Merhaba Zeynep olumunekankayizsmile
Seni ilk defa gördüm sanki :uhm: Yeni misin?
Söylediklerine katılıyorum, artık işin bir ucundan tutmak lazım :lepi:
bugün çok yoğun birgün geçirdim .sabah kahvaltı faslı ardından terasımızı temizledik eşimle beraber yazlık sezonu kapattık masalar sandalyeler kalktı.ardından leslie ile sporumu yaptım yarım saat kızımı uyuttuktan sonrada koltukları halıları sildim bir daha beyaz halı almayacağım diyorum yinede beyaz alıyorum bıktım silmekten. neyse sonra pzardı çarşıydı derken hiç oturmadım oradanda anneme gittik yemeğe.umarım dünki tatlılar erimiştir.bu arada raks marka dijital baskülde aldım 25 ytl bozuldumu at çöpe üzülmezsin hiç olmadı .
bugün çok yoğun birgün geçirdim .sabah kahvaltı faslı ardından terasımızı temizledik eşimle beraber yazlık sezonu kapattık masalar sandalyeler kalktı.ardından leslie ile sporumu yaptım yarım saat kızımı uyuttuktan sonrada koltukları halıları sildim bir daha beyaz halı almayacağım diyorum yinede beyaz alıyorum bıktım silmekten. neyse sonra pzardı çarşıydı derken hiç oturmadım oradanda anneme gittik yemeğe.umarım dünki tatlılar erimiştir.bu arada raks marka dijital baskülde aldım 25 ytl bozuldumu at çöpe üzülmezsin hiç olmadı .
8 dilim ekmek diyince aklıma geldi bende ilk diyetisyene gittiğimde bana 8 dilim ekmek ermişti. 2 sabah öğle akşam ve ikindide..benim listemi okuyanlar nasıl liste bu sana kilo aldırmaya çalışıyor daha fazla diyetisyene gitmen için paranı alsın diye diyorlardı.
Haklısın canım. 8 dilim çok fazla....Bunu da kilo verdikçe sonradan azaltmak amacıylamı veriyorlar acaba..Çünkü 8 dilim ekmekle zayıflamaya çalışmak çok zor bir süreç.Ha 180-200 kiloluk bir insana önerilebilir belki...
Hareketlilik ve spor çok önemli canım.Bak şimdi büyükşehirde de olsak küçükte de hayatımız zor gibi geliyor ama aslında teknoloji emrimizde ve çok az hareket ediyoruz.Atalarımızda şişmanlık çok azmış.Çünkü ne tarla işi bitermiş ne ev işi nede hayvan işi.Tüm gün koşturup çalışırmış insanlar ve bir oturuşta bir aile bir tepsi böreği,yanında kompostası helvası ile yer kalkarmış sofradan.Biz bırak tepsiyle böreği ayda 2 kez börek yapsak kapılardan geçemeyiz vallahi.
midem ağrıyo şuan nedense artık, gecede ağrıyordu. gece midem ağrıyınca zencefilli şeker aldım 1tane ağzıma, onunla rahatladı biraz midem.
bende mideme belki zencefil iyi gelmiştir diye az önce zencefil çayı içtim, 1tanede şekerle=)
ben de bu sabah fena şaşırttım..kafamçokkarıştı..tereyağ bal ekmek yumurta şekerli çay meyve suyu... çıldırıcam yaaa.. cuma 136 buı sabah 138.5 bu nasıl bir şeydiryaa.... 1 aydır 136 ya inip çıkıyorum.. sabah 138.5 görünce o sinirle kendimi kaybettim.....eyvahedigeldismilegünaydin arkadaslarim dün sizin dediginiz gibi metabolizmami sasirttim vebu sabah 91,7cikti
birden700gr almisim almasina ve metabolizmamin calistigini anladim) fakat kg vermeye gelince orda metabolizmam calismiyo bu ne bicimbir isdir ya.anlamadim gitti.biri aciklasin ya
Günaydın hanımlar...
Neşeli ve hareketli bir hafta bizim olur inşallah..:)
ben de bu sabah fena şaşırttım..kafamçokkarıştı..tereyağ bal ekmek yumurta şekerli çay meyve suyu... çıldırıcam yaaa.. cuma 136 buı sabah 138.5 bu nasıl bir şeydiryaa.... 1 aydır 136 ya inip çıkıyorum.. sabah 138.5 görünce o sinirle kendimi kaybettim.....eyvahedigeldismile
ah ah .. ne günaydını kendi günümü kendim kararttım...elvedaa diyet...:a015::çok üzgünüm::a015:
ben de bu sabah fena şaşırttım..kafamçokkarıştı..tereyağ bal ekmek yumurta şekerli çay meyve suyu... çıldırıcam yaaa.. cuma 136 buı sabah 138.5 bu nasıl bir şeydiryaa.... 1 aydır 136 ya inip çıkıyorum.. sabah 138.5 görünce o sinirle kendimi kaybettim.....eyvahedigeldismile
ah ah .. ne günaydını kendi günümü kendim kararttım...elvedaa diyet...:a015::çok üzgünüm::a015:
Günaydın millet yaa bu sabah tartıda 500 gr fazla çıktım uff çok sıkıldım şimdi ya
Baskülünmü var derdin var :çok üzgünüm: Valla ben hiç tartılmıyorum boşu boşuna moralimde bozulmuyor sürekli yiyorum ama kafam rahat kaydirigubbakcemile3 yiyor olsamda kendi kendime ben zayıflıyorum ben zayıflıyorum diyorum eskiden olmayan şeylerimi giyiyorum. Mesela dün akşam kabanımı giydim eskiden kıçım kiriş gibi ortaya çıkardı düğmeleri zor kapanırdı midem fırlardı. Dün akşam bir giydim ablam nerdeyse ağlayacaktı yaaaaa sen zayıflamışsın hiçbirşeyin kalmamış dedi sempatiksalakcinni moral bu işte sizde kendi kendinize moral verin 1 öğünde kaçırdığınızda kendinize işkence etmeyin stres kilo yapıyoooorr üzüntü kilo yapıyoooorr :sinifsinif: Mesela ben rejimdeyken sürekli yemek yeme gereği duyuyorum ama rejimde değilken yemek yemek aklıma bile gelmiyor rejim psikolojisinden sıyrılın. Kahvaltı yaparken yanıma 5 dilim ekmek alıyorum amannn rejimde değilim zaten diyorum ama o ekmeklerden 2 dilim ancak yiyebiliyorum ve kendimi kasmadan rahat rahat kahvaltı yapmış oluyorum :lepi: sizde hayatı akışına bırakın kasmayın kızlar opuyorumnanaktan
Gelecek için yaşayacağımıza bugünün tadını çıkarın hayatı zindan etmeyin rejimde olduğunuz için :1no2:
Hayat bir gündür o da bugündür yerimseniben
a.s.çok doğru ama bazen insan takıyor helede bir acelen varsa...
Baskülünmü var derdin var :çok üzgünüm: Valla ben hiç tartılmıyorum boşu boşuna moralimde bozulmuyor sürekli yiyorum ama kafam rahat kaydirigubbakcemile3 yiyor olsamda kendi kendime ben zayıflıyorum ben zayıflıyorum diyorum eskiden olmayan şeylerimi giyiyorum. Mesela dün akşam kabanımı giydim eskiden kıçım kiriş gibi ortaya çıkardı düğmeleri zor kapanırdı midem fırlardı. Dün akşam bir giydim ablam nerdeyse ağlayacaktı yaaaaa sen zayıflamışsın hiçbirşeyin kalmamış dedi sempatiksalakcinni moral bu işte sizde kendi kendinize moral verin 1 öğünde kaçırdığınızda kendinize işkence etmeyin stres kilo yapıyoooorr üzüntü kilo yapıyoooorr :sinifsinif: Mesela ben rejimdeyken sürekli yemek yeme gereği duyuyorum ama rejimde değilken yemek yemek aklıma bile gelmiyor rejim psikolojisinden sıyrılın. Kahvaltı yaparken yanıma 5 dilim ekmek alıyorum amannn rejimde değilim zaten diyorum ama o ekmeklerden 2 dilim ancak yiyebiliyorum ve kendimi kasmadan rahat rahat kahvaltı yapmış oluyorum :lepi: sizde hayatı akışına bırakın kasmayın kızlar opuyorumnanaktan
Gelecek için yaşayacağımıza bugünün tadını çıkarın hayatı zindan etmeyin rejimde olduğunuz için :1no2:
Hayat bir gündür o da bugündür yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?