Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hanımlar...

BUGÜNKİ MENÜM:

KAHVALTI:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane mandalina
3kk beyaz peynir

ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek

1fincan şekerli türk kahvesi

ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
1,5tane havuç
1sb yoğurt
2dilim ekmek
1tane salatalık

ARA2:
1tane elma
1dilim ekmek

1çb süt

AKŞAM:
6yk pırasa yemeği
1sb süt
1tabak karışık salata
2dilim ekmek

ARA3-(GECE):
2sb süt
1tane mandalina

Meyracım listen güzelde havuç yerine sebze yemeği yesen daha çok doyarsın bende havucu çok seviyordum sonra dr dediği 1 tane havuç 4 yk sebze yemeğine denkmiş.

Ya şu diette meyva serbest olsa bende yapıcamda işte bir ara yapmıştım tabi o zaman 20 yaşındaydım 3 ayda 30 kilo vermiştim.Şimdi okadar heralde imkansız

Şu ana kadar çok sıkı bir şekilde yapamadım ben de ama yarından itibaren katı bir şekilde kurallara uyarak uygulayacağım :) Kaçamak yaptığım halde 1,5 kilo veriyorum. Kaçamak yapmazsam daha iyi olur herhalde :)

Meyracım listen güzelde havuç yerine sebze yemeği yesen daha çok doyarsın bende havucu çok seviyordum sonra dr dediği 1 tane havuç 4 yk sebze yemeğine denkmiş.

Bence de havuç yerine başka sebzeler seçmen daha akılcı ve doyurucu olur :asigim:

Ya doğru söylüyorsun ablam yaptı bir ayda 7 8 kilo verdi ilk ay ama ben etten çok sebze kurbaklagil sevdiğimden bana tam eziyet oluyor.

Pozitif düşünmek insanı gerçekten değiştiriyor :) Aynada kendime birkaç güzel iltifat edince, elimde olmayanlara değil de olanlara bakıca çok mutlu oluyorum :)

Gencim, güzelim, elim kolum sağlam, mutluyum, sevdiklerim yanımda, kilo veriyorum, ben değerliyim, ben çok özelim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan delikafadulden :sm_cool: :asigim: hihoyyyt :icecream: :dance: :sm_cool: :lepi:

Son düzenleme:

ah ablacım benimde bu akşam uykum kaçtı canım nasıl tatlı istiyo şafak gelirken çikolata bulmuş:)))cidden öyle bana bakıyo mutfaktan sanki ama hedefimiz var unutma :CüvCüv::))
biz sülalece yiyip yiyip zayıf kalanlardan olamıycaz malesef....

Bize de misafir geldi. Misafirin yediğine bakmak ayıptır ama baktım işte kaydirigubbakcemile3 Deli gibi yiyiyor, deli gibi içiyor kolaları fantaları ama hala 54 kilo delikafadulden Bir de bana çok yeme şişmişsin diyor kötükedihüso Elimden bir kaza çıkabilirdi

evet canım 1havuç bendeki listedede 4yk sebze yemeğine karşılık geliyo. bende genelde sebze yemeği tercih ediyorum,
ama canım sebze yemeği yemek istemediği zamanlarda yada evde sebze yemeği bulunmadığı zamanlarda havucu tercih ediyorum, kolaylık oluyor benim için.
mesela; benim öğle menümde, 6yk sebze yemeği var,
ama bugün öğlen evde sebze yemeği yoktu bende 1,5havuç yedim=))

evet sebze yemeği havuca nazaran daha tok tutuyo bencede canım, çok teşekkürler canım ince fikirliliğin için... opuyorumnanaktan
seni seviyoyum=)) :asigim: opuyorumnanaktan

aay bende deli oluyom yiyip yiyip kilo almayanlardan ayy en sinir olduğumda kendi dötlerine bakmazlar hep karşıdakilerini inceleyen şişkolar delirtir beni bi dayım var anaam evine gittim hayırlıya ev aldı ev büyük ama asansörleri küçücük daha girer girmez dedimki asansörünüz pek küçükmiş dayı demezmi millet ayakta antrede hoşgeldin diyolar 1 milyar verdik bu ay yapılsın diye senin gibi birini zor çıkarıyo allahım dedim millet gülme krizinde benden sinir boşalıyo kaynanam kocam ayy sinir oldum kendi karısı 100 kilo rahat var patavatsız bi cevap verme yeteneğina sahip olsam ahhh hep içime atıyom işte

Hızımı alamayıp saydım kusura bakma :) Dayın olduğunu bir an unuttum delikafadulden
Benim dayım olsa içimden gelenleri söylerdim de şimdi edit yapmak şarttı :kedi:
Ama kim olursa olsun bir dahaki sefere altta kalma, yoksa seni hep üzerler. Çünkü yaranı biliyorlar

Son düzenleme:
iyiyim bitanem, teşekkür ederim=))
sen nasılsın?
diyetinde iyi gidiyormuş, çok sevindim=)) opuyorumnanaktan :lepi: :lepi:

İyiyim demek isterdim ama Nursena'nın mesajı sinirlerimi zıplattı delikafaduldenkötükedihüso

Diyet iyi gidiyor şimdilik, sinirimden eriyip bitesim sonra da buhar olup uçasım geliyor kötükedihüso

Biraz telkin lazım.

Ben güzelim, çok özelim, biriciğim, her şeyin en güzeline layığım kaydirigubbakcemile3

Offfff kahveye bak.Kesinlikle hayır diyemem.....Sade olsun benimki canım.Üzerime bir şey alıp geliyorum hemen......Gerçi sabah teklif etmişsin ama akşam içinde geçerlidir kahve davetin değilmi?

sen istersinde geçerli olmaz olurmu hiç beyzuş ablam benim=)) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet benden kahve bekleyen canlarım bi koşu yaptımda geldim kahveleri:))
buyruuuun buyrunnnnnnnnn
beyzuş ablam, zeynep957 ablam, banucum, doğa3, nursena ve diğer arkadaşlarım buyrun arzu edenler alsınlar, afiyet bal şeker olsun hepinize...=))

bu arada kahveler sade, malum +90topiğindeyiz :smiley-cool:

Ben bir tanesini aldım teşekkürler

opuyorumnanaktan

Benimde amcalar öyle patavatsız onların hanımlarıda benim kadar olmasada ki bi zamanlar biri okadardı eşimin yanında ne ladlar adama diyo sen bunu aldatsan yeri var oh falan oldum gıkımı çıkaramadım ki laf altında kalmam ama kal geldi sonrada gelmiş beni motive etmek için söylermiş püh senin motivene a.. özür dilerim ama haketti artık bayramları gitmiyorum her gittiğimde bir laf bu ne ya şişmansam ben şişmanım seninkide öyle bir patavatsız orda gülenler ondan patavatsız ayyy bak sinir oldum gecegece

Canım benim balığın üstünede iyi gider ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…