Meyracım sabah kahveye geliyorum ben,olurmu,geçerlimi...:))
Merhaba hayatım;Bende bir taraftan Okan'ı izliyorum.Kimin nesiyse o Ece ;tamda ağzına tokadı hakeden bir tip.Hiç hoşlanmadığım bir tip.Ayrıca çok bilmişleri,hiçbir şey bilmediği halde her konuda söyleyecek bir şeyi olanları,konuşmaktan bihaber olanları da sevmiyorum.Ohhh rahatladım....Merhaba gençler..Naaaberrr..:))))))
Okan'da çok ilginç bir konuk var..Ece adında,nasıl yayarak cümle kuruyor öyle şaka gibi...:))
Süper cevap vermişsin....Tabii ki zamanla bir şeyleri tartıp düşünmen daha iyi olur.Çıkacak her sorunda inzivaya çekilmeye kalkmaz inşallah.Allah hakkınızda hayırlısını versin .Anlatayımda içimde kalmasında öyle yatayım.
Akşam epey konuştuk berkanla yaklaşık 1 aydır hiç konuşmamıştık. Açıklaması şu oldu Spil dağında bir ev tutmuş kafayı dinlemiş ve düşünmüş zibidiliği bırakıp evlenebilirmiyim evlenince eşime çocuklarıma iyi bir baba olabilirmiyim evliliğe hazırmıyım bunları ölçüp biçmiş. Klasik erkeklerin evliilk korkusu bu olsa gerek. Sonuç olarak sensiz yapamayacağımı anladım askerliğim bitsin evlniyoruz dedi beni çok sevdiğini bensiz yapamadığını belirtti.
Bende zamaana bırakmamız gerektiğini söyledim çünkü çoook kırgınım ve ona olan güvenim sarsıldı. Zaman gösterecek ne olacağını ...
İyi geceleeeeerrr hanımlar ...
İyiyim canım sen nasılsın...bugün kaçamaklarla dolu bir gündü..soğuktan sanırım, sürekli tatlı yemek istedim ve yedim.kaydirigubbakcemile3.
aaaa ne demek tabiki geçerli=))) opuyorumnanaktan
buyur gel canım, yalnız gelirken hava baya soğuk barışın üzerine kaban almayı unutma sakın canım olurmu?=)) yerimseniben opuyorumnanaktan
benim çok uykum geldi kızlar, ben yatıyım artık, yoksa bilgisayar başında uyuyup kalıcam=))))
herkese iyi geceler, tatlı rüyalar... opuyorumnanaktan
Okulda ''english fast'' form benzeri broşür dağıtmış öğrencilerin doldurması için,tabii kızımda doldurup vermiş...
Bugün eşimi aramış ordan bir görevli,12 kişilik öğrenciye burs ayırdıklarını söylemiş,bunların içinde kızımda bulunuyormuş,yarın gelip kızımı yakından tanıyıp birebir konuşmak istediklerini belirtmişler...
Kızım nasıl heyecanlandı,beni düşündüren eve gelmek istemeleri normalmi,ev yaşantısını,durumunu değerlendiripmi kayda alıcaklar acaba...
Öte yandan pekde istemiyorum zaten ingilizcesi çok iyi,hiç yanlışsız cevapları..SBS ye hazırlandıkları için vakit sorunu var...
Merhaba hayatım;Bende bir taraftan Okan'ı izliyorum.Kimin nesiyse o Ece ;tamda ağzına tokadı hakeden bir tip.Hiç hoşlanmadığım bir tip.Ayrıca çok bilmişleri,hiçbir şey bilmediği halde her konuda söyleyecek bir şeyi olanları,konuşmaktan bihaber olanları da sevmiyorum.Ohhh rahatladım....
:roflol: :roflol: :roflol:
Süper cevap vermişsin....Tabii ki zamanla bir şeyleri tartıp düşünmen daha iyi olur.Çıkacak her sorunda inzivaya çekilmeye kalkmaz inşallah.Allah hakkınızda hayırlısını versin .
a.s
Ah YENACIĞIM ;al benden de o kadar....Tatlıya saldırasım var.Allahtan evde tatlı bulundurmuyorum ama;yinede dolabın kenar köşesinde kalmış tatlı bisküvi varmı diye aradım az önce.Yokmuş.Sunta bisküvi kemiriyorum şu anda...
Canım maşallah ne güzel tabi bu dönemde iyi karar vermek lazım.
Okulda ''english fast'' form benzeri broşür dağıtmış öğrencilerin doldurması için,tabii kızımda doldurup vermiş...
Bugün eşimi aramış ordan bir görevli,12 kişilik öğrenciye burs ayırdıklarını söylemiş,bunların içinde kızımda bulunuyormuş,yarın gelip kızımı yakından tanıyıp birebir konuşmak istediklerini belirtmişler...
Kızım nasıl heyecanlandı,beni düşündüren eve gelmek istemeleri normalmi,ev yaşantısını,durumunu değerlendiripmi kayda alıcaklar acaba...
Öte yandan pekde istemiyorum zaten ingilizcesi çok iyi,hiç yanlışsız cevapları..SBS ye hazırlandıkları için vakit sorunu var...
Banucum,sende bayağı geç uyuyorsun...
Bu konular hakkında pek bilgim yok ama;senin ve kızın adına hem sevindim hem gurur duydum..Başarısı belgelenmiş daha neye gerek var.Bursa ihtiyacınız olmadığını (evinizi gördükten sonra) karar verselerde ;başarılı olmasının belgelenmesi çok güzel ve yeterli bence.....Allah yolunu açık etsin tüm yavruların inşallah...
Evet ya bu aralar çok kötü bozuldu birde bu gece eşim evde yok babasının yanında bende yalnız olunca biraz tedirgin oluyorum ondanda daha çok uykum kaçtı.
Gideyim de bir bardak ligh limonata alıp geleyim mutfaktan...
Marka yazmayayım...Yassak.....
Evet yanlız olunca insan ister istemez tedirgin oluyor..Uzakmı eşinin ailesi.??
Gideyim de bir bardak ligh limonata alıp geleyim mutfaktan...
Marka yazmayayım...Yassak.....
Öpücük marka....Şeniz
Merak ettim markasını ama...kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım...Umarım ciddi bir hastalık yoktur.Allah yardımcısı olsun;acil şifalar versin...Yok ama gene 1 saat var aramızda babası biraz rahatsız ordan gelmiştik zaten tekrar apar topar gitti.Yaşlılık çok zor ya
Bende çok severim içine limon sık çok daha güzel oluyor ben yaptım o şekilde kendim yaptım sandılar ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?