- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
günaydın kızlar
ooo maşallah kelebekim maşallah sana çok güzel başlamışsın hadi hayırlı olsun bak aramızda iki kilo var o yüzden pes etmeyelim beraber hızlıca kilolarımızı verelim .ben her ne kadar hala karar veremesemde 2. çocuk düşünüorum (nazın bütün yaramazlıklarına rağmen kardeş ister )diyorum sende neden kuğu gibi güzel bir gelin olmayasın. yalnış anlama zaten çok güzelsin ama gelinlik başka duracak üzerinde..
allahım bugün bana dayanma gücü var kvye misafir geliyor mantı ve şamişi var
bende öğleye nohut pişirdim gına geldi etden de tavuktande sebzedende bugünkü menümde nohut var öğleyi bekliyorum içim kıyılıyor resmen
yani kayınvalide ile atlı üstlü oturuyoruz o yüzden şansıma ya ona gelir ya bna misafir böyle amanlarda tutmak zor oluyor kendini .bende öyle düşünüyorum evde çok az nohutumu salatamı yiyeceğim orada iki kaşık mantının sadece tadına bakacağım kokacak şimdi nasıl dayanırım ki. bende öyle yapıyorum kalanları dağıtıyorum yememk için benimki yemez çünki.Merhaba derin seninde şansına hiç misfir eksik olmuyor istersen öğlen yeme orda küçük bir tabak mantı ye daha mantıklı çünkü insan görünce istiyor ya pazarda bana gelicek bakalım napıcam Allah sabır verir inşallah Zaten kokmasın diye herşey, hazır alıcam birde sayıyla alıp kendimide saymazsam belki kurtarırımdelikafadulden
Naza kardeş mi abowwww sempatiksalakcinni Allah kolaylık versin sana :Saruboceq: o da erkek olur inşallaaahhh sositososito
Evet inşalllaaaahhh zayıflayıp zengin koca bulacam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayallerime bak yaaa sempatiksalakcinni
İnşallah bozmazsın rejimi mantıyla şamişiyle :1no2: giderken karnını doyur öyle git. kaydirigubbakcemile2
Ya 5-6 gündür midemde sürekli gaz var afedersiniz alttan ya da üstten çıkarmak zorunda kalıyorum ishal değilim kuru kuru gaz var sadece ve geçmiyor 1 hafta oldu nerdeyse buna ne iyi gelir ??? Bilen var mı ?
kızım uymuşken temizliğimi bitireyim banyo yapıcam eşim öğle yemeğine gelecek çok işim var çok akşamüzeride lesliemi yaparım artık
Ay kızlar korkuttunuz beni valla bende baktım ama bişey göremedimeyvahedigeldismile
slm kızlar nasılsınız geçmişi hızlıca okudum ayağımda minik kızım hasta hala orta kulak iltahabı olmuş yvrucak ağlıyo ayağımda sallaya sallaya uyuttuyorum sanırım kulağına iyi geliyo inşallah uyanmaz dünden beri helak oldu kocada tepemde kk nüde atlamıyon diyo çocuğun hasta elinde laptop kk okuyon diyoo napayım ölüüyom meraktan emziren bi anne daha gelmiş inşallah veririz
Banuuuuuuu son yazdığın listede sabahla öğle arası ara öğün yoktu doğru mu o ? Ben çok acıktımda
Banu verdiğin listede öğleyle akşamın yerini değiştim karnıbahar pişmedi çünkü daha bende 100 gr tavuk etini tost makinasında ızgara yaptım ama çok biber koymuşum yanıyorumlight ekmek almamıştım onun yerine light çubuk yiyorum sorun olmaz dimi :uhm:
bende çok korkmuştum, internet bağlantısı gidincede gece yazamamıştım bende çok korktuğumu.
bende pencereyi açtım baktım ama normaldi herşey.
ben başka şeyler duymuştumda ay ile ilgili ondan çok korktum...
neyse geçti artık korkum epey.....
selam canım
geçmiş olsun canım.
Ayyyy çok canım sıkılıyor ya samsundaki bütün kiralık evlere baktım çok hoş evler var aslında iş bulsam ben önden gidip çalışmaya başlarım annemlerde yaza taşınırlar tamamen... Deniz olan her memleket güzel oluyor ya. Allah nasip eder inşallah samsuna taşınmamızı.
Kalkıp leslie yapayım diyorum ama canım istemiyor gücümde yok zatenaçım açççç ilk gün böyle oluyor işte =)) ama şunun şurasında akşama ne kaldı =)))
Batman'da 170'li kilolardan 120'li kilolara 6 ayda kendi çabasıyla inen bir kadının haberini okudum şimdi. Çok etkileyici :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?