Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buralardada çok yağıyor Allah hayır etsin eskiden yağmur yağarken mutlu olurdum şimdi korkuyor insan Allah dışarda kalan tüm canlılara yardım etsin.Tadı nasıl içilebilcek gibimi?bari.

Canım benim eşim baskı yapmıyor zaten hastaneye gidiyoruz beraber. Kuran kursuna başladım, oraya gidiyorum her gün 3 saat ders alıyorum ve beni çok rahattı orası. Allah'ıma sığınmkaktan başka çarem yok. Hastaneden haber bekliyorum zaten bakalım ne diyecekler.

Derin ablacım biliyorum ama o kadar hasta olacak kadar takmıyorum aslında her saniye düşünmüyorum mesela ama benim babamı kaybettiğimden beri o kadar çok şey üst üste geldi ki hepsinde de tuttum kendimi hiç ağlamadım, sonra bir patlama yaşadım ve ardından depresyona çevirdim. Geçen gün eşimle restaurant da oturuyorduk yemek yiyorduk , eşim dedi ki babamı da buraya getireceğim. Bir an düşündüm bende getireyim diye, boşta bulundum. Beynim birden yokluğunu idrak edemedi babamın işte, sonra da yoktu algıladım ve yemeğin ortasında bir böğürerek ağlamaya başladım, kendimi zor attım lavaboya ve etraftaki herkesin bana bakmasına rağmen ne yaptıysam kendimi durduramadım. Eşim aşırı üzüldü. Bana pek belli etmemeye çalışsa da çok içlidir eşim. Yemeği bıraktı üzüntüden o da. Ben bunları isteyerek yapmıyorum, aniden çıkıyor ve hiç huzur bulamayacakmışım gibi hissediyorum kendimi bazen. Bunlara benzer şeyler anlattım doktora, doktor da hani sadece çocuktan değil de çok şeyin birikmiş olduğunu söyledi. Naparsın be ablacım yaşayacağız. Sizler gibi yakınlarım var ya sizler sağolun...

düşüncesi bile seni bu kadar mutlu edebiliyorsa uygun bir çözüm bulunabilir.çalışmak gibisi yok.
bende BEYZUS'LA aynı fikirdeyim.bu aralar fazla dinleme.baksana canın ekşi çekip duruyor..seni daha fazla duygusallığa itmesin..okan kedi değerinin fazlasıyla bilincinde..bazan bizim topluma birkaç numara büyük geliyor..
ben izlemiyorum...sadece aşk ve cezayı izliyorum.o da ordaki çocuğun ifadelerii oğluma benzettiğim için..e2 de ki diziler çok güzel..bing bang teori ve sheldonu bir izle..durduk yerde kendi elimle kendime duygu patlaması ısmarlayamam..zaten fiziksel olarak patlama noktasındayım.bir de kimyamı bozmayayım..

tam teşekküllü hastane gibi..evde ayağına srvis..anlatıyorsun,dinliyorllar ve önemsendiğini hissediyorsun..cepten de bir şey çıkmıyor..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniama sevgiyi ve dostluğu yakalamak..bu bir şans..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok doğru söylüyorsun inan bende bu şekilde düşümüyorum.Zaten akrabadan ne zaman fayda gelmiş(kardeşler anne baba )hariç
aynen öyle..nedenini hala çözemedim..
Katılıyorum yena inan bir sorun yaşadığımda buraya yazınca ve sizlerden olumlu fikirler alınca rahatlıyorum iyiki varsınız
hepimiz tescilli güzün ablayız..
Ohh be sonunda mıymışıklığı üstümden attım 45 dk lesliemi yaptım.İçim huzurla doldu valla guclubacismile

bir ara yaşadığın negatifliği atmışsın..hemde canlanmışsın..spor gibisi yok.ama seni de çok iradeli gördüm.aklımda kalanlar,zynkr,badem13,sen,yağmur gözlü ve BEYZUS,,sonra Yena bayağı iyi gidiyor..derin de sıkı sarıldı bu sefer..aman nazar değmesinnn

Nursenacığım benim ailem havaalnı yada trafik denilen yerde.benim ev de mavi bulvarın bir alt sokağı pazar kurulan cadde üzerinde..adana ucuzluk açısından eşsiz.ama yiyecek te.giyim üzerine antalya pazarları.turistler bile öğrenmiş..kalabalığın içine bir dalışları var sorma.mağazada 150tl olan abiye kıyafetler 15 tl..adanada ben yapamadım.beni rahat bırakmadılar.birde çok karışıyorlar..uyum sorunu yaşadım..

Beyzusum tam senden alıntılara başlayacaktım,elektrikler gitti.pil biraz sonra biter..keşke haftanın bir günü çocukluk yıllarında kalan o eşsiz geleneklerimizi bayramlarımızı anlatabilsek..çok şanslıymışız değilmi..ben gece girdiğimde sana daha uzun yazarım..şimdi eşim tedeirgin olacak..

aşkolsun ben yokmuyum o listede...ohaoldumsmile :çok üzgünüm:

bu gün ne yedim:
öğlenide akşamıda atıştırarak geçirdim .. 3 gün kaçırdıklarım la idare edeyim diye..

Süper olur Zeynepciğim....Çocukluk anılarımızı anlatırız arada bir.Gerçek çıtırları sıkmadan...

soğal valla bu sefer çok kararlıyım zaten mecburum çocuk istiyorum ve kilolar engel oluyor şimdi diyorum neden bukadar beklemişim kilo vermek için ama nasip demekki.

bugünkü menum ve kalorileri
KAHVALTI
ekmek 2 dilim 180 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
kaymak 2 gr. 13 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 2 ad. 100 cal.
süt (tam yağlı) - inek 150 gr. 93 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
makarna - haşlanmış peynirli 5 yemek kaşığı 260 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
taze fasulye - zeytinyağlı 0.5 por. 88 cal.
tere 100 gr. 20 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
susam 10 gr. 58 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
armut 2 ad. 140 cal.
elma 0.5 ad. 30 cal.
251 cal.
193 cal.
618 cal.
0 cal.
170 cal.

toplam 1232 cal.

Banucum doktor bana da vermişti bende iştah açma gibi bir durum olmadı.

Sağol canım bende tedirgin olmuştum.Bu arada sen hiç bir ünüversite hastahanesine gittinmi.Rapor veriyolar ben şu an uğraşıyorum 4 kasımda inşallah belli olucak eğer istersen sana daha fazla bilgi verebilirim.

off canım sıkıldı eşimin test sonuçları geldi gene abuk subuk şeyler yazıyo off ne biçim iş tam bu sefer olucak derken bişey çıkıyor.Anlamadım valla

şimdi leslie nin ilk sıradaki walk at home 3 mil varya ben onu indirttim bilgisayarcıya 45 dakika sürüyor bunu mu yapmam lazım .. doğrumu..

Bugün yediklerim
Sabah:1 dilekm peynir dom sal
Ara :2 mandalina
Öğlen :1 tabak çorba 1 dilekm
Ara :1 elma
Akşam :6 tane köfte 1 dilekm salata 1 bardak ayran
Ara :Tarçınlı süt daha içmedim ama inşallah içicem
45 dk leslie 2 fincan yeşil çay 2 fincan tarçınlı karanfili çay 1 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…