Selam arkadaşlar,
yine yoğun bir pazardı her zamanki gibi...Kahvaltııya misafirim vardı,tahmin edersiniz yeme durumumu,sonra ev için koçtaş ve benzeri yerlere uğradık..nasipse 1-1,5 ay sonra taşınmayı planlıyoruz...
Bugün burda hava gayet iyiydi...baharcım resim çok hoş...
manzara çok güzel ...teşiekkürler. ama sen görmekten bıkmışsın insan illa kendi toprağım diyor dimi....
inan ki okuyunca şok oldum ablacım... allahından bulsun desek zaten bulmuş ama cefasını gene sen çekiyorsun .. . o hak etmesede sen insanlık görevini yapıyorsun daha öncede yazmıştım ama sen geçmişi okumaya fazla vaktin olmadığı için görmedin belki ablacım allah senin yaptıklarının karşılığını ahiretde mükafat olarak kat kat verir inş.... şu an tüylerim diken diken oldu söylicek kelime bulamıyorum ....biraz acımasız gelebilir yazdıklarım nede olsa bunca yıllık kocan ama öyle derin sebeplerim var ki........yaşamadan bunları söylemek kolay oluyor..başına geldiğinde donakalıyorsun..5 sene evvel artık herşeyin rayına oturduğunu(ikimizde emekliydik.oğlumuz başarıyla okuyordu).artık zamanı kendimize ayımaya başlamamız gerektiğini düşündüğümde eşim benimle konuşacağını söyledi.ben herhalde çok istediğim için yurt dışına tatile götürecek diye düşündüm.pasaportları da almıştık.akşam çok güzel bir masa hazırladım..neyse yemeğin sonunda..ee artık buraya kadar ,zeynep hanım dedi..anlamadım.ne? nereye kadar? dedim..artık ikimizde emekliyiz.sen fazla kilo aldın.yaşında bayağı odu.ben senden ayrılıp daha genç ve ince bir fıstık bulacağım dedi.içimde bir yerlerde bir şeylerin koptuğunu anladım.sesimim titremesine engel olmaya çalışarak,şaka mı yapıyorsun ? dedim..çok ciddiydi.tüm ev etrafımda dönüyordu..
neyse çok ciddi olduğunu anladım..valizini daha evvel hazırlamış..biletini almış..en acısı benim evdeolmadığım zamanlarda tüm albümleri karıştırıp kendi resimlerini toplamış..bana ait hiç bir resim yada bize ait hiç bir resimi almamış..
gitti..giderken 23 yılımı da götürdü..3 ay boyunca aramadı..oğlumdan haberlerini alıyordum.herkese ne söyleyeceğimi şaşırıyordum..bir gece tanımakta güçlük çektiğim bir sesle ''gel'' dedi..hastalanmışş.bakıcıya ihtiyacı varmışş.düşene vuramadım..gittikçe daha da kötüleşti..artık çocuk gibi altını alıyor,yemeğini yediriyorum..oğluma saygımdan,allah korkusundan,ve sadece onu çok sevmiş olmamdan..bir yığın bahanem var..en önemlisi insanlık adına..
başınıza geldiğininde ne olduğunu anlamanız zaman alıyor..kafa basmıyor..ya da bende öyleydiiiiii.çok sevdiğinizi bilirse çok kolay harcayabiliyorlar...genelleme yapmayayım..ama benim raslantılarım da oran yüzde 90'larda...off be rahatladım...hafifledim.üstümden koca bir yük gitti..pazar neşenizi bozdum..ama bunları da göz ardı etmeyin.gidip yemek hazırlıyacağım...
burada hem sana hem de nursena,doğa3,tombulkelebek'e cevap vereyim..şimdi marketten döndüm..biryerde ucuz hasta bezi varmış.onu aldım.neyse kızlar kendimi yüceltmek için yazmayayım..ne beni yüceltin ne de onu yerin..her insan kendi realitesini yaşar.pek de öyle eli öpülesi düşüncelerim yok.ikirciliğe düşmemek için arada sırada beni çok rahatlatan, kısa bir süre de olsa yüreğime su serpen yeşilçam alıntılı senaryomu yazayım..yıllar geçiyor..eşim iyileşiyor.ben de buranın sayesinde zayıflıyorum..tam iyileştiği anda her şey normale döndüğünde..ee ömer bey buraya kadar..diyorum.başımda şöyle kocaman bir şapka var(daha mekanı tespit edemedim.ama şapka olmalı)sigaramı yüzüne doğru üflüyorum...ve elimde küçük bir valiz,yeni bir hayata doğru gidiyorum..biraz rahatlayınca hemen pişmanlık duyup,kendimden utanıyorum..ben galiba kafayı yiyorum...
şimdi yatakta yatarken saçı dökülmüş,yüzü ilaçlardan pul pul adama bakıyorum..sonra aklıma giderken arkasından baığrarak söylediğim sözler geliyor..allahım hakkımı bu adam da koyma..sen adilsin...her şey tersine döndü..mutlumuyum..hayır..gençken hep dua ederdim.allahım hep elele göz göze olalım diye..şimdi tuvalete giderken bile eleleyiz..ne söylemek istediğini anlamak için gözüne bakıyorum..dualarınızı yaparken çok dikkat edin..bazan gerçekleşmesi sizin aleyhinize olabiliyor..
Selam arkadaşlar,
yine yoğun bir pazardı her zamanki gibi...Kahvaltııya misafirim vardı,tahmin edersiniz yeme durumumu,sonra ev için koçtaş ve benzeri yerlere uğradık..nasipse 1-1,5 ay sonra taşınmayı planlıyoruz...
yenacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ama kendi evin olacak güle güle otur inşallah yeni evinde sağlıkla huzurla eşinle çocuklarınla beraber....
bende bugün montignac diyetine son vermiş olduğumdan elime ne geçerse yedim .çünki kayınvalideye bozuldum yine gerçi benim çocuğuma bakmak zornda değil ama...bugün pazar olduğu için pazara markete çarşıya gidelim dedik nazıda ona bırakacaktık tamam demişti ....sonra ne olduysa kızının çocuğunun satranç turnuvasına gitti bizde evde kapalı kaldık...çok sinirlendim..sonra köye zeytin toplamaya gittik anneannem çağırdı ben yine dayanamadım onuda götürdüm......ben naza baktım eşimle ikisi zeytine gittiler ama çok üzüldüm ..haftanın üç günü kızının çocuklarınabakmaya gidiyor birgünde benim kızımla ilgilenmiyor alıyor yarımsaat sevip getiriyor geri.....ohhh beee iyiki sizler varsınız yazınca rahatlıyor insan..adı güya diyet topiği ama her derdimizi paylaşıyoruz
Selam arkadaşlar,
izde seni özliycez inşallah en kısa zamanda açılır internetinİnternet bağlantım kesilecek o yüzden bir süre foruma düzenli olarak gelemeyeceğim ama cuma günleri bir şekilde kilo bildiriminde bulunurum :))
İnternetin bağlanması 1-2 haftayı bulur. Bu sürede sizleri özleyeceğim
Her gün menümü yazamayacağım için günlük sabit listemi yazayım.Zaten hemen hemen her gün aynı listeyi uyguluyorum.
Sabah : 2 yumurta. Haşlanmış olabilir ya da yağsız tavada omlet olarak yapabilirim.
2 çorba kaşığı kadar peynir
100 gram kadar haşlanmış tavuk eti
Öğlen : Tavuk eti. Doyana kadar ama genelde 200 gram kadar. Yarım porsiyon bol yeşillikli salata.Salatanın üzerine biraz peynir ekliyorum.
Akşam : Kırmızı et pahalı olduğu için yine beyaz et. Tavuk sevdiğim için de yine tavuk yiyiyorum. Yanında yine salata. Üzerine de biraz peynir.
Her gün 40-45 dakika yürüyüş yapıyorum.
yenacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ama kendi evin olacak güle güle otur inşallah yeni evinde sağlıkla huzurla eşinle çocuklarınla beraber....
bende bugün montignac diyetine son vermiş olduğumdan elime ne geçerse yedim .çünki kayınvalideye bozuldum yine gerçi benim çocuğuma bakmak zornda değil ama...bugün pazar olduğu için pazara markete çarşıya gidelim dedik nazıda ona bırakacaktık tamam demişti ....sonra ne olduysa kızının çocuğunun satranç turnuvasına gitti bizde evde kapalı kaldık...çok sinirlendim..sonra köye zeytin toplamaya gittik anneannem çağırdı ben yine dayanamadım onuda götürdüm......ben naza baktım eşimle ikisi zeytine gittiler ama çok üzüldüm ..haftanın üç günü kızının çocuklarınabakmaya gidiyor birgünde benim kızımla ilgilenmiyor alıyor yarımsaat sevip getiriyor geri.....ohhh beee iyiki sizler varsınız yazınca rahatlıyor insan..adı güya diyet topiği ama her derdimizi paylaşıyoruz
aman .. dök içini de rahatla...içimize atarsak yeme krizine dönüşebilir......
İyi geceler beyzuşcum Ama rüyalardaki tatlıda sakarinli olsun::)))))
YENA'cığım tebrikler..kızımızın başarısı ne kadar moral verdi..tüm hayatına yayılsın..darısı barış'a..
yarın ki neticeyi dört gözle bekliyorum..çocuklarımızın başarısı ebeveyn olarak bir şeyleri doğru yaptığımız konusunda inancımızı tazeliyor..
yaşamadan bunları söylemek kolay oluyor..başına geldiğinde donakalıyorsun..5 sene evvel artık herşeyin rayına oturduğunu(ikimizde emekliydik.oğlumuz başarıyla okuyordu).artık zamanı kendimize ayımaya başlamamız gerektiğini düşündüğümde eşim benimle konuşacağını söyledi.ben herhalde çok istediğim için yurt dışına tatile götürecek diye düşündüm.pasaportları da almıştık.akşam çok güzel bir masa hazırladım..neyse yemeğin sonunda..ee artık buraya kadar ,zeynep hanım dedi..anlamadım.ne? nereye kadar? dedim..artık ikimizde emekliyiz.sen fazla kilo aldın.yaşında bayağı odu.ben senden ayrılıp daha genç ve ince bir fıstık bulacağım dedi.içimde bir yerlerde bir şeylerin koptuğunu anladım.sesimim titremesine engel olmaya çalışarak,şaka mı yapıyorsun ? dedim..çok ciddiydi.tüm ev etrafımda dönüyordu..
neyse çok ciddi olduğunu anladım..valizini daha evvel hazırlamış..biletini almış..en acısı benim evdeolmadığım zamanlarda tüm albümleri karıştırıp kendi resimlerini toplamış..bana ait hiç bir resim yada bize ait hiç bir resimi almamış..
gitti..giderken 23 yılımı da götürdü..3 ay boyunca aramadı..oğlumdan haberlerini alıyordum.herkese ne söyleyeceğimi şaşırıyordum..bir gece tanımakta güçlük çektiğim bir sesle ''gel'' dedi..hastalanmışş.bakıcıya ihtiyacı varmışş.düşene vuramadım..gittikçe daha da kötüleşti..artık çocuk gibi altını alıyor,yemeğini yediriyorum..oğluma saygımdan,allah korkusundan,ve sadece onu çok sevmiş olmamdan..bir yığın bahanem var..en önemlisi insanlık adına..
başınıza geldiğininde ne olduğunu anlamanız zaman alıyor..kafa basmıyor..ya da bende öyleydiiiiii.çok sevdiğinizi bilirse çok kolay harcayabiliyorlar...genelleme yapmayayım..ama benim raslantılarım da oran yüzde 90'larda...off be rahatladım...hafifledim.üstümden koca bir yük gitti..pazar neşenizi bozdum..ama bunları da göz ardı etmeyin.gidip yemek hazırlıyacağım...
burada hem sana hem de nursena,doğa3,tombulkelebek'e cevap vereyim..şimdi marketten döndüm..biryerde ucuz hasta bezi varmış.onu aldım.neyse kızlar kendimi yüceltmek için yazmayayım..ne beni yüceltin ne de onu yerin..her insan kendi realitesini yaşar.pek de öyle eli öpülesi düşüncelerim yok.ikirciliğe düşmemek için arada sırada beni çok rahatlatan, kısa bir süre de olsa yüreğime su serpen yeşilçam alıntılı senaryomu yazayım..yıllar geçiyor..eşim iyileşiyor.ben de buranın sayesinde zayıflıyorum..tam iyileştiği anda her şey normale döndüğünde..ee ömer bey buraya kadar..diyorum.başımda şöyle kocaman bir şapka var(daha mekanı tespit edemedim.ama şapka olmalı)sigaramı yüzüne doğru üflüyorum...ve elimde küçük bir valiz,yeni bir hayata doğru gidiyorum..biraz rahatlayınca hemen pişmanlık duyup,kendimden utanıyorum..ben galiba kafayı yiyorum...
şimdi yatakta yatarken saçı dökülmüş,yüzü ilaçlardan pul pul adama bakıyorum..sonra aklıma giderken arkasından baığrarak söylediğim sözler geliyor..allahım hakkımı bu adam da koyma..sen adilsin...her şey tersine döndü..mutlumuyum..hayır..gençken hep dua ederdim.allahım hep elele göz göze olalım diye..şimdi tuvalete giderken bile eleleyiz..ne söylemek istediğini anlamak için gözüne bakıyorum..dualarınızı yaparken çok dikkat edin..bazan gerçekleşmesi sizin aleyhinize olabiliyor..
ah ah ah
benimde eşim dün geldi ve kayınvalidem içli köfte yapmış göndermiş
iki gündür içli köfte yiyorum
bugün benim eşimde sıkma istedi birde ondan yadim tam süper oldu
sıkmayıda yaptım yedik
istanbuldaki saldırı gerçekten çok üzücü...
Allah'ım kötülere fırsat vermesin Polisimizi ve askerimizi korusun yaradanım
Taşınmak çok zor bir süreç
Yenacın Allah yardmcınız olsun :))
Merhaba yena yeni evin şimdiden hayırlı olsun işin zor valla topla yerleştir bende yazın başında taşınıcam.
yeni evin hayırlı olsun ...insan kendi evine taşınsa daha ne ister işler vız gelir alah huzurla oturmayı nasip etsin...
Hayırlı olsun canım yeni evin.....Allah güzel günler göstersin yeni evceğizinde....Selam arkadaşlar,
Herkese iyi geceler bu gece uykum geldi bari kaçırmadan yatıyım.
Herkese iyi geceler bu gece uykum geldi bari kaçırmadan yatıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?