Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Naza kardeş mi abowwww sempatiksalakcinni Allah kolaylık versin sana :Saruboceq: o da erkek olur inşallaaahhh sositososito
Evet inşalllaaaahhh zayıflayıp zengin koca bulacam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayallerime bak yaaa sempatiksalakcinni
İnşallah bozmazsın rejimi mantıyla şamişiyle :1no2: giderken karnını doyur öyle git. kaydirigubbakcemile2

Ya 5-6 gündür midemde sürekli gaz var afedersiniz alttan ya da üstten çıkarmak zorunda kalıyorum ishal değilim kuru kuru gaz var sadece ve geçmiyor 1 hafta oldu nerdeyse buna ne iyi gelir ??? Bilen var mı ?

yani kayınvalide ile atlı üstlü oturuyoruz o yüzden şansıma ya ona gelir ya bna misafir böyle amanlarda tutmak zor oluyor kendini .bende öyle düşünüyorum evde çok az nohutumu salatamı yiyeceğim orada iki kaşık mantının sadece tadına bakacağım kokacak şimdi nasıl dayanırım ki. bende öyle yapıyorum kalanları dağıtıyorum yememk için benimki yemez çünki.

kafayı belki sıyırırım çünki sürekli anlatıyorum bıktınız artık ama çok huysuz bir kızım var sürekli ağlayan .şu an yaşım 36 geçiyor o yüzden bahara düşünüyorum tabii allah verirse .aslında çoğu zamanda düşünmüyorum vazgeçiyorum naz çok huysuzlandığında kısmet bakalım. bilmiyorumkismile
allah gönlüne göre versin inşallah benim teyzemin kızıda öyle derdi zengin koca bulacağım evde hizmetçilerim olacak ev işi yapmıyacağım hakikattende öyle oldu sen iste allah verir inşallah :Saruboceq:

kızım uymuşken temizliğimi bitireyim banyo yapıcam eşim öğle yemeğine gelecek çok işim var çok akşamüzeride lesliemi yaparım artık

Banuuuuuuu son yazdığın listede sabahla öğle arası ara öğün yoktu doğru mu o ? Ben çok acıktımda

oyyy öldüm leslie ile 45 dak yaptım faydası olurmu bilmem ama 5 dk bii zamanlar aldığım tozlanan zayıflama kemerini taktım göbek ve miğde doğumdan sonra çok fena patlıyo delircem
kızlarımda abla dışarı çıktı oynamaya m,inikimde yeni uyanıyo emecek ev daha duruyo hiç iş yapmadım daha hatasonu salıyom iycee

Banu verdiğin listede öğleyle akşamın yerini değiştim karnıbahar pişmedi çünkü daha bende 100 gr tavuk etini tost makinasında ızgara yaptım ama çok biber koymuşum yanıyorum light ekmek almamıştım onun yerine light çubuk yiyorum sorun olmaz dimi :uhm:

tünaydnın herkese...

dün gece sohbetin ortasında pat internet bağlantım gitti yine, ayy bayılazaaaam.......
bu saate kadar yoktu yeni geldi bağlantı...

Ay kızlar korkuttunuz beni valla bende baktım ama bişey göremedimeyvahedigeldismile

bende çok korkmuştum, internet bağlantısı gidincede gece yazamamıştım bende çok korktuğumu.
bende pencereyi açtım baktım ama normaldi herşey.
ben başka şeyler duymuştumda ay ile ilgili ondan çok korktum...
neyse geçti artık korkum epey.....

selam canım
geçmiş olsun canım.

Ayyyy çok canım sıkılıyor ya samsundaki bütün kiralık evlere baktım çok hoş evler var aslında iş bulsam ben önden gidip çalışmaya başlarım annemlerde yaza taşınırlar tamamen... Deniz olan her memleket güzel oluyor ya. Allah nasip eder inşallah samsuna taşınmamızı.
Kalkıp leslie yapayım diyorum ama canım istemiyor gücümde yok zaten açım açççç ilk gün böyle oluyor işte =)) ama şunun şurasında akşama ne kaldı =)))

Olsun fark etmez öğlenle akşam değişebilir Olsun biber iyidir metobalizman canlanırdelikafadulden Tabi ekmek yesen daha iyi olur ya beyaz ekmekte yiyebilirsin arada bişey olmaz. ekmek yersen acıkmazsın hem:1hug:

teşekkür ederimmm

Ay samsun çok güzel ben geçen sene orduya gittim orayıda gezdik çok güzel sahili benim eşimde ünyeli inşallah tez zamanda taşınırsınız.

Batman'da 170'li kilolardan 120'li kilolara 6 ayda kendi çabasıyla inen bir kadının haberini okudum şimdi. Çok etkileyici :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…