yaparsan artı olur tabiki sakın o az kolarili diyetleri yapma anında geri alırsın bunlar sağlıklı listeler zaren hep böyle beslenmek lazım

Uyandım lesliemi 45 dk yaptım yeşil çayımıda içtim şimdi kahvaltı yapıcam kahvaltı dediğimde 1/2 yumurta 1 dilekm off peyniri özledim ben yaaaaaaaaklinialirimsmile:sinifsinif:

Ayh erken uyandım ya nasıl uykum var anlatamam
Banu bu senin listede sabah 1 bardak süt diyor ya süt içmesem yerine bitki çayı falan içsem olmaz mı ? Ben sütü boş boş içmeyi sevmiyorum da :uhm: ama içmem gerekiyorsa içerim hertürlü birde light süt mü olacak ?

günaydın kızlar
ooo maşallah kelebekim maşallah sana çok güzel başlamışsın hadi hayırlı olsun bak aramızda iki kilo var o yüzden pes etmeyelim beraber hızlıca kilolarımızı verelim .ben her ne kadar hala karar veremesemde 2. çocuk düşünüorum (nazın bütün yaramazlıklarına rağmen kardeş ister )diyorum sende neden kuğu gibi güzel bir gelin olmayasın. yalnış anlama zaten çok güzelsin ama gelinlik başka duracak üzerinde..
allahım bugün bana dayanma gücü var kvye misafir geliyor mantı ve şamişi var
bende öğleye nohut pişirdim gına geldi etden de tavuktande sebzedende bugünkü menümde nohut var öğleyi bekliyorum içim kıyılıyor resmen

Sevmiyorsan içme onun yerine peynirini fazlalaştır.Hep light süt diyodu ama ben hep normal içtim kolestoröl sorunun yoksa arada fark yokmuş Bu arada diyete başladığına çok sevindim inan bu listeyle acıkmıycanda.

Merhaba derin seninde şansına hiç misfir eksik olmuyor istersen öğlen yeme orda küçük bir tabak mantı ye daha mantıklı çünkü insan görünce istiyor ya pazarda bana gelicek bakalım napıcam Allah sabır verir inşallah Zaten kokmasın diye herşey, hazır alıcam birde sayıyla alıp kendimide saymazsam belki kurtarırımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…