diyettemiydim ben yahuuuu kayınvalidenin sıcacık börekleri ile başım döndü kendimi kaybettim yine ben bu evden taşınmadan diyet yapmak zor
Çok güzel bir diyet ama yanına 1 dil ekmek koy hem tok tutar .
yokmuuu? :sm_confused: :sm_confused: kaydirigubbakcemile3
peki siz bilirsiniz canlar:)) mucksss
ben yaptım içeyrumda.......
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoş geldin canım.....Elimizden gelen yardımı yaparız.Sen yeter ki düzenli olarak gel yanımıza.....Ben Beyza...49 yaşımdayım.Evliyim.Çocuğum yok.ZAYIFLIYORUMMMMMmerhba arkadaslar bende aranıza katılıp zayıflamak ıstıyorumm.
bana yardımcı olabılırmısınız topıık hakkındada bısey bılmıyorum yardımcı olurmusunuz:mafoldumben
Sağol canım..İnşallah.Atalım artık bu sırtımızdaki yükleri.Yıllardır taşımaktan yorulduk....çok iyi gidiyorsun canım kanki.hep böyle devam eder inşallah..
İstanbul'da çok soğuk canım....Bu gün gençliğime güvenerek kalınca bir eşofmanla çıktım dışarı ;dondum...Artık palto giyilir....Gönlünüzce geçireceğiniz güzel bir haftasonu diliyorum...
Bahaar burasıda çok soğuk klimayı açtık ısınmak için bugün...
İnşallah her isteğine kavuşursun Baharcığım..Bizim kaloriferler 1 aydır yanıyor nerdeyse sempatiksalakcinni doğuya gelecek olanlar yılda 1200-1400 TL arası yakıt parası vermeyi bilerek gelsin :sinifsinif: Allahım şu samsuna bi taşınsak ya hatta iş bulayım ben gideceğim ailem yaza gelecek o derece yani bugün gel deseler bugün gideceğim guclubacismile
günaydın herkese.......
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta kilo veremesemde, bugün yine tam gaz devam ediyorum diyetime=))
Offfff kahveye bak.Kesinlikle hayır diyemem.....Sade olsun benimki canım.Üzerime bir şey alıp geliyorum hemen......Gerçi sabah teklif etmişsin ama akşam içinde geçerlidir kahve davetin değilmi?kızlaaaar türk kahvesi isteyen varmı?=))
ben şimdi kendime türk kahvesi yapmaya gidiyorum, isteyeniniz varsa söylesin onada yapıveriyim:)
ayrıca bu fincanın modeline bayılıyoruuuummm :asigim: :asigim:
Hangi bölümde okuyorsun canım.Allah kolaylıklar versinyok canm ölesine koydm derslerden fırsat olmaz :1closedeyes:
Sen niye taşınıyorsun Derinciğim...Kendine iş çıkarma...Bence kayınvaliden memlekete kesin dönüş yapsın...Daha iyi çözüm.....Hamur işlerinden kurtulursun ama sende çok iyi hamur işi yapıyorsun gibi geldi bana.Neyse sende unutmaya çalışırsın tarifleri...diyettemiydim ben yahuuuu kayınvalidenin sıcacık börekleri ile başım döndü kendimi kaybettim yine ben bu evden taşınmadan diyet yapmak zor
Hakkında hayırlısı inşallah.Rabbim hayra çevirip nasip etsin.......Slmlar milllleeett haftasonu diye yine kimsecikler yok galiba =))
Erzuruma yılın ilk karı yağıyor evden çıkarkan hava güzeldi spor ayakkabılarla gittim eve gelirken tipi vardı resmenbu hızla yağmaya devam ederse yerde de tutar. Yaaaa ben karı kışı sevmiyorum gelmesinnnnnn ...
Bu arada bugün berkan msj attı ayrıldığım sevgilim '' sensiz yapamıyorum beni affet '' türünde bir msj atmış bu saatten sonra çok zor ama en azından bir kez konuşmakta fayda var akşama konuşacağız bakalım sonucunu bildiririm =)
merak ettim konyştunmu ........Slmlar milllleeett haftasonu diye yine kimsecikler yok galiba =))
Erzuruma yılın ilk karı yağıyor evden çıkarkan hava güzeldi spor ayakkabılarla gittim eve gelirken tipi vardı resmenbu hızla yağmaya devam ederse yerde de tutar. Yaaaa ben karı kışı sevmiyorum gelmesinnnnnn ...
Bu arada bugün berkan msj attı ayrıldığım sevgilim '' sensiz yapamıyorum beni affet '' türünde bir msj atmış bu saatten sonra çok zor ama en azından bir kez konuşmakta fayda var akşama konuşacağız bakalım sonucunu bildiririm =)
iyi geceler ...ben de cuma cumartesi tozutuyorum ne olcak benm bu halim...Bu günkü menümü yazarken biraz sıkılarak yazıyorum.Kahvaltıya davetliydim ve yaramazlık yaptım...
SABAH: 1,5 dilim börek, 1/4 simit,peynir,kaşar,domates ,salatalık
ARA: Yok (kahvaltıyı 11.30 da yaptım)
AKŞAM: 150 gr kadar sebzeli tavuk,1/2 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ARA: Meyva yerim diye planlıyorum....
Spor yok...Biraz ev işim vardı yoruldum.....
ne yiyorsun yaz da belki ben de yaparım...Merhaha 90+ topiğinin güzel kızları :) a.s.
Eskisi kadar sık giremiyorum foruma, zamanım olmuyor ama diyetim şu an için iyi gidiyor. En son 86.2'yi gördüm tartıda :sm_cool:
Her gün menü yazmıyorum çünkü yediklerim hep aynı. Belki bir iki şey değişiyor ama genel olarak aynı. Tekrar tekrar aynı listeleri yazmanın gereği yok sanırım :)
Nasılsınız? Diyetleriniz nasıl gidiyor? :1hug:
merak ettim konyştunmu ........
iyi geceler ...ben de cuma cumartesi tozutuyorum ne olcak benm bu halim...
ne yiyorsun yaz da belki ben de yaparım...
Genel olarak kahvaltıda yumurta, peynir, şekersiz çay öğlenleri salata ve beyaz et akşamları salata ve beyaz et :) Arada 1 meyve de yiyiyorum bazen :)
sende k.h yapıyormuşsun bende 2 haftadıt,r yapıyorum hafta sonu kaçırmasam çok iyi gidiyor aslında insan acıkmıyor...
Ben de diğer başlıkta gördüm mesajını :)
Bu diyetle zorlanmadan, acıkmadan kilo verebiliyorsun ama arada ben de kaçamak yapıyorum :) Kaçamak yapmasam çok güzel kilo verebilirim ama arada kaçamaklar oluyor :) Buna rağmen haftada en kötü ihtimalle 1,5 kg veriyorum :sm_cool: Senin nasıl gidiyor diyetin?
Hoş geldin canım.....Elimizden gelen yardımı yaparız.Sen yeter ki düzenli olarak gel yanımıza.....Ben Beyza...49 yaşımdayım.Evliyim.Çocuğum yok.ZAYIFLIYORUMMMMM
Sağol canım..İnşallah.Atalım artık bu sırtımızdaki yükleri.Yıllardır taşımaktan yorulduk....
İstanbul'da çok soğuk canım....Bu gün gençliğime güvenerek kalınca bir eşofmanla çıktım dışarı ;dondum...Artık palto giyilir....
İnşallah her isteğine kavuşursun Baharcığım..
Offfff kahveye bak.Kesinlikle hayır diyemem.....Sade olsun benimki canım.Üzerime bir şey alıp geliyorum hemen......Gerçi sabah teklif etmişsin ama akşam içinde geçerlidir kahve davetin değilmi?
Hangi bölümde okuyorsun canım.Allah kolaylıklar versin
Sen niye taşınıyorsun Derinciğim...Kendine iş çıkarma...Bence kayınvaliden memlekete kesin dönüş yapsın...Daha iyi çözüm.....Hamur işlerinden kurtulursun ama sende çok iyi hamur işi yapıyorsun gibi geldi bana.Neyse sende unutmaya çalışırsın tarifleri...Hakkında hayırlısı inşallah.Rabbim hayra çevirip nasip etsin.......
Bu sene İstanbul'a da çok kar yağacakmış.Gerçek çıkarsa bu tahmin hayat durur.Trafik çilesi çekilmez.Karı çok severim İstanbul'da yaşamaya başladıktan sonra eziyetim oldu....
Of insan kokularını duyunca dayanamıyor valla çok haklısın.
ilk başladığımda 139.9 olmuştum şimdi 136.5 im .. tam altına düşücem kaçırıyorum neyse yarından başlıyorum bu hafta kesin bozmak yok...
ayy olamzmı yaaaaa off börek beni öldürdü bugün haftasonundan nefret ediyorummmmmGeleyim şekerim börekten banada varmı sempatiksalakcinni sen çayları koy ben geliyorum zaten sıcak çay içemiyorum azıcık soğusun -tatlicadiarzu-
ayyy bu satte içilmez ama sabah alayım yarın kahvaltı sonrası iyi gider:))kızlaaaar türk kahvesi isteyen varmı?=))
ben şimdi kendime türk kahvesi yapmaya gidiyorum, isteyeniniz varsa söylesin onada yapıveriyim:)
ayrıca bu fincanın modeline bayılıyoruuuummm :asigim: :asigim:
sen ondan kilo alıyon aman ben,im iyiki öle deil allahh tezgahın üstünde yatarım habire bişey yerimgünaydın canım ben alayım bir türk kahvesi nasılda özledim 15 günde 2 kez içtim montide kahvede yasak.....o fincanları bende çok severim çeyizimde almıştım şu anda iki tane kaldı tam karşımda beni selamlıyor hatta benim mutfakla oturma odası bir pcde burda o yüzden
bende düşünmüyo deilim şişirir çorba beni bu hafta denesem nesıl olurkızLar ben Çorba diyetine ßaşLıcam her gün çorBa salata bi dlm kpk ekmegi yiyip aralarda elma yemeyi düşünüyorum. bi hafta boyunca öyle yapıcam yarın başlıcam sonucu sizede sölerim kaydirigubbakcemile2
bugün aynen bunu düşündüm benim adam hayatta bişey bulamaz ev işibilmez bana bişey olsa ne kendi ne çoluk çocuk oortada kalır adamlar evlensin bence hayat devam ediyo ama erkekler için kadın olsa kocasına yanar durur yıllarca sonrada çoluk çocuğa hizmetçi olurbizim yan apt bi kadın vardı aynı zamanda eşimin kuzeninin dünürü kadın vefat etmiş epey bi süredi kötü hastalıkla mücadele ediyordu başsağlığına gittim çocukluğumdaki anılarım hatırıma geldi sokakda biri öldüğü zaman bütün sokak saygı gösterirdi küçükler tv vs açmak istedikleri zaman büyükler kızardı ölüye saygı derlerdi valla bakıyorum artık ki bu kadın 60 ında yokdu kurtulduk der gibilerdi bekarı yok kocasının hali vakti yerinde evlenir büyük ihtimal olan ölene oluyor ama ölen adam olsa kadın zannetmemki evlensin
beyzus abla yemek yapmayıda yemeğide çok sverim ondan bu kilodayım yaaaaaalmaz:beğenirler ikramlarımı yemklerimi dolmalarımı ama hamur açmayı bilmiyorum onuda bilerek öğrenmiyorum çok yaparım diyesempatiksalakcinni
vallahi beyzus abla doğru dedin kadını memlekete göndersem iyi olacak ama ev onların ne yazıkki. ben çıkmayı düşünüyorum bahara ama kiralarda çok pahalı 500den aşağı ev tutamam 500ytlde yeme içme kiraya ver içime hiç sinmiyor ama ne kayınvalide ile nede kayınpeder ile anlaşamıyoruz kültür farkı var aramızda 3 ay iyisek 3 ay kötü aramız aynı ev sayılır çok zor olyor konuşmadığımız zamanda insan komşusu ile bile küss zor böyle bir durumda daha zor. altlı üstlü ev dubleks eşim marangoz olduğu için arayı böldü iki katlı ev gibi oldu .herkezde bana çıkma delimisin evin miss gibi otur kira verme diyor kafamçokkarıştı tam yaramı deştin abla çok kararsızım zaten sürekli aklımda o konu var haaaa birde diyet içimi boşaltmış oldum bu arada:teselli:
valalhi gözümün önünde yaptı pişirdi yemektede aşağıdaydım gelde yem e menüde börek ve çorba vardı .birde kuru fasulye ye kalk işte ...
banucum senin diyet listelerinden yazabilirmisin bana haftada 3 kilo verdiren ....
montignac bana göre değil onu anladım buraya kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?