iyi akşamlar............buralar sel suya gidiyor.yağmur azalacağına iyice şiddetini arttırdı.dişçiye gidemedim.cadde sudan gözükmüyor..gökgürültüsü şimşek,,allah hayır versin.bende dün aktarın tavsiyesiyle funda suyu aldım.8tl.1 litre kaar.sabahları 1 çaybardağının dörtte biri kadar funda suyu gerisi konulup içilecek.dün başladım.bir fark olursa yazarım.
Yok canım neden bağımlılık yapsın ben bağımlılık yapan depresyon ilacı duymadım hiç :uhm: ben de uzun süre kullanmadım istediğim zamanda kullanmayı bıraktım. Eşin baskımı yapıyor çocuk için bu şekilde depresyona girmen çok üzücü :çok üzgünüm: Allah hayırlısını versin. Kuran türkçe mealini oku bence o insana huzur veriyor Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok Allah sana sağlık versin bebeğinide verir inşallaaahhh en kısa sürede :Saruboceq:
hoşgeldin canım tekrardan.biliyorsundur bende aynı şeyleri yaşadım.hastanede geçirirdim bazen geceyi ürtiker olmuştum stresten her yerim kabarıyordu dudaklarım ters dönüyordu yaratığa dönüşüyordum rsemen 4 günde göz kapakalarımın şişliği iniyordu. çok kafaya takıyordum inanki kafamdan attığım anda spor salonuna giderken hamile kaldım .inşallah rabbim banu ile sanada verir ve tüm isteyenlere
düşüncesi bile seni bu kadar mutlu edebiliyorsa uygun bir çözüm bulunabilir.çalışmak gibisi yok.Dün son çalıştığım şirketden tesadüfen biriyle karşılaştım...İşle ilgili konuştuk vs.
Sonra telefon görüşmesi yaptım, insan kaynakları şefi ile aram iyiydi çalıştığım dönem,hala ordaymış...
Yeniden işe dönmemle ilgili umut verici diyalog yaşadık..Dünden beri içim pırpır..
hemen oğlumla,kızımla ilgili düşüncelere daldım neyaparım,nasıl hallederim diye..:)
Kesin bişey yok,ama mutluyum fazlasıyla..:)
bende BEYZUS'LA aynı fikirdeyim.bu aralar fazla dinleme.baksana canın ekşi çekip duruyor..seni daha fazla duygusallığa itmesin..okan kedi değerinin fazlasıyla bilincinde..bazan bizim topluma birkaç numara büyük geliyor..Beyzus'çum gönderdiğin şarkıları dinliyorum..Çok teşekkür ederim tekrar..Harika bir dil fransızca..Okan bir programında demiştiki..fransızca konuşan birilerini görünce sevişmek istiyorum...:roflol: :roflol:
ben izlemiyorum...sadece aşk ve cezayı izliyorum.o da ordaki çocuğun ifadelerii oğluma benzettiğim için..e2 de ki diziler çok güzel..bing bang teori ve sheldonu bir izle..durduk yerde kendi elimle kendime duygu patlaması ısmarlayamam..zaten fiziksel olarak patlama noktasındayım.bir de kimyamı bozmayayım..Dün yine göz yaşlarım derya oldu..''Öyle bir geçer zamanki'' yüzünden,izlemesemmi naapsam zaten sağlam bir duygu durumum yok,Osman yüzünden oda gidecek..:)
OĞlum etkilenmesin ve daha rahat ağlııyayım diye ben mutfakta izliyorum,eşimde salonda onunla ilgileniyor ama sanki birşeyleri seziyor gibi her seferinde kaçıp kaçıp mutfağa gelip benden bişeyler istiyor,yüzüme bakıyor...:)
Çoğunluk bende amacı dışında kullanıyorum burayı..:)) Burası bize çok iyi geldi ve iyi bir elektrik yakaladık diye düşünüyorum,belki istediğimiz gibi erimiyoruz ama bir nevi terapi,sınırsız paylaşım...Hepimiz harikayız..:))
Kızlar folik plus iştah açarmı doktor verdi ama tedirgin oldum.Sormayıda unuttum
aynen öyle..nedenini hala çözemedim..çok doğru söylüyorsun inan bende bu şekilde düşümüyorum.Zaten akrabadan ne zaman fayda gelmiş(kardeşler anne baba )hariç
hepimiz tescilli güzün ablayız..Katılıyorum yena inan bir sorun yaşadığımda buraya yazınca ve sizlerden olumlu fikirler alınca rahatlıyorum iyiki varsınız
Ohh be sonunda mıymışıklığı üstümden attım 45 dk lesliemi yaptım.İçim huzurla doldu valla guclubacismile
aynen öyle..nedenini hala çözemedim..
hepimiz tescilli güzün ablayız..
bir ara yaşadığın negatifliği atmışsın..hemde canlanmışsın..spor gibisi yok.ama seni de çok iradeli gördüm.aklımda kalanlar,zynkr,badem13,sen,yağmur gözlü ve BEYZUS,,sonra Yena bayağı iyi gidiyor..derin de sıkı sarıldı bu sefer..aman nazar değmesinnn
Beyzusum tam senden alıntılara başlayacaktım,elektrikler gitti.pil biraz sonra biter..keşke haftanın bir günü çocukluk yıllarında kalan o eşsiz geleneklerimizi bayramlarımızı anlatabilsek..çok şanslıymışız değilmi..ben gece girdiğimde sana daha uzun yazarım..şimdi eşim tedeirgin olacak..
Kızlar Heidi'nin büyük babasının adını hatırlayan var mı acaba?
[
alp dede olmasın...
aynen öyle..nedenini hala çözemedim..
hepimiz tescilli güzün ablayız..
bir ara yaşadığın negatifliği atmışsın..hemde canlanmışsın..spor gibisi yok.ama seni de çok iradeli gördüm.aklımda kalanlar,zynkr,badem13,sen,yağmur gözlü ve BEYZUS,,sonra Yena bayağı iyi gidiyor..derin de sıkı sarıldı bu sefer..aman nazar değmesinnn
Banucum doktor bana da vermişti bende iştah açma gibi bir durum olmadı.
şimdi leslie nin ilk sıradaki walk at home 3 mil varya ben onu indirttim bilgisayarcıya 45 dakika sürüyor bunu mu yapmam lazım .. doğrumu..[/QUO
İndirdiğin doğru ama 2 mille başlasan daha iyi olur ben öyle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?