Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Zeynep olumunekankayizsmile
Seni ilk defa gördüm sanki :uhm: Yeni misin?
Söylediklerine katılıyorum, artık işin bir ucundan tutmak lazım :lepi:

tam giderken gördüm.artık eskilerden sayılırım.geçen mayıstan beri buradayım.hayret ya ben görünmeyecek kadın mıyım?tüm haşmetimle arzu endam ederken...şimdi tüm gardım düştü..BEYZUS yetiş kanka..
söylediklerime bende katılıyorum da..keşke katılmaktan fazlasını yapsam.şu haşmetli popoyu kaldırsam sanki daha doğru bir şey yapmış olurum..kaydirigubbakcemile2

Film izliyordum kimsecikler kalmamış topicte :uhm:
Aşk Gibi Birşey diye romantik bir komedi izledim tatlı bir filmdi.
Bugün çok uyudum öğleyin ondan uykum yok bir film daha izleyeceğim.

midem ağrıyo şuan nedense artık, gecede ağrıyordu. gece midem ağrıyınca zencefilli şeker aldım 1tane ağzıma, onunla rahatladı biraz midem.
bende mideme belki zencefil iyi gelmiştir diye az önce zencefil çayı içtim, 1tanede şekerle=)

tartın hayırlı olsun canım.

günaydin arkadaslarim dün sizin dediginiz gibi metabolizmami sasirttim vebu sabah 91,7cikti
birden700gr almisim almasina ve metabolizmamin calistigini anladim) fakat kg vermeye gelince orda metabolizmam calismiyo bu ne bicimbir isdir ya.anlamadim gitti.biri aciklasin ya

Günaydın hanımlar...

Neşeli ve hareketli bir hafta bizim olur inşallah..:)

Güle güle kullan canım...Raks marka aldın demekki,benim ilk işimdi,6 yıl Manisaya gidip gelmiştim,tabii sonra iflas etti koskoca fabrika..

Derincim benim listemde 8 dilim var ben tabii hiiç 8 dilim yiyemiyorum bu kiloda olmama rağmen,beyaz ekmek olsa kesin yerim..:))

Örneğin bana söylediği kilo her azaldığına 1 dilim ekmek veya 1 meyveyi çıkarıcaksın diye...
Yani ayda 2-3 kilo verdiğimde her ay azar azar listeden 50-60 kcal azalacak...

Maşallah hepimiz pek bilgiliyiz,çatır çatır anlatıyoruzda netice önemli.:)).

Olay bu işte,mesela beden işçilerine dikkat edin,deli gibi ekmek, yemek yiyorlar ama kemikleri sayılıyor,inşaat işçileri,tarım işçileri vs.

Meyracım geçmiş olsun,umarım azda olsa iyileşmişsindir...

Son düzenleme:
ben de bu sabah fena şaşırttım..kafamçokkarıştı..tereyağ bal ekmek yumurta şekerli çay meyve suyu... çıldırıcam yaaa.. cuma 136 buı sabah 138.5 bu nasıl bir şeydiryaa.... 1 aydır 136 ya inip çıkıyorum.. sabah 138.5 görünce o sinirle kendimi kaybettim.....eyvahedigeldismile
Günaydın hanımlar...

Neşeli ve hareketli bir hafta bizim olur inşallah..:)

ah ah .. ne günaydını kendi günümü kendim kararttım...elvedaa diyet...:a015::çok üzgünüm::a015:

mide bulantısından üölüyorum .. bünye yemeği kaldırmıyor ama kilo da eksilmiyor..

üzülme canım bende patates kızartması yedim üzme canını akşama dengelersin

günaydın herkeze bu sabah resmen karnımın eridiğinin farkına vardım ama sinir bozucu olanda geçen hafta eczanede ilk tartılmıştım 122 gelmiştim bugün bir hafta olunca çocuğu giydir kendin giyin çık yola sevinçle çünki okadar eminimki 2 kg vermişimdir diye bir baktımki hala 122 tartı bozuk ondan eminim artık çünki dijital değil birde benim kilom fazla belki tartını ayarı kaçıyor ben çıkıncaaaa
neyse dün aldığım baskülde 121 çıkıyordum sabah oda delirdi 112 118 117 1"19 okdar farkli çıktımki eşime çabuk öğlen bu baskülü getir orda sinbo vardı onu getir bana dedim.bakalım o nasl çıkacak
kızım uyumuşken sporumu yapayım hemen

Günaydın millet yaa bu sabah tartıda 500 gr fazla çıktım uff çok sıkıldım şimdi ya

Baskülünmü var derdin var :çok üzgünüm: Valla ben hiç tartılmıyorum boşu boşuna moralimde bozulmuyor sürekli yiyorum ama kafam rahat kaydirigubbakcemile3 yiyor olsamda kendi kendime ben zayıflıyorum ben zayıflıyorum diyorum eskiden olmayan şeylerimi giyiyorum. Mesela dün akşam kabanımı giydim eskiden kıçım kiriş gibi ortaya çıkardı düğmeleri zor kapanırdı midem fırlardı. Dün akşam bir giydim ablam nerdeyse ağlayacaktı yaaaaa sen zayıflamışsın hiçbirşeyin kalmamış dedi sempatiksalakcinni moral bu işte sizde kendi kendinize moral verin 1 öğünde kaçırdığınızda kendinize işkence etmeyin stres kilo yapıyoooorr üzüntü kilo yapıyoooorr :sinifsinif: Mesela ben rejimdeyken sürekli yemek yeme gereği duyuyorum ama rejimde değilken yemek yemek aklıma bile gelmiyor rejim psikolojisinden sıyrılın. Kahvaltı yaparken yanıma 5 dilim ekmek alıyorum amannn rejimde değilim zaten diyorum ama o ekmeklerden 2 dilim ancak yiyebiliyorum ve kendimi kasmadan rahat rahat kahvaltı yapmış oluyorum :lepi: sizde hayatı akışına bırakın kasmayın kızlar opuyorumnanaktan
Gelecek için yaşayacağımıza bugünün tadını çıkarın hayatı zindan etmeyin rejimde olduğunuz için :1no2:
Hayat bir gündür o da bugündür yerimseniben

a.s. çok doğru ama bazen insan takıyor helede bir acelen varsa...

a.s. çok doğru ama bazen insan takıyor helede bir acelen varsa...

Doğru sen haklısın senin acelen var ve acele etmen için güzel bir nedenin var ama önce sennn önemlisin onun için üzme kendini Allahhhh hayırlısını verir inşallahh tez zamanda :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Seni mesaj insanı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…