Tamam bu gün kötü bir gündü ...Geldi geçti....Bravo...Azmini kutluyorum.Salmıyorsun olan oldu diye.....Hadi ;bu hafta çok güzel olacak inşallah...herkese iyi akşamlar.... sabah diyeti bozunca geriside geldi tabiii...öğlen dürüm.. akşam ızgara... ama bukadar yarın her şeyi başa sarıyoruz .. diyete devaam.. elmi yaman beymi yaman .. kilolar benden korksun.....sempatiksalakcinni
Ye afiyet olsun Banucuğum ama çok ödem yapar moralin bozulmasın sonra.....Ay öğrendim turşunun kalorisini 100 gr 10 kalori varmış ohhh bolbol yerim artık .:lepi:
iyi akşamlar beyzuş ablam...
nasılsın??
İyiyim tatlım.Sende iyisin inşallah...Menünü görüyorum çok iyi gidiyor;ama biraz daha fazla sebze yesen sanki daha iyi olacak....Ben sebzeyi çok severim az yiyen olunca üzülüyorum.Sen bana bakma .Listen neyse onu yap canım
... [/B]
Tamam bu gün kötü bir gündü ...Geldi geçti....Bravo...Azmini kutluyorum.Salmıyorsun olan oldu diye.....Hadi ;bu hafta çok güzel olacak inşallah...
Ye afiyet olsun Banucuğum ama çok ödem yapar moralin bozulmasın sonra.....
nasılsın??
İyiyim tatlım.Sende iyisin inşallah...Menünü görüyorum çok iyi gidiyor;ama biraz daha fazla sebze yesen sanki daha iyi olacak....Ben sebzeyi çok severim az yiyen olunca üzülüyorum.Sen bana bakma .Listen neyse onu yap canım
Evet canım biliyorum zaten tansiyonumda var onun için tuzunu çıkardım akşam yemeğinde bolbol lahana turşusu yedimkaydirigubbakcemile2
leslie 3mili indiriyorum şuan banuş=)) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kolay gelsin canım......Ütüden nefret ederim......Yemek yapmaya bayılırımmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Turşuda çok kalori varmı bileniniz varmı
nasılsın??
saol:) oğulcuğunada afiyet bal şeker olsun... cokacimcoook
canın ekşimi çekiyo yoksaaa??? CADIARZU aklinialirimsmileaklinialirimsmile sempatiksalakcinni
ütü yapmayı severim ben, amaaaa ev silmesini sevmiyorum bende.... hatta sinir oluyorum, bi sürü ayrıntısı oluyo....
Yettimm..:roflol:daha burdasınız sevindim az daha kalıp çıkmam gerek yine...
Ütüler bittimi canım eğer bittiyse gözün aydın darısı başıma valla :((
Lunaazul eşin geldimi.??kaydirigubbakcemile3
Bitti banucuğum,darısı senin başına...
Bahaaar fotonu yükleyecenmi.??
gelmediiiiiiiimafoldumben
Allah'ım tek başına çocuk büyütenlere , hayatını tek olarak geçirenlere kolaylık versin
ne zor şeymiş herşeye yetişmek
Eşim yanımdayken hiçbirşeye yardım etmez gibi geliyordu ama öyle değilmiş durum
Yok yenacım yarın güneş ışığında çekeyimde rengi belli olsun yarın eklerim opuyorumnanaktan ben sevdim şimdilik rengi hihoyyyt fatma giriğe benzedin diyor annem
Çok zor değilmi,ablam yeğenim ilkokula başladığı yıl eşinden ayrıldı,çok zorlandığına bizzat tanık oldum...
Allah herkese yardımcı olsun bu konuda..:Saruboceq:
Slm kızlar, herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar ben dayanamadım en son psikiyatriye gittim ve ağır depresyon geçirdiğim belli oldu doktor ilaç da verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Sizler de benim bir ailem gibisiniz. Belki yakın arkadaşlarıma bile anlatamadığım şeyleri sizlere anlatabiliyorum. Bİliyorsunuz ki çocuk sahibi olamıyorum. Kilo vermem belki de her işimi çözecek arkadaşlar, artık buna çok inanıyorum. O nedenle bugün itibarı ile ciddi ciddi her gün yürüyüş yapıp diyete de başlamaya karar verdim. İnşallah başabilirim ve hiçbir şeye gerek kalmadan her şey düzelir.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?