İnşallah canım inşallah...İyi geceler.....Allah rahatlık versin...
Banucuğum sana da iyi geceler canım....Tatlı rüyalar.....
Kızlar size komik bir şey anlatayım.....
27 ekimde annemle babamın evlilik yıldönümüydü...
Babam bu konularda çok incedir ..Bir kucak kırmızı ve beyaz karanfille gelmiş eve....Annemde ablama babamın sevdiği yemekleri yaptırtmış.Ablam bunları bana telefonda anlatırken ;annem tuvaletten çıktı.Bende duyuyorum söylediklerini.Beyzamı arıyor dur dur geldim derken afedersiniz donunu çekemeden telefonun yanına gelmiş.Ben kaçıyorum ya...Ablam ;dur ayol donunu çek falan derken iki bacağını bir yere sokmuş.Ablam gülmekten konuşamıyor..Neyse toparlanıp telefonu aldı....
Bende dedim ki:Hey Allahım donunu çekemeyen kadınlara kocası bir kucak çiçekle geliyor.Bize hava gazı.Vallahi vücudumun bazı bölgelerine (yazamıyorum anladınız siz) tüküresim geldi''
Annem kıkır kıkır gülmeye başladı ve o kadar güldü ki çekemediği donunu ıslattı.....
Allahım uzun ömürler versin bazen bizi çok güldürüyor....
zeynep bu saatlerde uğrardı ama gelmedi..
Amin canım.Allah cümlemizin sevdiklerine uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin...
Belkide misafiri vardır veya o bir komşuya falan gitmiştir.Yoksa gelirdi gerçekten bu saatlerde....
Haaaa cumhuriyet bayramı tatili uzun oldu ya belki oğluyla gelini gelmiştir...
Anlatayımda içimde kalmasında öyle yatayım.
Akşam epey konuştuk berkanla yaklaşık 1 aydır hiç konuşmamıştık. Açıklaması şu oldu Spil dağında bir ev tutmuş kafayı dinlemiş ve düşünmüş zibidiliği bırakıp evlenebilirmiyim evlenince eşime çocuklarıma iyi bir baba olabilirmiyim evliliğe hazırmıyım bunları ölçüp biçmiş. Klasik erkeklerin evliilk korkusu bu olsa gerek. Sonuç olarak sensiz yapamayacağımı anladım askerliğim bitsin evlniyoruz dedi beni çok sevdiğini bensiz yapamadığını belirtti.
Bende zamaana bırakmamız gerektiğini söyledim çünkü çoook kırgınım ve ona olan güvenim sarsıldı. Zaman gösterecek ne olacağını ...
İyi geceleeeeerrr hanımlar ...
çocuklar evde olunca benim düzende kaçıyor....ama yılmak yok yola devam........kaydirigubbakcemile5saferan bende haftasonu bozuyorum ne olacak bu halimiz yaaa
bugünkü yediklerim..
öğleden sonra
3 bardak çay,3 büsküvi,
ara:1 hurma,1 sucuklu tost
akşam:2 küçük biber.bir patlıcan dolma
gece 3:bir tabak patlıcan güveç,4 kaşık pilav
saat 5.5 kahve
6.30 da inşallah yatarım..uyumasını bekliyorum..şu yediğim zamanların saçmalığına bakın..hepinizi en güzel rüyalalara emanet ediyorum...
Kimin olucak eşimin hakkıymış şişmanız ya ondan söyleyende özmüöz amcam hıyar
hee geçende bana komşu diyo duydunmu koca mahkemeye gidip derseymişki karım şişman mutlu deilim boşayabiliyomuş mahkeme aman zaten öle boşayacaksa hiç gereği yok öle kocanın dedim ben kendim için zayıflıcam sağlığım için gece gece sinirlendim bak
hepinizi öpüyom benim adamın pc ye bakası gelmiş kalkmam lazım kızlar saatlerinizi ayarlayın bu gace byy
BAHAR'IM; istersen okuma..söyleyeceklerim hoşuna giecek şeyler değil..en kolayı hayırlısı olsun demek..ama tecrübe aynı zamanda sevdiklerinden sorumlu olmayı da gerektiriyor..iç sesine kulak ver..o senin en iyi rehberindir..acılarına ve şu anki yalnızlığına yenik düşüp onun bahanelerine sarılma derim..giden senin hayatın ve gençliğin..maalesef geri de gelmiyor..ilerde keşkeler de işe yaramıyor..seni gerçekten seven başta bu korkuları da paylaşırdı..bence fazlasıyla emin senden.kendinden olmadığı kadar..,,birde erkekler kendi suçluluk ve yetersizlik duygularını sana acı çektirerek hal yoluna girerler..iyi ce düşünnn derim ...seni seven bir abla olarak..dedim ya ben bu tür konularda acımasız oluyorum...kimsenin sonradan ağlamasını istemiyorummm.
herkese günaydıınn................
günayydınn çıtırlar kızım yazdırmıyo ginemi sayfana girdin anne diyooo az ilgilenem gelirim mutlu pazarlar kociş gelmedi daha kahvaltı edemedik
Sağol ablacım düşüncelerini paylaştığın için opuyorumnanaktan
Ben zaten ona da söyledim sen her sıkıntında beni yalnız bırakacaksan senden ne iyi koca olur ne de çocuklarına babalık yapabilirsin dedim. Hiç alttan almadım hatta kendime inanamadım bu kadar sert olduğum için. Çünkü ben berkanı içimde bitirdiğim an geri geldi ama yine de birbirimize verilmiş onca sözümüz ve yaşanmışlığımız vardı affet beni deyince düşünme gereği hissettim zamana bıraktım kısmet herşey ama bugün çıksa hayatımdan bir damla gözyaşı dökmem artık :umursamaz:
çok saberttim bir av parası harcadım evlat sahibi olabilmek için .tüp bebeklerde mecbur kaldım kiradan buraya geldim 6 senedir sabrediyorum ama dahada sabredebilirmiyim bilmiyorum kendime güvenemiyorum karşımdakinede...ayy olamzmı yaaaaa off börek beni öldürdü bugün haftasonundan nefret ediyorummmmm
ayyy bu satte içilmez ama sabah alayım yarın kahvaltı sonrası iyi gider:))
sen ondan kilo alıyon aman ben,im iyiki öle deil allahh tezgahın üstünde yatarım habire bişey yerim
bende düşünmüyo deilim şişirir çorba beni bu hafta denesem nesıl olur
bugün aynen bunu düşündüm benim adam hayatta bişey bulamaz ev işibilmez bana bişey olsa ne kendi ne çoluk çocuk oortada kalır adamlar evlensin bence hayat devam ediyo ama erkekler için kadın olsa kocasına yanar durur yıllarca sonrada çoluk çocuğa hizmetçi olur
ben 20 gün izinde deliriyom kültür farkı çok kötü hele cahil insanlarla uğraşmak zor
çok sağol banucum ben aralarda meyvayı tercih etsem nasıl olur sabah ve ikindide elma veya mandalin yesem birde sabahki ekmeği iki dilim yesem tost şeklinde ısıtıyorum yağsız unonun kare dilim ekmekelerinide..inşallah faydası olur canım bugün sıcacık çorba istedi canım çorbyaı özledim inankiValla derincim eski diet listelerimden 119.5 kiloyken doktorun verdiği liste en az rahat 2 kilo verirsin ama kaçırma.
Sabah:1kk peynir 4 zeytin 1dilekm dom sal
Ara :3 kuru kayısı
öğlen :4 yk sebze 60 gr et 1 d ekmek salata
Ara :1 su bardağı ayran veya meyvalı yoğurt
Akşam :6 yk sebze yemeği 1 d ekmek salata
Ara :2 meyva
Öğle ile akşamı değiştirebilirsin et yerine peynir yiyebilirsin 2 bardakta yeşil çay iç
Umarım faydası olur ben bu listelerle çok kilo verdim.Ya zaten bırak öyle diyetleri senin çocuğun sağlıklı yeki sağlıklı ol canım:1hug:
çocuklar evde olunca benim düzende kaçıyor....ama yılmak yok yola devam........kaydirigubbakcemile5
devam canım bırakmak yok inşallah arada bu tür kaçamaklar olacak
iyi gidiyorsun ablacığım üzülme........senin yaptıklarınla kazandıkların herşeye değer.......allah sana güç kuvvet versin........a.s.a.s.
Sağol ablacım düşüncelerini paylaştığın için opuyorumnanaktan
Ben zaten ona da söyledim sen her sıkıntında beni yalnız bırakacaksan senden ne iyi koca olur ne de çocuklarına babalık yapabilirsin dedim. Hiç alttan almadım hatta kendime inanamadım bu kadar sert olduğum için. Çünkü ben berkanı içimde bitirdiğim an geri geldi ama yine de birbirimize verilmiş onca sözümüz ve yaşanmışlığımız vardı affet beni deyince düşünme gereği hissettim zamana bıraktım kısmet herşey ama bugün çıksa hayatımdan bir damla gözyaşı dökmem artık :umursamaz:
Evlilik bu kadar kolay mı bitiyor?
Kilo aldığı için eşinden boşanmak isteyen ya da onu aldatma adiliğinde bulunan koca olmasa da olur zaten. Gözden ırak nereye giderse gitsin kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
çok saberttim bir av parası harcadım evlat sahibi olabilmek için .tüp bebeklerde mecbur kaldım kiradan buraya geldim 6 senedir sabrediyorum ama dahada sabredebilirmiyim bilmiyorum kendime güvenemiyorum karşımdakinede...
çok sağol banucum ben aralarda meyvayı tercih etsem nasıl olur sabah ve ikindide elma veya mandalin yesem birde sabahki ekmeği iki dilim yesem tost şeklinde ısıtıyorum yağsız unonun kare dilim ekmekelerinide..inşallah faydası olur canım bugün sıcacık çorba istedi canım çorbyaı özledim inanki
Tabiki olur o dediğin gibi.Doğru valla bu senin diyet kolay görünüyo ama inceleyince hiçde değil.
Çok zor canım sabretmek haklısın bende evleniirken altlı üstlü oturalım dediler ama ben asla dedim kira veririm kafamı dinlerim ama seninki çok farklı en azından bunca çilenin meyvasını aldın bundan sonra inşallah istediğin yere çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?