bende zayılamak istiyorum lida kullansam mıki
kilo takibi sitesine giren arkadaşlar ben sadece ne yedimi ve ne hareket ettimi yazıyorum kal hesaplıyoda günlük ne kadar almamız gerekir kal falan yazan bi yer varmı yoksa yediklerimle harcadığım kaloriye göremi hareket ediyorsunuz
arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor ve çok faydasını görmüşler orjinal kapsül olduğu içinde herhangi bi yan etkiye rastlamamışlar
arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor ve çok faydasını görmüşler orjinal kapsül olduğu içinde herhangi bi yan etkiye rastlamamışlar
Ben dayanamadım valla başım döndü aldım karnıbaharımı geldim akşam yemeğimi yiyorum acıkırsam yoğurt ya da meyve yerim napayım
Biraz erken değilmi arada ayranla grisini yedinmi bugün ilk gün ya ondan acıktın.İstersen sabah öğle akşam 2 dilime çıkar ekmekleri 2 hafta sonra teke düşürürsün böyle daha fena
Biraz erken değilmi arada ayranla grisini yedinmi bugün ilk gün ya ondan acıktın.İstersen sabah öğle akşam 2 dilime çıkar ekmekleri 2 hafta sonra teke düşürürsün böyle daha fena
Ya ben sana daha fazla doyucan farklı bir diet listesi veriyim bu başka dietisyenin ben istanbulda gitmediğim dietiyen kalmadı sonunda adamlar beni mimledi
Aç Karnına 2 kuru kayısı 2 ceviz 1 bardak su
Kah:çay peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin dom sal
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 2 kase çorba 60 gr et yada peynir 1 dilim ekmek 1 2 tabak zeytinyağlı yemek sebze
Ara 1 su bardağı süt 1 meyva 4 5 kepekli büsküvi
Akşam 1 2 kase çorba tavuk balık kırmızı et salata
Gece 2 meyva
bence bunu dene bunu verende iyiy bir dietisyen hizmet hastahanesi dersen görürsün
sana selahattinin listeler az geldi bununla ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum ama bu adama giderken her hafta veriyordum
meyracım çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan umarım ilaçlardan da kısa zamanda kurtulursun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?