Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaşlılık işte yaşlar ilerledikce hastalıklar geliyor birde bir korku girdi ölücem diye ondanda böyle sıksık fenalaşıyo off zor valla.
limonatanın bu şeklide eşimden zaten ahçı gibi adam süper yemekler yapıyor bir ara her zaman farklı bölgelerin yemeklerini yapıyordu rejime girince kestim kendi zayıf beni şişriy:::))))

Iyyyy okanı çok severim ama seyredemiycem.Yapamıycammmmm edemiycemmm bu ne yaa şımarık şey

Çok iğrenç değilmi....Ben izlemiyorum dayanamadım,eşim film izliyor..:)

Son düzenleme:

Hepimiz yaşlanıcaz,allah sonumuzu hayırlı getirsin,kimseye muhtaç etmesin,
kayın pederinede hayırlı bir kapı açsın..:Saruboceq:.

Kızlar size komik bir şey anlatayım.....

27 ekimde annemle babamın evlilik yıldönümüydü...
Babam bu konularda çok incedir ..Bir kucak kırmızı ve beyaz karanfille gelmiş eve....Annemde ablama babamın sevdiği yemekleri yaptırtmış.Ablam bunları bana telefonda anlatırken ;annem tuvaletten çıktı.Bende duyuyorum söylediklerini.Beyzamı arıyor dur dur geldim derken afedersiniz donunu çekemeden telefonun yanına gelmiş.Ben kaçıyorum ya...Ablam ;dur ayol donunu çek falan derken iki bacağını bir yere sokmuş.Ablam gülmekten konuşamıyor..Neyse toparlanıp telefonu aldı....
Bende dedim ki:Hey Allahım donunu çekemeyen kadınlara kocası bir kucak çiçekle geliyor.Bize hava gazı.Vallahi vücudumun bazı bölgelerine (yazamıyorum anladınız siz) tüküresim geldi''
Annem kıkır kıkır gülmeye başladı ve o kadar güldü ki çekemediği donunu ıslattı.....
Allahım uzun ömürler versin bazen bizi çok güldürüyor....

Allah uzun ömürler sağlıklı ömürler versin.Gecegece evdede yalnızım benide güldürdün final süper olmuş::)))))

Canım yaaaa,kıyamam ben..hürmetler annene..ne güzel ilişkileri varmış beyzusçum hayran oldum..Allah bozmasın,belli bir yaştan sonra artık çok iyi dost oluyorlar değilmi..

Çok şanslısın hala karısına çiçek alan bir ailede yetiştiğin için...:)

zeynep bu saatlerde uğrardı ama gelmedi..

Sağol canım...Umarım hepimizin evliliği böyle uzun,saygılı ve sevgi dolu olur....
Ailem konusunda gerçekten şanslıyım;umarım onlarda evlatları konusunda böyle düşünüyorlardır......
Dost gibiler gerçekten.Artık bazı konularda babam yardımcı oluyor anneme.Mesela içeceğini veya meyvasını getiriyor.Biz götürelim baba dediğimizde ''benim götürmem hoşuna gidiyor ''deyip bize vermiyor ama;annem duymayıp laf uydurduğunda bazen giriyorlar birbirlerine....Aynı arkadaş gibi....

Benimde uykum geldi bayağı,sizede doyum olmuyor inan ama benim sıpacan sabahın köründe kalkıyor mesaiye yetişicek gibi..:)))

İyi geceler güzeller..güzel rüyalar görün en az 2 kilo eksik uyanın...:))

Onları izlemekte eğlenceli olmalı ..:))

Maşallah Allah uzun ömürler versin ikisinede benimde dedem öyle annaneme hizmet ediyor bu yaşta maşallah 85 yaşında ama suyunu bile o götürüyo böyllerine bin kere maşallah

Allah uzun ömürler sağlıklı ömürler versin.Gecegece evdede yalnızım benide güldürdün final süper olmuş::)))))
Amin canım.Allah cümlemizin sevdiklerine uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin...
zeynep bu saatlerde uğrardı ama gelmedi..

Belkide misafiri vardır veya o bir komşuya falan gitmiştir.Yoksa gelirdi gerçekten bu saatlerde....
Haaaa cumhuriyet bayramı tatili uzun oldu ya belki oğluyla gelini gelmiştir...

Benimde uykum geldi bayağı,sizede doyum olmuyor inan ama benim sıpacan sabahın köründe kalkıyor mesaiye yetişicek gibi..:)))

AMİNNNNN canım sanada iyigeceler bizi kaldıran yok ondan rahat rahat oturuyoruz benim fındıkta dün bizdeydi sabahın köründe kaldırdı valla tatlı rüyalar

Evet haklısın,olabilir...
Çok şanslı gelini harika bir kayınvalidesi var çünkü...sanırım gelinide benim gibi annesini erken yaşta kaybetmiş..

Son düzenleme:

İnşallah canım inşallah...İyi geceler.....Allah rahatlık versin...
AMİNNNNN canım sanada iyigeceler bizi kaldıran yok ondan rahat rahat oturuyoruz benim fındıkta dün bizdeydi sabahın köründe kaldırdı valla tatlı rüyalar

Banucuğum sana da iyi geceler canım....Tatlı rüyalar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…