Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizimki de donunu çekemiyor,,ben giydiriyorum,,ama ben senden önce açıp tükürdüm..zaten yıllardır işe yaramıyana..işin şakası..mutlulukları hep daim olsun..sağlıkla..:roflol::roflol::roflol:

zeynep bu saatlerde uğrardı ama gelmedi..

doğru yanıt::E
hiç biri.bugün gelinimin ,şirinimin doğum günüydü.babası ve erkek kardeşi yanlarında.bana gelmediler.ayın 15'inden sonra aras gelecek..doktorayı dondurdu.askere gidecek..
bugün pazar vardı.siyatik bacaklarla zar zor yaptım.ama fiyatlar bayağı iyiydi.fasülye 1.5tl.domates 1.5 nar 1 tl.eve geldiğimde saat 5 gibiydi ve hala eşim kalkmamıştı.dün sabaha karşı tekrar banyo sorunumuz oldu.zaten ben kalktığımda öğleyi geçiyordu.akşam 9 da pilim tükendi..uyumuşum..gece 3'te kalktım..nasıl dengesiz bir hayat bu?adam bütün gün uyuyor.gece ayaklanıyor.hava bayağı soğudu.elimde elektrik sobası..şu meşhur marka olan..oda oda gezdiriyorum..gece salonda gündüz oğlumun odasında kalıyor..küçücük evin içinde dört dönüyoruz...ayakkabı mağazasının sahibi bayan annesinden kalan hasta bezlerini uygun fiyata verecekmiş..yarın onları alacağım..bir süre rahat ederim..

YENA'cığım tebrikler..kızımızın başarısı ne kadar moral verdi..tüm hayatına yayılsın..darısı barış'a..
yarın ki neticeyi dört gözle bekliyorum..çocuklarımızın başarısı ebeveyn olarak bir şeyleri doğru yaptığımız konusunda inancımızı tazeliyor..

BAHAR'IM; istersen okuma..söyleyeceklerim hoşuna giecek şeyler değil..en kolayı hayırlısı olsun demek..ama tecrübe aynı zamanda sevdiklerinden sorumlu olmayı da gerektiriyor..iç sesine kulak ver..o senin en iyi rehberindir..acılarına ve şu anki yalnızlığına yenik düşüp onun bahanelerine sarılma derim..giden senin hayatın ve gençliğin..maalesef geri de gelmiyor..ilerde keşkeler de işe yaramıyor..seni gerçekten seven başta bu korkuları da paylaşırdı..bence fazlasıyla emin senden.kendinden olmadığı kadar..,,birde erkekler kendi suçluluk ve yetersizlik duygularını sana acı çektirerek hal yoluna girerler..iyi ce düşünnn derim ...seni seven bir abla olarak..dedim ya ben bu tür konularda acımasız oluyorum...kimsenin sonradan ağlamasını istemiyorummm.

bugünkü yediklerim..
öğleden sonra
3 bardak çay,3 büsküvi,
ara:1 hurma,1 sucuklu tost
akşam:2 küçük biber.bir patlıcan dolma
gece 3:bir tabak patlıcan güveç,4 kaşık pilav
saat 5.5 kahve
6.30 da inşallah yatarım..uyumasını bekliyorum..şu yediğim zamanların saçmalığına bakın..hepinizi en güzel rüyalalara emanet ediyorum...

herkese günaydıınn................

Eklentiler

• $images.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 24
saferan bende haftasonu bozuyorum ne olacak bu halimiz yaaa
çocuklar evde olunca benim düzende kaçıyor....ama yılmak yok yola devam........kaydirigubbakcemile5

iyi gidiyorsun ablacığım üzülme........senin yaptıklarınla kazandıkların herşeye değer.......allah sana güç kuvvet versin........
a.s. a.s.

kızlaarr.... herkes uyuyormu........... benim fıstık 8 de dikildi ayağa salonda oyalanıyoruz millet uykusunu alsın diye.......

günayydınn çıtırlar kızım yazdırmıyo ginemi sayfana girdin anne diyooo az ilgilenem gelirim mutlu pazarlar kociş gelmedi daha kahvaltı edemedik

Kimin olucak eşimin hakkıymış şişmanız ya ondan söyleyende özmüöz amcam hıyar

Evlilik bu kadar kolay mı bitiyor?

Kilo aldığı için eşinden boşanmak isteyen ya da onu aldatma adiliğinde bulunan koca olmasa da olur zaten. Gözden ırak nereye giderse gitsin kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Son düzenleme:

Sağol ablacım düşüncelerini paylaştığın için opuyorumnanaktan
Ben zaten ona da söyledim sen her sıkıntında beni yalnız bırakacaksan senden ne iyi koca olur ne de çocuklarına babalık yapabilirsin dedim. Hiç alttan almadım hatta kendime inanamadım bu kadar sert olduğum için. Çünkü ben berkanı içimde bitirdiğim an geri geldi ama yine de birbirimize verilmiş onca sözümüz ve yaşanmışlığımız vardı affet beni deyince düşünme gereği hissettim zamana bıraktım kısmet herşey ama bugün çıksa hayatımdan bir damla gözyaşı dökmem artık :umursamaz:

Kelebekim, ilişkinizin boyutunu, ne kadar fedakarlıklarla ayakta tuttuğunuzu vs. bilmiyorum ama okuduğum birkaç cümle bile o kişinin seni üzeceğini anlamam için yeterli. Ne yaparsa yapsın yine de onu seveceğini, her özründe onu affedeceğini düşündüğü için seni üzmeye devam edecektir. benim haddime değil ama söylemeden de edemedim, kusura bakma :kedi:

ayyy terledim benim adamın pazar börek günüdür öldüm kokulardan amma 2 tane yedim okadar hem sabah hem öğlen yemeği niyetine kahvaltı etmemiştim lesli yapayım nası harcıcam hazır bebek uyurken pazar gününden börek yüzünden nefret ediyom kıyamıyom addamada gece 4 te olaya gitti şimdi geldi daha yedi geri gitti nası kyayım işte annemin evinde makarnadan başka yemek yapmamıştım el adamı açma börekler sıkmalar yaptırıyo vallahii sonda evlenincee niye kilo alınıyo deniyo kadınlık ruhumuzda var evlenince dirrek adamlara hangi güzel yemeği yapsamda beğense diye düşünüyoruz yemeğe yaptığım zamanı makyaja ayırsam ohooo evlenince bakımlı olacaktım göyaa çoluk çombalak derken bende yusyuvarlak oldum :))) neyse pazar pazar çenem düştü
istanbuldaki saldırıyıda geçemicem allah tüm askerleri ve polisimizi korusun masum ailelerin ışıkları sönüyo allah vermesin yapanlarında...........................................anladınız

çok saberttim bir av parası harcadım evlat sahibi olabilmek için .tüp bebeklerde mecbur kaldım kiradan buraya geldim 6 senedir sabrediyorum ama dahada sabredebilirmiyim bilmiyorum kendime güvenemiyorum karşımdakinede...
çok sağol banucum ben aralarda meyvayı tercih etsem nasıl olur sabah ve ikindide elma veya mandalin yesem birde sabahki ekmeği iki dilim yesem tost şeklinde ısıtıyorum yağsız unonun kare dilim ekmekelerinide..inşallah faydası olur canım bugün sıcacık çorba istedi canım çorbyaı özledim inanki

karşıdan gördüğümü söylüyorum canım sana kalmış ama bu çocuk seni çok üzdü şimdiye kadar etkilememek adına birşey yazmamıştım .ama çok seviyorum unutamıyorum diyorsun belli facedeki mesajlarındanda anlıyorum unutamıyorsun sen bilirsin

Çok doğru valla Allahtan karşıma melek gibi bir adam çıktı bir gün beni bu konuda üzmedi.

Herkese günaydın gece çok geç yatınca böyle saatlere kalıyor insan.Neyse bugün pazar bari haftaiçi olunca daha çok morali bozuluyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…