Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ya benimde birde orhanda yok.Doğru diyosun valla ama sen ye kız beni deli ediyosun zaten hala rejim aramızda kalakala psikoza bağladın.Kendini tombik sanıyorsun şimdi git mutfağa o çikolata ye bu ablam için dedelikafaduldencokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kimin kimi aldatmaya hakkı varmış?

Tam anlamadı ben kötükedihüso

Ben yatsam iyi olacak :)

Yarın uykudan biraz fedakarlık yapıp yürüyüşe giderim zemuszemus

Herkese iyi geceler opuyorumnanaktan a.s.

Kimin kimi aldatmaya hakkı varmış?

Tam anlamadı ben kötükedihüso

hee geçende bana komşu diyo duydunmu koca mahkemeye gidip derseymişki karım şişman mutlu deilim boşayabiliyomuş mahkeme aman zaten öle boşayacaksa hiç gereği yok öle kocanın dedim ben kendim için zayıflıcam sağlığım için gece gece sinirlendim bak

hepinizi öpüyom benim adamın pc ye bakası gelmiş kalkmam lazım kızlar saatlerinizi ayarlayın bu gace byy

Merhaba gençler..Naaaberrr..:))))))

Okan'da çok ilginç bir konuk var..Ece adında,nasıl yayarak cümle kuruyor öyle şaka gibi...:))

Anlatayımda içimde kalmasında öyle yatayım.
Akşam epey konuştuk berkanla yaklaşık 1 aydır hiç konuşmamıştık. Açıklaması şu oldu Spil dağında bir ev tutmuş kafayı dinlemiş ve düşünmüş zibidiliği bırakıp evlenebilirmiyim evlenince eşime çocuklarıma iyi bir baba olabilirmiyim evliliğe hazırmıyım bunları ölçüp biçmiş. Klasik erkeklerin evliilk korkusu bu olsa gerek. Sonuç olarak sensiz yapamayacağımı anladım askerliğim bitsin evlniyoruz dedi beni çok sevdiğini bensiz yapamadığını belirtti.
Bende zamaana bırakmamız gerektiğini söyledim çünkü çoook kırgınım ve ona olan güvenim sarsıldı. Zaman gösterecek ne olacağını ...
İyi geceleeeeerrr hanımlar ...

ben böyle bir durum olduğu vakit lafımı yerine otutturuyorum o an, büyüğüm bile olsa(saygısızlık yapmadan tabiki).... çünkü mecburum bunu yapmaya, ben onların dalga makinesi değilim....... :dilcikar: :dilcikar:

çiviyi çiviyle söküyorum sempatiksalakcinni bende karşıdakine anında kendi açığıyla lafı oturtuyorum:)) buna rağmen yinede tek tük susmayanlarda oluyo tabiki....

Meyracım sabah kahveye geliyorum ben,olurmu,geçerlimi...:))

Sanada iyigeceler ondan boşıycaksa ben onu daha önce boşarım ama Allah var birgün birkere demedei zayıfla diye sen böyle güzelsin der gönlümü alır ay bu komşuların bir kısmıda kıskançlıktan yapıyo

Baharcım bende merak etmiştim ne konuştuğunuzu,cevabını beğendim aferim..

Birşey sorucam, peki sen inandınmı samimiyetine..hissedersin bir şekilde..eğer seni tekrar üzmeyeceğine inanıyorsan denemeye değer...:)

Valla yenacım küçük çocuklar gibi bugün aradım aradım meşgule aldı sonra msj atmış utanıyorum seninle konuşacak yüzüm yok seni çok seviyorum düşündüm sensiz olamayacağıma karar verdim beni affet yazmış. Ben inanıyorum berkana her konuda. Ama onu da anlayabiliyorum özel sorunlarından ötürü kendini hayattan soyutlama gereği duyuyor. Zaman gösterecek 2. bir şansımız olup olmadığını ... boshayallersmile

Ellerine sağlık bebeğim......

Taze elden;taze kahve

Taze gönül tazeler.....:1hug:Şeniza.s.

İyiyim canım sen nasılsın...bugün kaçamaklarla dolu bir gündü..soğuktan sanırım, sürekli tatlı yemek istedim ve yedim.kaydirigubbakcemile3.

Afiyet olsun canım havalar soğudu ya ondandır.Bugün benimkide kaçtı ama olsun canım Yiyelim zeynep dediği gibi yapalım bize bişey yapmazzz::)))

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…