Ben de kaçamaksız yapmak istiyorum bu hafta :)
EN AZ 3 kg vermek istiyorum. İnşallah hedefimize ulaşırız :) :hooray:
iyi geceler hanımlar...
BUGÜNKİ MENÜM:
KAHVALTI:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane mandalina
3kk beyaz peynir
ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek
1fincan şekerli türk kahvesi
ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
1,5tane havuç
1sb yoğurt
2dilim ekmek
1tane salatalık
ARA2:
1tane elma
1dilim ekmek
1çb süt
AKŞAM:
6yk pırasa yemeği
1sb süt
1tabak karışık salata
2dilim ekmek
ARA3-(GECE):
2sb süt
1tane mandalina
Ya şu diette meyva serbest olsa bende yapıcamda işte bir ara yapmıştım tabi o zaman 20 yaşındaydım 3 ayda 30 kilo vermiştim.Şimdi okadar heralde imkansız
Meyracım listen güzelde havuç yerine sebze yemeği yesen daha çok doyarsın bende havucu çok seviyordum sonra dr dediği 1 tane havuç 4 yk sebze yemeğine denkmiş.
Şu ana kadar çok sıkı bir şekilde yapamadım ben de ama yarından itibaren katı bir şekilde kurallara uyarak uygulayacağım :) Kaçamak yaptığım halde 1,5 kilo veriyorum. Kaçamak yapmazsam daha iyi olur herhalde :)
Valla bugün sabah öğle aralar süperdi akşam kayınvalideme gittik hamsi kızartmış tabi bende yedim yemesem ayıp olur dimi yani:::))))Biraz ondan kaçtı tabi sporda yapamadım yeşil çayda içmedim.offf iyi oldu ama bakın size söyledim rahatladım şimdide canım bir tatlı istiyoki sormayın ama yemiycem off biz neden kiloluyuz ya millet yiyo yiyo her zaman zayıf keşke bende öyle olsaydım habire tatlı yerdim.Ayy neyse rejime devam pes etmek yokguclubacismile
Valla bugün sabah öğle aralar süperdi akşam kayınvalideme gittik hamsi kızartmış tabi bende yedim yemesem ayıp olur dimi yani:::))))Biraz ondan kaçtı tabi sporda yapamadım yeşil çayda içmedim.offf iyi oldu ama bakın size söyledim rahatladım şimdide canım bir tatlı istiyoki sormayın ama yemiycem off biz neden kiloluyuz ya millet yiyo yiyo her zaman zayıf keşke bende öyle olsaydım habire tatlı yerdim.Ayy neyse rejime devam pes etmek yokguclubacismile
Meyracım listen güzelde havuç yerine sebze yemeği yesen daha çok doyarsın bende havucu çok seviyordum sonra dr dediği 1 tane havuç 4 yk sebze yemeğine denkmiş.
Bize de misafir geldi. Misafirin yediğine bakmak ayıptır ama baktım işte kaydirigubbakcemile3 Deli gibi yiyiyor, deli gibi içiyor kolaları fantaları ama hala 54 kilo delikafadulden Bir de bana çok yeme şişmişsin diyor kötükedihüso Elimden bir kaza çıkabilirdi
Meyracım nasılsın? opuyorumnanaktan
aay bende deli oluyom yiyip yiyip kilo almayanlardan ayy en sinir olduğumda kendi dötlerine bakmazlar hep karşıdakilerini inceleyen şişkolar delirtir beni bi dayım var anaam evine gittim hayırlıya ev aldı ev büyük ama asansörleri küçücük daha girer girmez dedimki asansörünüz pek küçükmiş dayı demezmi millet ayakta antrede hoşgeldin diyolar 1 milyar verdik bu ay yapılsın diye senin gibi birini zor çıkarıyo allahım dedim millet gülme krizinde benden sinir boşalıyo kaynanam kocam ayy sinir oldum kendi karısı 100 kilo rahat var patavatsız bi cevap verme yeteneğina sahip olsam ahhh hep içime atıyom işte
iyiyim bitanem, teşekkür ederim=))
sen nasılsın?
diyetinde iyi gidiyormuş, çok sevindim=)) opuyorumnanaktan :lepi: :lepi:
Offfff kahveye bak.Kesinlikle hayır diyemem.....Sade olsun benimki canım.Üzerime bir şey alıp geliyorum hemen......Gerçi sabah teklif etmişsin ama akşam içinde geçerlidir kahve davetin değilmi?
sen istersinde geçerli olmaz olurmu hiç beyzuş ablam benim=)) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet benden kahve bekleyen canlarım bi koşu yaptımda geldim kahveleri:))
buyruuuun buyrunnnnnnnnn
beyzuş ablam, zeynep957 ablam, banucum, doğa3, nursena ve diğer arkadaşlarım buyrun arzu edenler alsınlar, afiyet bal şeker olsun hepinize...=))
bu arada kahveler sade, malum +90topiğindeyiz :smiley-cool:
aay bende deli oluyom yiyip yiyip kilo almayanlardan ayy en sinir olduğumda kendi dötlerine bakmazlar hep karşıdakilerini inceleyen şişkolar delirtir beni bi dayım var anaam evine gittim hayırlıya ev aldı ev büyük ama asansörleri küçücük daha girer girmez dedimki asansörünüz pek küçükmiş dayı demezmi millet ayakta antrede hoşgeldin diyolar 1 milyar verdik bu ay yapılsın diye senin gibi birini zor çıkarıyo allahım dedim millet gülme krizinde benden sinir boşalıyo kaynanam kocam ayy sinir oldum kendi karısı 100 kilo rahat var patavatsız bi cevap verme yeteneğina sahip olsam ahhh hep içime atıyom işte
sen istersinde geçerli olmaz olurmu hiç beyzuş ablam benim=)) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet benden kahve bekleyen canlarım bi koşu yaptımda geldim kahveleri:))
buyruuuun buyrunnnnnnnnn
beyzuş ablam, zeynep957 ablam, banucum, doğa3, nursena ve diğer arkadaşlarım buyrun arzu edenler alsınlar, afiyet bal şeker olsun hepinize...=))
bu arada kahveler sade, malum +90topiğindeyiz :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?