arkadaşlar yarın ne pişireceksiniz,planınız varmı.??
Akıl fikir verin...
Demekki yakışmış..:)
merhaba bugun yedklermı yazayım sabah:1 haslanmıs yumurta
ogle:ızgara et ve yesıl cay sekersız
aksam:haslanmıs tavuk
3 lt su ve pilates
Kapuska mesala çok güzel olur yanınada bir çorba hımmm vallabende şimdi yazınca istedim artık haftaya sebzelere başlayınca yaparım.
Hiç ekmek ve meyva yok acıkmıyormusun
ya yarın yıne mısafır var bırı su anneme bır dur desın lutfennnnn yalvarırım yada en ıyısı fırını bozayım yıne pasta borek ıslerıne gırıstı zaten daha gecen msafır ıçın yapmıstı ve bende dayanmıstım ama cokkkk zor dayanabılmıstım bu sefer dayanamıcam valllaaaa
:2:akannehir:sinifsinif:mafoldumben
yasafat nasılsın,nasıl gidiyor..Proteine devammı.??
ewet yeacım hala proteındeyım hafta sonu gunumuz vardı ve malesef bende yedım hemende kılo aldım sımdı ıı gunluk proteın dıyetı yapıyorum sonra sebzeye gececegım demıstım ama yıne msafır gelıyor yıne duzenım bozulacak:sinifsinif:
hoşgeldin canım tekrardan.biliyorsundur bende aynı şeyleri yaşadım.hastanede geçirirdim bazen geceyi ürtiker olmuştum stresten her yerim kabarıyordu dudaklarım ters dönüyordu yaratığa dönüşüyordum rsemen 4 günde göz kapakalarımın şişliği iniyordu. çok kafaya takıyordum inanki kafamdan attığım anda spor salonuna giderken hamile kaldım .inşallah rabbim banu ile sanada verir ve tüm isteyenlereSlm kızlar, herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar ben dayanamadım en son psikiyatriye gittim ve ağır depresyon geçirdiğim belli oldu doktor ilaç da verdi ama ben kullanmak istemiyorum. Sizler de benim bir ailem gibisiniz. Belki yakın arkadaşlarıma bile anlatamadığım şeyleri sizlere anlatabiliyorum. Bİliyorsunuz ki çocuk sahibi olamıyorum. Kilo vermem belki de her işimi çözecek arkadaşlar, artık buna çok inanıyorum. O nedenle bugün itibarı ile ciddi ciddi her gün yürüyüş yapıp diyete de başlamaya karar verdim. İnşallah başabilirim ve hiçbir şeye gerek kalmadan her şey düzelir.mafoldumben
sağol ablacım inşallah hep beraber göreceğiz burada eksi kilolarıİyi akşamlar hanımlar....
Her akşam sizlerle görüşmek alışkanlık yaptı.Allahtan mutlaka birileri oluyor....
Nasıl keyifler bakalım...Umarım her şey yolundadır...
Zeynep;kapıda jandarma görmeye alışık değilsin;telaştanmı düşürdün kız fritözü....Allahh mutfak ne halde kimbilir.Bu aralar böyle bir uğraşmaya hiç ihtiyacın yoktu yani.Geçmiş olsun.Boşver halıya döküldüyse kıvır at dışarı;uğraşma....
Greendreams;canım hepimizin dönem dönem zor anları oluyor.Çoğumuz ne kederler içindeyiz de çoğu kimse bilmiyor.Bazen yürek öyle kanıyor ki bunu görün bari diye haykırası geliyor insanın ama katlanıyoruz,yok sayıyoruz,önemsemiyoruz ve bazen ilaç kullanıyoruz.Eğer sıkıntının çaresi ilaçsa ;al ilaçlarını canım.Her şey yoluna girince de diyetini yaparsın.......
YENA; madem kereviz vardı;önceden haber verseydin ya size gelirdim yemeye....Pırasamı koyuyorsun içine canım.Ne iyi fikir onu da çok severim.....
Derin; güle güle kullan canım sağlam baskülünü.Eksik kilolar gör hep inşallah....
arkadaşlar yarın ne pişireceksiniz,planınız varmı.??
Akıl fikir verin...
Ayyy misafir iyi hoşta yemekler işi çok fena bozuyor.Benimde pazar günü vardı gene iyi kurtardım.:1rolleyes:
Bir gün bile kaçamak yapınca nasıl farkediyor değilmi,ne fena...
bıze galıba haftada 2-3 gun gelıyorlar annemde sagolsun benı sınır edecek kadar yemek yapıyor.rejımdekı ınsana mısafırlıge gıtmekte ters mısafır gelmesıde .hemen altust oluyor dıyetım dengem bozuluyor.ama ben careyı buldum annemı gonderecegım kardesımın yanına kaydirigubbakcemile3ırazda ona yapsın bu yıyeceklere onun ıhtıyacı var kendısı 1.70 boyunda 49 kılo yada 48 .herseyıde yer agzı hıc bos durmaz ama ne hıkmeytse o almaz ben alırım.haksızlık busenağlama
Bir gün bile kaçamak yapınca nasıl farkediyor değilmi,ne fena...
hoşgeldin canım tekrardan.biliyorsundur bende aynı şeyleri yaşadım.hastanede geçirirdim bazen geceyi ürtiker olmuştum stresten her yerim kabarıyordu dudaklarım ters dönüyordu yaratığa dönüşüyordum rsemen 4 günde göz kapakalarımın şişliği iniyordu. çok kafaya takıyordum inanki kafamdan attığım anda spor salonuna giderken hamile kaldım .inşallah rabbim banu ile sanada verir ve tüm isteyenlere
sağol ablacım inşallah hep beraber göreceğiz burada eksi kiloları
canım ıspanakları yıkadım hazırladım eşime pirinçli yemeğini yapacağım kendime düşünüyorum yumurtalımı yapsam yemeğinimi karar veremedim.çünki pirinç yasak.
öğlen yemeğindede yeşil mercimek düşünüyorum çünki öğlen et tavuk balık yumurta yada bakliyat akşam sebze yemeği. o yüzden her öğün ne yiyeceğim diye düşünüyorum .önceden olsa yapardım bir bulgur pilavı ohhh misss misss yada kuskus makarna karnım doyardı beeeee şimdi inanki zor yiyorum yağsız tuzsuz salataları yemekleri bugün diyetisyen çıktı tvde 4 kişilik bir ailenin yediği yemeğe 2 tatlı kaşığı yağ koymak gerekiyormuş.hiç koymasaydık daha iyidi yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?