Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biri beni kaldırsınnn çorba yapmam lazımmm amm açlıktan mayıştım emzirince elim ayağım dökülüyo tatlı istiyo oda kilo yapıyo hacı hurması yiyim bari keser belki

diyet yapamıyorumki doktora gittim ama bıktım deney tahtsı gibi oldum

bende zayılamak istiyorum lida kullansam mıki

Lida şu an sadece el altından satılıyor çünkü insan sağlığına olan olumsuz etkisi birçok kez kanıtlandı. Ölüm vakaları bile varken Lida kullanmak ne de kadar akıllıca?

kilo takibi sitesine giren arkadaşlar ben sadece ne yedimi ve ne hareket ettimi yazıyorum kal hesaplıyoda günlük ne kadar almamız gerekir kal falan yazan bi yer varmı yoksa yediklerimle harcadığım kaloriye göremi hareket ediyorsunuz

arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor ve çok faydasını görmüşler orjinal kapsül olduğu içinde herhangi bi yan etkiye rastlamamışlar

Canım kalori hesabı artık geride kaldı. Günlük karbonhidrat sayımını öneriyor uzmanlar. Karbonhidratı normal yersen sağlıklı olursun :1hug:

arkadaşlarım 2 aydır kullanıyor ve çok faydasını görmüşler orjinal kapsül olduğu içinde herhangi bi yan etkiye rastlamamışlar

Doktorlar bile en obez insanlara ilaç yazarken çekiniyorlar, düşünüyorlar. Kendi başına gidip de bir ilaç kullanmak her zaman risklidir. Ben kullanma derim ama yine sen bilirsin. :1hug:

bende zayılamak istiyorum lida kullansam mıki

Kesinlikle hiçbir ilacı kullanmanı tavsiye etmem :sinifsinif: hele hele lidayı hiç tavsiye etmem bende zamanında çok araştırmıştım ama lida çok fazla yan etkisi olan bir ilaç sakın derim :1no2:
Zayıflamak mı istiyorsan kilonu boyunu ve yaşını yaz aramıza katıl ve zayıflamana yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapalım olumunekankayizsmile

Lesliemi 45 dakikaya tamamladım geldim ayyy çok yorgunum ve çok acıktım akşam yemeğimi 5:30 - 6 gibi yiycem şimdi su içmekle yetiniyorum

Valla benim ablam geçen sene kullandı az daha ölüyordu hastahaneye zor yetiştirdik.Dr Eloktrilit kaybetmiş dedi.O yüzden asla tavsiye etmem bazı insanların bünyesi daha farklı sana birşey yapmıyacağını nerden biliyosun zayıflamak için kendine zarar verme ben 50 kilo verdim hiçbir ilaç kullanmadım ki bana ünğversite hastahanesi rapor vermişti genede içmedim.

Ben dayanamadım valla başım döndü aldım karnıbaharımı geldim akşam yemeğimi yiyorum acıkırsam yoğurt ya da meyve yerim napayım

Ben dayanamadım valla başım döndü aldım karnıbaharımı geldim akşam yemeğimi yiyorum acıkırsam yoğurt ya da meyve yerim napayım

Biraz erken değilmi arada ayranla grisini yedinmi bugün ilk gün ya ondan acıktın.İstersen sabah öğle akşam 2 dilime çıkar ekmekleri 2 hafta sonra teke düşürürsün böyle daha fena

Biraz erken değilmi arada ayranla grisini yedinmi bugün ilk gün ya ondan acıktın.İstersen sabah öğle akşam 2 dilime çıkar ekmekleri 2 hafta sonra teke düşürürsün böyle daha fena

Hatta eti de 300 gr çıkar bunlar normal genede vericen ayranı sulandır bir büyük bardak iç birde salata ye

Ayran içmedim o arada çökelek yedim biraz yeterince yeşilçay ve su içtiğim için boğazımdan sıvı şeyler geçmiyor zor yutuyorum resmen ama ilk gün olduğu için çok acıktım ben zamanla düzelir zaten. Akşama acıkırsam yoğurt yiycem ve erkenden uyucam zaten çok uykum var

Ya ben sana daha fazla doyucan farklı bir diet listesi veriyim bu başka dietisyenin ben istanbulda gitmediğim dietiyen kalmadı sonunda adamlar beni mimledi
Aç Karnına 2 kuru kayısı 2 ceviz 1 bardak su
Kah:çay peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin dom sal
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 2 kase çorba 60 gr et yada peynir 1 dilim ekmek 1 2 tabak zeytinyağlı yemek sebze
Ara 1 su bardağı süt 1 meyva 4 5 kepekli büsküvi
Akşam 1 2 kase çorba tavuk balık kırmızı et salata
Gece 2 meyva
bence bunu dene bunu verende iyiy bir dietisyen hizmet hastahanesi dersen görürsün
sana selahattinin listeler az geldi bununla ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum ama bu adama giderken her hafta veriyordum

Sağol canım 1 hafta selahattininkini yapayımda sonra buna başlarım sempatiksalakcinni ilk gün olduğu için doymadım ben sorun yok yani yaparım bunuda.

selam millet...

napıyonuz diye bi bakıyım dedim.
benimde şuan biraz uykum var yafff mirmirmirmir
az önce öğle yemeğimi yedim. leslie yapsammı şimdi diye düşünüyorum öyleee.... boshayallersmile
mayışmışım galiba :roflol:
dün ilaçları alamadığımdan çok kötüydüm ya, Allah'a şükür bugün iyiyim, toparladım hemen kendimi çok şükür Allah'a=)

maşaallah bugün diyetim süper gidiyor.... sevinçliyim o yüzden :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

şuan canım biraz, şekerli bi içecek istiyor, 1çb light kola alıyım geliyimde mutfaktan, onu içiyim bari şimdi şekerli içecek olarak=)))

meyracım çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan umarım ilaçlardan da kısa zamanda kurtulursun :Saruboceq:

amin inşaallah, çok saol canım benim.

sen nasılsın canım? bu aralar eskisi kadar uğramıyorsun pek topiğe...
dişlerin halloldumu birde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…