Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bugun yedklermı yazayım sabah:1 haslanmıs yumurta
ogle:ızgara et ve yesıl cay sekersız
aksam:haslanmıs tavuk
3 lt su ve pilates

Greendreams canım sana çok geçmiş olsun diyorum....

Benim annemde antidepresan kullanıyor ve onun doktoruda kilo aldırmayacağını söylemişti anneme

ve gerçekten öylede oldu

annem kilo almadı hatta iştahının kapandığını söylüyor

eğer bağımlılık yaratır diyerek içmiyorsan bilemiyorum ama yinede kendi sağlığın için kullanman lazım

kullanmadığının zaman daha fazla yıpranıyorsun...

ya yarın yıne mısafır var bırı su anneme bır dur desın lutfennnnn yalvarırım yada en ıyısı fırını bozayım yıne pasta borek ıslerıne gırıstı zaten daha gecen msafır ıçın yapmıstı ve bende dayanmıstım ama cokkkk zor dayanabılmıstım bu sefer dayanamıcam valllaaaa
:2:akannehir:sinifsinif:mafoldumben

Kapuska mesala çok güzel olur yanınada bir çorba hımmm vallabende şimdi yazınca istedim artık haftaya sebzelere başlayınca yaparım.

Hımmmm olur tabii ama lahanam yok...Cumartesi lahana alıp yapayım barii,aklıma soktun..:)))

Son düzenleme:
Hiç ekmek ve meyva yok acıkmıyormusun

protein dıyetı yapıyorum bazıları adını karbonhıdra dıyetıde dıyor
sadece proteın alınca acıkmıyorum ama karb. alınca acıkıyor ınsan ama sebzeyede gececegım tabıkı ama su mısafırlerın gıtmesını bekıyorum gelsın gıtsınler (pasta borekler bıtsın) sebze ve meyveyıde eklıyecegım dıyetıme.

Ayyy misafir iyi hoşta yemekler işi çok fena bozuyor.Benimde pazar günü vardı gene iyi kurtardım.:1rolleyes:

yasafat nasılsın,nasıl gidiyor..Proteine devammı.??

ewet yeacım hala proteındeyım hafta sonu gunumuz vardı ve malesef bende yedım hemende kılo aldım sımdı ıı gunluk proteın dıyetı yapıyorum sonra sebzeye gececegım demıstım ama yıne msafır gelıyor yıne duzenım bozulacak:sinifsinif:

Bir gün bile kaçamak yapınca nasıl farkediyor değilmi,ne fena...

BEYZUS, ezel'e daldı heralde yok çünkü..kaydirigubbakcemile3

Kuzuklarda bizler gibi diyette ay en iyisi bende bir kuçu alıyım yiyemediklerimi hayvancığa yediriyim duygularımı tatmin ediyim :::)))

hoşgeldin canım tekrardan.biliyorsundur bende aynı şeyleri yaşadım.hastanede geçirirdim bazen geceyi ürtiker olmuştum stresten her yerim kabarıyordu dudaklarım ters dönüyordu yaratığa dönüşüyordum rsemen 4 günde göz kapakalarımın şişliği iniyordu. çok kafaya takıyordum inanki kafamdan attığım anda spor salonuna giderken hamile kaldım .inşallah rabbim banu ile sanada verir ve tüm isteyenlere
sağol ablacım inşallah hep beraber göreceğiz burada eksi kiloları
arkadaşlar yarın ne pişireceksiniz,planınız varmı.??
Akıl fikir verin...

canım ıspanakları yıkadım hazırladım eşime pirinçli yemeğini yapacağım kendime düşünüyorum yumurtalımı yapsam yemeğinimi karar veremedim.çünki pirinç yasak.
öğlen yemeğindede yeşil mercimek düşünüyorum çünki öğlen et tavuk balık yumurta yada bakliyat akşam sebze yemeği. o yüzden her öğün ne yiyeceğim diye düşünüyorum .önceden olsa yapardım bir bulgur pilavı ohhh misss misss yada kuskus makarna karnım doyardı beeeee şimdi inanki zor yiyorum yağsız tuzsuz salataları yemekleri bugün diyetisyen çıktı tvde 4 kişilik bir ailenin yediği yemeğe 2 tatlı kaşığı yağ koymak gerekiyormuş.hiç koymasaydık daha iyidi yaniii

Ayyy misafir iyi hoşta yemekler işi çok fena bozuyor.Benimde pazar günü vardı gene iyi kurtardım.:1rolleyes:

bıze galıba haftada 2-3 gun gelıyorlar annemde sagolsun benı sınır edecek kadar yemek yapıyor.rejımdekı ınsana mısafırlıge gıtmekte ters mısafır gelmesıde .hemen altust oluyor dıyetım dengem bozuluyor.ama ben careyı buldum annemı gonderecegım kardesımın yanına kaydirigubbakcemile3ırazda ona yapsın bu yıyeceklere onun ıhtıyacı var kendısı 1.70 boyunda 49 kılo yada 48 .herseyıde yer agzı hıc bos durmaz ama ne hıkmeytse o almaz ben alırım.haksızlık busenağlama

O zaman sen hemen anneni kardeşine yolla garibim uçmasın ::.))))dimi yani ay ne zor valla biraz kaçırsak hemen alıyoruz ofof

Derincim iyi fikir ıspanak,pırasa arasındayım...

Her öğün farklı olması zor iş, ben genelde akşamda aynını yiyorum..:)))

Sağol canım iyi dileklerin ve duaların için
valla yağ olayı öyle olmak zorunda ben alıştım 1 kilo yağ 1 ay gidiyor nerdeyse
Senin işin çok zor her öğün ayrı Allah yardım etsin bütün gün mutfaktasındırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…