Ayyy ne güzel olur zeynep ablaaaa ben evinide temizlerim valla beraber lesliede yaparız çok güzel olur Allah kısmet ederse o taraflara gelirsem sana da uğrarım inşallah opuyorumnanaktan
Leslie 3 hangisini yapıyorsun canım power walk olanımı ? :uhm:
Canım bir süre bende gördüm depresyon tedavisi bende çok ağır geçirmiştim o evreyi. Ama bence ilaçlarını kullan birsüre çünkü seni dertsiz tasasız hale getiriyor onlar opuyorumnanaktan ben içince dünyayı unuturdum uçardım sanki hihoyyyt seninde tedavinde faydası olacaktır mutlaka yerimseniben
Hergün 45 dakika çok değil bence ama biryerde bir doktordan duymuştum kilosu fazla olan insanların ağır hareketlerden kaçınmaları gerekiyormuş :1no2: Fazla yorulmuyorsan 3 mil devam et ama arttırma bence daha fazla fisfisfis
Ben yürümeye karar verdim sabah akşam yürüyeceğim hem de AVM de sempatiksalakcinni kışın karda kışta yürünmüyor sabah 10da gircem 1 saat tempolu yürüycem akşam 10da kapanıyor 9da giderim 10a kadar yürürüm yeteeerr -tatlicadiarzu- AVMdekiler deli sanacak ama napalımmm aşkta ve savaşta heryol mübahtır biz bu yola baş koyduk sositososito
İyi akşamlar hanımlar....
Her akşam sizlerle görüşmek alışkanlık yaptı.Allahtan mutlaka birileri oluyor....
Nasıl keyifler bakalım...Umarım her şey yolundadır...
Zeynep;kapıda jandarma görmeye alışık değilsin;telaştanmı düşürdün kız fritözü....Allahh mutfak ne halde kimbilir.Bu aralar böyle bir uğraşmaya hiç ihtiyacın yoktu yani.Geçmiş olsun.Boşver halıya döküldüyse kıvır at dışarı;uğraşma....
Greendreams;canım hepimizin dönem dönem zor anları oluyor.Çoğumuz ne kederler içindeyiz de çoğu kimse bilmiyor.Bazen yürek öyle kanıyor ki bunu görün bari diye haykırası geliyor insanın ama katlanıyoruz,yok sayıyoruz,önemsemiyoruz ve bazen ilaç kullanıyoruz.Eğer sıkıntının çaresi ilaçsa ;al ilaçlarını canım.Her şey yoluna girince de diyetini yaparsın.......
YENA; madem kereviz vardı;önceden haber verseydin ya size gelirdim yemeye....Pırasamı koyuyorsun içine canım.Ne iyi fikir onu da çok severim.....
Derin; güle güle kullan canım sağlam baskülünü.Eksik kilolar gör hep inşallah....
iyi akşamlar...
bugünki menüm:
KAHVALTI:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane armut
3kk beyaz peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi
ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek
ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
1,5tane havuç
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık
ARA2:
1tane armut
1dilim ekmek
AKŞAM:
6yk kıymalı karnıbahar yemeği
1sb yoğurt
1tane salatalık
2dilim ekmek
ARA3-(GECE):
1sb süt
1tane armut
Bugün oldukça stresli birgün geçirdim heryere koştur koştur yetiştim valla fisfisfis akşam ablamla AVMye gittik saç boyamı ablama aldırdım opuyorumnanaktan bu ablalar iyiki var ya banka gibi imdada yetişiyorlar olumunekankayizsmile
Saçlarımı boyadım şimdi Loreal'in Koyu Kestane tonu akşam ışığıyla bakınca siyaha daha yakın bir renk gibi tam istediğim gibi oldu valla hihoyyyt saçıma fön çekince resmini koyarım yorumlarınızı alırım kaydirigubbakcemile2
2 çift küpe ve bir saat aldı ablam bana opuyorumnanaktan alışveriş yapınca çooooooook mutlu oluyorum ben yaaaa çok sevindirikim bugün hihoyyyt
Ay canım inan havaların etkisi birçok insan hep aynı 3 millik olanıda indir eğlenceli hemde dietisyenler onu tavsiye ediyorlarmış kilo vermeye faydası varmış.
kızlarrr slm.ben giremiyorum pek artık.ama diyeti bırakmadım.devam.tam gece vardiyasından sonra kendime gelemedim hala.
Slm kızlar, herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar ben dayanamadım en son psikiyatriye gittim ve ağır depresyon geçirdiğim belli oldu doktor ilaç da verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Sizler de benim bir ailem gibisiniz. Belki yakın arkadaşlarıma bile anlatamadığım şeyleri sizlere anlatabiliyorum. Bİliyorsunuz ki çocuk sahibi olamıyorum. Kilo vermem belki de her işimi çözecek arkadaşlar, artık buna çok inanıyorum. O nedenle bugün itibarı ile ciddi ciddi her gün yürüyüş yapıp diyete de başlamaya karar verdim. İnşallah başabilirim ve hiçbir şeye gerek kalmadan her şey düzelir.
Her akşam sizlerle görüşmek alışkanlık yaptı.Allahtan mutlaka birileri oluyor....
Zeynep;kapıda jandarma görmeye alışık değilsin;telaştanmı düşürdün kız fritözü....Allahh mutfak ne halde kimbilir.Bu aralar böyle bir uğraşmaya hiç ihtiyacın yoktu yani.Geçmiş olsun.Boşver halıya döküldüyse kıvır at dışarı;uğraşma....
Greendreams;canım hepimizin dönem dönem zor anları oluyor.Çoğumuz ne kederler içindeyiz de çoğu kimse bilmiyor.Bazen yürek öyle kanıyor ki bunu görün bari diye haykırası geliyor insanın ama katlanıyoruz,yok sayıyoruz,önemsemiyoruz ve bazen ilaç kullanıyoruz.Eğer sıkıntının çaresi ilaçsa ;al ilaçlarını canım.Her şey yoluna girince de diyetini yaparsın.......
COLOR]
Canım bir süre bende gördüm depresyon tedavisi bende çok ağır geçirmiştim o evreyi. Ama bence ilaçlarını kullan birsüre çünkü seni dertsiz tasasız hale getiriyor onlar opuyorumnanaktan ben içince dünyayı unuturdum uçardım sanki hihoyyyt seninde tedavinde faydası olacaktır mutlaka yerimseniben
Canım arkadaşım seni de çok özledim valla. Ben de başlayayım diyorum ama bağımlılık yapar mı diye korkuyorum ya...
Bir yığın ütü beni bekliyor,ama ben hiiç oralı olmuyorum..
YENA; madem kereviz vardı;önceden haber verseydin ya size gelirdim yemeye....Pırasamı koyuyorsun içine canım.Ne iyi fikir onu da çok severim.....
Derin; güle güle kullan canım sağlam baskülünü.Eksik kilolar gör hep inşallah....
Meyracım afiyet olsun,ne çok armut tüketmişsin..:)) Bugün oğlumda arka arkaya iki tane yedi maşallah..Çok şaşırdım...
Bende bu sıralar nar takıntısı başladı aldığım nar ekşi ekşi çok hoşuma gidiyor....
Ben bi koşu ütü yapıp geleyim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?