Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızzzlaaarr Doğadan'ın Koleksiyon yeşilçayını almıştım. İçinde 5 tane portakallı,5 yaseminli,5 gangkolu,5 tane de ballısı vardı yaseminliyi içiyorum şimdi çok güzel kokuyor. Yeşilçay içmekte zorlanan bayanlara önerebilirim yeşilçayın kokusu gelmiyor bile =)

Diyeti bozdumm :mymeka: :bbo:

Her şey güzel giderken neden bozuyorum ya offff klava:

bugünkü menum ve kalorileri
KAHVALTI
ekmek 2 dilim 180 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
bisküvi 21 gr. 98 cal.

1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
armut 0.25 ad. 17 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 kase 140 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
yağda yumurta 0.25 ad. 30 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.

2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
ekmek - beyaz 3 gr. 9 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
beyaz lahana salatası 100 gr. 50 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
bisküvi 21 gr. 98
418 cal.
67 cal.
350 cal.
0 cal.
513 cal.

toplam 1348 cal.

Cumartesi pazar kimse uğramıyor buraya ya sabahtan beri hep ben konuşuyorum koca topicte

Diyeti bozdumm :mymeka: :bbo:

Her şey güzel giderken neden bozuyorum ya offff klava:

Ya diyetteyiz diye hiç yemiycek halimiz yok ya sen güzel gidiyorsun bir günden hiçbişey olmaz arkası gelmez inan pazartesi daha bile eksik çıkıcan çünkü metabolizmanı kandırıyosun kubilay gürkan varya doktorum programına çıkıyor o bile haftada 2 gün bir öğün serbest veriyor o yüzsen üzme kendini.

Bugünkü menüm kızçeler....

SABAH: 2 Dilim kepek ekmeği,peynir,lor,domates,biber,salatalık
ARA: 1 Elma,3 ceviz,3 badem
ÖĞLE: 100 gr haşlanmış tavuk,salata,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmeği.
ARA: 1/2 muz,3 ceviz,3 badem
AKŞAM: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar,az salata,1/2 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ARA: 1 Elma yemeyi planlıyorum.Aralarda 2 şer bardak su içtim.
Spor: 2 saat koşu bandında yürüyüş...

Selam hanımlar,
nasıl geçti gününüz,benim yorucu ama bir o kadarda güzel..

Önce temizlik yaptım sonrada yaklaşık 10 yıldır görüşmediğim bir arkadaşımla dışarı çıktım kahve içmeye..
Çok iyi geldi bana,kendimi çok iyi hissetmemi sağladı,uzun zamandır çocuklar olmadan ilk defa tek başıma idim..:)

bende zayılamak istiyorum lida kullansam mıki

Lİdanın modası geçti..yeni trend biber hapı..sengözlerimebaksanab.

Değilmi yaa...artık bir diyetisyen kadar olmasada asistanı kadar donanım sahibi olduk,önemli olan uygulamak...İşte onuda hallettikmi..tamamdır işimiz..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bol karbonhidreat ağırlıklı kötü bir menüm var ama yinede paylaşayım...

SABAH,

2 dilim köy ekmeği,beyaz peynir,krem peynir,4 zeytin,domates,maydanoz,çay

ARA,
1 mandalin

ÖĞLEN,
1 diilim kepek ekmek üzerine KEREM krem peynir ( reklam kuşağı kaydirigubbakcemile3)

ARA,

Bir dilim browni,filitre kahve

AKŞAM,

1 porsiyon sebzeli bulgur,domates

2 kupa yeşil çay

30 dk.yürüyüş..

Kızım krem peynir veya üçgen peynir çok sever,ara ara alırız...
Geçende birinden BİM de satılan KEREM marka krem peynirlerin çok lezzetli olduğunu duymuştum,dün aldım.abi o ne lezzet nefisti hem fiyatı uygun...:)

Son düzenleme:

Bir browni için kötü oldu menüm diyorsan cumartesi olması dolayısıyla görmemezlikten gel...Diğer öğünlerinde ekarte etmişsin zaten onu.....

Kaanlar marka lor ,birde binvezir'in taze kaşarı ve tel peyniri çok güzel...

Son düzenleme:
Nursena,geçmiş olsun bebişe,nasıl oldu düzeldimi..??

kızlar merhaba dun aksam mısafırlerım vardı gırememıstım

benım dıyet metodumda bır ögunde kacırırsam dıgerınde dengelemek olucak cunku bu sekılde kendımı daha ıyı hıssedıyorum ıkı gundur sabah kahvaltımı mısır gevregıyle yapıyorum sonra elma mısafırım oldugundan aksam yemegını 2 dılım börek bır dılım tatlıyla yaptım yatarkende sut ıctım okdr.bugunse öğlene dgru uyandım kahvaltıdan snra ara öğunde yogurt aksamsa peynırlı makarna yedım afıyet olsun kılo olmasın hepınızı öpuyorum

Bir browni için kötü oldu menüm diyorsan cumartesi olması dolayısıyla görmemezlikten gel...Diğer öğünlerinde ekarte etmişsin zaten onu.....

Yaaa öylemi diyorsun,rahatladım biraz..
Ama dilim büyüktü ..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…