meyracım dişlerim geçici olarak kaplandı ama 1 ay sonra tekrar gideceğim yeni kaplamalarım yapılacak..maalesef bitmedi ve ben biraz olsun dinlenmek istedim diş ağrısı,acısı çekmemek için tekrar dişçiye gitmeyi elimden geldiği kadar erteliyorum..evet eskisi kadar uğrayamıyorum canım:çok üzgünüm: ama genel olarak iyiyim kilo vermem de iki ileri bir geri f-gidiyor bakalım sağlıklı ve hızlı kilo veremedim ama pes de etmedim tatlım kaydirigubbakcemile2
selam millet...
napıyonuz diye bi bakıyım dedim.
benimde şuan biraz uykum var yafff mirmirmirmir
az önce öğle yemeğimi yedim. leslie yapsammı şimdi diye düşünüyorum öyleee.... boshayallersmile
mayışmışım galiba :roflol:
dün ilaçları alamadığımdan çok kötüydüm ya, Allah'a şükür bugün iyiyim, toparladım hemen kendimi çok şükür Allah'a=)
maşaallah bugün diyetim süper gidiyor.... sevinçliyim o yüzden :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
şuan canım biraz, şekerli bi içecek istiyor, 1çb light kola alıyım geliyimde mutfaktan, onu içiyim bari şimdi şekerli içecek olarak=)))
dinlen tabi canım.
dinlenme ihtiyacı hissediyorsan kendinde, dinlenmen doğru olur diye düşünüyorum bende senin gibi.
aman iyi ol sen canım benim=)) :1hug:
pest etmemeklede çok iyi yapmışsın guclubacismile :lepi: kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
Meyracım nescafe ikisibirarada olanlarda içine 4 sakarin atınca oda hem tatlı ihtiyacını hem açlığını kesiyor bir kere dene istersen.
İlk rejim günüm biraz sıkıntılı olsa da geçti çok şükür :Saruboceq:
Uyanır uyanmaz limonlu ılık su içtim.
Kahvaltı
1 kk peynir,1 salatalık,4 eti form çubuk,1 haşlanmış yumurta,yarım bardak süt
Öğle
100 gr tavuk ızgara,2 salatalık,3 eti form çubuk
Ara
50 gr çökelek,3 eti form çubuk
Akşam
8 yemek kaşığı karnıbahar,3 eti form çubuk
Ara
1 kase yoğurt,1 salatalık,3 eti form çubuk
2 llitre su,1 lt yeşilçay. 45 dakika leslie kaydirigubbakcemile2
İlk gün için hiçte fena değil bence alkisalkisalkis
Kızlar birazdan FOX haberde gösterecekler 56 kilo vermiş kız onu anlatacak bizimkiler izletmiyorlarizleyen olursa bana da anlatsın nasıl zayıfladığını
Çok güzel bahar ama ekmek yemediğin için acıktın.Ama süper inşallah hep böyle gitsin
Kızlar birazdan FOX haberde gösterecekler 56 kilo vermiş kız onu anlatacak bizimkiler izletmiyorlarizleyen olursa bana da anlatsın nasıl zayıfladığını
herkese iyi akşamlaar... 2 gündür yoktum giremedim kiloda bildiremedim...ama ben şimdi yaziiim yinede.. p tesi 139 dum k.h diyetine başladım cuma sabah 136... eski kiloma döndüm 1 hafta malum döneme girdim olmasaydı daha çok farkederdi .. dün akşam biraz kaçırdım bu gün devam ...leslie yapmak istiyorum spora gitmdiğim günler nasıl nerden indircem bilen var mı yardııım... spor150 dk...
oraya giriyorum ama nerden indircem göremedim...Saferan Google ye SENDE ZAYIFLA LESLİE yaz çıkan sayfadan indir
güzel kilo vermişsin canım tebrik ederimeski kilona ulaşmışsın bundan sonra daha moralle devam edersin
oraya giriyorum ama nerden indircem göremedim...
teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?