Napalım kilo veremiyorsak veremiyoruzdur hayatı zindan etmenin gereği yok sempatiksalakcinni offf çok yalnızım bee kaydirigubbakcemile3
Merhaba canım aynı sorun bendede var ama sakın kendi psikolojini bozma artık çocuk sahibi olmak için bir sürü yöntem var ki kiloda okadar dert değil daha bugün görüştüğüm doktor beni çok rahatlattı kilo çok büyük sorun değil dedi ama yapılana kadar diyet yap hareket et dedi sakın hayata küsme olmasa ble çocuk hayatta yaşanacak daha çok güzel günler var dr verdiği ilaçlarını iç biran önce kendini topla hayata gülümseyerek bakSlm kızlar, herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar ben dayanamadım en son psikiyatriye gittim ve ağır depresyon geçirdiğim belli oldu doktor ilaç da verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Sizler de benim bir ailem gibisiniz. Belki yakın arkadaşlarıma bile anlatamadığım şeyleri sizlere anlatabiliyorum. Bİliyorsunuz ki çocuk sahibi olamıyorum. Kilo vermem belki de her işimi çözecek arkadaşlar, artık buna çok inanıyorum. O nedenle bugün itibarı ile ciddi ciddi her gün yürüyüş yapıp diyete de başlamaya karar verdim. İnşallah başabilirim ve hiçbir şeye gerek kalmadan her şey düzelir.mafoldumben
Gelelim bugün yediklerime..
SABAH,
2 dilim köy ekmeği,peynir,krem peynir,1 zeytin,domates,biber,1 çay kaşığı reçel..
ARA,
1 erik,sütlü nescafe,yeşilçay
ÖĞLEN,
1 dilim kepek ekmek,1 tabak kıymalı pırasalı kereviz,5 kaşık yoğurt,salatalık,biber..
ARA,
sütlü nescafe,yeşilçay
AKŞAM,
1 dilim kepek ekmek,3 kaşık kereviz..
ARA,
1 nar
Leslie 4
50dk.
Merhaba canım aynı sorun bendede var ama sakın kendi psikolojini bozma artık çocuk sahibi olmak için bir sürü yöntem var ki kiloda okadar dert değil daha bugün görüştüğüm doktor beni çok rahatlattı kilo çok büyük sorun değil dedi ama yapılana kadar diyet yap hareket et dedi sakın hayata küsme olmasa ble çocuk hayatta yaşanacak daha çok güzel günler var dr verdiği ilaçlarını iç biran önce kendini topla hayata gülümseyerek bak
Afiyet olsun yediklerin çok güzel leslie 4 3 ten farklımı hareketleri
Slm kızlar, herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar ben dayanamadım en son psikiyatriye gittim ve ağır depresyon geçirdiğim belli oldu doktor ilaç da verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Sizler de benim bir ailem gibisiniz. Belki yakın arkadaşlarıma bile anlatamadığım şeyleri sizlere anlatabiliyorum. Bİliyorsunuz ki çocuk sahibi olamıyorum. Kilo vermem belki de her işimi çözecek arkadaşlar, artık buna çok inanıyorum. O nedenle bugün itibarı ile ciddi ciddi her gün yürüyüş yapıp diyete de başlamaya karar verdim. İnşallah başabilirim ve hiçbir şeye gerek kalmadan her şey düzelir.mafoldumben
Arkadaşım desteğin için teşekkür ederim, İnşallah bu sitede sizlerin sayesinde toparlayacağım biraz daha ve gülümseyerek bakacağım, inan pozitif enerjili insanlara çok ihtiyacım var...
Pek fark yok canım..Leslie 4 te yürüme kısmını koşarak yapıyor abla, daha hızlı..
Bende genelde leslie 3 yapıyorum..80li kilolara geldiğimde sürekli leslie 4 yaparım..
70 lerde leslie5 inşallah..:Saruboceq:
Aslında dışarıda yürümeyi çok seviyorum ama maalesef lüks gibi bişey bu sıralar..:))
Bugün köfte yoğuruken içine minik bir havuç ve pataes de rendeledim..Maydanoz zaten hep eklerim..
Çok leziz oldu arkadaşlar..hem yumuşacık çocuklu anneler için öneri..:))
Hemde bayağı çoğaldı,et fiyatları malum..yerimseniben
Kızım ve eşim en güzel köften olmuş diyorlar,oğlum et pek sevmez o bile götürdü...:)))
Slm kızlar, herkese iyi akşamlar...
canım bence ilaçları al..bazan vücut birtakım kimyasalları üretemiyor.yanlıl bilmiyorsam eksikliği deprasyona davetiye çıkarıyor.herhalde senin çekincen aynı zamanda bu ilaçların kilo aldırtıyor olması.diyet fikri itici gelebilir.en iyisi porsiyonları küçültüp bol bol yürümek.bu sayede dengeyi yakalıyabilirsin.takma kafana tokadan başka...
zeynep abla birazdan facede görüşelim eşim şimdi geldi
gel baharım bana.bende yalnızım.beraber zayıflamaya çalışırız..sağıma soluma aldırmasan gel.seni misafir edeyim...üç gündür doğru dürüst iş yapmıyorum.aslında gidebilsem sağlık ocağına kas çözücü iğne yaptıracağım.fitillerle idare ediyorum.evin işini kim yapacak...
kızlar yardıma gelin..her tarafı .......götürüyor...
Ay canım inan havaların etkisi birçok insan hep aynı 3 millik olanıda indir eğlenceli hemde dietisyenler onu tavsiye ediyorlarmış kilo vermeye faydası varmış.
Arkadaşım desteğin için teşekkür ederim, İnşallah bu sitede sizlerin sayesinde toparlayacağım biraz daha ve gülümseyerek bakacağım, inan pozitif enerjili insanlara çok ihtiyacım var...
Banada şimdi 3 iyi geliyor ben pazar hariç hergün yapıyorum acaba çokmu diye düşünüyorum.
bende deneyim.sağol YENA'cığım yarın ki öğünü kotardım sayende.yumuacak dedin ya,o ben, çekti.biraz evvel dişçiden geldim.üstteki dişleri çarşambaya erteledi.enfeksiyon varmış.hemen çekmeyeyim.bir şans daha verelim diyor.iyileşmese hepsi çekilip damak yapacak.
Bugün oldukça stresli birgün geçirdim heryere koştur koştur yetiştim valla fisfisfis akşam ablamla AVMye gittik saç boyamı ablama aldırdım opuyorumnanaktan bu ablalar iyiki var ya banka gibi imdada yetişiyorlar olumunekankayizsmile
Saçlarımı boyadım şimdi Loreal'in Koyu Kestane tonu akşam ışığıyla bakınca siyaha daha yakın bir renk gibi tam istediğim gibi oldu valla hihoyyyt saçıma fön çekince resmini koyarım yorumlarınızı alırım kaydirigubbakcemile2
2 çift küpe ve bir saat aldı ablam bana opuyorumnanaktan alışveriş yapınca çooooooook mutlu oluyorum ben yaaaa çok sevindirikim bugün hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?