Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyracım dişlerim geçici olarak kaplandı ama 1 ay sonra tekrar gideceğim yeni kaplamalarım yapılacak..maalesef bitmedi ve ben biraz olsun dinlenmek istedim diş ağrısı,acısı çekmemek için tekrar dişçiye gitmeyi elimden geldiği kadar erteliyorum..evet eskisi kadar uğrayamıyorum canım:çok üzgünüm: ama genel olarak iyiyim kilo vermem de iki ileri bir geri f-gidiyor bakalım sağlıklı ve hızlı kilo veremedim ama pes de etmedim tatlım kaydirigubbakcemile2

dinlen tabi canım.
dinlenme ihtiyacı hissediyorsan kendinde, dinlenmen doğru olur diye düşünüyorum bende senin gibi.
aman iyi ol sen canım benim=)) :1hug:
pest etmemeklede çok iyi yapmışsın guclubacismile :lepi: kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

Meyracım nescafe ikisibirarada olanlarda içine 4 sakarin atınca oda hem tatlı ihtiyacını hem açlığını kesiyor bir kere dene istersen.

Pazar günü kısır yiycem sağolsun kardeşim süper yapıyor yaptı valla yarına kadar dayanıcam gene hindim varohaoldumsmile:sinifsinif: ne yazıkki

çok teşekküe ederim bitanem iyi dileklerin için opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:

benim bilgisayar bozulunca leslie videosuda gitti. şimdi onu indiricem.
hem kk hem video indirmr ağır gelir şimdi benim bilgisayara belki=)
ondan ben şimdilik gidiyorum canlar, öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan

S!ZL€R! ÇQK S€V!YQRuM.......

İlk rejim günüm biraz sıkıntılı olsa da geçti çok şükür :Saruboceq:
Uyanır uyanmaz limonlu ılık su içtim.
Kahvaltı
1 kk peynir,1 salatalık,4 eti form çubuk,1 haşlanmış yumurta,yarım bardak süt
Öğle
100 gr tavuk ızgara,2 salatalık,3 eti form çubuk
Ara
50 gr çökelek,3 eti form çubuk
Akşam
8 yemek kaşığı karnıbahar,3 eti form çubuk
Ara
1 kase yoğurt,1 salatalık,3 eti form çubuk
2 llitre su,1 lt yeşilçay. 45 dakika leslie kaydirigubbakcemile2
İlk gün için hiçte fena değil bence alkisalkisalkis

Kızlar birazdan FOX haberde gösterecekler 56 kilo vermiş kız onu anlatacak bizimkiler izletmiyorlar izleyen olursa bana da anlatsın nasıl zayıfladığını

Çok güzel bahar ama ekmek yemediğin için acıktın.Ama süper inşallah hep böyle gitsin

Kızlar birazdan FOX haberde gösterecekler 56 kilo vermiş kız onu anlatacak bizimkiler izletmiyorlar izleyen olursa bana da anlatsın nasıl zayıfladığını

2 yıl gibi bir sürede vermiş 56 kiloyu. Fırsat buldukça yürüyüp porsiyonlarını küçültmüş, bir öğünde kaçırırsa ikinci öğünde dengelemiş. Kısaca hep bildiğimize şeyler zemuszemus Biri de bu iradeyi nerden bulacağımız söylese de gidip satın alsak kaydirigubbakcemile3

Hepinize iyi akşamlar hanımlar.....
Diyetler çok güzel gitmiş maaşallah...
Daha akşam yemeğimi yemedim.Karnabahar pişiyor.Bu günkü akşam menüm Bahar 'la aynı.Şimdi çıkmam lazım .Gece geleceğim ama.Bir koşu yürüyüşümü yapayım yemekten önce.....

herkese iyi akşamlaar... 2 gündür yoktum giremedim kiloda bildiremedim...ama ben şimdi yaziiim yinede.. p tesi 139 dum k.h diyetine başladım cuma sabah 136... eski kiloma döndüm 1 hafta malum döneme girdim olmasaydı daha çok farkederdi .. dün akşam biraz kaçırdım bu gün devam ...leslie yapmak istiyorum spora gitmdiğim günler nasıl nerden indircem bilen var mı yardııım... spor150 dk...

güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim eski kilona ulaşmışsın bundan sonra daha moralle devam edersin

Bugün yediklerim
Sabah:1/2 muz 1/2 yumurta 1 dilekm yeşil çay
Ara :1mandalina
Öğlen :Hindi sote 1 dilekm
Ara :1 yk kısır
Akşam :Hindi sote 1 dilekm salata 1 batdak ayran
2 bardak yeşil çay 1.5 lt su 45 dk leslie
Çok şükür yarın artık hindi yok kurtukdummmmkaydirigubbakcemile2:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…