Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar....
Her akşam sizlerle görüşmek alışkanlık yaptı.Allahtan mutlaka birileri oluyor....
Nasıl keyifler bakalım...Umarım her şey yolundadır...
Zeynep;kapıda jandarma görmeye alışık değilsin;telaştanmı düşürdün kız fritözü....Allahh mutfak ne halde kimbilir.Bu aralar böyle bir uğraşmaya hiç ihtiyacın yoktu yani.Geçmiş olsun.Boşver halıya döküldüyse kıvır at dışarı;uğraşma....
Greendreams;canım hepimizin dönem dönem zor anları oluyor.Çoğumuz ne kederler içindeyiz de çoğu kimse bilmiyor.Bazen yürek öyle kanıyor ki bunu görün bari diye haykırası geliyor insanın ama katlanıyoruz,yok sayıyoruz,önemsemiyoruz ve bazen ilaç kullanıyoruz.Eğer sıkıntının çaresi ilaçsa ;al ilaçlarını canım.Her şey yoluna girince de diyetini yaparsın.......
YENA; madem kereviz vardı;önceden haber verseydin ya size gelirdim yemeye....Pırasamı koyuyorsun içine canım.Ne iyi fikir onu da çok severim.....
Derin; güle güle kullan canım sağlam baskülünü.Eksik kilolar gör hep inşallah....

Walk at home diye yazıyor 45 dk sürüyo zaten şimdilik iyi bende senin gibi düşünüyorum dahada zorlamaya gerek yok

iyi akşamlar...

bugünki menüm:

KAHVALTI:

2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane armut
3kk beyaz peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi

ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek

ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
1,5tane havuç
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık

ARA2:
1tane armut
1dilim ekmek

AKŞAM:
6yk kıymalı karnıbahar yemeği
1sb yoğurt
1tane salatalık
2dilim ekmek

ARA3-(GECE):
1sb süt
1tane armut

BEYZUSÇUM pırasa olduğunda 1-2 tane pırasayı,soğan yerine ekliyorum daha güzel oluyor ...

Bu arada sen gel canım ben sana yine yaparım..yağmurgözlüyle birlikte çıkın yola,kereviz yemeye...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Meyracım afiyet olsun,ne çok armut tüketmişsin..:)) Bugün oğlumda arka arkaya iki tane yedi maşallah..Çok şaşırdım...

Bende bu sıralar nar takıntısı başladı aldığım nar ekşi ekşi çok hoşuma gidiyor....

İyi günlerde kullan canım bende saçlarımı koyu yapmak istiyorumda cesaret edmiyorum şuan 3 parmak gitmiş röfleler var artık karar vermek lazım

Ben bi koşu ütü yapıp geleyim...:)

Son düzenleme:
Menüm:

SABAH: 2 ince dilim beyaz ekmek,peynir,lor
ARA: 1/2 muz,3 badem,3 ceviz
ÖĞLE: 100 gr tavuk sote,2 salatalık,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ARA: Yok
AKŞAM: 1 Kepçe çorba,1 tabak taze fasulye,1/2 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ARA: 1 elma yemeyi planlıyorum....

1 saat yürüyüş..

Bugün yediklerim
Sabah 1 dilekm peynir dom sal
Öğlen Çorba 1 dilekm
Ara Mandalina
Akşam tavuk salata ayran 1 dil ekm
2 fincan yeşil çay
45 dk leslie

herkese iyi akşamlar.... sabah diyeti bozunca geriside geldi tabiii...öğlen dürüm.. akşam ızgara... ama bukadar yarın her şeyi başa sarıyoruz .. diyete devaam.. elmi yaman beymi yaman .. kilolar benden korksun.....sempatiksalakcinni

Az önce kral tv de gördüm soner arıca yeni albüm çıkarmış hemen indiriyorum eskiden ne çok dinler ne çok severdim soner arıcayı her şarkısı ayrı bir duygu fırtınası bakalım yeni albümden neler çıkacak =)

Ay canım inan havaların etkisi birçok insan hep aynı 3 millik olanıda indir eğlenceli hemde dietisyenler onu tavsiye ediyorlarmış kilo vermeye faydası varmış.

saol canım, birazdanda 3millik olanıda indiriyim o zaman:)

kızlarrr slm.ben giremiyorum pek artık.ama diyeti bırakmadım.devam.tam gece vardiyasından sonra kendime gelemedim hala.

devam canım, tebrikler :lepi:

selam canım benim Şeniz

hoşgeldin, sefalar getirdin datlum:)) opuyorumnanaktan

Öyle bilmiyoruz. Zaten benim de dertler bunların 10 katı kadar da onlar daha da özel, sen düşün canım ya napayım dedim ya bende sizlerden destek alıcam İnşallah.

Bir yığın ütü beni bekliyor,ama ben hiiç oralı olmuyorum..

Yenacım bende de çok ütü var valla...

Yok canım neden bağımlılık yapsın ben bağımlılık yapan depresyon ilacı duymadım hiç :uhm: ben de uzun süre kullanmadım istediğim zamanda kullanmayı bıraktım. Eşin baskımı yapıyor çocuk için bu şekilde depresyona girmen çok üzücü :çok üzgünüm: Allah hayırlısını versin. Kuran türkçe mealini oku bence o insana huzur veriyor Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok Allah sana sağlık versin bebeğinide verir inşallaaahhh en kısa sürede :Saruboceq:

Çok hoşuma giden bir hadis-i şerif paylaşmak istedim.
‎"Malı gitmeyen, parası bitmeyen ve hasta olmayanda hayır yoktur. Çünkü Allahü Teâlânın sevdiği kul, belaya maruz kalır."

Son düzenleme:

iyi akşamlar beyzuş ablam...
nasılsın??

saol:) oğulcuğunada afiyet bal şeker olsun... cokacimcoook

canın ekşimi çekiyo yoksaaa??? CADIARZU aklinialirimsmileaklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Ben bi koşu ütü yapıp geleyim...:)

ütü yapmayı severim ben, amaaaa ev silmesini sevmiyorum bende.... hatta sinir oluyorum, bi sürü ayrıntısı oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…