- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Seni mesaj insanı.....
Napalım kilo veremiyorsak veremiyoruzdur hayatı zindan etmenin gereği yok sempatiksalakcinni offf çok yalnızım bee kaydirigubbakcemile3
çok şükür yeni baskülüm geldi sinbo bakalım sabaha kaç çıkacağım şimdi karnım yok olduğu için sabahtan beride 2 kilo su ve bitki çayı içtiğim için 123 çıktım on kere çıktım yine 123 dedim tam bu inş bozuk değildir eşim zor değiştirmiş elektronik değişmezmiş migrosta allah allah daha dün akşam aldık bozuk işteeeee
kızım uyanmadan baharatlı tavuğumu yiyeyim demeye kalmadı kızım anne diye sesleniyor o uyumadan zor girerim artık
Yılın ilk kerevizini pişiriyorum miss gibi kokuyor..:)) Çok severim kereviz,kısacası kış sebzelerinin tümünü severim ben...
Ondan heralde kışın daha iyi kilo veriyorum...:)
Birde regl olsam herşey çok daha güzel olacak...2 ay oluyor nerdeyse..
Tartıldım bugün aynıyım, doğal olarak..
Napalım kilo veremiyorsak veremiyoruzdur hayatı zindan etmenin gereği yok sempatiksalakcinni offf çok yalnızım bee kaydirigubbakcemile3
midem ağrıyo şuan nedense artık, gecede ağrıyordu. gece midem ağrıyınca zencefilli şeker aldım 1tane ağzıma, onunla rahatladı biraz midem.
bende mideme belki zencefil iyi gelmiştir diye az önce zencefil çayı içtim, 1tanede şekerle=)
Maşallah hepimiz pek bilgiliyiz,çatır çatır anlatıyoruzda netice önemli.:)).
Meyracım geçmiş olsun,umarım azda olsa iyileşmişsindir...
Günaydın millet yaa bu sabah tartıda 500 gr fazla çıktım uff çok sıkıldım şimdi ya
merhaba kızlar....opuyorumnanaktan
geçmiş olsun meyracığım.1 bardak sütü 15 dakika arayla yudum yudum içmek iyi geliyormuş.ibrahim saraçoğlundan duymuştum.yani 1 bardak sütü iki saatte içeceksin..
uff benimde canım sıkılıyoooo boshayallersmile
canım dışarı çıkmak istiyor ama nereye gidiyim bu saatte, markete gidip gelmekte bana dışarı gibi olmuyo hiç, yani markete gitmek yada gitmemek benim için aynı:)
şuan leslienin 2millik yürüyüşünü indiriyorum.......
hep 1millik yürüyüşünü yapıyorum, eğer zorlanmazsam artık 2milliğine geçmek istiyorum...
pöffffffff sıkılıyom...... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?