Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar,
yine yoğun bir pazardı her zamanki gibi...Kahvaltııya misafirim vardı,tahmin edersiniz yeme durumumu,sonra ev için koçtaş ve benzeri yerlere uğradık..nasipse 1-1,5 ay sonra taşınmayı planlıyoruz...

Bugün burda hava gayet iyiydi...baharcım resim çok hoş...

zeynep abla yazdıklarını okuyunca dondum kaldım resmen ama içini fazla acıtmak istemiyorum. ne desem boş zaten o üç ay sana 3 yıl gibi gelmiştir.yaptığın fedakarlıklara bakıyorumda gerçekten çok mükemmel bir eş ve annesin bende şimdi düşündümde acaba apabilirmiyim diye ama yapardım heralde eşimi çok seviyorum çünki

İnternet bağlantım kesilecek o yüzden bir süre foruma düzenli olarak gelemeyeceğim ama cuma günleri bir şekilde kilo bildiriminde bulunurum :))

İnternetin bağlanması 1-2 haftayı bulur. Bu sürede sizleri özleyeceğim

Her gün menümü yazamayacağım için günlük sabit listemi yazayım.Zaten hemen hemen her gün aynı listeyi uyguluyorum.

Sabah : 2 yumurta. Haşlanmış olabilir ya da yağsız tavada omlet olarak yapabilirim.

2 çorba kaşığı kadar peynir

100 gram kadar haşlanmış tavuk eti

Öğlen : Tavuk eti. Doyana kadar ama genelde 200 gram kadar. Yarım porsiyon bol yeşillikli salata.Salatanın üzerine biraz peynir ekliyorum.

Akşam : Kırmızı et pahalı olduğu için yine beyaz et. Tavuk sevdiğim için de yine tavuk yiyiyorum. Yanında yine salata. Üzerine de biraz peynir.

Her gün 40-45 dakika yürüyüş yapıyorum.

yenacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor ama kendi evin olacak güle güle otur inşallah yeni evinde sağlıkla huzurla eşinle çocuklarınla beraber....
bende bugün montignac diyetine son vermiş olduğumdan elime ne geçerse yedim .çünki kayınvalideye bozuldum yine gerçi benim çocuğuma bakmak zornda değil ama...bugün pazar olduğu için pazara markete çarşıya gidelim dedik nazıda ona bırakacaktık tamam demişti ....sonra ne olduysa kızının çocuğunun satranç turnuvasına gitti bizde evde kapalı kaldık...çok sinirlendim..sonra köye zeytin toplamaya gittik anneannem çağırdı ben yine dayanamadım onuda götürdüm......ben naza baktım eşimle ikisi zeytine gittiler ama çok üzüldüm ..haftanın üç günü kızının çocuklarınabakmaya gidiyor birgünde benim kızımla ilgilenmiyor alıyor yarımsaat sevip getiriyor geri.....ohhh beee iyiki sizler varsınız yazınca rahatlıyor insan..adı güya diyet topiği ama her derdimizi paylaşıyoruz

Taşınmak çok zor bir süreç
Yenacın Allah yardmcınız olsun :))

Sizin için çektim yılın ilk karı ve palandöken semaları

manzara çok güzel ...teşiekkürler. ama sen görmekten bıkmışsın insan illa kendi toprağım diyor dimi....
inan ki okuyunca şok oldum ablacım... allahından bulsun desek zaten bulmuş ama cefasını gene sen çekiyorsun .. . o hak etmesede sen insanlık görevini yapıyorsun daha öncede yazmıştım ama sen geçmişi okumaya fazla vaktin olmadığı için görmedin belki ablacım allah senin yaptıklarının karşılığını ahiretde mükafat olarak kat kat verir inş.... şu an tüylerim diken diken oldu söylicek kelime bulamıyorum ....biraz acımasız gelebilir yazdıklarım nede olsa bunca yıllık kocan ama öyle derin sebeplerim var ki........

bu ne kadar derin bir konu inanamıyorum gerçekten duanın böyle kabul olması.. ama bu senin suçun olamaz ancak senin kazandığın sevaplara sebep olması alahın sana bir lütfudur eminim ki...

Merhaba yena yeni evin şimdiden hayırlı olsun işin zor valla topla yerleştir bende yazın başında taşınıcam.

aman .. dök içini de rahatla...içimize atarsak yeme krizine dönüşebilir......

yeni evin hayırlı olsun ...insan kendi evine taşınsa daha ne ister işler vız gelir alah huzurla oturmayı nasip etsin...

izde seni özliycez inşallah en kısa zamanda açılır internetin

Boşver derincim ya napıcan hemen hemen hepsi aynı sende iyi yanından bak bu güzel pazarı kızınla geçirdin

aman .. dök içini de rahatla...içimize atarsak yeme krizine dönüşebilir......

Çok doğru insan burda anlatınca içi rahatlıyor.Akşam ben yalnızdım burda sohpet ettik aklıma yemek gelmedi yoksa özellikle gece yalnız olunca insan buzdolabına düşüyor valla burası mükemmel.

İyi geceler beyzuşcum Ama rüyalardaki tatlıda sakarinli olsun::)))))

Çok sağol zeynepçim..Güzel düşüncelerin için..2 saate yakın bir görüşme oldu,çok tatlı bir bayandı...

%50 burs sağlıyorlarmış yaklaşık 300tl.civarındaki eğitim materyalları ücretsiz vs.
Gel gelelimki eğitim saatleri berfin'in okul saatiyle aynı,kısacası çok ters..Haftasonu doluymuş,yarın tekrar bir görüşme ve sınıf değerlendirmesi yapıp son kez görüşücez...
Hayırlısı olsun diyorum...

Zeynepçim yazdıkarını okuduğumda işte ''yaşamın içinden'' dedim..hatta öyle bir program vardı...:)
İyiki senin gibi insanlar var..Sadece kendini düşünüp vay efendim bana bu kötülüğü yaptıda bende bir tekme daha vurayım ne hali varsa görsün..Demeyip gerçekten insani yönünü öne çıkarıp bir kalp taşıdığını gösterdin...Şu an çok zorlanıyorsun,tek başınasın sana yardımcı olucak yükünü hafifleticek kimse yok...Ama vicdanın çok rahat diimi,başıını yastığa koyduğunda keşkelerin yok..işte bu durumun seni yüceltiyor..
İyiki sen ve senin gibi gerçekten yürekli insanlar var yeryüzünde..İçim çok rahat o yüzden...Allah sana güç,kuvvet,sabır ve sağlık versin..Seni çok seviyorum zeynepçim...

Canım benim yaaa..Çok tatlısın inan..:)
eşinin tamamen iyileşmesi ve seninde bu emelini yerine getirmen için dua edeceğim gerçekten...:)) UZun ince sigaralardan olsun ama elinde,yüzüne üflerken ruj sürersin en kırmızısından..:))

Afiyet olsun canım,içli köfte yediğin için hiç pişmanlık duyma bence..Sıkma nedir merak ettim..

Allah razı olsun Derincim...Ocak ta evliliğimizin 16.yılı olucak zar zor 2+1 ev alabildik,yinede binlerce kez şükürler olsun..Allah sağlık ,huzur verdikten sonra..Hiiç önemli değil..

KAyınvalden konusuna gelince hiiç üzülme benimkide öyle,kızı çalışırken çocuklarına baktı bize gelince sürekli bahane buldu..O güzel canını hiiç sıkma boşver canım...

Taşınmak çok zor bir süreç
Yenacın Allah yardmcınız olsun :))

Teşekkür ederim...

Merhaba yena yeni evin şimdiden hayırlı olsun işin zor valla topla yerleştir bende yazın başında taşınıcam.

Evet banucum hep onu düşünüyorum,çocuklarla çok zor olucak,birde okul durumuz var...
Ama en önemlisi kendi evimiz olucak o mutlu ediyor bizi..:))

yeni evin hayırlı olsun ...insan kendi evine taşınsa daha ne ister işler vız gelir alah huzurla oturmayı nasip etsin...

Çok sağol canım,Allah herkese nasip etsin..

Hayırlı olsun canım yeni evin.....Allah güzel günler göstersin yeni evceğizinde....

Hiç üzülme canım...Senin canın sağ olsun.Sevdiklerin sağlıklı,iyi olsun;kayınvaliden de varsın sözünü tutmasın ne yapalım.Beterin beteri var.Neler duyuyoruz ...Yuva yıkmaya çalışanlar var.....Boş ver sen kocana kızına sarıl;gününü gün et.....

Çok sağol zeynepçim..Güzel düşüncelerin için..2 saate yakın bir görüşme oldu,çok tatlı bir bayandı...

%50 burs sağlıyorlarmış yaklaşık 300tl.civarındaki eğitim materyalları ücretsiz vs.
Gel gelelimki eğitim saatleri berfin'in okul saatiyle aynı,kısacası çok ters..Haftasonu doluymuş,yarın tekrar bir görüşme ve sınıf değerlendirmesi yapıp son kez görüşücez...
Hayırlısı olsun diyorum...

Hayırlısı olsun canım......Ders saatlerinin çakışması ters olmuş ama belki bir yolu bulunur....

Evet beyzusum ders saatleri daha önemli tabiii..

Sen nasılsın,makinan düzeldimi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…