ah ablacım benimde bu akşam uykum kaçtı canım nasıl tatlı istiyo şafak gelirken çikolata bulmuş:)))cidden öyle bana bakıyo mutfaktan sanki ama hedefimiz var unutma :CüvCüv::))
biz sülalece yiyip yiyip zayıf kalanlardan olamıycaz malesef....
Benimde amcalar öyle patavatsız onların hanımlarıda benim kadar olmasada ki bi zamanlar biri okadardı eşimin yanında ne ladlar adama diyo sen bunu aldatsan yeri var oh falan oldum gıkımı çıkaramadım ki laf altında kalmam ama kal geldi sonrada gelmiş beni motive etmek için söylermiş püh senin motivene a.. özür dilerim ama haketti artık bayramları gitmiyorum her gittiğimde bir laf bu ne ya şişmansam ben şişmanım seninkide öyle bir patavatsız orda gülenler ondan patavatsız ayyy bak sinir oldum gecegece
Kimin olucak eşimin hakkıymış şişmanız ya ondan söyleyende özmüöz amcam hıyarKimin kimi aldatmaya hakkı varmış?
Tam anlamadı ben kötükedihüso
Kimin kimi aldatmaya hakkı varmış?
Tam anlamadı ben kötükedihüso
Ben yatsam iyi olacak :)
Yarın uykudan biraz fedakarlık yapıp yürüyüşe giderim zemuszemus
Herkese iyi geceler opuyorumnanaktan a.s.
Benimde amcalar öyle patavatsız onların hanımlarıda benim kadar olmasada ki bi zamanlar biri okadardı eşimin yanında ne ladlar adama diyo sen bunu aldatsan yeri var oh falan oldum gıkımı çıkaramadım ki laf altında kalmam ama kal geldi sonrada gelmiş beni motive etmek için söylermiş püh senin motivene a.. özür dilerim ama haketti artık bayramları gitmiyorum her gittiğimde bir laf bu ne ya şişmansam ben şişmanım seninkide öyle bir patavatsız orda gülenler ondan patavatsız ayyy bak sinir oldum gecegece
Sanada iyigeceler ondan boşıycaksa ben onu daha önce boşarım ama Allah var birgün birkere demedei zayıfla diye sen böyle güzelsin der gönlümü alır ay bu komşuların bir kısmıda kıskançlıktan yapıyohee geçende bana komşu diyo duydunmu koca mahkemeye gidip derseymişki karım şişman mutlu deilim boşayabiliyomuş mahkeme aman zaten öle boşayacaksa hiç gereği yok öle kocanın dedim ben kendim için zayıflıcam sağlığım için gece gece sinirlendim bak
hepinizi öpüyom benim adamın pc ye bakası gelmiş kalkmam lazım kızlar saatlerinizi ayarlayın bu gace byy
Merhaba gençler..Naaaberrr..:))))))
Okan'da çok ilginç bir konuk var..Ece adında,nasıl yayarak cümle kuruyor öyle şaka gibi...:))
Anlatayımda içimde kalmasında öyle yatayım.
Akşam epey konuştuk berkanla yaklaşık 1 aydır hiç konuşmamıştık. Açıklaması şu oldu Spil dağında bir ev tutmuş kafayı dinlemiş ve düşünmüş zibidiliği bırakıp evlenebilirmiyim evlenince eşime çocuklarıma iyi bir baba olabilirmiyim evliliğe hazırmıyım bunları ölçüp biçmiş. Klasik erkeklerin evliilk korkusu bu olsa gerek. Sonuç olarak sensiz yapamayacağımı anladım askerliğim bitsin evlniyoruz dedi beni çok sevdiğini bensiz yapamadığını belirtti.
Bende zamaana bırakmamız gerektiğini söyledim çünkü çoook kırgınım ve ona olan güvenim sarsıldı. Zaman gösterecek ne olacağını ...
İyi geceleeeeerrr hanımlar ...
Merhabalar nasılsın
Baharcım bende merak etmiştim ne konuştuğunuzu,cevabını beğendim aferim..
Birşey sorucam, peki sen inandınmı samimiyetine..hissedersin bir şekilde..eğer seni tekrar üzmeyeceğine inanıyorsan denemeye değer...:)
sen istersinde geçerli olmaz olurmu hiç beyzuş ablam benim=)) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet benden kahve bekleyen canlarım bi koşu yaptımda geldim kahveleri:))
buyruuuun buyrunnnnnnnnn
beyzuş ablam, zeynep957 ablam, banucum, doğa3, nursena ve diğer arkadaşlarım buyrun arzu edenler alsınlar, afiyet bal şeker olsun hepinize...=))
bu arada kahveler sade, malum +90topiğindeyiz :smiley-cool:
İyiyim canım sen nasılsın...bugün kaçamaklarla dolu bir gündü..soğuktan sanırım, sürekli tatlı yemek istedim ve yedim.kaydirigubbakcemile3.
Ellerine sağlık bebeğim......
Taze elden;taze kahve
Taze gönül tazeler.....:1hug:Şeniza.s.
Valla yenacım küçük çocuklar gibi bugün aradım aradım meşgule aldı sonra msj atmış utanıyorum seninle konuşacak yüzüm yok seni çok seviyorum düşündüm sensiz olamayacağıma karar verdim beni affet yazmış. Ben inanıyorum berkana her konuda. Ama onu da anlayabiliyorum özel sorunlarından ötürü kendini hayattan soyutlama gereği duyuyor. Zaman gösterecek 2. bir şansımız olup olmadığını ... boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?