Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sizin için çektim yılın ilk karı ve palandöken semaları

]

ayy bırrrnrr üşüdüm ayol burada doğu amma gece yağmur güdüz güneş var ama soğuk tabe

derincim sıkma canını kendine edersin sen üzüldükçe üstüne geliyolar kocanla mutlumusun çocuğun yanında bugünlerde geçer takma görme bazı şeyleri birlikte yaşamak çok zor ama allah sabrını sınıyodur

aklıma bi söz geldi DOGUŞTAN ÇARESİ OLMAYAN Bİ HASTALIGIM VAR ««HER GÖRDÜGÜMÜ ««İNSAN»»SANIYORUM»»

yaşamadan bunları söylemek kolay oluyor..başına geldiğinde donakalıyorsun..5 sene evvel artık herşeyin rayına oturduğunu(ikimizde emekliydik.oğlumuz başarıyla okuyordu).artık zamanı kendimize ayımaya başlamamız gerektiğini düşündüğümde eşim benimle konuşacağını söyledi.ben herhalde çok istediğim için yurt dışına tatile götürecek diye düşündüm.pasaportları da almıştık.akşam çok güzel bir masa hazırladım..neyse yemeğin sonunda..ee artık buraya kadar ,zeynep hanım dedi..anlamadım.ne? nereye kadar? dedim..artık ikimizde emekliyiz.sen fazla kilo aldın.yaşında bayağı odu.ben senden ayrılıp daha genç ve ince bir fıstık bulacağım dedi.içimde bir yerlerde bir şeylerin koptuğunu anladım.sesimim titremesine engel olmaya çalışarak,şaka mı yapıyorsun ? dedim..çok ciddiydi.tüm ev etrafımda dönüyordu..
neyse çok ciddi olduğunu anladım..valizini daha evvel hazırlamış..biletini almış..en acısı benim evdeolmadığım zamanlarda tüm albümleri karıştırıp kendi resimlerini toplamış..bana ait hiç bir resim yada bize ait hiç bir resimi almamış..
gitti..giderken 23 yılımı da götürdü..3 ay boyunca aramadı..oğlumdan haberlerini alıyordum.herkese ne söyleyeceğimi şaşırıyordum..bir gece tanımakta güçlük çektiğim bir sesle ''gel'' dedi..hastalanmışş.bakıcıya ihtiyacı varmışş.düşene vuramadım..gittikçe daha da kötüleşti..artık çocuk gibi altını alıyor,yemeğini yediriyorum..oğluma saygımdan,allah korkusundan,ve sadece onu çok sevmiş olmamdan..bir yığın bahanem var..en önemlisi insanlık adına..
başınıza geldiğininde ne olduğunu anlamanız zaman alıyor..kafa basmıyor..ya da bende öyleydiiiiii.çok sevdiğinizi bilirse çok kolay harcayabiliyorlar...genelleme yapmayayım..ama benim raslantılarım da oran yüzde 90'larda...off be rahatladım...hafifledim.üstümden koca bir yük gitti..pazar neşenizi bozdum..ama bunları da göz ardı etmeyin.gidip yemek hazırlıyacağım...

Zeynep Ablacığım, anlattıkların gerçekten çok üzücü. Bir insanın tüm emekleri, yaşananları bir kalemde silip atması...

Üzgünüm ama eski eşinde de ciğer yokmuş ! Kilo almasan da daha genç biriyle evlenmek için seni bırakacağı belli. Adamın niyeti bozul bir kere. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler, ama seninkini teneşir de paklamış mıdır bilemem.

Sen gereğinden fazla fedakarlık yapmışsın. Neden? Buna sevgi de desen vefa da desen çok fazla. Üstelik seni hiç düşünmeden kırabilen biri için yapıyorsun bunları.
Ben vefaya çok inanırım, eğer bir adamın ciğeri bozuksa kilo alsan da almasan da hadi sen artık yaşlandın deyip başka piliç dolu kümeslere dalar.

Eşime acıdım demişsin ama birazcık da kendini düşünsen hiç fena olmaz. Hep başkaları hep başkaları... Nereye kadar? Biraz da ben de artık.

zeynep abla diyim kadınlık böyle bişey işte ailen seni öylebi yetiştirmişki düşene vurmuyosun allah öbür dünyada mükaafatını verir inşallah yazdıklarını okuyunca dona kaldım bu kadar nankör olunabilirmi olunu yomuş işte sana sabır versin

bende eşimin ailesinin yaptığı bişey canımı sıksa hemen babam boşver kızım hee dee gitsin kırma büyüktür kocanın hatrı var hep öğle der belki babmın dediklerini dinlemeseydim yuvamı dağıtmıştım annesi yüzünden

ne güzel allah daim etsin mutluluklarını

Sen ne kadar insan gibi insansın abla okurken ağladım ve kendimi senin yerine koydum dünya başıma yıkıldı resmen
Ama Allah o kadar büyükki en kısa zamanda onu sana muhtac etmiş sen de ne insan gibi insansınki arkanı dönüp gideceğine ona bakıyorsun düşündüm de sevseydim ve ömrümü verseydim bende senin gibi yapardım herşeye rağmen
Allahhhıımmmm sana öbür tarafta bütün güzelliklerini verecektir ben inanıyorum. Allah yardımcın olsun ablam

ablam ya sen ne kadar iyi bir insansın kendimi senin yerine koydum yapabilirmiydim senin yaptıklarını bilmiyorum senin gibilere allah adamı derler

ayrıca sen kabuletmeseydin bakmayı kimsenin sana laf söylemeye hakkı yokmuş gittiği ........bakaymış neler söylemek istiyorum daha bir bilsen aman aman içim kabardı resmen allahım sana güç kuvvet versin öpüyorum mübarek ellerinden

Son düzenleme:
yaaaaaaaa benim hayalimde hep tatilimi ya yaylada ya böyle bir yerde geçirmek var

Vallaaa özenilecek birşeyi yok doğacım ben bıktım aynı dağları görmekten bence imkanı olan ve daha önce görmeyen varsa gitsin karadenizi görsün ve memleketimi önerebilirim Arhavi mutlaka görülecek memleket. Gezme zamanıda mayıs haziran gibi... Cennet gibi gerçekten

haklısın karadeniz çok güzel bize epey uzak kalıyor benim yolculuk problemim var bizim gelin 2 ay önce karadeniz turu yaptı bayılmış eşim gezmeye bayılır allahtan kızım büyüsünde inş

burada hem sana hem de nursena,doğa3,tombulkelebek'e cevap vereyim..şimdi marketten döndüm..biryerde ucuz hasta bezi varmış.onu aldım.neyse kızlar kendimi yüceltmek için yazmayayım..ne beni yüceltin ne de onu yerin..her insan kendi realitesini yaşar.pek de öyle eli öpülesi düşüncelerim yok.ikirciliğe düşmemek için arada sırada beni çok rahatlatan, kısa bir süre de olsa yüreğime su serpen yeşilçam alıntılı senaryomu yazayım..yıllar geçiyor..eşim iyileşiyor.ben de buranın sayesinde zayıflıyorum..tam iyileştiği anda her şey normale döndüğünde..ee ömer bey buraya kadar..diyorum.başımda şöyle kocaman bir şapka var(daha mekanı tespit edemedim.ama şapka olmalı)sigaramı yüzüne doğru üflüyorum...ve elimde küçük bir valiz,yeni bir hayata doğru gidiyorum..biraz rahatlayınca hemen pişmanlık duyup,kendimden utanıyorum..ben galiba kafayı yiyorum...
şimdi yatakta yatarken saçı dökülmüş,yüzü ilaçlardan pul pul adama bakıyorum..sonra aklıma giderken arkasından baığrarak söylediğim sözler geliyor..allahım hakkımı bu adam da koyma..sen adilsin...her şey tersine döndü..mutlumuyum..hayır..gençken hep dua ederdim.allahım hep elele göz göze olalım diye..şimdi tuvalete giderken bile eleleyiz..ne söylemek istediğini anlamak için gözüne bakıyorum..dualarınızı yaparken çok dikkat edin..bazan gerçekleşmesi sizin aleyhinize olabiliyor..

ah ah ah

benimde eşim dün geldi ve kayınvalidem içli köfte yapmış göndermiş

iki gündür içli köfte yiyorum

bugün benim eşimde sıkma istedi birde ondan yadim tam süper oldu

sıkmayıda yaptım yedik

istanbuldaki saldırı gerçekten çok üzücü...

Allah'ım kötülere fırsat vermesin Polisimizi ve askerimizi korusun yaradanım

Ablacım

sen hayatınla ilgili birşeyler anlattığından hep şaşırıyorum

düşünüyorum bu olay benim başıma gelse ben ne yapardım diye

ama bilemiyorum

bana böyle şeyler söyleyip beni terkedip gitse

ben senin yaptıklarını yapabilirmiydim bilmiyorum

ama iyiliklerinin karşılıksız kalmayacağını biliyorum

Çok güzel bir görüntü bayıldım valla bakalım buralara ne zaman kar yağıcak.
Geçen sene gittim gerçekten görmeye değer yerler.

Zeynep abla yazdıklarını okudum ve çok etkilendim bence sen yüce bir kadınsın hiç sanmıyorumki eşin iyileşincede onun sana yaptığını yapabileceğini iyi insanlar zaten bu dünyada hep kötülüklerle karşılaşıyorlar nedenini bilemiyorum ama öyle......

Bugün yediklerim
Sabah:1.5 dilekm peynir çay 2 zeytin
Ara :1 mandalina
Öğle :1 tabak çorba 1 dilekm
Ara :1 mandalina 1 çubuk kraker
Akşam :6 tane köfte 1 dilekm salata ayran
Bu aralar egzersiz yapamıyorum sanki kalbim sıkışıyo gibi salı bir doktara gidiyim içim rahatlasın öyle yapıcam.

iyi akşamlar topikler bugünkü menüm ve kalorileri
31/10/2010 Pazar

--------------------------------------------------------------------------------

Kahvaltı 268 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 tane 14 cal.
yeşil biber - taze 50 gr. 6 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
İlk Ara Ogun 320 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
haşlanmış mısır - superfresh 200 gr. 210 cal.
Öğle Yemeği -
İkinci Ara Öğün 234 cal.
süt (tam yağlı) - inek 200 gr. 124 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
Akşam Yemeği 284 cal.
beyaz lahana salatası 100 gr. 50 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
bamya - zeytinyağlı 1 por. 139 cal.
TOPLAM KALORİ 1106 cal.

Ne desem basit kalır;ne desem şu anki duygularımı anlatmakta aciz kalır;ne desem içimin acısını anlatamaz.
Sadece şunu diyebilirim;önceden de dediğim gibi:CANIM ZEYNEBİM SEN MUHTEŞEM BİR İNSANSIN; HANİ ELİNİ BIRAKIP AYAĞI ÖPÜLECEK OLANLARDAN. SENİ SEVİYORUM...............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…